Miarosa Konakli Garden (ex Hedef Rose Garden)

6.5

Bardzo polecam hotel, przemiła obsługa , bardzo dobre jedzenie, piękny widok z balkonu i lokalizacja. Trochę niektóre rzeczy wymagają napraw i dla osób szukających luksusów ten nie będzie odpowiedni jednak my z mężem byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu

Pierwsze wakacje z wakacje.pl Pierwsze wakacje z dzieckiem, cel: fajnie i budżetowo. Czy było warto ? Jedzenie: Śniadania i kolacje były naprawdę super — duży wybór, wszystko świeże i smaczne. Obiady może trochę monotonne, ale zawsze można było skomponować coś innego, więc głodni nie chodziliśmy. Jedzenie ogólnie pyszne, a deserki naprawdę rewelacyjne. Dobre jedzenie również przy plaży. Czystość i obsługa: W hotelu jest czysto i widać, że starają się naprawiać błędy z przeszłości. Coraz więcej osób koordynuje sprzątanie, kuchnię i inne działy – widać organizację i zaangażowanie. Pokój: Za 30 euro dostaliśmy pokój od razu po przyjeździe (byliśmy o 10:00, a doba hotelowa zaczynała się dopiero o 13:00/14:00) – widok na basen i morze, warto. Napoje i bar: Standardowe drinki – wódka z colą lub spritem, gin, whiskey. Gotowce typu sex on the beach i Blue lagoon. Piwo trochę rozwodnione, ale ogólnie dało się wypić 😉 Jeśli zostawisz barmanowi napiwek, to drinki robi naprawdę mocne – widać było po uśmiechniętych turystach 😄 Jedzenie: Śniadania i kolacje były naprawdę super — duży wybór, wszystko świeże i smaczne. Obiady może trochę monotonne, ale zawsze można było skomponować coś innego, więc głodni nie chodziliśmy. Jedzenie ogólnie pyszne, a deserki naprawdę rewelacyjne. Dobre jedzenie również przy plaży, szczególnie polecam białe winko! Bar przy basenie obsługiwany dopiero pod koniec pobytu, polecam pyszne lody. Czystość i obsługa: Pokój: Za 30 euro dostaliśmy pokó z widoczkiem na basen, od razu po przyjeździe (byliśmy o 10:00, a doba hotelowa zaczynała się dopiero o 13:00/14:00 skorzystaliśmy po podróży. Animacje: Animacje fajne, może trochę monotonne, ale dzieciaki miały ogromną frajdę – było to po nich widać. Napoje i bar: Standardowe drinki – wódka z colą lub spritem., whiskey itd Piwo trochę rozwodnione, ale ogólnie dało się wypić 😉 Jeśli zostawisz barmanowi napiwek, to drinki robi naprawdę mocne – widać było po uśmiechniętych turystach 😄 polecam białe winko ! Plaża i morze: Na plaży chodziliśmy bez butów do pływania i dla nas było w porządku. Jeśli ktoś ma wrażliwe stopy, klapki w zupełności wystarczą. Wejście do wody łagodne. Plaża nie jest najczystsza, ale widząc ile turystów pali i zostawia pety to się nie dziwię, teraz widać że również tam zaczęli sprzątać. Zawsze można się wybrać do Alanyi :) Dla dzieci: Synkowi bardzo smakowało – zjadał ogromne ilości, więc myślę, że to najlepsza rekomendacja 😊 zjeżdżalnie raczej dla dzieci 4+, fajny brodzik i głębszy duży basen. Woda w basenie zimna, ale do pierwszych 2 minut. Potem się nie chce wychodzić. Woda na plaży bardzo fajna. Tam praktycznie spędziliśmy cały pobyt. Warto brać ręczniki plażowe dostępne piętro niżej. Niedaleko hoteli jest market, tam kupowaliśmy kosmetyki, pampersy i inne. Transport: Dojazd z lotniska i z powrotem trwał ok. 3 godziny w jedną stronę.

