Long Beach Resort (ex Hilton Long Beach)

Hotel ładnie położony,przy plaży. Spełnił nasze oczekiwania

Pokój premium bardzo przestronny, z dwoma tarasami i dwoma sypialniami. Bardzo czysto w pokoju i na zewnątrz, codziennie ekipy sprzątają.

Nie ma się do czego przyczepić. Dziwne...... Nie. Hotel super pod każdym względem. Wszystko dopieszczone na 100 procent. Od momentu wejścia do recepcji w dniu przyjazdu wszyscy mili, uśmiechnięci, otwarci dla turystów. Egipcjanie bardzo ciężko i ciągle pracują. Pomimo tego zaangażowanie w pracy pokazują na każdym kroku i na każdym odcinku swojej pracy. Klimatyczny piękny hotel. Super jedzenie. Bardzo dużo leżaków na plaży i na basenach. Dużo barów z najlepszą sodą z bąbelkami do picia. Muszę tam wrócić. Było bosko.

Hotel bardzo dobrej klasy. Kiedy trzeba było zmienić pokój, rozwiązano problem w ciągu 2 godzin. Teren hotelu jest bardzo duży, kursuje transport, samochód przyjeżdża w ciągu 3 minut. Personel jest bardzo miły i pracuje na 200%, zawsze uśmiechnięty i przyjazny. Pokój był sprzątany codziennie, nie było pleśni ani grzybów. 70% posiłków było codziennie podobnych, ale pozostałe 30% to zawsze coś nowego, dania z grilla były codziennie inne. Wszystkie potrawy były smaczne i świeże, duży wybór owoców i warzyw. Myślę, że jeszcze tu wrócimy😊

Ilu gości tyle opinii, jak dla mnie jest to fajny hotel.Nie mam porównania jeżeli chodzi o Egipt,byliśmy pierwszy raz.Natomiast na bardzo dobrą ocenę zasługuje obsługa(...)Housekeeping🙂👍👍👍bardzo uczynny i miły.co dzień bardzo dokładnie sprzątany pokój. Pozdrowienia dla ciężko pracującej obsługi,(...)

Nazwa  Long Beach Resort (ex Hilton Long Beach)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża (skała koralowa przy zejściu do morza).

Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, miniklub, animacje, plac zabaw, opiekunka.

Bogata infrastruktura: 3 restauracje, 12 barów, 4 baseny odkryte.

Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, jacuzzi, 2 korty tenisowe, squash, koszykówka, aerobik, animacje, minigolf.

Wyświetlono 1229 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marek

Pobyt - Listopad 2025

Hotel ładnie położony,przy plaży. Spełnił nasze oczekiwania

Zalety

Duży teren,czysto, dużo basenów,profesjonalna obsługa

Robert

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Kameralna atmosfera w willowych pokojach. Nie czuć tłoku ludzi, a przecież pomieścic może 950 osób.

Wady

Monotonne jedzenie. Brak w menu kuchni egipskiej.

Hanna

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Dużo zieleni, bardzo dużo leżakow, piekne klimatyczne parasole. Czysto, bardzo czysto. Jedzenie. Animacje. Piękna kaskada. Obsługa . Każdy pracownik wie jakie ma zadania do wykonania i wykonuje je na 100 proc. Uśmiech na twarzy pracownikow tworzy dodatkowo aurę że czujesz się dopieszczony.

Wady

BRAK

Ivan

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Bliskość morza, czystość plaży, możliwość podziwiania raf i ich mieszkańców, duży wybór basenów.

Wady

Niema .

Rozalia

Maciej

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel sam w sobie jest idealny dla par jak i również osób z dziećmi każdy znajdzie coś dla siebie . Posiada 7 barów i 6 restauracji z czego nie które są z możliwością bookingu rezerwacji np na wieczór (niektóre pozycje są extra płatne ) . Sam pokój uważam za bardzo poprawny posiadał klimatyzację spory balkon , sejf i wszystkie potrzebne rzeczy do funkcjonowania. Hotel posiada aplikację która przyda się do organizowania sobie czasu w hotelu ze względu na różnorakie animacje wieczorem jak i przez cały dzień (rozciąganie , siatkówka plażowa piana party na basenie czy koncerty lub występy ) aplikacja także pokazuje jakie restauracje możemy zamówić a także gdzie znajdują się melexy którymi można jeździć po hotelu . Animacje są również dla najmłodszych lecz ich nie widziałem . Restauracje serwują jedzenie all inclusive jest ono poprawne śniadania nie wiele się różnią lecz obiady i kolacje są inne codziennie .

