Nowoczesny i stylowy hotel wybudowany w 2010 r., należący do renomowanej sieci Mitsis Hotels.
Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa plaża.
Wodne atrakcje: kompleks basenów w formie rzeki z wodospadem.
Dla dzieci: brodzik ze słodką wodą i zjeżdżalnią, plac zabaw i miniklub.
Byłem z żoną 11 dni, od 30 września do 11 października. Hotel oceniam jako bardzo dobry. Trzeba mieć dużo złej woli żeby doszukiwać się negatywów. Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie. W barach gdzie można się napić drinka nigdy nie czeka się długo. Drinki są bardzo dobre, podawane w ładnym szkle. Dla tych dla których jedzenie jest sensem ich życia to istny raj. Bardzo dużo miejsc gdzie można zjeść, a wszystko smaczne. W hotelu są piękne widoki. Pijąc kawę na tarasie przy restauracji głównej masz piękny widok na błękitne morze. Wszystkie sprzęty są w dobrym stanie i lepszej jakości. Woda w morzu w październiku ma około 24 stopnie. W basenach jest zimniejsza. Kąpiących się jest niewielu. Ja do morza w wchodziłem kilka razy dziennie. Ogólnie hotel oceniam jako znakomity.
Przepiękne widoki, bardzo dobra obsługa, smaczne jedzenie w olbrzymim wyborze.
Wszystko było na wysokim poziomie. Negatywów nie znajduję.
Otoczenie przepiękne,pokój duży czysty z przepięknym widokiem na morze smaczne jedzenie
Wyróżnia go położenie po jednej stronie góry po drugiej stronie morze
Nic mi się nie spodobało wszystko na najwyższym poziomie
Czekałam z niecierpliwością na pobyt w tym hotelu jednak bardzo się rozczarowałam.(...)Hotel bardzo duży, piękne lobby i widok z lobby. W pokojach widać ząb czasu które są codziennie sprzątane choć powierzchownie nikt tu nie używa środków dezyfekujacych.Brudne szklanki stojące na barach w ilości hurtowej,brudne materace na leżakach. Wielu ludzi chorych na wirus nora jak to określają ( wymioty, biegunka) po kilku dniach rozstawione płyny dezynfekujace i obsługa w maseczkach. Niestety dwa dni wyjęte z urlopu. Coś mnie pogryzło ludzie pisali o pluskwach, choć do tej pory nie wiem co to było.Restauracja główna i a la carte super jedzenie bardzo dobre nie można się doczepić. Drinki dobre choć mały wybór.Niestety hotel o którym kilka lat temu mówili w Alili że jest najlepszym z hoteli Mitsis okazał wielkim rozczarowaniem.
Jedzenie jest wyśmienite. Ogromny wybór, i bardzo smaczne. 10/10
Czystość 5/10
Najgorszy hotel w jakim byłam. Dopłaciłam za lepszy pokój a dostałam jeden z gorszych i daleko od wszystkiego. Po interwencji na recepcji zmieniono nam pokój po 2 dniach na taki, jakiego oczekiwaliśmy. Jednak najgorsze w tym hotelu były usługi. Kolejki do wszystkiego po około 40 min. Czekałam wszędzie i po gofry dla dzieci i po kebaby dla męża i dla mnie. A co najgorsze to obsługa opryskliwie reagowała jak po 30 min w kolejce brało się np 4 gofry czy kebaby. Bo ich zdaniem to najlepiej aby stały ze mną małe dzieci, bo jak ja mogę brać 4. Masakra za takie pieniądze łaskę mi robili, że wydali jedzenie. Goście z różnych narodowości komentowali, że w życiu nie byli traktowani tak bez szacunku jak tam. Animacje dla dzieci to tez dramat. Dla dorosłych też jak na ten standard hotelu to śpiewanie co wieczór na tarasie przy barze, gdzie liczba miejsc dla gości mogła pomieścić może 1/10 gości to również jakaś pomyłka. Ale najciekawsze było to, że restauracje tematyczne w których niby można było zjeść i próbowaliśmy zarezerwować w jakimkolwiek terminie, to okazało się, że jedyny możliwy był w sobotę 3 godziny po naszym powrocie do Warszawy - genialny termin na kolację :D. Po nerwach i rozczarowaniu okazało się, że Anglicy rezerwują juz terminy na 2 tyg. przed przylotem do hotelu, więc po prostu nie ma dostępnych terminów. Hotel jednym słowem nie jest przygotowany na taka ilośc gości jaką przyjmuje. Dramat. Radzę omijać z daleka !!!
