Medyna z wąskimi uliczkami i bielonymi domami
Zabytkowy port rybacki z lokalnym klimatem
Cisza i spokój idealne na relaks nad morzem
Plaże z jasnym piaskiem i czystą wodą
Pobyt bardzo udany, rewelacyjny aquapark. Pokoje czyste, sprzątane codzienne. Jedzenie smaczne. (...) Miła, przyjazna atmosfera (...)
Duży aquapark z mnóstwem atrakcji. Bliskość do morza.
Hotel dosyć stary, ale odnowiony. Obsługa sprzątała codziennie, ale pewne elementy wymagają odświeżenia.
Pokoje standardowe, bez fajerwerków. Duże łóżko małżeńskie i pojedyńcze dla dziecka - wygodne. Klimatyzacja ok.
Blisko do morza i ładnej plaży. Duży aquapark i bar 24/7.
Czystość pozostawia wiele do życzenia. Przydałoby się również remont głównego basenu oraz lobby. Brak klimatyzacji w lobby. Brud w całym obiekcie.
Cudowne miejsce na rodzinne wakacje. Przemiła obsługa, pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Żadnego problemu nie mieliśmy z dostępem do leżaków, zawsze też można poprosić kogoś z obsługi, a leżak się znajdzie. Sympatyczny barman, który zaproponował nam wycieczkę i oprowadzanie po mieście. Bardzo polecam
Obsługa personelu, ludzie bardzo pomocni i niezwykle uprzejmi, czystość pokoi, dużo zieleni
Byliśmy w tym roku w Mahdia Beach & Aquapark rodziną 2+2 i wróciliśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Przed wyjazdem czytaliśmy różne opinie i trochę zastanawialiśmy się, czego się spodziewać, ale na miejscu okazało się, że z większością negatywnych komentarzy zupełnie się nie zgadzamy. Hotel jest duży i położony na wielkim, zadbanym terenie. Nie ma przepychu ani złotych ozdób, ale wszystko jest ładne, klimatyczne i otoczone dużą ilością zieleni. Jedzenie bardzo nam smakowało. Może wybór nie był ogromny, ale nadal bardzo duży i każdy bez problemu znajdzie coś dla siebie. Na szczególne wyróżnienie zasługują zupy, które były naprawdę pyszne. Bardzo dobre były też desery, na szczęście nieprzesłodzone. Chętnie jedliśmy w barze przy basenie, gdzie przez cały dzień dostępna była pizza, makarony, hot dogi, kebaby, a kawałek dalej w budkach świeżo przyrządzane frytki, chipsy, naleśniki, oponki itp. Dzieci uwielbiały slushy, a lody również były bardzo smaczne. Drinki też nam smakowały, choć momentami były naprawdę mocne. Po przeczytaniu wcześniejszych opinii od razu dopłaciliśmy do apartamentu z dwiema sypialniami i bardzo dużym balkonem i uważam, że była to dobra decyzja. Był bardzo przestronny, codziennie sprzątany, a ręczniki wymieniano każdego dnia. Wiem, że część osób narzekała na pokoje standardowe. Obsługa w większości była bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna. Jedyny minus to kilku barmanów i kelnerów, którzy zbyt nachalnie zagadywali kobiety będące same. Mimo że widzieli, że jestem z mężem i dziećmi, kiedy szłam sama, praktycznie zawsze mnie zaczepiali. Było to trochę niekomfortowe, dlatego po kilku dniach po prostu zaczęłam ich unikać. Na szczęście dotyczyło to tylko kilku pracowników. Animatorzy byli świetni. Nie byli nachalni, organizowali mnóstwo atrakcji, takich jak zumba, siatkówka, trampoliny czy strzelanie z łuku. Dla dzieci dużym plusem był mini klub z polskimi animatorkami, gdzie dwa razy dziennie można było zostawić dzieci pod świetną opieką. Mini disco i wieczorne pokazy były fajne. Szkoda tylko, że odbywały się w sali, bo mimo klimatyzacji było tam bardzo gorąco. Na zewnątrz byłoby zdecydowanie przyjemniej. Największym atutem hotelu jest plaża. Piasek jest bardzo drobny i miękki, a morze długo pozostaje płytkie. Dla mnie, ponieważ nie umiem pływać, był to ogromny plus. Dzieci również miały tam świetną zabawę. Na plaży są bardzo nachalni sprzedawcy, ale nie mogą podchodzić do leżaków. Najlepiej po prostu ich ignorować. Baseny również bardzo nam się podobały. Są zarówno głębsze miejsca do pływania, jak i płytsze dla osób, które nie czują się pewnie w wodzie. Bar w basenie to świetna sprawa. Dużym plusem jest też aquapark. Jest spory, zjeżdżalni jest dużo i są naprawdę fajne, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Jedynie szkoda, że na jego terenie nie działa bar w ramach all inclusive i za wszystko trzeba dodatkowo płacić. Dość spory minus (choć to zdarza się w wielu hotelach) to poranne rezerwowanie leżaków przy basenie. Jeśli ktoś chce leżeć tuż przy wodzie, musi wstać naprawdę wcześnie. Nam to jednak nie przeszkadzało, bo na terenie hotelu zawsze można było znaleźć wolne miejsce, również w cieniu palm czy oleandrów. Wakacje wspominamy bardzo dobrze i z chęcią wrócilibyśmy do tego hotelu. Ma kilka drobnych minusów, ale przy tylu zaletach są one naprawdę mało istotne. Trafiliśmy też na bardzo dobrą cenę, więc tym bardziej jesteśmy zadowoleni z wyjazdu.
