Meder Resort

4.3

Hotel nie był najnowszy ale posiadał wszystko co trzeba. Mieliśmy bardzo udany urlop.

Hotel dla niewymagających i szukających ciszy spokoju. Ogromną zaletą to cisza i spokój , czyste pokoje.Skromny wybór jedzenia jak na 5* ale każdy znajdzie coś do siebie. Przy plaży dużo zieleni więc jeśli ktoś nie lubi upałów znajdzie schronienie.

Na Kemer w prowincji Antalya, gdzie słońce zawsze świeci, Hotel Meder Resort czeka – raj dla rodzin i dzieci. Pokoje tu czyste, codziennie sprzątane przez klimatyzatory przez całą dobę wspomagane. Wakacje.pl z Coraltravel to organizują, Ludzie się tu opalają oraz relaksują. Ultra All exclusive – wszystko jest tu w cenie, Piękna plaża, basen, bary ze super jedzeniem! Urokliwy Kemer, Lazurowe morze Każdy coś dla siebie tutaj znaleźć może. Pogoda w listopadzie po prostu wymiata Masz wrażenie, że to polski środek lata. Jeśli zatem marzysz o rajskiej krainie wybierz Meder Resort bo tu czas jak w bajce płynie.

Nasz pobyt w Meder Resort Hotel był bardzo udany. Temperatury w końcówce lata tylko średnio 36 stopni Celcjusza pozwalały na plażowanie i wycieczki. Plaża z leżakami i parasolami , podłoże to kamyki od bardzo drobnych do dużych. Hotel bardzo czysty, zadbane pokoje. Pomimo upływu czasu od wybudowania wszelkie ślady zużycia były na bieżąco kamuflowane. Widoczne zużycie wnętrza nie było rażące, bo było zadbane i czyste. Nasz Pokój od strony basenu był duży. Wieczorne animacje przy basenie , głównie w języku rosyjskim, kończyły sie o 23:00 i była cisza do rana. Obsługa zarówno w recepcji jak i personel sprzątający zawsze z uśmiechem i gotowością pomocy. Kuchnia działała w określonych porach z bardzo bogatą ofertą posiłków. Nie spotkałem opisywanych w innych opiniach tzw. "odgrzewanych dań z wczoraj". Codziennie było coś nowego. Oferta nie do opisania w kilku zdaniach, po prostu bogactwo jedzenia. Żal było myślec o marnowaniu jedzenia przy głodzie w innych regionach świata. Hotel stoi na skraju miasta blisko przystani jachtowej, ale na plus to zmuszanie się do spacerów po obfitych posiłkach. Miasto nastawione na turystów , głównie rosyjskich, jak też znajomość języka rosyjskiego na każdym kroku. Niezależnie czy w salonie futer czy na małym straganie zaczepki i inicjacje rozmów były po rosyjsku. Angielski nie wszędzie, ale zdawkowo można było nawiązać nić porozumienia. Miejsce wspominamy miło, polecam.

Hotel dla niewymagających, zdecydowanie nie ultra all inclusive, Mekka Rosjan

Nazwa  Meder Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne, rozrywka i życie nocne

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

4.3

Wyświetlono 97 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Teresa

Pobyt - Październik 2025

Zalety

- bardzo uprzejmi pracownicy hotelu - pyszne jedzenie - piękny basen - czysto i wygodnie

Wady

- wszystko mi się podobało

Justyna

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Duże pokoje z przepięknym widokiem na góry.Bardo cicho i spokojnie.Plaża trochę mała z dużą ilością zieleni i przepiękną zatoczką.Bardzo urokliwe miejsce dla szukających prawdziwego odpoczynku a jednocześnie lubiących spacery po okolicy.

Wady

Trochę mała plaża i nawet w październiku poza sezonem zbyt mała liczba leżaków.Malo urozmaicone jedzenie jak na 5*

Józef

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Miła obsługa chętna do pomocy Zawsze dostępna w dzień i w nocy. Jedzenie to rozkosz dla podniebienia, Wszystko w tureckich smakach, nie do zapomnienia.

Wady

Są i mankamenty koleżanko i kolego, np. 500 metrowa odległość do Morza Śródziemnego Darmowy Busik ludzi tam zawozi a i spacer piękną okolicą również nie zaszkodzi.

Marek i Małgosia

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Czysto , personel uśmiechnięty, duży basen, duży pokój.

Wady

Nie jesteśmy czepialscy. ogólnie ok.

