Ekskluzywne SPA Corallium (odpłatnie) o powierzchnia 3500 m2: grota solna Himalaya, 14 pokoi zabiegowych, hydroterapia.
Atrakcyjne położenie: w otoczeniu wspaniałego parku o powierzchni 76.000 m2, w którym rośnie ponad dwa tysiące palm.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), mini disco.
Luksusowy hotel w stylu kolonialnego pałacu z zachwycającą architekturą i wysmakowanymi wnętrzami.
idealny ja zwykle w tym hotelu,zawsze tam wracam wspaniałe animacjie
wygoda, miła obsługa ,wyśmienite jedzenie,
Elegancki hotel w pięknym ogrodzie. Pokój przestronny, wygodne łóżko. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa kelnerska na medal.
Piękne baseny, otoczenie, czystość, dobra lokalizacja.
Płatne napoje do kolacji.
Pięknie położony , wśród bogatego zielonego ogrodu nad samym oceanem . Jedzenie bardzo dobre i super animacje .
Elegancja , klasa , jakość usługi .
Nie było takiej rzeczy .
Bardzo ładny hotel w stylu kolonialnym. Hotel znajduje się przy promenadzie na bardzo dużym ogrodzonym terenie.
Duże pokoje codziennie sprzątane. Piękne lobby. Dookoła zadbana zieleń. Ogromne baseny z ciepła wodą. Smaczne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie.
Wieczorami dość głośno, ale dla niektórych może to być atut, że hotel zapewnią rozrywkę do późnych godzin.
Po raz drugi byliśmy w tym hotelu to świadczy o tym że jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Planujemy w przyszłym roku kolejny wylot do tego miejsca. Bardzo wysoki poziom usług tego hotelu. przepiękna infrastruktura...piękne otoczenie parku i położenia hotelu daje poczucie komfortu, spokoju i relaksującego wypoczynku . Rewelacyjna kuchnia i zmiany jakie zaszły od naszego ostatniego pobytu tam są rewelacyjne, stwarzają atmosferę intymności i luksusu. Wysoki poziom wieczornych koncertów jest atutem nie zaprzeczalnym. Pokoje schludne , miła obsługa tylko czas pobytu szybko ucieka ale wrócimy do Lopesan Costa Meloneras ponieważ ma wszystkie atuty spełniające nasze marzenia o dobrym wypoczynku.
To co napisałem elegancja spokój wysoki komfort pobytu.
Nie dostrzegłem wad
Zadbany hotel otoczony zielenią, której w środku również jest dużo. Pokoje są przestronne i czyste.
- lokalizacja - atrakcje dla starszych dzieci - dużo zieleni
- mało atrakcji dla małych dzieci
Ciężko tutaj mówić o pełnym "5 stars experience" (jest to hotel o standardzie 4 gwiazdkowym - za niestandardowe udogodnienia trzeba dopłacać), niemniej to bardzo fajny obiekt położony w fajnym miejscu.
Świetnie zaaranżowany teren (mnóstwo zieleni, nietuzinkowy design basenów), smaczne i zróżnicowane jedzenie w bufecie, czyste pokoje, dość blisko do piaszczystej plaży, promenady oraz restauracji / sklepów / wypożyczalni samochodów / postoju taksówek. Fajne SPA (rewelacyjne masaże).
Płatne napoje (nawet woda!) do obiadokolacji, nieciekawy widok z okna (w oddali góry, ale na pierwszym planie śmietnik - nie buduje to 5-gwiazdkowego doświadczenia), sam pokój bardzo przeciętny (chociaż relatywnie funkcjonalny), bardzo duży obiekt z dużą liczbą gości (co oznacza kolejki w bufecie i brak miejsc na leżakach przy basenach), dużo opcji nie jest dostępnych w ramach wycieczki / trzeba za nie dopłacać (lepszy pokój, wybrane baseny itp), nieciekawy wieczorny program.
Rewelacja wszystko super.Przy samej plaży i promenadzie.Duży hotel z mnóstwem palm basenami i pysznym jedzeniem
Czysto,pięknie.Ogród z palm jak w palce w połączeniu z laguną ,rzeką i basenami
Techno do 2 godz w nocy .Nic więcej
Treść: uwaga na nieuczciwe praktyki dokonywane przez wakacje.pl. dokonujesz rezerwacji a później okazuje sie że \\\\\\\\\\\\\\\"nie jest to oferta w rozumieniu prawa\\\\\\\\\\\\\\\" i cena może zostać podwyższona no i została.... nie polecam korzystania z usług wakacje.pl. Dokonałem rezerwacji hotelu wieczorem a rano okazało się iż do ceny na którą opiewała rezerwacja muszę doliczyć ponad 1300zł, pomimo tego, iż miała to być cena obejmująca wszelkie opłaty.
