1917 opinii
Piaszczyste plaże z turkusową wodą i palmami
Medyna z bazarami i lokalnym rękodziełem
Twierdza z widokiem na port i wybrzeże
Ogrody i parki pełne egzotycznej roślinności
Hotel jest ok, położony przy plaży, jedzenie dobre i bogaty wybór,stale coś się dzieje, animatorzy na wysokości zadania,czysto, schludnie.
fajne baseny zewnętrzne,duża zielona przestrzeń,prywatna chroniona hotelowa czysta plaża + czysta woda, wszystko super,polecam.👍
Jest czysto, ale łazienki w pokojach mogłyby być odświeżone,
Jeszcze jestem pod wrażeniem było świetnie czysto, obsługa uprzejmą dużo zieleni, posiłki b.dobre
Baseny i ich otoczenie
W zasadzie nie było nic co mogło przeszkadzać
Hotel starego typu tego. Na zewnątrz jeszcze wiele do życzenia aby wyremontować. Hol wnętrza pokoje wszystko wyremontowane w bardzo dobrym stylu, pokój super z pięknym widokiem na ogród. Główny basen wyremontowany, poboczny basen do remontu. Zdecydowaliśmy się na tą ofertę ze względu na ogród. Ogród przepiękny. Przechadzając się wśród palm super. Palmy californijskie palmy szablaste hibiskusy wszystko pięknie opisane podświetlone naprawdę super. My to uwielbiamy.
Lokalizacja, basen, ogród, morze, plaża, taras z pięknym widokiem. Z pokoju też mieliśmy piękny widok ale z tego co wiem nie wszystkie pokoje mają taki dobry widok.
Stary hotel po remoncie. Kuchnia i restauracja ma piętrze więc kawą trzeba było zejść na taras. Na tarasie bardzo otwarty od 10:00.
Hotel zdecydowanie ***. Pokoje ciemne, widok z okna na maleńki skrawek pustego, zaniedbanego "trawnika",a na wprost ściana nadyępnego budynku. Wyżywienie do przyjęcia, jednak brak jakichkolwiek przekąsek poza godzinami posiłków. Animacje ograniczają się do aqua aerobiku, zumby, czasem, wieczorem jakiś krótki pokaz. Na duży plus zasługuje ładny ogród.
Ogród
Brak przekąsek, kiepskie drinki, brak ciekawych animacji.
Spokojny hotel z ładnie utrzymaną zielenią i muralami; na plus dość szeroka, prywatna, piaszczysta plaża tuż przy obiekcie z leżakami w cenie. Baseny prezentują się dobrze (jeden z wodą morską). Nietypowo śniadania od 6:00 i popołudniowe przekąski w barze.
prywatna, piaszczysta plaża przy hotelu; leżaki w cenie dużo zadbanej zieleni i ładne murale 3 baseny, w tym jeden z wodą morską spokojna atmosfera śniadania od 6:00 i popołudniowe przekąski w barze animacje (część po polsku), mini klub
starsze pokoje dość długi transfer z lotniska (ok. 1,5–2 godz., ok. 110 km)
hotel nie najnowszy ale dla wypoczynku wystarczajacy, otoczenie super, plaza na wyciagniecie reki, wieczorne animacje, jedzenie urozmaicone, mozna spokojnie sobie coś wybrać,
otoczenie, dostepnosc do plazy i basenów, urozmaicone jedzenie
przydałby mu sie jakis remoncik, ale moim zdaniem na swoje 3* w pełni zasługuje
Hotel ma trzy gwiadki-to malo. Dla mnie otoczenie hotelu, posiłki, zasługują na 5 gwiadek. Sam hotel czysty, obsługa bardzo miła .
Jak wyżej, Pierwszy raz bylam w Tunezji, więc nie mam porównania z innymi hotelami.
Super jedzenie, wspaniali animatorzy, przemiła obsługa. Polecam.
Super jedzenie, wspaniali animatorzy, przemiła obsługa.
hotel pięknie położony, z bardzo ładnym ogrodem, jedzenie zróżnicowane - dobre
dużo potraw, bardzo piękny ogród, blisko plaża
zamieszanie przy posiłkach (duże kolejki) kelnerzy nie nadążają ze sprzątaniem, brak sztućców, animatorzy troszkę nachalni (nie powinno ich interesować że człowiek nie chce brać udziału w animacjach)
Hotel trochę stary, ale jest czysto, jedzenie jest naprawdę dobre, mimo że są podobne posiłki zawsze da się zjeść cos innego, na plus opcja basenu ze słoną wodą, jeśli daje się napiwki, obsługa jest bardzo skupiona na gościu, przynosi drniki, itp, jeśli nie też jest w porządku. Jak na 3 gwiazdkowy standard fajny hotel. Jest też opcja gry w minigolfa. W pobliżu hotelu są sklepy, a pod bramą zawsze czekały taksówki.
jedzenie, basen, czystość,
cieknący prysznic w pokoju
Hotel trochę stary ale zadbany. Piękny ogród. Cudowna plaża. Doskonałe jedzenie. Świetni animatorzy, dbający o wszystkich gości (a nie tylko o Francuzów).