Zalety

-Pokój -aplikacja hotelowa -dostęp do plaży -wiele basenów

Wady

-daleko od miasta

Dominik

Pobyt - Wrzesień 2025

Byliśmy na tydzień i co zaskoczenie udało się dostać pokój po renowacji w strefie Cascada (oczywiście za symbolicznym napiwkiem). Strefa Cascada basen - tylko +14, restauracja Bereze na Cascadzie śniadanie i kolacja dla wszystkich, lunch tylko dla Premium. Wieczorne imprezy na Cascadzie do 23 potem muzyka była ciszej. Do morza stosunkowo blisko ale haczykiem jest duża liczba schodów do pokonania jeśli ma się pokój gdzieś w willach a nie budynku głównym. Jedzenie oprócz tego że monotonne (czego się spodziewaliśmy) to słaby wybór co nas zaskoczyło i przez te parę dni jadło się w koło to samo bez rewelacji kubków smakowych :( Sam hotel na dużym terenie, główny basen całkiem ciekawy i spory - zazwyczaj szło znaleść miejsce nawet w ciągu dnia. Plaża - bardzo duża ale trzeba zaznaczyć że jest mega ubita jakby ktoś ją walcował cały czas, przez środek jeżdżą busiki hotelowe ale nawet przy wodzie jest twardo (zależy co kto lubi) Dla dzieci mało brodzików i zabaw, wieczorem mini disco i bajki ale słabe wykonanie animatorów. Ogólnie hotel 3/5 i więcej nie można dać, byliśmy w hotelach „gorszych/slabszych” a obsługa i np jedzenie było dużo lepsze.

Zalety

Bardzo duża plaża Odnowione 80% hotelu Busiki hotelowe Strefa Cascada Spory wybór baseników które są bardziej kameralne

Wady

Dużo schodów Mało atrakcji i miejsc dla dzieci Bardzo twarda plaża Ogromne ilości krabów na plaży

Angelika

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt w Long Beach Resort wspominamy naprawdę bardzo miło! Hotel ma cudowną, wakacyjną atmosferę i idealnie nadaje się zarówno do wypoczynku, jak i do aktywnego spędzania czasu. Ogromnym atutem jest przepiękna, szeroka plaża z łagodnym zejściem do morza — idealna dla spacerów o zachodzie słońca i kąpieli w ciepłej wodzie. Samo otoczenie hotelu jest zadbane, zielone i naprawdę robi wrażenie. Pokoje są przestronne, codziennie sprzątane i dobrze wyposażone. Obsługa bardzo uprzejma, zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy — od recepcji po panów sprzątających i kelnerów w restauracjach. Czuć, że personel naprawdę dba o gości. Jedzenie smaczne i różnorodne — każdy znajdzie coś dla siebie, od lokalnych potraw po klasyczne dania europejskie. Świetna kawa, świeże owoce i duży wybór deserów to duży plus! Warto też wspomnieć o barach przy basenie i na plaży — drinki serwowane z uśmiechem, a wieczory z muzyką i animacjami tworzą fantastyczny klimat. Na terenie resortu jest wiele basenów, więc mimo sporej liczby gości zawsze można znaleźć spokojne miejsce do odpoczynku. Animacje i zajęcia prowadzone przez zespół animatorów są na wysokim poziomie — nie da się nudzić! Podsumowując: Long Beach Resort to świetne miejsce na wakacje w Hurghadzie. Połączenie pięknej plaży, dobrej kuchni, sympatycznej obsługi i przyjemnej atmosfery sprawia, że naprawdę chce się tu wrócić. Polecamy z całego serca! 🌴☀️🏖️

Zalety

• piękna, szeroka plaża i ciepłe morze 🌊 • duży, zadbany teren z wieloma basenami 🏝️ • smaczne i urozmaicone jedzenie 🍽️ • przemiła i pomocna obsługa 😊 • czyste, przestronne pokoje 🛏️ • świetne animacje i wieczorne rozrywki 🎶 • dobre drinki i bary przy plaży 🍹 • idealne miejsce na relaks i wakacyjny klimat ☀️

5.7

Pobyt - Wrzesień 2025

Jak dla mnie hotele dostateczny. Jest stara część hotelu czyli głęboka komuna ! I nowa przy caskadzie, co do jedzenia jest monotematyczne i jedno co się nie zgadza z oferty nie ma smak baru do godz 1 w nocy jest tylko otwarta stołówka przy recepcji z resztkami z kolacji.