Otoczenie hotelu nie ma sobie równych na wyspie , dużo zieleni i dobrze zagospodarowany teren. Miła i pomocna obsługa
Umiejscowienie niedaleko lotniska duży + Zagospodarowanie terenu Czystość w pokojach oraz całym obiekcie Dostępność usług dodatkowych
Niewystarczająca liczba leżaków przy basenach Główny pool bar - zawsze kolejka , zawsze Becah bar do generalnego remontu
Bardzo ładny i zadbany hotel, duży teren, dużo basenów, duża hotelowa plaża.
Rozległy teren, smaczne jedzenie, klimatyczny bar z muzyką na żywo
Nie dało się zarezwować restaurqcji a'la carte, trzeba rezerwować przed przyjazdem
Hotel na pierwszy rzut oka bardzo ładny, nowoczesny, zadbany. Gorzej w części mieszkalnej, korytarze pełne ptasich odchodów, brudne. Pokoje ok, ale łazienki zaniedbane - brudna wanna u nas w pokoju. Jak na 5 gwiazdek i luksus, który oferują na socjalach to trochę słabo. Obsługa super, żadnych zastrzeżeń. Hotel oferuje skromna ofertę posiłków w głównej restauracji, mało posiłków dla dzieci - codziennie frytki i makaron. Wszystko smaczne, ale powtarzalne. Pojechaliśmy głównie ze względu na restauracje ala’carte, mają ich bardzo dużo, problem pojawił się jednak kiedy dowiedzieliśmy sie, że większość z nich ma już pełne obłożenie na cały czas naszego pobytu, ostatecznie skorzystaliśmy tylko z 3, co jest dla mnie po prostu żenujące. W jednej restauracji obsługa sama odwołała naszą rezerwację stolika wmawiając mi, że sama to zrobiłam. Bardzo zepsuło mi to nastrój. Drinki ok, bez szału, skromna karta napojów. Baseny czyste, zadbane, leżaki też - żadnych problemów z miejscem do leżenia. Woda za to bardzo zimna, przy wietrze było mało przyjemnie nawet w czerwcu, nie ma podgrzewanych basenów. Aquapark to dramat. Brudno, dwie zjeżdżalnie plus jedna dla najmniejszych, malutki basenik - trzeba iść ulicą pod inny hotel, aby tam dotrzeć. Animacje to również nieśmieszny żart. Godzina wieczorem przy wejściu do hotelu w czymś co nazwali teatrem. Nic ciekawego, naprawdę. Hotel nakierowany głównie na wypoczynek, żadnych większych atrakcji. Byliśmy w wielu hotelach i ten nas nie powalił, chociaż był zdecydowanie najdroższy. Pobyt był przyjemny, uwazam, że za te pieniądze można wybrać dużo lepiej.
Dużo miejsca, baseny, jakoś jedzenia, obsługa.
Atrakcje, aquapark, dostępność miejsc w restauracjach ala’carte.
wszystko 10 na 10 bez uwag ,jedzenie, czystość ,obsługa ,baseny ,lokalizacja nad morzem i blisko lotniska
jedzenie, czystość ,obsługa ,baseny ,lokalizacja nad morzem i blisko lotniska
jedyna wada to słabe animacje wieczorne ale to kwestia gustu
Bardzo fajny Hotel z pysznym jedzeniem.Ogromny teren,ale warto pospacerować.Personel bardzo uczynny i uśmiechnięty.Pokoje czyściutkie,codziennie sprzątane.To już nasz 3 pobyt w Hotelu Mitsis,i naprawdę warto trochę dołożyć i spędzić czas miło,bez przykrych niespodzianek.Biuro Grecos,jak zwykle Wzorowo!!!Rezydenci Super!!!
Jest wszystko co potrzebne żeby miło spędzić urlop.
Hotel posiada wysoki standard zarówno pod katem wyglądu jak i obsługi. Położony jest u podnóża gór nad samym morzem. Wysoka jakość obsługi zapewnia miłą atmosferę.
Wyśmienite menu w licznych restauracjach oraz napoje serwowane w kilku barach. Wieczorem można doświadczać relaksu podczas licznych atrakcji muzycznych.
Trudne pytanie - raczej brak wad
Niespotykana gościnność, uprzejmość, pomoc w każdej sytuacji. Pokoje przestronne, czyste z pełnym wyposażeniem, klimatyzowane. Obiekt przepiękny pod każdym względem. Obsługa w rejestracji 6 z plusem. Obsługa restauracji na najwyższym poziomie. Miejsce warte powrotu, i to nie jednego.
