Moreno Horizon Spa & Resort (ex. Marina Beach Resort)

Nasz pobyt w tym hotelu ogólnie udany . Pokój/Apartament mieliśmy fajny z przepięknym widokiem na morze. Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa przemiła w restauracjach jak i na barach ma plaży . Pokój sprzątany codziennie ale trochę byłam zawiedziona zostawiałam napiwek dziennie ale ani razu nie było żadnej niespodzianki na łóżku z ręczników 😉. Wspaniały był chłopak na owocach na plaży (...) bardzo miły. Polecam również safari z (...) i rejsy z (...) . Będę wspominaćilo. PS raz nie było prądu . I zimną wodą w łazience do kąpieli , zepsuty zamek w drzwiach nie dało się wejść do pokoju mówili 5 min a trwało to godzinę zanim przyszli naprawićudoelismy czekać w pokoju.

Pokój super, ogromny. Sprzątany, czysty. Jedzenie takie sobie, baseny super, rafa przy molo super. Recepcja średnio pomocna, trzeba było się prosić o wodę w butelkach. Odcinają opaski o 12 przy oddaniu pokoju, trzeba kupić nowe na jedzenie- totalnie bez sensu.

Pobyt bardzo udany pokoje czyste i sprzątane za 2 dolary :P łazienka typowy standard egipski wszędzie dużo silikonu ale czysto jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie ale atrakcje które daje hotel super zjeżdżalnie możliwość snurkelowania z plaży rewelacja szczerze polecam

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą, łazienka w złym stanie, wszędzie odchodzące silikony, woda cieknie, a zasłona prysznicowa była tak brudna że się brzydzilam jej ruszać. W pokoju bardzo stare meble, rozchodzące się szafki, zasłony i firany wcale nie wymieniane. Okna i lustra nie myte można było rysować palcem po kurzu. Jedzenie monotonne cały czas to samo, brakowało stolików na stołówce. Nie jestem wymagająca, ale tu była porażka. Baseny i plaża zamykane przed 18 uważaliśmy że jest to za wcześnie. Plus za plaże zawsze było miejsce na leżaku i ogród

Hotel raczej bardzo stary praktycznie wszędzie wymaga remontu { co prawda ogród jest bardzo piękny nic poza tym} plaża hotelowa to raczej pomost i przystanek dla statków z pawiej strony molo to cały dzień czuć smród spalin z statków i z małych łodzi a z lewej strony molo plaża to w miarę można po pływać czy snurkować choć kolwiek na koniec tej plaży do wody puśczono brudną wodę z hotelu do morza wiec trochę nie smak...a co do rafy ...no cóż może kiedyś była fajna ...teraz to raczej po obumarłe i kolorów już nie ma...co prawda biedne rybki przepłyną gdy cos im dasz ..A co do animacji i Animatorów....to Bardzo Anemicznie i słabe ..puszczają muzykę na FUUL i tyle i większość mowa po Angielsku lub po Arabsku i Rosyjsku ...po polsku ZERO!!! a szkoda skoro zapraszają goście z polski to powinny postarać się co kolwiek po polsku...Co do jedzenia jest sporo do wyboru i starają się jak mogą...brawo dla kucharzy niestety czasami trzeba walczyć o stoliki bo na tyle dużo turystów to za mało stolików ...a kelnerzy nie którzy stoliki rezerwują specjalnie dla kogoś kto da więcej im do kieszeni ...trochę żałosne !!!! pokoje są w miarę duże co prawda powoli wszystko w nim psuje się {{ jak nie klamka to prysznic jak nie prysznic to łóżko lub tv itd... a klima chłodzi na FUUL lub wcale i strasznie śmierdzi { wszyscy wróciliśmy z bólem gardła a było nas 5 osób} sprzątacze nawet spoko starają się...Ogólnie to według naszych opinii to raczej 3 Gwizdek max... według skali o ZERA do 10 to.......tak 5 może max 6 nie więcej.