Świetny apartament dwupokojowy, piękna, szeroka plaża z drobnym piaskiem i długo płytkim morzem. Smaczne jedzenie, szczególnie zupy, desery i przekąski dostępne przez cały dzień. Duży, zadbany teren pełen zieleni. Świetne baseny, bar w basenie i duży aquapark. Bardzo miła obsługa i fajne animacje dla dzieci oraz dorosłych. Mini klub z polskimi animatorkami. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Dość uciążliwe rezerwowanie leżaków od wczesnego rana. Kilku barmanów i kelnerów było zbyt nachalnych wobec kobiet. Na plaży bardzo natrętni sprzedawcy (na szczęście nie podchodzą do leżaków). W aquaparku nie obowiązuje all inclusive i za napoje oraz jedzenie trzeba dodatkowo płacić. Mini disco i wieczorne pokazy odbywają się w sali, gdzie mimo klimatyzacji jest bardzo gorąco.
Jestem bardzo zadowolona. Wspaniała roślinność ,dużo zieleni. Bardzo blisko do morza. Plaża super. Basen świetny. Cała hotelowa obsługa, animatorzy bardzo uczynni, zaangażowani w swoją pracę, zawsze uśmiechnięci, życzliwi, pomocni. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Codziennie wymiana ręczników . Jedzenie dobre, owoce przepyszne. Klucze do pokoi wydawane o godz.14.00. Dobrze zorganizowany transport autobusowy z lotniska Monastyr do Hotelu i odwrotnie, z Hotelu na lotnisko.
Bardzo dużo zieleni, piękne otoczenie, duży hotelowy teren, wieczorem wspaniale oświetlony . Dużo miejsc gdzie można spokojnie usiąść i wypić np. drink Mojito. Piękna plaża i czysta, ciepła morska woda.
Hotel 4 gwiazdkowy- w Afryce Północnej-brak wad.
Hotel jest dobry czysto, obsługa jest bardzo miła, morze parę kroków. Jedzenie do wyboru. W dzień można zawsze zjeść cos przy basenie. Kelnery w restauracji bardzo miłe. Polecam serdecznie.
Pobyt w hotelu oceniam jako udany. Dużym atutem jest lokalizacja – obiekt znajduje się bardzo blisko plaży oraz sklepów, co było niezwykle wygodne. Samo zameldowanie przebiegło sprawnie i w miarę szybko.Jeśli chodzi o jedzenie, śniadania, obiady i kolacje były smaczne. Menu było poprawne, choć dało się zauważyć, że niektóre dania były odgrzewane. Na ogromny plus zasługuje praca serwisu restauracyjnego. Podczas obiadów i kolacji kelnerzy podchodzili do stolików i pytali o napoje, a brudne naczynia były sprzątane błyskawicznie.Pokój był czysty i pod kątem sprzątania nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynym minusem było kilka drobnych rzeczy w pokoju, które wymagałyby naprawy lub odświeżenia. Ogólnie jednak pobyt na plus i polecam to miejsce. P.S mieliśmy też trochę nie przyjemna sytuację nie związana z hotelem (...) pracownik hotelu zasługują na medal
Animacje wieczorne, bliskość plaży, lezaki darmowe na plaży, czystość i w obiekcie w pokoju na basanech Jedzenie podawane poza stałymi posiłkami bo były to naleśniki takie paczki makarony więc było w czym wybierać dbają o komfort gości.