Czytelny obiekt, nie utrudniający poruszania się. Czysty. Smaczne jedzenie, bardzo różnorodne. Obsługa na wysokim poziomie.
Trudno doszukać się choćby jednej wady.
Wspaniały hotel. Duże bungalow, kilka restauracji a la carte. Polecam grecką!
Super obsługa. Kilka basenów, myśmy korzystali z plaży. Piękna duża plaża, drobny żwirek, wygodne leżaki
Przepiękny hotel, dobrze usytuowany, ładne wnętrza, pokoje i obsługa na wysokim poziomie.
Dobre restauracje ala’carte, dostęp do posiłków 24h. Obsługa bardzo miła i wyszkolona, nie pozwalają żeby nikomu nic nie zabrakło gdziekolwiek, od restauracji po bary, spa. Dobry kontakt z rezydentem, pracownik recepcji z Polski i pomimo dobrej znajomości języka angielskiego to byliśmy miło zaskoczeni. Przywitanie po podróży ciepłymi, nawilżonymi ręcznikami z kieliszkiem prosecco, co nie zdarza się często w hotelach. Bardzo pozytywne zaskoczenie.
Wszystko było w porządku, aczkolwiek pojechaliśmy bez dzieci co było dobrym rozwiązaniem. Na miejscu stwierdziliśmy z żoną że mógłby się tam nudzić. Plaża kamienista, brak zajęć dla dzieci w basenach co raczej bylo spowodowane odpowiednim do tego miejscem. Ogólnie brak negatywnych odczuć ale jeżeli ktoś planuje tam wyjazd to zdecydowanie z dziećmi 16+ bądź sami albo ze znajomymi.
Wszystko perfekt !super miejsce, super serwis polecam
Hotel przepięknie położony u podnóża gór z bezpośrednim dostępem do morza. Obiekt bardzo rozległy z szerokim zapleczem gastronomiczno-rekreacyjnym. Wspaniałe restauracje ala Carte (włoska, grecka, amerykańska, azjatycka etc), wspaniały brunch grecki ala Carte. Do wszystkich restauracji tematycznych wymagana wcześniejsza rezerwacja, którą najłatwiej dokonać za pomocą aplikacji Mitsis. Obsługa bardzo miła i pomocna. Miejsce godne polecenia :).
Różnorodna oferta gastronomiczna, piękne położenie.
Hotel pięknie położony! Wspaniały klimat i wnętrza zapraszają do wypoczynku. Wszystko na wysokim poziomie. Pyszne, różnorodne jedzenie, przemiła obsługa i niesamowity widok. Zdecydowanie zasługuje na 5 *. Chciałabym tu kiedyś wrócić.
-baseny - dużo basenów i leżaków, każdy znajdzie miejsce dla siebie -plaża - hotelowa, ładnie położona, łagodne zejście, mnóstwo leżaków -pokoje -ładne, czyste, dobrze wyposażone -jedzenie - bardzo dobre, urozmaicone, możliwość rezerwacji a'la carte w 5 różnych restauracjach -wspaniała obsługa - muzyka na żywo co wieczór
Wakacje marzeń!!! Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam!
Hotel najlepszy w jakim do tej pory bylismy . Teren hotelu tak rozległy i pieknie wkomponowany w naturę ze nie musisz wychodzić poza. Na każdym kroku czekają na gości bary i przekąski i z każdego pokoju jest blisko do basenu. Hotel posiada 7 restauracji-po zapisaniu się można być codziennie w innej. Jest pieknie smacznie i cieplutko.
Położenie i otoczenie hotelu oraz 7 restauracji
Ten hotel nie ma wad
Hotel może i ładny z prywatną plażą ale za takie pieniądze to bardzo średni standard. Pokoje z pozoru czyste ( materace brudne, poplamione, prysznice brudne). Mini barek uzupełnianie codziennie ale nie zawsze we wszystko. Wszędzie kolejki - do baru ( jest tylko jeden bark gdzie można dostać wodę i drinki przy basenie - obsługa bardzo wolno pracuje), na posiłki trzeba czekać w kolejce, żeby wejść do głównej restauracji. Jedzenie średnie. Za mało obsługi na taką ilość gości. Miejsce dla małych dzieci - sala zabaw super, opiekunki cudowne.
Wszędzie kolejki, za mało obsługi, jedzenie średnie zwłaszcza burgery przy basenie.
Piękny hotel. Pyszne jedzenie. Wszystko było super