od2 062 zł za osobę

Nazwa  Moreno Horizon Spa & Resort (ex. Marina Beach Resort)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, nurkowanie

Bezpośrednio przy plaży

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Wyświetlono 319 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Zana

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Miła obsługa restauracji barów i przy owocach . Rafa koralowa super, plaża czysta ,

Wady

Zepsuty zamek w drzwiach , zimną wodą raz , brak prądu. Ściągnięcie opaski o 12 w dniu wyjazdu samolot był o 21.30 trzeba było dopłacić żeby móc korzystać z jedzenia i basenow i barów

Kamila

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Molo z rafa.

Wady

Proszenie się o wodę, opaski odcięte o 12:00 bez prawa do korzystania z jedzenia i picia. Dana rosyjska muzyka, która spokojnie można było puszczać w mniejszym zakresie i wywarzyć puszczanie różnych wykonawców. Były wieczory gdzie poleciały dosłownie 2 polskie piosenki podczas wieczornego disco.

Jarek

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

rafa, zjeżdżalnie, obsługa

Wady

łazienka standard egipski

3.4
Jowita

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Plaża, ładne zejście i dużo leżaków. Ogród

Wady

Zamykane baseny i plaża przed 18 ! Często nie działające bary przy plaży ! Brud i bałagan w hotelu - w szczególności podłogi, myli tylko lobby! Obsługa niby miła, ale tylko patrzala na bakszysz jak się nie dało to inna bajka. ! Jedzenie nic dobrego i smacznego cały czas to samo w kółko !

Daniel

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

ogród i blisko do morza ...rafa taka sobie bo juz prawie martwe...i smrodzące statki które oblegają hotelowe molo ...robią sobie port...a szkoda

Wady

wszystko zaczyna powoli rozpadać...czasami brak stolików w główniej restauracji....szambo puszczone do morza....

Aneta

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel położony 10 min spacerkiem od centrum Hurgady. Zasługuje na 4 gwiazdki o ile dostanie się pokój w odnowionej części budynku.Czytając opinie, że ten hotel to horror, uważam za niesprawiedliwe i Ci ludzie nigdy nie widzieli prawdziwego horroru.Większość negatywnych opinii jest po prostu wyssana z palca. Nie oczekujmy od budżetowego hotelu klasy premium.Większość negatywów to frustracje z tytułu nie stać mnie, ale wymagam luxury. Hotel ma już czas świetności za sobą, ale pokoje sprzątane nawet codziennie, łącznie z wymianą ręczników i uzupełnianą wodą butelkowaną oraz kosmetykami. Restauracja czysta, kelnerzy uwijają się jak w ukropie.Oczywiście jak to ludzie, niektórzy bardziej sympatyczni, inni mniej. Jedzienie w porządku, każdy znajdzie coś dla siebie, od makaronów,ryb, owoców morza, wołowiny po grilowane kurczaki itp. Nie wiem jak można napisać, że jedzenie jest monotonne, jeżeli kolacja kazdego dnia ma do zaoferowania coś innego.Faktycznie, jedzenie jest wydzielane, ale nie wszystko.Uważam, to za plus,bo ludzie nie szanują żywności nawet w kraju w którym jest bieda. Przyznam rację,że restauracja powinna być większa na taką liczbę gości i czasem trzeba na stolik zaczekać. Snack bar przez 3dni nie działał.Zaskoczeniem może być fakt, że kucharz widziela frytki i stojąc w kolejce 15 min dostaniesz tylko garstkę lub też chcesz spróbować arbuza a dla ciebie nie starcza.Tu ewidentnie coś nie działa. W pierwszy dzień w barze na plaży spotkaliśmy się z sytuacją,że napoje alkoholowe były wydawane 1 do 1. Widocznie taki barman służbista się trafił, w kolejnych dniach to się już nie powtórzyło. Kolejna rzecz, która czytając opinie okazała się totalną bzdurą, to brak leżaków przy basenie i na plaży. O każdej porze można było spokojnie znaleźć leżak. Panowie z obsługi wskazywali miejsca i pomagali z ustawieniem leżaków. Animacje fajne, każdego dnia coś innego i nie tylko w języku wschodnim. Hotel w 80% zajęty przez Rosjan.