Hotel nadaje się bardzo do renowacji, w pokoju wilgoć i smród z kanalizacji, zatkany prysznic kable na wierzchu z lamp, plamy na dywanach i zagrzybiona klimatyzacja. Nadaje się na wakacje mocno budżetowe. Pokoje są sprzątane ale średnio. Jedzenie monotonne i zazwyczaj zimne. W lobby przy barze smród. Leżaki przy basenie i na plaży nadają się do wymiany, na plaży jakiś stary pomost zardzewiały który nadaje się do demontażu bo psuje widoki, plaża piaszczysto żwirowa ale są jakieś cegły i trzeba uważać. Obsługa ogólnie okej nawet miła. Na stołówce nie nadążają sprzątać i wiecznie brakuje nowych sztućców, owoce to jedynie jabłko i winogrono a drinki słabe. Ten hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. Burgery w barze na plaży są nawet dobre. Plusem naszym był jedynie widok z pokoju na ostatnim piętrze to mogę powiedzieć był piękny.

Hotel sam w sobie przyzwoity, szczególnie mając na uwadze relacje cena do jakości. Pokój standard, drobne uwagi do wyposażenia, przede wszystkim łazienki. Ogólnie to jest gdzie się wyspać i odświeżyć.

Duże przestronne pokoje z balkonami ,ładna okolica .mały brodzik i zjeżdżalniei to duży plus gdy są dzieci.plaza w pobliżu ok 10 min spacerem,serwis plażowy i bar na plaży też fajna sprawa, duży wybór jedzenia . personel pomocny

Nazwa  Miarosa Konakli Garden (ex Hedef Rose Garden)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, krzesełka w restauracji.

Basen odkryty i kryty oraz 2 zjeżdżalnie wodne.

Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, kort tenisowy, siatkówka plażowa, aerobik, animacje.

Tylko 350 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.

6.5

Wyświetlono 480 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Widok, lokalizacja, animacje , basen , plaża

Wady

Zacieki na ścianie , średnia czystość

M.S

Pobyt - Październik 2025

Zalety

+ dobre jedzenie + blisko plaża ok 500m +całkiem spoko animacje budżetowe + sauna

Wady

-trochę zimna woda w basenach ale do przyzwyczajenia - najczęściej picie podawane w plastikowych kubkach (nawet po napiwku, choć tu czasem potrafią naprawdę zaskoczyć ) - szukanie sztućców przy stoiskach bo nie ma na stole (pewnie to też się zmieni na lepsze po opinii)

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Widok z pokoju, miła obsługa

Wady

Stan ogólny hotelu i pokoi, zimne i monotonne jedzenie, stan czystości, brak owoców, nieprzyjemny zapach

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Ładny i czysty basen, duże lobby, czystość na przyzwoitym poziomie, miła obsługa, dostęp do wody w pojemniczkach w lodówkach na terenie hotelu, dobre drinki. Troska pracowników o koty-jak dla mnie plus

Wady

Bardzo monotonne jedzenie, w ostanie dwa dni dodatkowo wybór okrojony do minimum(np. całkowity brak masła i przez tydzień ani razu nie podano potrawy z ryb) Kiepska plaża, nie ważne że kamienista, niestety brudna.

Olga

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Blisko plaży ,brodzik , zjeżdżalnie..

Wady

Niestety nie dało się skorzystać z mini klubu ,pomimo tego że był to było cały czas zamkniete

grzegorz

Pobyt - Październik 2025

duzy pokoj odnowiony czysto -lazienka wanna prysznic stare zmeczone brudno balkon ladny z widokiem hotel tylko slabe 3 gwiazdki bar na plazy ok

Zalety

jesli zaplaczisz za pobyt niska cene to polecam

Wady

restauracja to stolowka -stoly brak serwet noze widelce leza na blacie .kawa herbata piwo wino tylko w kubkach platikowych dramat ,jedzenie dobre,owoce malo tylko jablko i winogron ,bar w lobby i to samo tylko kubeczki plastik zero szkla.ogolnie staraja sie

