Rafa koralowa idealna do nurkowania i snorkelingu
Tętniące nocne życie z klubami i barami
Deptak z restauracjami i sklepami tuż przy plaży
Rejsy łodzią ze szklanym dnem i sporty wodne
Hotel Haama Blue połozony w samym centrum miasta. Ale bardzo cichi, rodzinny. Zielony ogród i cisza rełaksują i powodują spokojnyj nastrój u wszustkich, i w personełu i w gości. :) Jedzenie w tym 3* hotelu są znacznie lepsze jak w niekturych 5*. Cisza, zieleń i jedzenie to 3 wielki plusy chotelu. I blisko centrum. Ze względu na jakość jedzenia, hotel można smiało polecać rodzinam z dzieećmi. Ale hotel nie posiada Kids Club, dla tego trzeba być gotowym zajmować się swoimi dziećmi samemu. W hotelu działa 5* dive klub \" Eagle Divers Egypt\", profesjonalny instroktory, super diving, na najwyszym poziomie. A ceny są nizki, znacznie niższe jak w innych. Jest i minus w otelu: do plaży trzeba ićś z minut 10. Komu to nie przeszkadza, ten bądy bardzo zadowolony i powróci w ten hotel.
Bardzo piękny i przytulny hotel z duszą. Przemiła atmosfera, bardzo przyjemny personel, natychmiast gotowy do pomocy. Pokoje czyściutki, pachnący. Plusem była klimatyzacja w pokoju. Ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie nie są orozmajątnoine tak jak w dużych 5 * hotelach, ale wszystko barzo pyszne, świeżo ugotowane i dlatego nawet smaczniejsze jak w 5* hotelach. Hotel me swietną lokalizacje, położony w cichym zakątku w centrum Naama Bay. Plaża oddalona o 8 minut spacerem. Gorąco polecam!
Jedzenie świeżo ugotowane i dlatego nawet smaczniejsze jak w 5* hotelach. Piaszczysta plaża 5 minut pieszo od hotelu, darmowy internet. Ćisza i spokój w hotelu.
Udany urlop. Naama Blue to najlepszy hotel w Sharmie. Romantyczny, dużo zieleni. Jedzenie smaczne, personel przyjazny. Udany urlop. Naama Blue to najlepszy hotel w Sharmie. Romantyczny, dużo zieleni. Jedzenie smaczne, personel przyjazny. Plaża blisko. Sczerze poliecam wszystkim.. Sczerze poliecam wszystkim.
Hotel świetny, położony w centrum Naama Bay, ale cichy i spokojny. Obsługa ok (myślę że to nie tylko moja opinia), pokoje czyste i codziennie wymieniane ręczniki. Jedzenie wyśmienite Wracamy tam napewno. Polecam wszystkim, jestesmy bardzo zadowolony.