Zalety

Strefa basenowa dla dorosłych i przestrzeganie zasad tam obowiązujących czyli no kids. Piękny zadbany ogród. Woda w basenach czysta, nie śmierdzi chlorem.

Wady

Łazienka, odpływ nie w tym miejscu co potrzeba, brak wyciągu.Woda rozlewała się po łazience. Pogryzienia, pewnie pluskwy.

1.0
Maksym

Pobyt - Lipiec 2026

NIE POLECAM NAWET ZA DARMO. Jako jeden i tylko jedyny + ogród ale proszę was to nie zastąpi tyle -. Szczerze nawet nie wiadomo z czego zacząć. Pokoje porażka, syf, chaos, grzyb, kamień, kurz, nie odkurzali nie myło podłogi. Jedzenie -100/10 notoryczne jedzenie ale, brak mycie rąk personelu, w brudnych rękawiczkach pracowali, talerze i sztuczce myte byle jak, klima w restauracji nie działa, gorąca i głośno. Personel Recepcji bardzo i bardzo hamski. W Pokoju którym najpierw nas zakwaterowały drzwi na balkon się nie zamykały a mieliśmy balkon z widokiem na drogę, 0 spania bo oni jeżdżą i trobią, za zmianę pokoju, najpierw chcieli 10$/doba, później 5$/doba, a wystarczyło podejść grzecznie do menadżera recepcji który rzadko jest ale mieliśmy szczęście to zmienił nam za darmo i był zdziwiony że od nas chcieli pieniądze, ale to standard tego hotelu 4* za darmo nie ma nic)

Zalety

Ogród który nie jest moim zdaniem argument

Wady

1. Obsługa 2. Restauracja 3. Pokoje

4.1
Mateusz

Pobyt - Lipiec 2026

Pokój na zdjęciu wyglądał inaczej.Podloga nie była myta,pościel nie była zmieniana.Łazienka w stanie opłakanym, psuła się klimatyzacja i co chwilę karta do drzwi musieliśmy biegać do recepcji po nową.Malo atrakcji dla dorosłych.

Zalety

Mili kelnerzy tylko oni dodawali tam otuchy .

Wady

Brudno,zapach pleśni,brak rozrywki dla dorosłych.

Pobyt - Lipiec 2026

Hotel bardzo fajny pokój mieliśmy bardzo duży z klimatyzacja

Zalety

Ładna plaża w miarę dobre jedzenie

Wady

Wydzielane jedzenie za przekąskami trzeba stać w kolejkach i nie chcą dawać więcej

3.9
Mania

Pobyt - Czerwiec 2026

To co widzieliśmy w ofercie skłoniło nas do wyboru tego hotelu a rzeczywistość jest inaczej ,jako biuro musicie zrobić aktualizacje wyglądu hotelu i pokoi ,zawiedliśmy się

Zalety

Zaletą jest ogród w koło hotelu i blisko morze

Wady

Pokoje przede wszystkim źle wykończenia fug w łaziencie,cieknący kran ,dziury w ścianach widok z balkonu na następny budynek plus windy przy basenie schodki popsute a drugie bez jednego stopnia ,brak w pokoju wfi nawet jak wykupisz w recepcji słabo działa i jedzenie też marne i ciągle to samo nie polecam tego hotelu nie zasługuje na 5 gwiazdek

