Medyna z wąskimi uliczkami i bielonymi domami
Zabytkowy port rybacki z lokalnym klimatem
Cisza i spokój idealne na relaks nad morzem
Plaże z jasnym piaskiem i czystą wodą
Bardzo miła i pomocna obsługa, jednak lata świetności hotel ma za sobą - do remontu niewątpliwie są korytarze, gdzie wykładzina wygląda jakby swoje już przeżyła. Do poprawy jest również klimatyzacja, które w pokojach nie daje rady, w restauracji w ogóle jakby jej nie było.
duży basen, zjeżdżalnie dla dzieci, pomocna ekipa hotelowa, przy plaży, piękny widok przez okno, blisko do sklepów. (...)
standard hotelu to ok. 3 gwiazdek, słaba klimatyzacja, restauracja nie jest wydolna w czasie posiłków (brak szklanek do napojów, automaty na napoje po pewnym czasie nie działają)
Hotel zgodny z opisem i opiniami na portalach dla niewymagających luksusów nie znajdziesz za to piękną plażę fajny basen i najlepsze animacje przy basenie i na plaży Dobrze się tam czuliśmy dużo Polaków Czechów polskie animacje i przyjaźni uśmiechnięci barmani i kelnerzy Było strasznie gorąco klina w pokojach ok za to przy recepcji często gorąco i na korytarzach też .Bezpiecznie
Animacje dla dzieci i dorosłych nie było walki o leżaki jest ich dużo o każdej porze dnia moznabyli znaleźć wolny leżak i przy basenie i przy plaży
Korytarz sprawia wrażenie korytarza szpitalnego i nie sprzątane naczynia na korytarzach przy kanapach
Super hotel położony zaraz przy plaży. Pokoje czyste i zadbane. Obsługa pomocna.
Hotel na poziomie warty polecenia
Przy wymianie waluty na dinary warto dokładnie przeliczyć kurs
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, jedzenie też ok. Obsługa bardzo miła i pomocna. A animatorzy robią naprawdę świetną robotę. Polecam ❤️
Czyste pokoje, fajna obsługa, dla dzieci jest co robić, aquapark, wszyscy życzliwi i mili.
Brak.
Duży hotel ogólnie ok ale lata świetności ma już za sobą, jedzenie monotonne, jak na 4* to słabo.
Blisko plaży duży kompleks
Nie ma wielkich wad aczkolwiek jest parę rzeczy do poprawy
Hotel ogólnie jest ok. Jest stary i to widać po pokojach, korytarzach itd. My byliśmy w czasie kiedy była potworna fala upałów, w żadnym pomieszczeniu oprócz pokoju nie ma klimatyzacji. Ani w lobby, ani w restauracjach czy barach. Można było się przekręcić z upału podczas posiłków. Jedzenie ogólnie bardzo dobre - każdy znajdzie coś dla siebie bez dwóch zdań. Do każdego posiłku, a także między nimi wydawana jest w barach woda w butelkach - bez limitu. Basen super, plaża także rewelacja. W wodzie bardzo dużo meduz. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Animacje jak animacje - kto był w Tunezji ten wie :) W pobliżu hotelu kilka sklepów z pamiątkami i żywotnością. Ceny ustalone z góry więc nie trzeba się targować tylko płaci się normalnie przy kasie (dla niektórych to plus ;). Ogólnie nie wybrałabym tego hotelu po raz drugi, właśnie ze względu na ten brak klimy wszędzie (naprawdę dało nam to popalić) i ze względu na wiek obiektu.
Hotel wybrany na podstawie opini,ale co tam zastaliśmy to po prostu mnie przeraziło ( zaznaczam, że nie oczekujemy nigdy złotych klamek i podróżujemy bardzo dużo). Na dzień dobry dostaliśmy pokój niezgodny z tym co wykupiliśmy, po malej awanturze dnia następnego dostaliśmy Nasz docelowym pokój. Panie sprzątające sprzątały tylko tam gdzie widać ( mimo, że zawsze dostały spory napiwek) ,a teraz najlepsze to jedzenie i proszenie się o nie ( kurczak był dzielony na naście części, a że byliśmy z 3 latkiem gdzie je tylko kurczaka i frytki trzeba było walczyć o mięsko dla dziecka, frytki tak samo, stał Pan i nakładał dosłownie parę frytek i nie chciał dać więcej). Sztućce i szklanki to już był inny wymiar i prawdziwa bitwa, brak , trzeba było chodzić i się prosić. Bardzo słaba klimatyzacja w pokoju, mimo zgłoszenia nie zrobili kompletnie nic.Bitwa o leżaki nad basenem, ludzie rezerwowali już chyba nocą 🤣 bo o godzinie 10.00 już graniczyło z cudem znaleźć wolny, ale brawo dla ratowników, bo można było podejść powiedzieć i od razu coś zorganizowali. Na plus to animatorzy, robili super robotę oraz ratownicy na basenie jak i na plaży. To nasz pierwszy raz w Tunezji i myślę, że ostatni.
