Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w centrum turystycznym Sakala.
W pobliżu hotelu restauracje, sklepy, bary.
Dla poszukujących rozrywek i życia nocnego.
Jeśli ktoś chce tani Hotel tylko do spania dla dwóch osob niech nie spodziewa się pięknego widoku na ogród i morze . Wyjście poza hotel Ok mam nadzieję że biuro podróży zdejmie go z oferty bo nawet nie zasługuje na jedną gwiazdkę za recepcję, kierownika recepcji , oraz jej szefa .Za to na 5 gwiazdek zasługują zwykli pracownicy tam pracujący dzieki nim ten Hotel prosperuje i wygląda.
Wyjście z hotelu jeśli ktoś , chce pospacerować ulicami Miasta Hurghada , pojechać do Kair, lub Giza 4 godziny jazdy w jedną stronę
Recepcja brak języka Polskiego, żadnej informacji po Polsku nawet na kartce o dobie Hotelowej która kończy się o godzinie 12 obojętne czy zameldują Cię o 13 czy 15 i tak wymeldują o 12 w południe i w lobby czekasz aż przyjedzie autokar na lotnisko nawet do 24 chyba że dopłacisz za dodatkowe godziny za pokój
Pobyt we wrześniu w MinaMark był bardzo udany. Pokój 809 polecam z czystym sumieniem. Czysto schludnie i codziennie sprzątany. Obsługa w hotelu bardzo miła i pomocna. Plaża hotelowa trochę mała ale można było znaleźć sobie miejsce (jak nie na plaży to na tarasie nad barem). Wielki plus za całodobowy bar przy basenie. Można było zawsze skorzystać nawet wracając w nocy ze zwiedzenia. Pozdrowienia dla naczelnego barmana Mohameda 💪 Posiłki smaczne lecz mało różnorodne, dla nas za mało warzyw i owoców, ale z tego co się orientowałem to w wielu hotelach w Egipcie jest ten problem. Obsługa w restauracji trochę zbyt wyczulona na pusty talerz, często stali i czekali żeby tylko zabrać talerze. Polecajka 😇
Polecam choć łazienka nie super plaza super personel super
Oprócz łazienki to wszystko ok
Łazienka w pokoju
To nie był mój pierwszy raz w Egipcie. Hotel napewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Poza wyremontowanym lobby pokoje w budynku głównym tragiczne nadające się do remontu.
Największą zaletą hotelu jest to że ma bezpośredni dostęp do plaży, oraz bardzo ładnh ogród
Największą wadą jak dla mnie były przekąski serwowane między posiłkami. Tak naprawde przekąski to 3 tace ciastek lub rogalików jak zdążysz złapać to zjesz. Pierwszy raz spotkałem się że za frytki lub kawałek pizzy trzeba zapłacić 5 dolarów. Duży problem z leżakami po śniadaniu brak wolnych miejsc
Pobyt mi się bardzo podobał obsługa bardzo miła i sympatyczna bezproblemowa . 4* hotel w Egipcie to nie jest to samo co w Europie ale było dobrze w pokojach czysto i schludnie codziennie sprzątane
Lokalizacja jest super samo centrum miasta . Na zewnątrz super urządzone.....
Gdybym się czepiał szczegółów, byłbym niepoważny, ponieważ zapłaciłem 2400zł za 2 osoby dorosłe i dziecko. Fakt wybrałem najtańszy pokój bez balkonu, ale po zagadaniu w recepcji i wręczeniu 10$ do kieszeni na drugi dzień wymieniono mi na pokój z balkonem, za który normalnie musiałbym zapłacić 20$ dziennie. Pokoje czyste, odświeżone, codziennie sprzątane. Natomiast łazienki wymagają remontu, co prawda nie ma grzyba, ale stary żółty silikon, wyblakłe i uszczerbione płytki, czy wanna lekko zdezelowana mogą odstraszyć pedantów. Jedzenie bardzo smaczne, trochę mały wybór, ale zawsze znajdziesz coś dla siebie. Na bieżąco uzupełniane, przez co nigdy dla nikogo nie brakło. Pracownicy bardzo mili i pomocni, nie było mowy by targać samemu walizki, czy przesuwać leżaki, oni to robili w tempie błyskawicznym. Wifi w Lobby, lub można wykupić w pokoju, ale zdecydowanie bardziej opłacalny jest zakup w salonie vodafone na przeciw hotelu. Stołówka, hol, baseny wszystko czyste i na bieżąco sprzątane. Ratownicy robią swoją robotę, czy to na basenie pilnują, by nikt nie podchodził pod zjeżdżalnie, czy na plaży jak wieczorem zaczynają podpływać niebezpieczne ryby. Gdy ktoś przesadzi z alkoholem, zjawia się 4 pracowników pomagających zaprowadzić delikwenta do pokoju, lub ratują go wodą i herbatką aż dojdzie do siebie. Ogólnie wyjazd był dużo lepszy niż przypuszczałem, zwłaszcza za tą cenę.