Parę nie dociagniec w pokoju Brak jakieś zasłonki pod prysznicem woda leci na całą łazienkę
Hotel bardzo fajny. Duzy. Blisko plaży z cudownym miekkim piaskiem. Plaza codziennie sprzątana i czysta. Pokoje sprzątane codziennie. Leżaków sporo choć wiele uszkodzonych . Obsługa bardzo miła i pomocna, o co nie poprosiłam to chwila i było załatwione. jedzenie świeże, codziennie pyszne owoce i warzywa, grill . Raczej monotonne. Drinki słabe. Animacje dramat. Wszędzie można się było dostać taksówką (żółta) , restauracje z pysznym jedzeniem i dość w dobrej cenie.
Hotel przy samej plaży , czystej i z cudownym miękkim piaskiem. Codziennie sprzątana . Sporo basenów o różnych głębokościach więc z dziećmi warto jechać . Obsługa przemiła i bardzo pomocna .
Słabe drinki, podawane w plastiku. Tragiczny zasięg wf . Warto wykupić dodatkowy pakiet . Animacje dramat jeśli komuś na tym zależy
Hotel przeciętny. Pokoje słabo sprzątane. Trzy razy upominaliśmy się o ręczniki bo nie zostawili. Podłoga rozmazana umywalka obita. Zlew nie umyty ani razu, tylko rozcierają podłogę.
Dla dzieci dużo atrakcji. Basen z barem ok
Pokoje na parterze mało atrakcyjne, śmierdzi chemikaliami, podlewają nie wiadomo czym w nocy. Sikają w nocy w zaułkach, smród, Słabe sprzątanie
Mahdia Beach and Aquapark Jesteśmy juz po urlopie w tym Hotelu. Na szybko. W hotelu byliśmy po 7:30 i faktycznie meldunek jest od 14 ale z zasłyszanych informacji za jakies 20 $ można uzyskać pokój wcześniej. Jezeli chodzi o czystosć o ktorej wiele osób pisalo negatywnie to ja nie mam sie do czego doczepic. Pokój zawsze mieliśmy posprzatany a po wejsciu bylo czuć jakies perfumy. Obsluga w restauracjach czy na basenie na bieżąco sprząta kubki czy talerze. Ogolnie caly czas w holach czy na basenie widać ludzi sprzątajacych a że nie zawsze w kazdym miejscu jest posprzatane w danej chwili to przy takiej liczbie turystów jest raczej normalne. Drinki przez dzien podawane są w kubkach z grubego plastiku, wieczorami juz w szklankach. Napoje takie jak cola fanta z dystrybutorów jak w kfc czy maku równiez do drinków. Ogólnie alko nie żałują 😉 Jezeli chodzi o jedzenie to śniadania są monotonne to fakt, obiady w 3/4 składaja sie z tego samego ale codziennie 1-3 bemary były z czyms innym niz w dniu poprzednim. Kolacje są najbogatsze i praktycznie codziennie różne. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Od około 12 do chyba prawie samej kolacji dodatkowo serwowane są przekąski typu pizza, makarony itp. My daliśmy raz jednemu i raz drugiemu kelnerowi po 10 dinarów za obsluge przy obiadzie i kolacji i codziennie mielismy zarezerwowany i ubrany w kwiaty stolik. Aquapark spełnia swoja role i chyba nie ma sie co rozpisywac. Kilka zjeżdżalni, fajna odskocznia i mimo ze przychodza tam miejscowi nie ma syfu ani kolejek. Do plaży tez nie ma sie co doczepić. Wmiare czysta, chodzą miejscowi sprzedawcy przeroznosci ale bardzo czesto gdy sa zbyt natarczywi sa przeganiani przez ochrone. Ogolnie pobyt na plus i jak na taka kwote uwazam ze jest bardzo dobrze. Wiadomo ze jak ktos chce zawsze sie do czegoś doczepi ale my nie znalezlismy takich mocnych minusow.
