Wodospady Düden spadające prosto do morza
Zabytkowa dzielnica Kaleiçi z brukowanymi uliczkami
Rejsy po zatoce i widoki z portu jachtowego
Plaże Konyaaltı i Lara idealne do wypoczynku
Hotel super, w tym okresie woda troszkę zimna w głównym basenie ale w Turcji jest mało hoteli, które mają podgrzewane baseny. Natomiast brodzik dla dzieci woda cieplutka, basen ze zjeżdżalniami też woda cieplejsza niż w głównym. Jedzenie przepyszne. Obsluga hotelu na bardzo wysokim poziomie. Przylecieliśmy z córką, bardzo późno mile zaskoczenie ze strony hotelu specjalnie dla nas zaprosili nas od razu do restauracji żeby coś zjeść, dopiero później zakwaterowanie. W dniu wylotu też była propozycja, że skoro nie zdążymy na obiad to otworzą nam kuchnię specjalnie i coś przygotują żeby córka mogła zjeść przed wylotem. Bardzo miło, rzadko się spotyka. Ogółem to jest jeden z hoteli do którego w ciemno wróciłabym jeszcze raz.
Blisko plaża, zieleń zadbana po drodze zwierzątka fajna atrakcja dzieciom. Nie daleko też sklepy można przejść się spacerkiem coś kupić ale wszystko co trzeba jest też na miejscu
Hotel super!!! Jedzenie bardzo smaczne i mnóstwo różnych rodzajów jedzenia co wieczór. Codziennie (animatorzy) zapewniają różne atrakcje.A wieczorem różne pokazy taneczne itd:) Czystość na najwyższym poziomie!!!uprzejmość ze strony obsługi hotelu rewelacja. Człowiek musi to zobaczyć na własne oczy żeby zrozumieć!!!
Obsługa i animatorzy:)
Nie ma
Hotel fajny, dobre smaczne jedzenie, duży wybór, bardzo miła i pomocna obsługa. jedyne co można powiedzieć na maleńki minus to, że już dawno nie było remontu w pokojach. Cała reszta pozytywnie. Bardzo dobre jedzenie w snack barze przy plaży.
Jedzenie, miła obsługa transfer z lotniska ok 20 min.
przydałaby się remont łazienek, ale mimo wszystko pozytywnie.
Pobyt bardzo udany, pokoje czyste, sprzątane codziennie, uzupełniany mini bar, jedzenie smaczne. W około 15 min można dotrzeć do sklepów, blisko lotniska
czystość, jedzenie, bliskość lotniska, uzupełniany mini bar
brak zjeżdżalni dla dzieci, plac zabaw bardzo sie nagrzewa, animacje w dużej mierze po niemiecku