Dbanie o czystość Bar 24h Napoje importowane Plaża prywatna bezpośrednio przy hotelu
Łazienki wymagają remontu Za mało leżaków pod względem ilości gości
Hotel całkiem w porządku jak ca tą cenę jednak pokoje dawno remontu nie widziały do spania tylko ok. W pokojach klimatyzacja działała tylko po wejściu do pokoju. Otoczenie hotelu ładne, czyste bardzo blisko do morza. Plaża hotelowa nie mają dostępu ludzie z zewnątrz, dużo leżaków. Jedzenie dobre duża ilość w dwóch restauracjach bufetowych trochę monotonne. Drinki okropne. Za porządne drinki trzeba było dopłacić .Ogólnie my polecamy ten hotel dla budżetowych wczasów.
Bliskość i prywatność plaży. Dwie restauracje bufetowe w których jedzenie się różniło. Miły personel bardzo pomocny.
Pokojom przydał by się remont szczególnie łazienka.
Hotel koszmarny. Nie ma skali żeby opisać warunki panujące w tym hotelu. Nie polecam najgorszemu wrogowi. W hotelu odbywa się remont. Strefa przy basenie z bardzo przykrym zapachem kanalizacji. Plaża bardzo wąska z ograniczonym widokiem na morze. Obsługa chamska .Pokoje standard to widok na obdrapaną ścianę sąsiedniego hotelu i ulicę z odgłosem klimatyzacji. Ten hotel nie zasługuje nawet na 3 gwiazdki a co dopiero mówić o 4. Jak najszybciej można było zmieniłam hotel na inny. Wakacje w tym hotelu były by dla mnie istnym koszmarem. Nie polecam a jeśli ktoś wybierze się do tego hotelu to przekona się że moja opinia była jak najbardziej trafna.
Nie ma takiej rzeczy
obsługa w recepcji ,pokój ,otoczenie hotelu ,warunki na plaży i przy basenie, ścisk i tłok w hotelu ,bardzo mała powierzchnia hotelu z mini plażą
W dniu wyjazdu brak możliwości spożywania posiłków do końca pobytu - wymeldowanie o 12 i bez jedzenia do godzin późno wieczornych.
Miła obsługa.
Pobyt w hotelu spełnił moje oczekiwania. Hotel położony w centrum Hurghady , a więc blisko sklepy, kawiarnie, kluby z muzyką na żywo. Pokój z widokiem na ogród i piękne kolorowe kwiaty. W nocy cisza i spokój. Wygodnie, czysto. Obsługa miła i uczynna. Jedzenie doskonałe. Każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje zawsze pobudzały do zabawy i uśmiechu. Plaża piękna i dobrze strzeżona . Centrum nurkowe na miejscu. Chętnie wrócę i polecam wszystkim.
Hotel super położony w samym centrum miasta, plaża przy hotelu, jedzenie pyszne W 100,% polecam
Bezpłatny na na plaży
Słabe internet w holu
Hotel bardzo czysty i zadbany, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie jak to w Egipcie szału nie ma ale głośny nikt nie będzie. Bardzo dużym plusem jest sama lokalizacja hotelu, gdyż jest on w ścisłym centrum i wszędzie coś się dzieje. Plaża czysta chodź malutka. Na duży minus animacje, które praktycznie nie istnieją oprócz słabego aerobiku porannego i wieczornego tańca brzucha. Hotel godny polecenia ale na pewno poza szczytami sezonu bo będzie ciężko o miejsce w niestety małej przestrzeni przy hotelu.