Zielona

Hotel dla niewymagających, zdecydowanie nie ultra all inclusive, Mekka Rosjan

Zalety

Odległość od lotniska-1,5h Widok na góry Zróżnicowane jedzenie-choć niektóre potrawy zimne Blisko do plaży (jeździ bus), plaża średnia Blisko do miasta 10min spacerkiem, zatrzęsienie sklepów Hotel spokojny, pokoje przestronne, spa w cenie jeśli pobyt powyżej 7 dni

Wady

Widać, że hotel ma już swoje lata 90% gości to Rosjanie (ich muzyka, animacje po rosyjsku, obsługa w pierwszej kolejności używa języka rosyjskiego) Animacje dla dzieci: bajki na tv i śpiewanie dwóch piosenek ze znudzoną animatorką Wieczorne występy trwają 30min na słabo oświetlonej scenie i chyba powtarzają się w cyklu tygodniowym Muzyka na basenie wyłączana jest o 17.00 i składane są parasole- po tej godzinie czuliśmy się jakbyśmy byli intruzami :( Drinki średnie

Bozena

Pobyt - Wrzesień 2025

Super nowoczesny czysty hotel,jedzenie pyszne ,obsługa pomocna ,pokoje sprzątane ,pokoje duże przestronne,codziennie,Spa hotelowe rewelacje ,masaże sztos ,jeszcze wrócę do tego hotelu,polecam

Zalety

Wieczorne animacje i pogaduchy nad basenem

Lubomir

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt udany hotel ok. Okolice ładne . Na plus baseny ,zjeżdżalnie.

Zalety

Baseny, zjeżdżalnie.mila obsługa

Wady

Trochę za głośna muzyka

Grzegorz

Pobyt - Lipiec 2025

Byłem w tym hotelu z rodziną. Wszystko było ok. Pomimo że hotel nie jest nowy,to bardzo czysty i zadbany. Co wieczór coś jest organizowanie w hotelu przy basenie. Hotel nie jest przy plaży ale bardzo blisko, dodatkowo co 30 minut jest bus na plażę. Dobre jedzenie miła obsługa. Fajna plaża z basenem i zjeżdżalniami oraz barem. Spokojna okolica. Polecam zakupy u Pana Naszata w mini markecie na poziomie "0" przy windach. Dużo Rosjan ale nie problemowi

Zalety

Czystość Miła obsługa. Spokojna okolica

Wady

Animacje głównie po rosyjsku

Pobyt - Lipiec 2025

Spędziłem wakacje w Meder Resort z rodziną i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel jest bardzo czysty i zadbany. Codziennie wieczorem organizowane są atrakcje przy basenie – od akrobacji, przez karaoke, po muzykę na żywo – co tworzy miłą atmosferę i pozwala miło spędzić czas. Codziennie animatorzy organizowali przy hotelowym basenie różne atrakcje. Super grupa animatorów, która potrafiła zachęcić do wspólnej zabawy – zarówno dzieci, jak i dorosłych. Choć hotel nie znajduje się bezpośrednio przy plaży, jest ona bardzo blisko. Co 30 minut kursuje bus, który dowozi wczasowiczów na miejsce. Można też dojść pieszo – spacer zajmuje ok. 15 minut. Sama plaża jest świetnie zorganizowana – znajduje się tam basen, zjeżdżalnie oraz bar, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie w hotelu jest smaczne, a obsługa bardzo miła i pomocna. Szczególnie polecam pyszne omlety! Okolica jest spokojna, idealna na rodzinny wypoczynek. Warto również zajrzeć do mini marketu na poziomie "0" przy windach – szczególnie polecam zakupy u Pana (...) , który oferuje dobre produkty i sympatyczną obsługę. W hotelu przebywało sporo gości z Rosji, Skandynawii oraz Polski. Atmosfera była bardzo miła i na poziomie. Największą niespodzianką był tort, jaki nasza córka otrzymała od hotelu z okazji swoich urodzin – piękny gest, który bardzo nas wzruszył i na długo pozostanie w pamięci. Dodatkowym atutem jest piękny krajobraz z widokiem na góry, który można podziwiać z hotelu – szczególnie o wschodzie i zachodzie słońca robi niesamowite wrażenie. Zdecydowanie polecam Meder Resort na rodzinne wakacje!

Zalety

Hotel i otoczenie: Bardzo czysty i zadbany hotel Spokojna okolica – idealna na rodzinny wypoczynek Piękny krajobraz z widokiem na góry Atrakcje i animacje: Codzienne wieczorne atrakcje przy basenie (akrobacje, karaoke, muzyka na żywo) Świetna grupa animatorów, która potrafiła zachęcić do wspólnej zabawy Jedzenie i obsługa: Smaczne jedzenie, szczególnie pyszne omlety Miła i pomocna obsługa Urodzinowy tort dla córki – miły i wzruszający gest od hotelu

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo fajny, czysty, pokoje sprzątane każdego dnia,super basen z ciepłą wodą. Jedzenie pyszne, duży wybór, naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Basen na plaży też dość fajny, płytszy więc fajny dla mniejszych dzieci. Plaża niestety nie jest zachwycająca...tłumy ludzi, leżaki bardzo blisko siebie, bardzo głośna muzyka, ogólnie uważam że plaża to najsłabszy punkt tego hotelu, prawie w ogóle z niej nie korzystaliśmy. Wakacje uważam za udane, drinki w barze bardzo dobre tylko ciężko się porozumieć z barmanami, niektórzy nie rozumieją nic po angielsku. Ogólnie dajemy 5 gwiazdek. Lokalizacja naprawdę super, krótki spacer na plażę i do centrum miasta gdzie sklepów, barów i restauracji nie brakuje.