Magdalena

Pobyt - Październik 2025

Hotel jako sam w sobie całkiem nas zaskoczył, pokój bardzo duży z wygodnymi materacami, czysty zadbany z balkonem z widokiem na basen. Baseny na zewnątrz wiadomo w okresie październikowym w dużym basenie chłodna woda w brodziku dla dzieci super. Animacje dla dzieci o godzinie 21:00 kiedy dzieci są już zmęczone nie wiem kto to wymyślił 🙈 I najgorszy punkt programu: jedzenie. Niesmaczne, marnej jakości, burgery na plaży to takie nasze najtańsze burgery z lodówek z marketów, frytki odgrzewane odsmażane ponownie, co nie zjadłeś na śniadanie dostaniesz na obiad a co nie na obiad to na kolację. Generalnie po kilku dniach nie masz już co jeść już jak wchodziliśmy na stołówkę brało nas na 🤢 🙈 Bylismy z rodziną pod koniec wakacji na obiedzie na mieście i pan kelner pytał z jakiego jesteśmy hotelu a po udzieleniu odpowiedzi sam powiedział: (...). I miał całkowitą rację. Naprawdę nie jesteśmy wymagający, ale większość opini się tutaj zgadza. Nie czepiałabym się uszczerbków w płytkach czy na balkonie bo bez przesady wiadomo że hotel wymaga remontu ale naprawdę jeśli chodzi o pokoje było fajnie. Cena jest atrakcyjna i niestety ale stosunek ceny do jakości jest adekwatny. Czy jest tanio ? Jest tanio. Czy jest dobrze ? Jest tanio. Jeśli ktoś może wybrać inny hotel to nie polecam. Nikogo z moich znajomych ani rodziny na pewno nie wyślemy do tego hotelu. A mogliby poprawić jedzenie i byłoby całkiem fajnie.

Zalety

Basen Dojście do plaży Duże pokoje Atrakcyjna cena Miła obsługa

Wady

Okropne drinki Paskudne jedzenie

3.9
Oliwia

Pobyt - Październik 2025

Niestety, pobyt w tym hotelu pozostawił po sobie raczej negatywne wrażenia. Hotel ogólnie sprawia wrażenie brudnego i zaniedbanego. W lobby unosił się bardzo nieprzyjemny zapach, trudny do porównania z czymkolwiek – po prostu odpychający. W pokoju, w którym byliśmy zakwaterowani, obok toalety cały czas ciekła woda, przez co podłoga była stale mokra. Szyba w prysznicu była tak luźna, że strach było jej dotknąć, żeby nie wypadła. Kafelki popękane, ale to jeszcze dałoby się znieść. Gorzej z brakiem normalnej kołdry – były tylko cienkie narzutki, z których jedna okazała się brudna. Meble w pokoju były wysłużone, ubrudzone, a taboret miał wypalone dziury. Lodówka śmierdziała jak wędlina – po schłodzeniu w niej wody, ta nabierała zapachu i posmaku szynki. Do tego bardzo cienkie ściany i drzwi prowadzące do sąsiedniego pokoju (choć zamknięte, to przez szpary było wszystko słychać – nawet budzik o 6 rano). W szafie znaleźliśmy też brudny patyczek do ucha, najprawdopodobniej po poprzednich gościach – niezbyt miła niespodzianka. W hotelu jest pełno kotów, co samo w sobie nie byłoby problemem, gdyby nie fakt, że podczas kolacji można było zobaczyć, jak koty jedzą z tych samych talerzy, z których później korzystają goście. Talerze pewnie są później myte, ale skoro sztućce też nieraz były niedomyte, to trudno mieć zaufanie do higieny. Jeśli chodzi o jedzenie – słaby wybór i mało smaczne potrawy, często powtarzające się. Były pojedyncze dania w porządku, ale większość naprawdę słaba. Animatorzy są mili i komunikatywni, choć większość animacji prowadzona jest po rosyjsku. Angielskie wstawki pojawiają się rzadko, ale wystarczająco, żeby się zorientować, o co chodzi. Z basenu nie korzystaliśmy, więc nie oceniam. Plaża była w porządku – kamienista (konieczne buty do wody), ale czysta i z ciepłą wodą. Leżaki zawsze się jakieś znalazły, choć osłony przed słońcem były mocno zniszczone, a molo rozebrane. Na koniec nieprzyjemna sytuacja przy check-oucie. Sprawdziliśmy dzień wcześniej w recepcji – poinformowano nas, że wymeldowanie jest o 12:00. Mimo to o 10:00 pani sprzątająca zaczęła próbować wejść do pokoju, mimo że mieliśmy wywieszoną kartkę „Do not disturb”. Zgłosiliśmy to na recepcji, gdzie powiedziano, że nie powinno się to zdarzyć i że sprawa zostanie przekazana dalej. Podsumowując – hotel wymaga gruntownego odświeżenia i poprawy czystości. Miła obsługa i w porządku plaża to zdecydowanie za mało, żeby zrekompensować ogólne zaniedbanie. Nie polecam i raczej nie wróciłabym tam ponownie.