Animatorzy, plaża, jedzenie.
Położenie na uboczu. W około nie ma nic poza domami. Na spacer 3,5 km na Starą Medynę.
Super wakacje :) Hotel nie jest bardzo nowoczesny ale dzięki temu klimatyczny. Pokój ładny, wygodny, klimatyzacja wystarczająca, ciepła woda zawsze dostępna... Sprzątanie pokoju, wymiana ręczników codziennie, obsługa bardzo miła. Piękne otoczenie hotelu, mnóstwo zieleni, palm, nawet w otoczeni basenów .... rewelacja! Bezpośrednie zejście do morza. Jedzenie bardzo urozmaicone, bogaty wybór potraw, każdy znajdzie coś dla siebie. Trochę zniechęcają tworzące się kolejki do potraw przygotowywanych na bieżąco przez kucharzy.... Wody, napoje, soki dostępne przez cały dzień. Bardzo bogata oferta animacji dla dzieci i dorosłych... joga, aerobik w wodzie, nauka tańca (np. salsy), mecze piłki wodnej, siatkówki plażowej itp. Codziennie wieczorem imprezy w amfiteatrze... przedstawienia, komedie, konkurencje, karaoke...wszystko w rewelacyjnej, wesołej atmosferze. Wspaniali animatorzy, przyjaźni, otwarci, mówiący w paru językach... Jeden z animatorów, (...), mówi w języku polskim. (...) bardzo przyjazny, otwarty, lubiany przez wszystkich i na pewno zapamiętany na długo :). To wszystko składa się na bardzo fajną atmosferę i warunki do fantastycznego spędzania czasu i wypoczynku.
Piękny ogród pełen zieleni i palm. Wspaniali Animatorzy.
Kolejki do potraw ciepłych przygotowywanych na bieżąco...
Hotel jak na trzy gwiazdki bardzo pozytywnie nas zaskoczył utrzymywaniem czystości jak i profesjonalną obsługą. Hotel ma bardzo piękny ogród. Plaża i morze czyste. Na basenach jak nad morzem wystarczająca ilość leżaków. Wyżywienie to dopiero majstersztyk. Każdy może wybrać coś dla siebie, ryby, owoce morza, mięsa pod różnymi postaciami pizza, makarony, warzywa, słodkości , owoce itp. Duże podziękowania dla animatorów, którzy przez cały dzień angażowali nas do aktywność Polecamy ten hotel i w przyszłości planujemy kolejny raz go odwiedzić.
Czystość, wyżywienie, obsługa.
Hotel leży za daleko od mediny,.nie ma gdzie spacerować. Pomocna obsługa hotelowa.
Czystość w lobby oraz pokojach Ładna i czyste morze .
Słaba klimatyzacja w pokoju. Kolejki w jadalni do potraw przygotowanych na miejscu. Brak sztućców, serwetek ,kubków Wydzielanie napojów , alkoholi i jedzenia . Brak suszarki w łazience . Baseny i bar czynny tylko do godziny 18. Mała plaża , za mało leżaków .
Niezapomniane wakacje, wrócę do tego hotelu na pewno Jedzenie - niczego nie brakuje. Opieka, plaza, ratownik Animacje to jest coś niesamowitego, ludzie, animatorzy, obsługa hotelu tworzą niezpomnian@ atmosferę .Niejeden hotel 5*mógłby się wiele nauczyć od tego hotelu. Polecam z czystym sumieniem. Pokoje sprzątane codziennie, plaza czysta, niedaleko do centrum miasta, czułam sie bezpiecznie.
Jedzenie, animacje, plaza, blisko do miasta, czysto, obsługa. A jumbo club to jest fenomen
Hotel ma swój urok , dużo zieleni co dla mnie jest plusem. Fajne miejsce aby się wyciszyć . Bardzo dobre jedzenie , najsłabsze sniadania ale nikt nie chodził głodny. Obsługa ok. Nie jest najnowszy ale jest czysto a dla mnie ok , plaża ładna szeroka .Spodzeiwałem się że bedzie gorzej na 3 gwiazdki ale było ok , polecam.
dużo zieleni , dużo leżaków , b.dobre jedzenie , nienachalna obsuga
Widać już ząb czasu , sniadania średnie.