Obsługa Ilość jedzenia Godziny otwarcia restauracji i barów
Praktycznie brak
Hotel zdecydowanie odbiega od standardu tureckiego czy egipskiego, więc jeśli ktoś spodziewa się podobnych luksusów, to odradzam. Standard przypomina europejskie 3 gwiazdki. Transfer z lotniska w Monastyrze trwa około godzinę. Po kolei: pokój ładny (family room) i przestronny, pościel i ręczniki zmieniane codziennie, sprzątanie również codzienne. Mieliśmy pokój po remoncie, na pierwszy rzut oka piękny, niemniej jednak po bliższym przypatrzeniu się widać, że remont nie był wykonywany przez profesjonalną ekipę. Nie przeszkadza to w funkcjonowaniu, ale razie w oczy. Panie sprzątające bardzo miłe i chętne do pomocy, obsługa bardzo dobrze mówi w języku angielskim i francuskim. Korytarze, głównie ze względu na stoliki, na które goście hotelowi wynoszą jedzenie wyglądają nieco gorzej - widziałam tam karalucha (otwarta przestrzeń, musiały przywędrować z zewnątrz). Stołówka czysta, obsługa sprząta stoliki na bieżąco, donosi sztućce, kieliszki i napoje na życzenie. Jedzenie, jak często bywa na all in, różne - wybór raczej skromny (standard w Tunezji), niektóre rzeczy przepyszne, niektóre nie smaczne. W czerwcu nie było zbyt wielkich kolejek (z wyjątkiem punktu z frytkami i chipsami oraz oponkami). Bary są dobrze wyposażone, moc drinków dostosowana do polskich gości :). W lobby bar 24h, można tam wyposażyć się w wodę albo wypić porządną kawę. Barmani są bardzo mili, donoszą drinki na leżaki przy basenie i na plaży. Restauracje a la carte nieco mnie zawiodły pod kątem organizacji, niemniej jednak jedzenie smaczne, więc ostatecznie warto się wybrać. W określonych godzinach przygotowywane są tunezyjskie placki z mięsnym nadzieniem, smażone oponki z cukrem, naleśniki, grill, ziemniaki pieczone, pizza, frytki, hotdogi, bułki z shaormą, lody. Basen hotelowy ogromny i czysty. Animacje powtarzalne, ale nie nudne - zarówno 8 latek, 14 latek jak i dorośli znaleźli jakieś aktywności dla siebie. Aquapark nieco leciwy, ale obsługa bardzo dbała o bezpieczeństwo. Drinki i przekąski w aqua parku dodatkowo płatne, ale ceny są niskie. Obsługa pozwala wnosić swoje napoje. Plaża czysta i piękna, woda ma niepowtarzalny kolor, jest relatywnie ciepła, piasek miękki, mnóstwo muszelek. W czerwcu bez parzących meduz. Leżaki przygotowuje na życzenie ratownik, nigdy nie brakowało dla nas miejsca. Na basenie też zawsze jakieś się znalazły mimo rezerwacji przez gości od wczesnych godzin rannych. W recepcji dostępny kantor 24h, kurs standardowy tunezyjski, przyjmują zarówno euro jak i dolary. W hotelu znajduje się też sklep z upominkami i ubraniami, ceny jak wszędzie. Hotel jest spory i ma piękne ogrody - polecam spacer przed zmrokiem. Tuż obok hotelu znajduje się sklep z pamiątkami, w niedalekiej odległości od hotelu jest ich jeszcze kilka. 1,5 godziny spacerem lub 10 minut taksówką (10 TDN, ale po targowaniu się) znajduje się przepiękna medyna w Mahdii. Godzinę drogi z hotelu znajduje się warte odwiedzenia koloseum w El-Djem. Ostatecznie - polecam hotel osobom z nie zbyt wygórowanymi oczekiwaniami co do wyglądu.
Obsługa - bardzo uczynna i kompetenta Piękna plaża Dobrze wyposażony bar Pokoje po remoncie Animacje Włoska restauracja a la carte (bez rezerwacji, dostępna codziennie) Basen z bezpośrednim dostępem do baru Roślinność
Czystość korytarzy Organizacja Powtarzalne śniadania (głównie na słodko, na słono mały wybór)
Nie polecam hotelu, standard znacznie odbiega od tego co piszą ludzie... pokój porażka, brzydki zapach wilgoci ? Pokój prawie jak w piwnicy, mało światła, przez nami stał wysoki mur przez co nie dochodziło światło i oglądaliśmy sobie murek, dodatkowo w pokoju mieliśmy KARALUCHY, na recepcji zostaliśmy oszukani z opłatą klimatyczną, żadnego kwitu nie otrzymaliśmy... Wszędzie było BRUDNO, jedzenie w miarę ok - na śniadania codziennie to samo. Nie polecę tego hotelu !