1.0

Pobyt - Czerwiec 2026

Koszmar. Byłam tu 3 lata temu i wszystko było wporządku. Postanowiłam wybrać się po raz drugi z kolegą i jest mi wstyd, że go namówiłam! Hotel pełen Rosjan, którzy delikatnie mówiąc nie mają za grosz kultury. Obsługa oczywiście prędzej po rosyjsku już po angielsku cokolwiek powie. Jedzenie było obrzydliwe. Zimne, niedogotowane, niedopieczone, niedosmażone lub wręcz surowe! (Frytki w barze przy plaży). Lód do napoju? Zapomnij! Wiecznie go nie było. Wszystko wydzielane. Soki, lody, owoce - za dopłatą. Restauracja włoska z wymaganą rezerwacją to była kpina. 3 lata temu otrzymaliśmy tam przystawkę, dwa dania i deser. Wszystko serwowane do stolika. Teraz zaledwie jedno danie, które należało wybrać wcześniej. Śmiem twierdzić, że było to to samo jedzenie co w restauracji głównej tylko lepiej podane. Po zapytaniu kelnera czy to tyle, odpowiedziałam że tak. Jak wychodziliśmy to inny nas zatrzymał, że jeszcze deser. Okazało się też że była zupa pomidorowa, jak sobie sam nalejesz. Białe wino to jakiś święty gral. Nigdy go nie było. Nie wiem jakim cudem można tak nisko upaść przez 3 lata ale temu hotelowi się udało. NIE POLECAM!

Zalety

Uczynny kelner na basanie dla dorosłych

Wady

Cały hotel jest WADĄ

Anhelina

Pobyt - Czerwiec 2026

Było bardzo dużo rosjan i jako Ukraińcy byliśmy zaskoczeni, że puszczano rosyjską muzykę ludową. Bardzo nam się to nie spodobało.

Zalety

Do hotelu nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane i przemyślane z myślą o gościach.

Wady

Pokoje są bardzo stare, zwłaszcza łazienki, które wymagają remontu. i rosjanie

5.3
Marlena

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel bardzo niski budzetowo więc nie wymagajmy nie wiadomo czego. Hotel czysty chociaz wyeksplatowany, baseny ladne czyste , wszystko dookoloa hotelu jak najbardziej na +, plaża ładna mała ale łdna, mała rafa koralowana ale na plus , że jest

Zalety

bardzo niska cena, zadbane baseny oraz plaża , czsto na terenie obiektu

Wady

jedzenie wydzielane , mały wybór, monotonne ( jadłam na miescie więc dla mnie to nie problem ale gorzej jezeli ktoś nie ma zamiaru udawać się po za hotel) łazienki w pokoju nie wyglądają wręcz obrzydzają

Kasia i Tomek

Pobyt - Maj 2026

Zastanów się 3 razy zanim wybierzesz ten hotel. W tym hotelu 90% to Rosjanie. Bardzo, bardzo ciężko się odpoczywa... . Plaża bardzo mała w porównaniu do wielości obiektu, ilości osób przebywających. Chcesz być blisko wody, lub w ogóle na plaży, na leżaku to musisz zarezerwować go o godzinie 6. Posiłki ok, duży wybór. W mojej ocenie każdy znajdzie coś do jedzenia dla siebie. Bardzo głośna muzyka dobiegająca od plaży, będąc przy basenie nadal bardzo głośna, ciężko się odpoczywa... Źle dobrane godziny pielęgnacji trawników, koszenia trawy (bardzo duży, bardzo częsty hałas od kosiarek spalinowych, najbardziej odczuwalny przy basenie)... Będąc przy basenie nie można mówić o relaksie (nasz pobyt to 2 tygodnie właśnie przy basenie, ponieważ cała plaża zajęta przez Rosjan). Moim zdaniem prace powinny być wykonywane w trakcie posiłków lub po zamknięciu basenu. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna - i to tyle.

Zalety

Nic nie wyróżnia tego hotelu. Nie polecam tego hotelu.

Wady

Nie polecam tego hotelu. Czytaj opinię o hotelu.