Zalety

Zaletą jest jedynie caskada

Wady

Pominę ten temat

Żaneta

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt w hotelu był fantastyczny, jednak jedzenie mogło by być lepsze

Zalety

Plaza

Wady

Ciągle takie samo jedzenie

kacper

Pobyt - Sierpień 2025

oszuści, chcieli nas okraść podczas naszego pobytu, kazali nam płacić za rozwalony telewizor 500 euro który był rozwalony już jak przyjechaliśmy i zastraszali że nie wypuszczą z hotelu dopóki nie wyjedziemy,

Zalety

Wady

opisałem w opisie

Jacek

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo miło mnie zaskoczył , byłem tam w 2019 roku , obecnie standard bardzo dobry , mieszkaliśmy w nowych domkach , wszędzie czysto , jedzenie smaczne , każdy znajdzie coś dla siebie , ogólna ocena 8 na 10 , mówimy o standardzie egipskim za takie pieniądze nie ma co narzekać .

Zalety

Zaangażowanie obsługi, restauracje, wszystko na ocenę pozytywną

Wady

Można źle trafić z pokojem i dostać meldunek w starej części , ale to kwestia do załatwienia na miejscu 😎😎😎

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel super, pomimo trwających remontów, nie było to w ogóle odczuwalne. Posiłki zróżnicowane i pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Długa i piękna plaża. Nigdy nie brakowało leżaków. Najlepszą częścią tego hotelu jest atmosfera dzięki obsłudze, która stwarza poczucie jakby się było u siebie. Byliśmy w tym hotelu poraz czwarty i na pewno wrócimy.

Zalety

Ten hotel spośród innych na pewno wyróżniają pracujący tam ludzie. Ciepli, otwarci zawsze pomogą. Zdecydowanie jest to atut tego hotelu.

Sebastian

Pobyt - Sierpień 2025

Świetny hotel. Rozbudowują się, dbają o porządek na terenie obiektu. Wszystko ok. Pokoje również czyściutkie. Baseny sprzątane na bieżąco. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Byliśmy w tym hotelu juz drugi raz w zeszłym roku również. Polecam z czystym sumieniem.

Zalety

Świetny hotel. Dbają o porządek. Wszędzie czystko. Często szefostwo pytało czy wszystko ok. Czy jest czysto czy mamy zastrzeżenia. Naprawdę dbają o klienta.

Wady

Brak wg Mnie.

Pobyt - Sierpień 2025

Właśnie wróciliśmy z Long Beach Resort. Wyjazd uważamy za jeden z lepszych, na których byliśmy. Hotel spełnia wszelkie oczekiwania. Przede wszystkim jesteśmy duży co gwarantuje wiele atrakcji. Jedzenie smaczne. Każdy wybierze coś dla siebie. Pokój może nie był nowoczesny ale dla nas był wystarczający. Otrzymaliśmy family room z pięknym widokiem na morze. No cudo. Oczywiście są też pokoje bardziej nowoczesne. Trzeba przyznać, że jest napeawdę czyściutko. Pokoje sprzątane codziennie. Obsługa wspaniała. Czuliśmy się naprawdę zaaopiekowani.

Zalety

Wielkość hotelu, dużo atrakcji, piękne widoki.

Magda z rodziną

Pobyt - Lipiec 2025

Bardzo dobry hotel, czysty, rozległy, z wieloma leżakami, z kilkoma basenami, 3 restauracje objęte all(w tym 1 od 12 roku życia, w Caskade Area restauracja na dole śniadania i kolacje), kilka barów z przepysznymi przekąskami, lody. Wejście do morza piaszczyste, długo płycizna. Na terenie hotelu sklepy oraz przedstawiciele tamtejszych biur organizujących wycieczki, ale nienachalni (my zdecydowaliśmy się na 2: morską i safari, wszystko według oferty)! Wróciliśmy zadowoleni, szczerze POLECAM!!!!