Plaża, aquapark, baseny.
Średnio chociaż piękna plaża, mili barmani i animatorzy oraz sesja zdjęciowa z fotografem hotelowym wynagrodziła wady hotelu.
Miła obsługa, piękna czysta plaża, wygodne leżaki, super basen i aquapark dla dzieci fajne wycieczki fakultatywne animatorzy hotelowi i zajęcia basenowe barmani. (...)
Pokoje pierwszy musieliśmy zmienić od razu po przylocie co udało się na drugi dzień o 14 (wystające kable z szafy odpadające lampki przy łóżku niedziałająca klimatyzacja w jednym z pokoi nie zamykające się drewniane okno u dzieci pełno mrówek)w drugim w czwartek 4.06 okazało się że przeciekała ściana z łazienki do sypialni, i po powrocie z wycieczki mieliśmy basen w sypialni i na drugi dzień po prysznicu również ta ściana przeciekała ale tym razem byliśmy na miejscu. Wada to również jedzenie
To były nasze pierwsze wakacje all inclusive więc ekspertem nie jestem, lecz jesteśmy bardzo zadowoleni, cała obsługa pomocna i serdeczna, hotel czysty , było widać ze na bieżąco pracownicy chodzili i sprzątali hotel, restauracje, basen i ogród. W pokojach codziennie wymieniane ręczniki i myta podłoga, jedynie jakie były mankamenty to smugi na lustrach co nie przeszkadzało w ogólnym wypoczynku. Dookoła hotelu jak i w dużo ochrony dbających o bezpieczeństwo gości. Stoły w restauracji uginały się pod jedzeniem, każdy znajdzie coś dla siebie, naprawdę wielki wybór-nikt głodny chodzić nie będzie. W barze duży wybór drinków oraz napoi. Basen i plaza naprawdę piękna, widać było że na bieżąco obsługa o to dba, nie wyczuwałam oraz żeby obsługa hotelowa oczekiwała od nas napiwków, o czym sie często słyszy na tego typu wakacjach. Miałam mieszane uczucia ale naprawdę polecam jeśli ktoś ma wątpliwości- hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki.
Hotel czysty, wszystko zgodne z opisem oferty, codziennie czyszczony pokój wraz z wymianą ręczników
Bardzo miła obsługa Dobre jedzenie Aquapark
Mało ochrony - tylko dwie osoby , wieczorami Anglicy ciągle krzyczeli a nawet dochodziło do bojek
Hotel przepięknie położony,dużo zieleni,bardzo blisko plaży prywatnej hotelu.Cudowna obsługa , uśmiechnięta,przyjazna.Z całą pewnością będę chciała tu wrócić.
Czysty,pięknie położony hotel,z przemiłą obslugą dobrym jedzeniem .piękna plaża .cudownym ogrodem .
Znakomity hotel, stary ale z dobrą infrastrukturą. Niektóre pokoje po remoncie. Wspaniały ogród i basen. Przepięknym plaża przy samym hotelu. Lezaki i parasole dostępne:) Wyżywienie bez szału, malo owocow. (Maj) Śniadania monotonne, jednak kazdy znajdzie cos dla siebie. Aqua park znakomity, super rozrywka. Super animtorzy oraz obsługa hotelu Blisko do centrum Mahdia- ok. godzinki spacerem- warto iść. Czystość pozstostawia wiele do życzenia, no ale to Afryka wiec wiadomo jak jest :) Można przeżyć Pokoje sprzątany codziennie, za drobna opłatą Panie robia cudne ozdoby;) Ogólne wrażenia jak za te cenę 8/10
Aqua park Basen Piekna plaza Cudowny ogród
Słaba czystość
Po przyjezdzie na miejsce o 6 obsługa zaoferowała nam od razu pokój w nowszej wyremontowanej części za 30 euro( doba zaczyna się o 14) oczywiście skorzystaliśmy. Pokoje codziennie sprzątane , czystość hotelu ok. ( Wiadomo jest to Afryka , hotel ma już swoje lata ) Jestem wszystkożerny , ale jedzenie w całej Tunezji jest po prostu słabe i nie doprawione . Szynka to jedynie coś Ala nasza mortadela i tyle . Gdyby nie omlety na śniadanie to chodził bym głodny. Obiady i kolacje juz bardziej różnorodne. Restauracji Ala Carter nie polecam odwiedzać , bo tam dostajesz gotowe menu i już wymienić nie można :) obsługa miła , animatorzy również. Animacje dla dorosłych odbywały się w środku hotelu , nie bylem ani razu siedzenie w zamkniętej zatłoczonej klitce to nie dla mnie. Rano oczywiście trzeba wstać o 6 i zostawić ręcznik na lezaczku jeżeli chcecie mieć miejsce :) bardzo dużo Polaków to na plus jak dla mnie. Kelnerzy chodzą przy basenie i przynosza drinki, picie, jednak mocno nastawieni na napiwki za 5 tnd przyniesie ale udaje następnym razem , że Cię nie widzi za 10 tnd przyniesie 1 i może zapyta o przyniesie 2 raz. Za 50 tnd masz cały dzień ( tak to mniej więcej wyglada , sprawdzałem). Plaża czysta , zejście do morza płytkie .