To drugi pobyt w tym hotelu ale niestety trochę widać kryzys ogólnoświatowy np parking!!! poprzednio bezpłatny a teraz 16C za dobę!!! Ale dalej piękny!!!
PIĘKNY I ZADBANY KOMPLEKS HOTELOWY. POLECAM POKOJE Z WIDOKIEM NA BASEN LUB MORZE. NAM TRAFIŁ SIĘ Z BEZPOŚREDNIM ZEJŚCIEM DO BASENU, CO SPRAWIŁO NIESAMOWITĄ RADOŚĆ NASZEMU 5-LETNIEMU SYNKOWI. POKOJE (NR 112, 114, 116) MAJĄ WŁASNY TARAS, ŁÓŻKA DO OPALANIA I PARASOLE. TEN HOTEL, TO GWARANCJA UDANYCH WAKACJI NA GRAN CANARII ! ! !
Super hotel, mogę polecić w ciemno. Ogromny, dużo czasu można spędzić na zwiedzaniu samego hotelu. Piękne baseny i ogród aż nie chce się wychodzić poza teren. Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie.
hotel duży, ale nie odczuwa sie ilości ludzi, wspaniały ogród, baseny, doskonałe położenie, wysoce profesjonalna i miła obsługa obsługa, wspaniałe SPA warte odwiedzenia.
Jeśli korzystacie państwo z wycieczek fakultatywnych z Neckermana , a w szczególności wyjazd do Loro Parku na Teneryfie , to proszę o zwrócenie uwagi czy po powrocie z wycieczki do hotelu , będzieci mogli zjejść kolacje . Wyjazd zaczyna się wcześnie rano / 6.00/ w Loro Parku jesteście o godzinie 12.30 , obiad jecie w ZOO , wracacie o godzinie 22.30 do hotelu a tu niemiła niespodzianka .... brak kolacji :( Poza tym same plusy , może z wyjątkiem silnego wiatru , który chyba w styczniu jest dość uciążliwy pzdr Maciej
Byłam w tym hotelu wiele razy, wracam, bo jest tam pięknie. Jednak po spotkaniu karaluchów chyba już nie pojadę.
Położenie, baseny, ogród
Wymaga remontu, szczur wodny w basenie \\\"rzeka\\\", a na stołówce widziałam karalucha.
Przykra sprawa. W pokoju w ostatni dzień idąc do łazienki natrafiłem na Karalucha !!! Ogromny ! Dopadłem go. Żona wcześniej ponoć widziała u nas w pokoju ,ale jej uciekł. Wszystkiego mi się odechciało . Pokój na poziomie -1. Gdyby nie to , to wszystko było by OK. Jedzenie b.dobre(a byliśmy tam 14 dni) .Pokoje sprzątane. Leżaki przy basenach wygodne i są... Ochrona przy wejściach do Hotelu z każdej strony ..jest .Muzyka wieczorami - zawsze od 20 -23 jest . Jest miło. Ludzie z różnych stron świata ! Z Niemiec 80%, ale b.mili, uprzejmi. Na parterze po lewej stronie przed wyjazdem też byłem w W.C .Też duży Karaluch ! Szkoda słów!. Wszystko było OK, ale z powodu Karaluchów już bym tam nigdy nie pojechał . Plaża ładna (po lewej stronie od hotelu- piaszczysta, ale trzeba pójść z 150mb w lewo od latarni morskiej ..bo przy latarni kamienie(duże) i ..śmierdzi glonami .Cała prawda .Na samym....samym końcu plaży strasznie wieje . ..
