Szerokie piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do morza
Największy port Albanii z bogatą historią i zabytkami
Doskonała baza wypadowa do zwiedzania całej Albanii - blisko Tirany i głównych atrakcji
Świeże owoce morza, ryby, lokalne wina i tradycyjne albańskie dania
To nasz drugi pobyt w Martiness. Pierwszym razem zostaliśmy bardzo zaskoczeni białym i czerwonym winem na przywitanie chociaż mieliśmy tylko opcje śniadanio -kolację inaczej half board. Tym razem dostaliśmy pokój z jacuzzi i prywatnym tarasem. Jako że sezon jeszcze się nie rozpoczął zaproponowano nam ułożenie menu a więc jemy to co lubimy. Czuję się jak w master chef! Wszystko jest pyszne. Do plaży 2 min drogi. Hotel oferuje bar na plaży ! Pani manager jest bardzo pomocna a kucharz jest utalentowany !!! Bardzo polecam.
Klasa I elegancja ,hotel jest nowy ,wybudowany w 2023 ,świeżo umeblowany i codziennie sprzątany , obsługa pomocna i wszędzie blisko.
Ekstrawagancja hotelu Martiness! Hotel powinien mieć minimum 5 gwiazdek . Obsługa na poziomie,jedzenie pyszne ,pokoje nowe,hotel wybudowany w 2023 . Plaża i promenada na wyciągnięcie ręki. Hotel ma swój bar na plaży.
Czystość, nowy budynek , wszędzie blisko, klimatycznie , pokój z jacuzzi i prywatnym tarasem