Animatorzy Ratownicy Obsługa barów
Brak jedzenia dla dzieci, a jak już było to wydzielane; Słabo sprzatane pokoje; Słaba klimatyzacja w pokojach; Brak sztućców prawie przy każdym posiłku; Często brak szklanek ; Jedzenie bardzo monotonne; Bitwa o leżaki; Oszukują na pokoje-trzeba tego pilnować.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Największą atrakcją dla dzieci są świetne zjeżdżalnie – zapewniają mnóstwo zabawy i są dobrze utrzymane. W całym hotelu panuje bardzo przyjemna, rodzinna atmosfera, dzięki czemu można naprawdę odpocząć. Na duży plus zasługują również animacje – są ciekawe, różnorodne i angażują zarówno dzieci, jak i dorosłych. Jedzenie jest bardzo smaczne i urozmaicone. Każdego dnia dostępny jest duży wybór potraw, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Zdecydowanie polecam ten hotel rodzinom z dziećmi i chętnie wrócę tu ponownie.
Ładna okolica , dobry standard , urozmaicone jedzenie
Pobyt naprawdę udany. Pokoje z klimatyzacją ,piekny widok na morze. Blisko na plażę. Miła obsługa.
Pokoje z widokiem na morze . Cisza tylko szum morza.
Naganiacze ale to standard. Mówisz nie a on i tak dalej swoje.
Hotel świeżo po remoncie, położony 5 kilometrów od centrum miasta. Obsługa bardzo miła, pomocna i odpowiadająca na wszelkie pytania. Wyśmienite jedzenie bardzo dobrej jakości, każdy znajdzie coś dla siebie. Dostępne jest też stoisko z tunezyjskimi potrawami oraz grill na którym przygotowywane są owoce morza. Zauważyłem, że kuchnia skupia się głównie na produktach lokalnych, które zawsze są świeże. Plaża jest czysta i bardzo zadbana - codziennie sprzątana przez obsługę. Trzeba się spodziewać meduz, których obsługa również się pozbywa. W hotelu można wymienić walutę na dinary po normalnym kursie. Pokoje sprzątane codziennie, czasami po łebkach, a czasami ze starannością. Bardzo przyjaźni animatorzy (również polscy), którym można bez obaw powierzyć swoje dzieci.
-Bardzo dobra kuchnia, która skupia się na lokalnych przysmakach - Czyste plaże - Przyjaźnie nastawiona obsługa - Codziennie wieczorki dla dzieci, a później dla dorosłych + raz w tygodniu wieczór tunezyjski z muzyką na żywo
- WiFi w niektórych miejscach niedostępne, choć jakość i tak bardzo dobra
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie.Dla ludzi nie oczekujących złotych klamek.Super animacje, mila obsługa, przepiękny ogród i plaża.Zjeżdzalnie dla większych i miejszych dzieci. Ale i dorosłych.Dobre drinki i smaczne jedzenie.Hotel godny rozważenia.Polecam.
Ogród , zjeżdzalnie, przepiękna piaszczysta plaża, animatorzy.
Wf mogło by działać lepiej.
Hotel czysty , to nie standard europejski , ale jest ok. Obsługa pomocna i przyjazna , smaczne jedzenie .
Całe życie toczy się w jednym miejscu , nie trzeba biegać po całym hotelu .
Nie jest to standard europejski, więc trzeba się dobrze nastawić 😊
Hotel nie jest pierwszej młodości , ale jest czysto i schludnie. Do morze jest bardzo blisko, jest też duży komfortowy basen. Stołówka jest duża. Jest sporo animacji dla dzieci i dorosłych .
Położenie hotelu , codzienna zmiana pościeli i ręczników , duża różnorodność jedzenia. Klimatyzacja w pokoju działa bez zarzutu. Łóżka są duże i bardzo wygodne. Łazienka też jest spora.