Położenie hotelu Czystość Ręczniki na plaży Woda w butlach dostępna na całym obiekcie
Mała plaża Słabe jedzenia Bardzo słabe animacje Napoje w kubeczkach papierowych
W hotelu byliśmy 10 dni. Obsługa była bardzo sympatyczna pomijając recepcję. Pokoje tragiczne. Łazienki w pokojach są już do remontu. Wanna była okropna, odchodził lakier i była cała spękana coś nam się lało z niej po każdej kąpieli. Pierwszy pokój miał widok na agregaty przez co było ciemno i bardzo głośno. Drugi pokój był tak ciemny, przez zasłonięte szafą okno, że nie wiedzieliśmy czy jest noc czy dzień przy przebudzeniu. Widok na odchody gołębi i jakieś wewnętrzne wysypisko hotelu. Na wprost nas piękny widok na pokój naszych sąsiadów. Chcąc cokolwiek załatwić trzeba zapłacić z góry napiwek, inaczej ani recepcja ani boy nie są chętni by pomóc. Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby po wczesnym przejeździe do hotelu nie dostać nawet przekąski. Od 6 rano do 13 czekaliśmy na pozwolenie skorzystania z posiłku. Tak samo przy wyjeździe od 12 do 17 bez czegokolwiek. Koleżanka wypłakała żółta bransoletkę by poruszać się w ogóle po hotelu i napić się czegoś. Ja usłyszałam, że mam zaczekać pięć minut w lobby i wyjść z hotelu po zakończeniu doby hotelowej. Ogólnie nigdy nie wrócę do tego hotelu. Sytuację ratowała wspaniała obsługa ratowników, barmanów, kelnerów oraz poznane podczas pobytu osoby. Gdyby nie to zmienilibyśmy hotel drugiego dnia po przyjeździe na spotkaniu z rezydentem. Nie polecam. Obecnie trwa remont. Radzę sprawdzić przed przyjazdem czy już skończony bo zmieniają całe wejście na plażę i remontują pokoje, przez co jest głośno od rana.
Obsługa i lokalizacja.
Tragiczny stan w pokojach, szczególnie łazienkach.
Pobyt udany ze względu na poznane tam super towarzystwo. Ogólne wrażenie na wejściu to czystość i błysk w lobby. Pokoje tragiczne. Brudno, ciasno, z oknami na sąsiedni budynek (jedna z pań dostała norę bez okna) lub ruiny budynków. Po awanturach, płaczu i oględzinach kolejnych prawie takich samych zamieszkałyśmy w piątym. Ręczniki "niby" wymieniane trafiały do łazienki na powrót, (miałyśmy poznaczone). W hotelu trwa remont więc wiertarki, młotki skuwające kafelki robiły pobudkę o 7 rano.
Przy plaży, w centrum Hurgady z miłą obsługą restauracji i barów. Animatorzy sympatyczni.
BRUD !!!!. Od 6 rano kiedy dotarliśmy do hotelu czekaliśmy do obiadu. Patrząc na ilości jedzenia które zostaje po posiłkach to żenada żeby turysty nie nakarmić. Tak samo w ostatni dzień. Od 12 do 16:50 bez jedzenia, możliwości wyjścia z lobby na basen czy plażę. Znowu pomogły, łzy kobiece, krzyki żeby dostać żółtą bransoletkę pozwalającą na pobyt na plaży i wypicie zimnych napojów bezalkoholowych. Zarządzenia właściciela w tym temacie są okropne. Nigdy więcej do tego hotelu.
pobyt bardzo udany i jeżeli komuś zależy na spokojnym wypoczynku to tylko w tym hotelu
czystość w hotelu na piątkę z plusem - polecam tym którzy nie szukają super luksusów a bardzo dużą zaletą jest położenie hotelu w centrum Hurghady
większych wad nie zauważyłem
Najgorszy w moim życiu pokuj komuna a łazienka to gorzej niż tragedia natomiast obsługa na 5 gwiazdek a jedzenie powiedzmy w miarę okej a biuro onex czy orex to broń boże z nimi lecieć odradzam każdemu wogule skrócili na pobyt z 7 nocy do 5 a jako pr,yczyne podali brak miejsc w samolocie powrotnym
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Jedzenie smaczne, obsługa przemiła, blisko plaża i czyste pokoje.
Duża, czysta plaża na terenie hotelu.
Styl PRL-owski, ale czysto i schludnie.
To był 2 mój pobyt w tym hotelu i niestety jakość obsługi znacznie w dół w szczególności recepcja. Hotel mały w centrum i to jego wielka zaleta. Niestety pokoje o strony ulicy to makabra dla każdego turysty - hałas do późnych godzin a nawet przez całą noc. Jak dotrzesz do hotelu wczesnym rankiem ( 7 rano ) to czekasz na pokój do godziny 14 i wegetujesz na recepcji. Jedzenie co dziennie to samo i niezbyt dobre. To tyle moim zdaniem duży spadek. No i opis hotelu - nie wiem kto był i kto za niego odpowiada ale tylu błędów i kłamstw - plaża, bary, plastyki zamiast szkła i jakość usług .....
lokalizacja
mnóstwo - jak możesz poszukaj inny hotel
Hotel jest bardzo zadbany i czysty, pokój skromny ale na wakacje nie jedzie się po to by siedzieć w pokoju
kilka barow i restauracji ,blisko do morza
praca recepcji nastawiona na zysk
Bardzo dobrze blisko centrum Sheraton.Można znaleźć zawsze rozrywkę dla siebie i odpocząć również
Najbardziej animatorzy nauka salsy.I aqua park zawsze była dostępna.