Dużo basenów .Czyste baseny. Jest osoba p.Ines w hotelu(nie zawsz...ale jest)która płynnie mówi po Polsku! Jest b.życzliwa Obok w restauracjach po wyjściu z budynku głównego jest smaczne jedzenie. Obsługa b.miła , no ale...karaluchy są! Hotel piękny - ogromny! Zadbany! Animacje dla dzieci (choć my byliśmy bez dzieci...bo są już dorosłe) są cały czas. Wycieczka do okoła wyspy (za te pieniądze) z wyżywieniem wspaniała !!Pilot -oprowadzający p.Stanisław - kapitalny przewodnik. Oby takich w Itace było więcej . Nie ma się czego wstydzić, a przeciwnie \"kapelusze z głów!\" Wspaniały!. ITAKA - (Firma , nie pierwszy raz z \"Nimi\" jechaliśmy Tym razem stanęła na wysokości zadania. Przy przylocie , \"czytelnie \" - sprawnie i szybko panie wszystko z ITAKI załatwiły! Podczas odprawy były do samego końca i prz każdym (choć małym) problemie z ...bagażem..itd zaraz były pomocne! Szok! Szok., aż przykro chwalić , ale ITAKA b.podniosła \"loty!\" No, No. Tak trzymać !
Karaluchy są w Hotelu !!! Nic miłego . Szok.Tydzień temuprzyjechaliśmy.
hotel przepiekny, zasługuije na 5*połozony rewelacyjnie basen, ma się wrażenie ze woda wlewa się prosto z morza. Minusem dla mnie był brak plaży przy hotelu, ale niedaleko można iść na spacer i przejść się dłuuuugą piękną plażą. Do śniadania serwowany jest szampan, Hotel nie posiada opcji all, ale na tak wysoki standard nie dziwię się, szkoda byłoby zeby panie i panowie w strojach kąpielowych siedzieli w eleganckiej restauracji. PIerwszy raz spotkałam się z cyzmś takim jak kelner sztućcami rozkładał serwetki, nie dotykacjąc ich rękami, Naprawdę godny polecenia. Nie polecam dla rodzin z dziećmi, bo nie znajdą tam atrakcji, ale dla osób o wysublimowanym smaku,,, Leżaków pełno w pięknym ogrodzie i nikt nie wadzi nikomu , tak jest to zaplanowane ze każdy znajdzie swoje miejsce. NIe wolno rano zostawiać ręcznków aby zarezerwować leżak, panowie pilnujący czystośći w sposób subtelny zostawią kartkę z "upomnieniem"
Ten wyjazd to był super pomysł(zresztą mojej siostrzyczki).Rewelacja super pobyt,smaczne posiłki , obsługa na wysokim poziomie zawsze uśmiechnięta i miła a te widoki , baseny -dokładnie tak jak na zdjęciach a nawet lepiej ,nasz prawie 7-letni Oskar bardzo tęskni za tym miejscem zresztą my też .mamy nadzieję że jeszcze tam wrócimy.Wypoczywaliśmy od 3 lipca do 10 i niestety nie zdążyliśmy zwiedzić całego hotelu.Codziennie wieczorem po kolacji były animacje,koncerty i show -zawsze wspaniale się bawiliśmy.Kochana siostrzyczko dziękujemy ci bardzo za te wspaniałe chwile :-)) super się wszyscy bawiliśmy.
Piękny hotel położony wśród zadbanej zieleni starego palmowego ogrodu. To chyba jedyny hotel w Maspalomas, który ma tak rozległy ogród i kilka basenów. W pobliżu hotelu plaża (hotel nie ma własnej). W okolicy mnóstwo sklepików(odzież, kosmetyki, biżuteria, okulary - można, a nawet trzeba się targować) i kilka minimarketów spożywczych. Idąc promenadą napotykamy ciąg kafejek, gdzie można leniwie napić się kawy i podziwiać ocean, latarnię morską (Faro Maspalomas) i inne widoki. Obsluga hotelu bardzo dobra, ludzie życzliwi, uśmiechnięci, pokoje sprzątane dokładnie. W pokojach także ręczniki plażowe. Jedzenie smaczne, urozmaicone, w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Ogólnie hotel bardzo dobry - szczerze polecam.
Byliśmy z mężem zachwyceni! Nasze najlepsze wakacje jak do tej pory. Hotel zachwycający, wspaniała atmosfera, jedzenie, obsługa i widoki. Na pewno tam wrócimy. Naszej 2,5-letniej córeczce tak się tam spodobało, że nawet pół roku po pobycie, co jakiś czas nas prosi żeby ją tam znowu zabrać : ) a podróżujemy z nią sporo. Dodatkowo dostaliśmy pokój o wyższym standardzie niż wykupiliśmy, tzn.zamiast dwójki z dostawką, apartament dla 4 osób! Podobno pokoje dwuosobowe były już wszystkie zajęte i taki mały bonus od hotelu. Basen i brodzik dla dzieci z podgrzewaną wodą też był super. No i pogoda w marcu rewelacja!