Przydałby się mały lifting korytarzy i pokoi.
Hotel bardzo ładny , duża przestrzeń na dworzu jest gdzie spacerować , plaża przepiękna , jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie były jedynie dwa minusy dotyczące hotelu klimatyzacja bardzo słabo chodziła w pokoju , w restauracji brak pot leje się z czoła
Dużo zieleni oraz kwiatów bardzo ładna przestrzeń w nocy ładnie oświetlone drzewa , dobre jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie
Problem z klimatyzacją
Po przyjeździe mimo później pory przywitał nas poczęstunek co jest bardzo miłe lecz było tam dużo much i nikt tego nie ruszył. W dniu przyjazdu zszokował nas zapach bo śmierdziało kanalizacją, a dosłownie (...). Nie wiem czy mieli jakiś problem czy jest to częste w Tunezji, zapach był przez dwa dni i pojawiał się na godzinę, dwie. Potem już było normalnie. Pokój w hotelu był ok ale bez szału bliżej mu do 3 niż do 4 gwiazdek. Natomiast otoczenie hotelu, zejście do plaży która jest blisko, sama plaża bardzo ładne. Jedzenie ogólnie było smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Ciasta były bardzo dobre. Minusem było rozłożenie stanowisk z jedzeniem co często prowadziło do dużych kolejek. Obsługa hotelu byla bardzo miła. Dużym minusem jest oferta ultra allinclusive ponieważ nie zawiera drinków z karty. Za dużo rzeczy trzeba płacić jeśli się je chce zamówić. Ogólnie oceniamy hotel na 6/10 pobyt był udany, za taką niską cenę można śmiało jechać. Polecamy wycieczkę do El Jem 😏
W wielu hotelach 5* bywało gorzej niż w tym. Super hotel. Wszystko dopilnowane, na basenie napoje podawane do leżaczka w szkle przez przemiłą obsługę, posiłki super,czystość w pokojach na 5,osobiście jestem z mężem przemile zaskoczona. Skorzystaliśmy z nieplanowanego wyjazdu last minute na tydzień i aż było nam żal wyjeżdżać, a ciężko nas zadowolić, bo zwiedziliśmy już kawał świata. Bardzo polecamy hotel jak i okolicę, bo można kilometrami bezpiecznie spacerować.
Spa do dopracowania.
Hotel stary, remont o którym slyszalem w biurze to otwarcie drugiej części plaży i pokoi kwotę byly nie używane. A tak to stara śmierdząca wykładzina na korytarzu żeliwna wanna i skrzypiące łóżko słaba działająca klima. Ale przecież w pokoju sie tylko śpi to czas isc cos zjeść... tylko co i na czym. Brak talerzy sztućców szklanek norma. Jak znalazłem to kolejka po drzwi jedzenie które bylo zwyczajnie słabe, brak warzyw owocow miesa. Ten hotel zaliczam do kategori wracasz szczuplejszy w portfelu i pasie.
Cola zero Woda w butelkach Dostępność lezakow Polacy i Czesi na hotelu
Słaby pod wieloma względami
Polecam pobyt w tym hotelu Blisko sklepy 2 godziny spacerm do Mediny
Dużo cienia , obsługa , czystość, zieleń
Animatorzy
Hotel sam w sobie bardzo ładny, pokoje z widokiem na morze piękne, zadbany ogród, plaża piękna piaszczysta z dużą ilością muszelek i woda lazur. Jedzenie dramat, codziennie to samo, nie ma frytek i ogólnie nic dla dzieci oprócz pancake z nutellą. Mięso jak jest to jeden rodzaj dziennie lub 2 max. Pizza dobra i jajka nic poza tym. Często brakuje szklanek, talerzy i sztućców nie są przygotowani na pełne obłożenie hotelu jak było w naszym przypadku a byliśmy w październiku. Mało owoców tylko melon, jabłko, winogrono i czasami śliwka.
Piękna plaża, woda lazur, pełno muszelek,napoje wszystkie w szklankach na duży plus, ogród, pokoje.
Restauracja za mała na taką dużą ilość osób, częste braki w jedzeniu. Częsty brak talerzy,szklanek, sztućców.
Pobyt udany, hotel spełnia warunki 4 *. Pokoje duże, codziennie sprzątane, pościel i ręczniki wymieniane każdego dnia.
Hotel pięknie położony nad samym morzem. Otoczenie hotelu bardzo ładne, zadbane, dużo roślinności.