3.9
Adam

Pobyt - Maj 2026

Hotel przyjazny, niestety łazienki w opłakanym stanie. Na posiłki zawsze to samo, ogrom pchających się ludzi. Brak miejsc na plaży

Zalety

Bliskość plaży

Wady

Łazienka, tłok na stołówce, hotel opanowany przez obywateli Rosji o niskim poziomie wychowania

Barbara

Pobyt - Maj 2026

Było super pokój czysty przestronnyanimacje blisko do morza

Pobyt - Kwiecień 2026

Widać że to nie jest nowy hotel ale niczego w nim nie brakuje i ma przepiękny ogród ☺️

Zalety

Piękny ogród, fajna plaża

Wady

Kolejki w restauracji

Aleksandra

Pobyt - Kwiecień 2026

Myslę że pobyt w tym hotelu mogę uznać za udany.Pokój mieliśmy duży z przepięknym widokiem na ogród,basen i morze! Klimatyzacja manualna. Jedzenia było bardzo dużo,smaczne ale monotonne.Co wieczór na plaży animacje ale muzyka z reguły tylko dla Rosjan a szkoda bo Niemcy i Polscy również tam byli.Przesympatyczny wysoki ,szczupły chyba dosyć młody barman na plaży ..no super facet!!!Jak ktoś ma opory językowe to nie bać się ..da się dogadać! Morze dość chłodne i basen też w kwietniu ale temperatury były tak gorące że dla schłodzenia super! Rafa była ale raczej martwa - brak kolorów ,za to cała masa kolorowych rybek i to z 2 m od plaży.Polecam maski do wody.

Zalety

Piękny widok z pokoju,duży pokój,klima manualna,duży hotel,dużo basenów,większość pracowników bardzo miłych i życzliwych,mnóstwo jedzenia smacznego,nikt głodny chodzić nie będzie!

Wady

Łazienka ...duża ale prysznic uciekł aż do pokoju,ściany upaćkane jak by ktoś nie wytarł gipsu po remoncie,podłogi brudne i raczej mops nie widziały długi czas. Recepcja ..nie za przyjaźnie tam podchodzą do ludzi, obsługa sprzątająca..uczepił się jeden gościu nas i wolał o kasę z końca korytarza,winda ..raz nie otwarły mi się drzwi i musiałam rękami z całej siły ciągnąc zeby otworzyć.Monotonne jedzenie

Beata

Pobyt - Kwiecień 2026

Bardzo fajny hotel, przemiła obsługa na terenie całego hotelu. Na szczególne uznanie zasługują kelner w restauracji głównej (...) oraz obsługa na plaży od leżaków (...) . Dzięki ich uprzejmości pobyt był naprawdę ekskluzywny. Hotel czysty mając na uwadze standardy egipskie :-), piękny zadbany ogród, czyste baseny, przepiękna plaża. Animatorzy dbają o rozrywkę przez cały dzień do późnego wieczora. Zumba, aqua aerobik, joga, siatkówka plażowa każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie na plaży jakiś poczęstunek z feta. kolorowe napoje, ciasto, kebab. W barze na plaży codziennie wydają pizze i frytki( przepyszne ) Pobyt wspominam bardzo dobrze. Nie rozumiem skąd takie słabe opinie ma ten hotel. Z opinii, które przeczytałam to faktycznie obłożenie Rosjan ok 80%, ale pod koniec naszego pobytu przyjechało wielu Polaków i Francuzów. Polecam ten hotel i jeżeli będę miała okazję to odwiedzę go raz jeszcze.

Zalety

plaża, baseny, animacje, położenie 15 min od mariny, meczetu, w centrum, ogród, obsługa duży +,

Wady

Ja nie znalazłam wad.

MONIKA

Pobyt - Kwiecień 2026

Hotel ogromny, większość gości to Rosjanie. Położenie super blisko centrum. Leżaków nie brakowało na plaży. Niestety Łazienka w tragicznym stanie wymagająca remontu pilnego.

Wady

Moreno Horizon Spa & Resort (ex. Marina Beach Resort)