Zalety

Jedzenie, basen, pokoje, czystość,mini club, zjeżdżalnie, lody,drinki

Wady

Plaża

Alina

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo zadbany, czysty jedzenie dobre miła obsluga

Zalety

Duży basen, basen przy plaży oraz ładne pokoje

Wady

Bardzo głośna muzyka

Mariusz

Pobyt - Maj 2025

Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w hotelu MEDER. Ma soją specyfikę która nam przypadła do gustu. Na końcu miasteczka, na granicy miasta i terenów zielonych, oddalony od innych hoteli i komercyjnych zabudowań. Posiada swoją prywatną plażę w oddalonej o ok. 500-600m zatoce w sąsiedztwie innych prywatnych restauracyjno-barowych plaż oraz w pobliżu otoczony zielenią basen ze zjeżdżalniami. Dla jednych może to być zaletą dla innych wadą. Dla nas zaletą. Mobilizował do przyjemnych spacerów i zmiany otoczenia. Oczywiście gdy ktoś chciał mógł część dnia spędzić w hotelu przy bardzo przyjemnym basenie. Większość pokoi ma okna na basen z którego donoszą się dźwięki puszczanej muzyki która o 23 zamiera. Muzyka, atmosfera, pokoje, obsługa, jedzenie, drinki, piwo, napoje bardzo OK. W mojej ocenie wszystko bardziej na 4* niż 5 ale nie ma się czego przyczepić.

Paulina

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel bardzo przytulny, czysty, nawet gdy pojawiały się jakieś niedoskonałości , personel szybko je naprawiał. Bardzo dobre jedzenie, miły personel i piękne położenie. Mimo, że widać było, że przygotowują się do sezonu to niczego nie brakowało. Serdecznie polecam.

Zalety

Położenie hotel kameralny Personel jedzenie

Wady

Pólki w szafie nie pozwoliły na ułożenie ubrań , ciuchy musiały być w walizkach Głośno w pokojach podczas wieczornych animacji

Jarek

Pokój ogromny, z balkonem, widok na basen i góry. Wart do tego dopłacić. Najważniejsze, żadnego rezerwowania leżaków, wstawania rano. O każdej godzinie dostępne miejsca. Basen w hotelu, wydzielona prywatna piaszczysta!! plaża z ogromną ilością leżaków do tego obok hotelowy Aquapark z basenami. Do plaży blisko, przyjemny spacer, można tez hotelowym busikiem. Wieczorem jest gdzie wyjść, centrum miasta blisko. Jedzenie? Poezja, ktoś kto narzeka i płaci za pobyt 2700zł to chyba nie ta kwota.... Aczkolwiek byliśmy w różnych hotelach a ten na pewno nie odbiega od tych za 5tys. Przepyszne lody, cukiernia z przeróżnymi słodkościami, pizza lepsza niż we Włoszech, alkohole dostępne w różnej formie. Fakt, jak ktoś zacznie szukać wad w stylu odrapanej ściany, dziwnego silikonu w łazience to znajdzie, ale zawsze proszę pamiętać: to nie hotel za 5tys, tylko za połowę tej kwoty. Naprawdę polecamy i gdyby nie to, że świat jest ogromny i nigdy nie wracamy w to samo miejsce to na pewno można tutaj wracać. I tak a propos rosyjskich turystów, jeśli komuś przeszkadzają to masz wybór, Grecja, Hiszpania

Zalety

-piaszczysta, przepiękna hotelowa plaża - pokój i widok z pokoju -stosunek ceny do jakości 10/10 - nienachalna obsługa - brak rezerwacji leżaków (rzadkość!!!! jest ich wystarczająca ilość) - możliwość wyboru odpoczynku (hotelowy basen, prywatna plaża nadmorska, Aquapark) - jedzenie adekwatne do kosztów wakacji - wieczorne, codzienne atrakcje dla dzieci i dorosłych

Wady

- fakt są miejsca w których widać ząb czasu w hotelu (korytarze, pokoje) z tym, że nie jest to wada jakoś szczególnie umniejszająca, jak ktoś będzie szukał to wszędzie coś znajdzie - klimatyzacja......... raczej wentylacja . Działa słabo, ale byliśmy w październiku więc może już jest dopasowana do tego okresu

Agata

Bardzo ładny czysty hotel. Dobre jedzenie oraz desery. Duży wybór dobrych drinków. Plaża w zatoce z naprawdę fajnymi widokami oraz aquaparkiem. Pokoje duże przestronne wymagające małego remontu ale Bardzo czyste. Codziennie sprzątane oraz uzupełniane napoje w lodówkach. Hotel położy blisko portu i centrum miasta

Zalety

Dobre jedzenie, aquapark przy plaży, basen o oryginalnym kształcie.