Natalia

Pobyt - Lipiec 2025

Jak najbardziej polecam hotel. Spędziłam w nim 9 pięknych dni. Nie mogłam sobie lepiej wymarzyć urlopu. Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Kelnerzy bardzo mili, ich drinki to mistrzostwo. Pokoje zadbane, jak na standardy Egiptu byłam bardzo mile zaskoczona. Teren ogromny nie da rady przejść wszystkiego w jeden dzień. WiFi i klimatyzacja w każdym pokoju. Wieczorne pokazy i show. Super animatorzy. Nie zastanawiajcie się tylko wybierajcie ten hotel

Zalety

Pyszne jedzenie, mocne drinki, super pokoje, duże baseny, piękna plaża, miła obsługa

Wady

Nie dostrzegłam

Dariusz

Pobyt - Czerwiec 2025

Drugi raz jestem w tym hotelu i uważam, że jest to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, w relatywnie niskich pieniądzach. Na samym terenie hotelu (olbrzymim terenie) jest sporo atrakcji firm trzecich, np. koniki, wielbłądy, wycieczki statkami, centrum nurkowe, masaże/spa, sklepiki. Ogólnie wszystko, czego trzeba w jednym miejscu. Plaża duża, nie jest kamienista, niewielkie, ale jednak rafy w okolicy molo, w dwóch basenach woda podgrzewana.

Zalety

Duży, urozmaicony topologicznie, dostępna duża liczba leżaków na basenach i na plaży, bez dodatkowych opłat. Super ludzie, ekipa pomocna, bardzo elastycznie podchodzą do nietuzinkowych spraw.

Wady

Jedzenie, dość duży wybór warzyw i mięs, makarony, dla dzieci kącik klasyków, ale dla mnie posiłki są zbyt mało przyprawione, takie nijakie, zresztą jak w większości tego typu placówek. Wypad do Hurghady do okolicznych restauracji, czy w SenzoMall to inny świat, więc nie ma czego porównywać, zawsze restauracyjne jedzenie jest lepsze niż typowe hotelowe "all inclusive". Również restauracje a'la carte nie powalają, choć nie powiem, w nubijskiej najbardziej przypadają mi do gustu. Generalnie OK.

Daria

Pobyt - Czerwiec 2025

Pokój standard Przy zameldowaniu pytano nas czy chcemy dopłacić do lepszego standardu. Myślę po co skoro pokój to pokój i tylko w nim śpię i biorę prysznic. Dostaliśmy pokój 1216 unikacie. Mały ciasny obok drzwi, którymi można przejść do sąsiada. Więc Wszystko słychać sex, wymioty... Po 1 dniu spadła listwa z firana i zaslonami. TV nie działało, sejf popsuty, czajnik w 2 częściach :). Pan sprzątający wezwał pana do przykręcenia listwy, tv podłączył. Do sejfu przyszli dzień przed wylotem wiec juz potrzebny mi nie był. Jedzenie wszędzie dużo mdłe i monotonne. Plaża bez piachu potrzebne buciki do morza. Szeroka i długa. Plusy baseny Aquapark Animacje sztos Na miejscu klinika, doktor.

Zalety

Baseny Animacje Lekarz

Wady

Pokój

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w hotelu uważam za udany. Obiekt bardzo rozległy ale zadbany i czysty. Pracownicy pomocni, uśmiechnięci, otwarci i o dziwo nie nastawieni na „bakszysze”. Jedzenie jak na Egipt smaczne i różnorodne, codziennie coś innego na obiad i kolację. Śniadania dosyć powtarzalne ale można zawsze coś wybrać. Pyszna pizza w barze na plaży. Pokoje codziennie sprzątane i obojętnie czy zostawisz dolara, czy nie sprzątane solidnie.

Zalety

Bardzo zadbana i duża plaża. Leżaki zawsze dostępne. Czysto i schludnie. Bardzo przyjemna obsługa, nie nachalna. Busy dowożą w każde miejsce hotelu. Jeżdżą co chwilę.

Wady

M

Long Beach Resort (ex Hilton Long Beach)