Zalety

Plaża jest naprawdę w porządku – czysta, z ciepłą wodą i zawsze można znaleźć wolny leżak. Okolica spokojna, blisko do morza i sklepów. Obsługa oraz animatorzy są mili i pomocni, a w rozmowach dobrze radzą sobie po angielsku.

Wady

Hotel ogólnie brudny i zaniedbany – w lobby nieprzyjemny zapach, w pokojach wiele usterek (cieknąca woda, brudne narzuty, zużyte meble, niedomyte sprzęty). Słabe utrzymanie czystości zarówno w pokojach, jak i w restauracji. Jedzenie mało smaczne i monotonne. Animatorzy skupiają się głównie na gościach rosyjskojęzycznych. Cienkie ściany i hałas z sąsiednich pokoi utrudniają odpoczynek.

Mariola

Pobyt - Wrzesień 2025

Super hotel polecam.bylismy zaskoczeni pozytywnie oczywiście,jedzenie każdy coś wybierze głodny nie będzie,animacje w hotelu,lody, godzina z cofee, czyste pokoje fajne. Byłam dwa lata temu i hotel zmienił się na duży plus

Zalety

Jedzenie, animacje

Renata

Wszystko ok chociaż musieliśmy zapłacić 30€ za widok na basen

Zalety

Przestronne pokoje i dużo miejsca przy basenie

Wady

Zbyt głośna muzyka, która była wyciszana na czas obiadu i wtedy było rewolucyjnie

Tomasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Udane wakacje .ciepło, morze basen.Za budżetową cenę hotel jest ok.

Zalety

Pozytywne nastawienie barmanów.

Wady

Plaża niezbyt czysta.

5.9
Aleksandra

Pobyt - Wrzesień 2025

W tym przedziale cenowym naprawdę ok. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. fajne baseny, czyste. Brodzik dla dzieci. Fajne zjeżdżalnie. Jedzenie ok, nie chodziliśmy głodni. Animacje co wieczór.

Zalety

Baseny, zjeżdżalnie - na plus. Duży wybór jedzenia, zawsze można było coś znaleźć dla siebie.

Wady

Ogólnie czystość w hotelu pozostawiała dużo do życzenia, ale to nasz pierwszy wyjazd w Turcji - nie wiemy jaki jest standard.

Pobyt - Wrzesień 2025

Jak podano w opisie hotel jest budżetowy. Ale ogólnie na plus.

Zalety

Duży basen z ciepłą wodą i zjeżdżalniami. Klima. Bliskość bazaru. Kolacje. Lobby bar czynny do północy.

Wady

Na pewne rzeczy trzeba przymknąć oko. Jak ktoś chce mieć luksusy to trzeba płacić i szukać gdzie indziej.