Wady

Jedzenie monotonne ale to jak w każdym hotelu tego typu.

Olha

Hotel polecam dla osób 50+,dla młodzieży za mało atrakcyj,dyskoteka jest po za hotelem wożą busem tak jak i do morza, Jedzenie szału nie ma

Zalety

Widok, snek bar,cisza, SPA

Wady

Hotel potrzebuje renowacji,brudne okna,mała szafa

Natalia

Hotel na pierwszy rzut oka ładny, zadbany. Fajny basen. Co prawda pokoje wymagają odświeżenia, bo tak nie wygląda 5 gwiazdek. Natomiast jedzenie masakra - zero różnorodności, wszystko smakuje tak samo. Drinki w barach robione dosłownie na odwal, do tego nie którzy barmani bardzo nieuprzejmi. Hotel robi wszystko pod gości z Rosji, obsługa pierwsze co zwraca sie do każdego po rosyjsku. Taki sam problem z animacjami, z których nie korzystaliśmy - bo tutaj również wszystko było po rosyjsku. Okolica hotelu nie zachwyca, brudno i nie ma nic ciekawego. Plaża brzydka, kamienista, wszystko zajęte przez leżaki. Bar zdecydowanie zbyt daleko od plaży i duży minus za samo piwo. Ogólnie nie polecam, można bardzo się zniechęcić do Turcji po pobycie w tym hotelu, jak i samej miejscowości.

Zalety

Ładny basen W miarę zadbany Czysto

Wady

Jedzenie Drinki Obsługa Bar na plaży Plaża Okolica Wszystko w języku rosyjskim

Kamila

Transfer z lotniska około 1,5 godziny, pokój ładny, poprosiliśmy o pokój nie od strony basenu, żeby nie było głośno i bez problemu nam zmieniono :) wszyscy sympatyczni, ale nie nachalni. Jedzenie dobre, ale codziennie praktycznie to samo. Praktycznie sami Polacy i niestety Rosjanie.. Widoki cudowne, piękne góry, fajny wiaterek. Woda w morzu gorąca, ale baseny chłodne, chociaż dzieciakom nie przeszkadzało :) Trochę męczący Pan ze sklepiku.. polecamy

Zalety

Piękny widok, dobre jedzenie, miła ale nienachalna obsługa

Wady

Chłodna woda w basenach, monotonne jedzenie

Alina

Hotel znajduje się w przy pięknym miejscu.Potrzebuje odświeżenia, animacji dla dzieci - mini disco to 4 piosenki którą codziennie grają i nie zmieniają się ,wszystko w języku rosyjskim .DJ kręcił muzykę po kołu

Zalety

Teren,góry ,morze!

Wady

89% rosjan ,prez to atmosfera jest nieprzyjemna. Niewygodne materace, ogromniasty karaluch na ręczniku w łazience

Przed wyjazdem czytałam różne opinie na temat tego hotelu, po powrocie nie jestem w stanie zrozumieć negatywnych ocen. Byłam w różnych hotelach ale ten zasługuje naprawdę na 5 *. Fajna lokalizacja, pyszne jedzenie, super obsługa. Jedzenia bardzo dużo i każdy znajdzie coś dla siebie. Bar na plaży serwuje bardzo dobry kebab, frytki, naleśniki Tureckie i hamburgery. Różne alkohole do wyboru do 2,00 w nocy. Przemili barmani i kelnerzy. Kawa, ciastka i lody dostepne prawie przez cały dzień. Wystarczająca ilość leżaków na plaży i przy basenie. Pokój przestronny, codzienne sprzątanie, wymiana ręczników i uzupełniana woda w pokoju. Goście hotelowi to przede wszystkim Ruscy i Polacy. W sklepiku hotelowym miły pan ale ceny lepsze przy plaży albo w centrum.

Zalety

Lokalizacja - blisko do centrum, na targ, do mariny i na plażę. Czysto i smacznie. Super obsługa czy dasz napiwek czy nie. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Polecam w 100%

Wady

Jedyna wada jaka mi przychodzi do głowy to może trochę za dużo (..) ale nie są bardzo głośni.

Meder Resort