Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Dogodne trasy rowerowe prowadzące przez miasto i wybrzeże
Hotel pięknie położony, widoki oszałamiające. Wszędzie widać dbałość o czystość i estetykę. Kulturalny i w każdej sytuacji pomocny personel.
Największym atutem hotelu jest wspaniały basen infinity, usytuowany na skraju klifie.
Jedynym drobnym minusem w opcji all inclusive jest brak ciepłych napojów ( kawa, herbata) do obiadu i kolacji.
Bardzo pozytywne wrażenia, kuchnia wyśmienita, wysoka jakość adekwatna do ceny.
Basen infinity, bardzo miła obsługa
Ogromna ilość gości na obiekcie, od wczesnego ranka zarezerwowane leżaki mimo iż regulamin tego zabraniał. Obsługa nic z tym nie robiła. Wychodząc na basen po śniadaniu nie było szans na wolny leżak. Plaża bardzo wąska dlatego też ilość leżaków była ograniczona.
Pobyt w tym hotelu był bardzo udany. Hotel pięknie położony z super basenem z widokiem na morze. Personel miły pomocny zawsze uśmiechnięty.
Położenie czystość w hotelu. Ocena 10 i to taka durza
Nie takiego nie było.
Hotel spełnił moje oczekiwania. Piękny widok z pokoju. Pokoje bardzo czyste, ładnie urządzone. Przemiła obsługa zarówno w recepcji jak i w pokoju. Smaczne i urozmaicone posiłki. Wypoczynek na wyspie Kos to tylko w tym hotelu.
Czystość, przemiła obsługa, smaczne posiłki.
Bardzo miły pobyt. Hotel wygodny i czysty, przy samym hotelu przystanek autobusu jadącego do stolicy Kos. Przy hotelu sklepik z lodami, napojami, podstawowymi produktami itp.Plaża- bez szału, ale w Grecji tak często bywa, ale woda kryształowa.
Niesamowity basen! B. dobra obsługa, menedżer hotelu w garniturze codziennie witający przy wejściu do restauracji i pomagający w wyborze stolika. B. dobre, urozmaicone jedzenie. Duże wygodne, czyste pokoje. Zadbany teren wokół.
Różnice wzniesień- dla kogoś może to być problem
Byliśmy z mężem na przełomie września i października 2013 w opcji all. Hotel przepiękny, baseny wspaniałe, szczególnie ten największy.Pokoje super. Sprzątanie, obsługa, posiłki, bar -wszystko na 5+.Nie mogę ocenić animacji bo ich nie było- może z uwagi na koniec sezonu.Nam to akurat nie przeszkadzało. Plaża kamienista, obuwie niezbędne.Do dyspozycji również basen kryty, 2 sauny. Jednym słowem: polecam.
Hotel nowoczesny, bardzo dobrze wyposażony. Fantastyczny, duży basen , jacuzzi , basen kryty.Jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie.
Brak.