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt tygodniowy we wrześniu. Po wcześniejszym przeczytaniu opinii nie bardzo wiedzieliśmy na co się nastawić. Zacznę od początku.. Pokój na pewno wymaga remontu, nie jestem osobą wymagająca lecz czuć wilgoć, w wannie od szyby odchodził silikon przez co woda lala się po łazience. W pokoju znajdują się bardzo brudne wykładziny. Pani przychodziła "sprzątać co dziennie " mianowicie wymieniała tylko ręczniki i śmieci. 2 razy odkurzyła. Jak na 4 gwiazdki troszkę słabo. Klimatyzacja działała poprawnie co było bardzo potrzebne. Widok z balkonu coś cudownego. Jedzenie, tak jak inni pisali, każdy znajdzie coś dla siebie. Lecz po paru dniach jedzenie stało się bardzo monotonne. Bardzo duży plus za pyszne owoce. Aczkolwiek bardzo mały wybór jedzenia dla dzieci. Kawa obrzydliwa :( Alkohol na 100% musi być rozcieńczany z wodą. Piwo bardzo słabej jakości. W skrócie można pić cały dzień a i tak nie jest się pijanym 😅 Basen, bardzo dużo miejsca, fajne zjeżdżalnie i ogromny plus za brodziki dla dzieci. Animacje tutaj najbardziej się rozczarowałam. Moim zdaniem były bardzo słabo prowadzone dla dzieci. Zwłaszcza że były dopiero o godzinie 21. Po za tym nic więcej dla takich maluszków. Plac zabaw wymaga solidnego remontu. Połamana jedna huśtawka. Zjeżdżalnia oderwana od ziemi. Sam personel bardzo życzliwy, uśmiechnięty. Super barman i kelnerzy na posiłkach. Świetnie prowadzony aerobik w basenie ! Lokalizacja bardzo dobra. Odrazu po wyjściu z hotelu pełno bazarów. Mimo wszystko polecam bardzo podróż do Alanya. Plaża Kleopatry zatyka dech w piersiach. Krąży autobus co 8 min 1.5 euro od osoby. Plaża hotelowa natomiast bardzo słaba. Nic szczególnego oprócz kamieni i żwiru.. W hotelu bardzo dużo kotów, są przyjazne i bardzo zadbane. Lecz w hotelu w nie których miejscach czuć mocz koci co nie należy do przyjemnych. Dwie windy na całe obłożenie bywa dość frustrujące. W skrócie jestem zadowolona z pobytu, większość czasu spędzaliśmy na basenie czy zwiedzając piękne miejsca. Natomiast drugi raz nie wróciłabym do tego hotelu.

Zalety

-Blisko bazary -Miły personel -Piękny widok z pokoju

Wady

- Słabe animacje dla dzieci prowadzone późną pora -Monotonne jedzenie - Stare pokoje - Bardzo słaba plaża

Jakub

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel sam w sobie nie najgorszy jak na 4 *. Mogłoby być nieco czyściej, ale nie ma tragedii. Jedzenie dobre, basen duży i czysty. Za tą cenę nie ma co marudzić :)

Zalety

Duży basen, duża stołówka, miła obsługa

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel mile nas zaskoczył, po niektórych opiniach z sieci byliśmy przygotowani na najgorsze. Dostaliśmy duży pokój z widokiem na piękne domki na wzgórzu i palmy, w oddali było morze. Dzieci miały swoje łóżka, a my małżeńskie. Materac wygodny. Pani dziennie sprzątała. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Nie ma owoców morza, tylko ryby. Naleśniki, frytki, tosty pod dzieci. Niestety wiele osób marnowało jedzenie. Część gości ze wschodu, czasem źle traktujący obsługę. Pracownicy hotelu uśmiechnięci i pomocni. W ostatnim dniu, wykwaterowanie do 12tej, ale opaski nam zostawili i do 18 tej korzystaliśmy z obiadu i napojów. Lody są o 15tej. Pan animator od zumby świetny. Od poniedziałku do soboty występy zespołów zapraszanych z zewnątrz. Z resztą dobrej jakości. Na basenie dużo ludzi, ale spokojnie można popływać, pozjeżdżać na zjeżdżalniach. Leżaki zajmowaliśmy sobie o 8.00 potem pozostawały pojedyncze miejsca. Niektórzy niestety zajmowali leżaki ręcznikiem, ale ich nie było przez cały dzień. Oprócz tego jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Dzieci chcą tam pojechać za rok

Zalety

Miła obsługa, jedzenie. Bar działający do 24.00. O 22.30 było tzw. nocne podjadanie, gdyby ktoś jeszcze był głodny. Haman na miejscu. Mile masaże, za około 20 euro.

Wady

Bardzo tłoczno podczas posiłków. Wszyscy przychodzili chyba punktualnie na 19 na kolację. Lepiej było przy śniadaniu i obiedzie. Trudno upilnować turystów, aby nie wnosili szklanych naczyń do strefy basenowej.

1.0

Pobyt - Sierpień 2025

Obsługa hotelowa nas okradła. Panuje wszech obecny brud i dezorganizacja. Nie polecam.

Zalety

Animacje i drinki.