Rewelacyjnie spędzony czas, całą rodziną bardzo wypoczęliśmy.
Bardzo miła obsługa każdego z pracowników hotelu, przepyszne jedzenie, bardzo duży wybór, czyściutkie zarówno pokoje jak i teren całego hotelu.
może to nie wada, ale jedyne co bym zmieniła to dłuższe otwarcie basenu - przynajmniej do 19.
Jeżeli chodzi o atrakcje dla gości w hotelu to oceniam bardzo wysoko. i to wszystko co dobre mogę powiedzieć o tym hotelu. Polacy traktowanie zdecydowanie gorzej niż Francuzi do tego stopnia, że rezerwacja leżaków na basenie jest przerzucana w mniej atrakcyjne miejsca, chyba że dasz wysoki napiwek. Zresztą praktyczne prawie wszyscy pracownicy pracują na zasadzie nie dasz napiwku to jesteś gościem drugiej kategorii przede wszystkim w barze, kelnerzy oprócz restauracji no i oczywiście pracownicy basenu ze słodką wodą. Niektórzy goście dobrze traktowani szczególnie Francuzi rewanżują się pracownikom basenu drinkami a zdarzało się, że Polak odmawiano niektórych drinków albo robiono drinki prawie bez alkoholu. Pokój to komun bez mydła, szamponu, lodówki, bardzo słaba klimatyzacja praktycznie jej nie było, drzwi na balkon nie zamykały się itd, Restauracja jedzenie bardzo, bardzo przecięte bez żadnej rewelacji powiem więcej słabe.
Atrakcje animacje dla gości tak na basenie jak też po kolacji.
Tak jak napisałem w opisie hotelu.
Pobyt w tym hotelu był prawdziwą przyjemnością od pierwszej do ostatniej chwili. Zakwaterowanie i pokoje Pokoje są przestronne, urządzone ze smakiem i codziennie starannie sprzątane. Wnętrza pachną świeżością, a dbałość obsługi o porządek widać na każdym kroku. Ręczniki wymieniane są regularnie i często, co daje poczucie pełnego komfortu. Łóżka wygodne, pościel czysta i świeża, a balkon z widokiem na morze to idealne miejsce na poranną kawę. Wyżywienie Kuchnia hotelowa to prawdziwa uczta – zarówno dla oka, jak i dla podniebienia. Codziennie czekał na nas szeroki wybór potraw, od tradycyjnych dań lokalnych po kuchnię międzynarodową. Otwarte stacje gotowania dodawały uroku i pozwalały obserwować, jak posiłki przygotowywane są na świeżo. Niezależnie od pory dnia nigdy niczego nie brakowało, a jedzenie było różnorodne i dopasowane zarówno do dorosłych, jak i dzieci. Animatorzy i atrakcje Zespół animatorów to prawdziwi profesjonaliści – pełni energii, uśmiechu i kreatywnych pomysłów. Każdy dzień był wypełniony ciekawymi aktywnościami – od porannych zajęć sportowych, przez zabawy w basenie, po wieczorne animacje i występy artystyczne. Co ważne, animatorzy dbali, aby goście w każdym wieku czuli się zauważeni i włączeni do wspólnej zabawy. Położenie i plaża Lokalizacja hotelu to jego ogromny atut – położony jest bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży. Zejście jest wygodne i bezpieczne, a plaża codziennie utrzymywana w czystości. Ochrona czuwa nad tym, aby wstęp miały wyłącznie osoby przebywające w hotelu, co zapewnia spokój i prywatność. Podsumowując – to miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, par oraz wszystkich, którzy chcą spędzić wakacje w komfortowych warunkach, z pysznym jedzeniem, w pięknym otoczeniu i z profesjonalną obsługą. Na pewno wrócimy!
wszystko
Hotel mimo iż ma 3 gwiazdki z pewnością zasługuje na 5- , ten minus za Wi-Fi bardzo słaby . Bardzo duży , czysty , kameralny hotel, wszyscy pracownicy, mimo tak ciężkiej pracy jaką wykonują są , uśmiechnięci i bardzo mili. Jedzenie urozmaicone i bardzo smaczne .Z całego ♥️ serca polecam
Wspaniała obsługa
Bardzo słaby internet