Blisko plaży Duży basen
Jedzenie słabe
Hotel bardzo ładny, dużo zieleni, czysta plaża. Obsługa przyjazna, pomocna, począwszy od recepcji, poprzez kelnerów, barmanów, sprzątaczki a nawet ogrodników. Zachęcam dać parę monet również im, bo nie mają co liczyć na napiwki. Animatorzy wspaniali, często się razem bawiliśmy i na basenie i na wieczornych imprezach. Animacje różnorodne - aqua gym, pilates, zabawy w basenie, wieczorem mini disco oraz różnego typu atrakcje dla dorosłych. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, wszystko było smaczne, nikt głodny nie chodził. Trzeba tylko w porę przyjść na posiłki, bo im później tym bardziej tłoczno, a to jeszcze jest sezon. W hotelu serwują też pyszne lody. Drinki naprawdę smaczne, nie żałują alkoholu. Przyjechaliśmy do hotelu w nocy i również zaproponowano nam posiłek. Pokój mieliśmy standard z widokiem na ogród, numer 162, na parterze. Pokój z tych odnowionych, na kartę (pokoje w głównym budynku zamykane są na zwykły klucz). W pokoju sejf był nieprzymocowany do ściany, więc po zgłoszeniu od razu się tym zajęli. Sejf czasami nie działał, ale obsługa szybko reagowała. Często też nie było prądu. Sprzątać w pokojach to nie potrafią. Choć codziennie wymieniane były ręczniki i zostawiane napiwki, to podłoga ani razu nie była posprzątana, a pająki, które mieszkały w pokoju od pierwszego dnia, do ostatniego miały się dobrze ;) W łazience brak odpowiedniej wentylacji, przez co robi się grzyb. W hotelu jest sklep, ale dosyć drogo, podobnie jak sklep przed hotelem. Warto się przejść w prawo, jest więcej sklepów i taniej. Poza hotelem nie ma gdzie wyjść, a samo miasto Mahdia mnie nie zachwyciło i nie warte było odwiedzenia. Wifi bardzo słabo działa w ciągu dnia, są miejsca gdzie jest lepiej, ale polecam esim. Cały pobyt oceniam bardzo pozytywnie, poza paroma minusami, ale wiadomo, że to tani hotel.
hotel duży, super animatorzy, dobre jedzenie i drinki, przyjazny personel, duży basen, aquapark, wygodne łóżka, piękne ogrody
słabo sprzątane pokoje, grzyb w łazience, częste awarie prądu i sejfu, leżaki przy basenie zajmowane już o 6 rano, zimna woda w basenie
Pobyt w hotelu był udany, otrzymaliśmy pokoje Suite więc 2 sypialnie i 60m niby wyremontowane ale nie do końca wykończone w łazience grzyb, materace śmierdziały. Hotel fajny ale mały poza basenem i plażą to nie ma gdzie iść. Ultra all to tylko z nazwy, ale obiady i kolację zacne i smaczne. W hotelu na każdym kroku było widać osoby sprzątające ele i tak było ciężko utrzymać porządek ale to głównie z powodu gości hotelowych. Na plus na pewno zasługuje zieleń w hotelu która jest przepiękna.
Położenie, roślinność