Wady

Brud, syf i dezorganizacja

Sylwester

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo fajny dla rodzin z dziećmi. Fajny duży czysty basen, zjezdzalnie pilnowane przez ratownika - by nie było kolizji. Duża uwaga poświęcona na bezpieczeństwo. Animacje w wodzie. Bardzo fajne animacje wieczorne dla małych dzieci. Moga potańczyć, pośpiewać - bardzo fajnie prowadzone. Jest wiele negatywnych opini o hotelu a więc. Pokoje wystarczające, sprzątane codziennie. Klima hula aż miło. Na balkonie gorąco, ale przecież tam w turcji jest gorąco - więc nie wymagajmy chlodu. Nam te warunki wystarczały. Co chodzi o brudne wykładziny na korytarzach, to dobrze że one są a nie śliskie płytki ( coś za coś ) Bynajmniej jest bezpiecznie chodzić. Co chodzi o kolejki i brak miejsc (obiad kolacja), Zaznaczam że obiady czy kolacje trwają 2 godziny. Wystarczy przyjść godzinę później i miejsca są bez problemu. Ale jak wszyscy sie pchają o jednej godzinie to nie rozumiem tych ludzi, szczególnie Rosjanie czekają pół godziny przed posiłkiem jakby byli wiecznie nienajedzeni. Jedzenie jest uzupełniane a więc co za problem przyjść później? Jedzenie zróznicowane, bardzo dobre. Dużo serów, sałatek, rolad, i na gorąco i na zimno. Owoce, ciasta, desery. Hotel bardzo dobrze położony. Wieczorem można wyjść dosłownie za ogrodzenie i ciągnie się kilometrowy deptak z sklepami, kawiarniami, restauracje, sklepy, bazarki. Kolorowo, pełno ludzi. pełno sklepów. Do późnych godzin można spacerować. Z hotelu na plaże 500metrów. Przekąski bardzo smaczne, piwo do 16.00. Drobne kamyczki. Buty są potrzebne bo te kamyki są gorące. By wejść do wody buty zbędne. Ogólnie z hotelu dobra komunikacja do Alanyi. Dalmusz 1,5€ osoba. Do przystanku 5 minut, Dalmusz jest co 8 minut. Z Alanyi ostatni odjeżdża o północy. Do centrum Konaklii gdzie jest bardzo duzo sklepów 1€/osoba. Bardzo bezpieczna komunikacja. A i można zwiedzić Alanya. co chodzi o hotel wi fi w pokojach płatne. 3€/dzień. My kupilismy w salonie w Konakli ( trzeba miec dowód /paszport by ją zarejstrować ) turecką kartę 23€ za 25GB i mogliśmy z niej korzystać też poza hotelem np z nawigacji. Ogólnie hotel oceniam bardzo bardzo pozytywnie. Ale cóż zawsze ktoś będzie niezadowolony bo klamka w drzwiach jest krzywo przykręcona. Polecam tym niezadowolonym ludziom trochę luzu, bo w tym hotelu mozna spędzić naprawdę fajnie czas. Szczególnie z dziećmi.

Zalety

Basen Zjerzdżalnie Jedzenie Lokalizacja Komunikacja z innymi miastami Super obsługa Bezpieczeństwo Animacje dla dzieci

Olga

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel czysty i zadbany, duży basen z czystą wodą i zjeżdżalniami. Jedzenie i napoje smaczne i urozmaicone. Do morza blisko, dodatkowo wygodny transport meleksem. Bar przy basenie z przekąskami. W ciągu dnia i wieczorem ciekawe animacje – polecamy

Zalety

basen z zjezdzalniami

2.3
Jakub

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt tygodniowy, ogólnie w pokojach bardzo brudno, słabo są sprzątane. Jedzenie na ,,Stołówce,, każdy znajdzie coś dla siebie raczej nikt głodny nie chodzi. Na plaży dobre burgery i frytki dla dzieci. Hotel dobry na pobyt dla osób nie wymagających. My byliśmy na tydzień, ale już byśmy nie wrócili i z tego co rozmawialiśmy z Polakami co byli razem z nami to dużo osób też by do niego już drugi raz nie wróciło.

Zalety

nam podobało się Konakli

Wady

Brud, obsługa ani słowa po Polsku, oraz ,,barmani,, nie wszyscy ale jest kilku takich co ślinią się na widok Półek i je zaczepiają bezczelnie i natrętnie.

Miarosa Konakli Garden (ex Hedef Rose Garden)