Długie, złociste plaże otoczone sosnowymi lasami
Gorące źródła i uzdrowiska w Edipsos idealne do relaksu
Wspaniałe trasy piesze przez malownicze góry
Niestety to nie jest obiekt, który zasługuje na 5*, nadali je chyba sobie sami! Po pierwsze pokój niezgodny z rezerwacją więc było nieprzyjemnie. Recepcja próbowała nam wmówić, że widok boczny i do tego zarośnięty roślinami pnącymi tak żeby zobaczyć morze to trzeba wypość z balkonu to jest to za co zapłaciłam ! Po drugie brak podstawowych rzeczy w pokoju takich jak woda w butelkach, czy zestaw do herbaty ! Pokojowe miały wodę na wózkach ale w pokojach zajmowanych przez Polaków jej nie było a było nas 6 osób w całym hotelu. Po trzecie śniadania codziennie to samo i z proszku jajecznica, wszystko w podgrzewaczach i często zimne! Do kolacji raz żądano od nas zapłaty za wodę innego dnia dostawaliśmy ją za darmo! Wisienką na torcie jest urządzenie wesela w ogrodzie i pokazy fajerwerków w nocy oraz muzyka do rana! Goście hotelu musieli siedzieć w pokojach bo cały ogród i infrastruktura była zajęta przez rozpełzających się gości weselnych! Generalnie cena 1000 euro za osobę/ tydzień i taka obsługa to porażka! Ponadto zamawiasz np. frappe bez cukru dostajesz z cukrem, zamawiasz Mohito dostajesz coś z limonką bez mięty i rumu tylko z wódką! Płacisz za to 10 euro! I idziesz do barmanki z reklamacją a ona wzrusza ramionami i się odwraca! To jest takie 5*!
Prywatna plaża
Obsługa,
WSPANIAŁY LUKSUSOWY HOTEL DLA WYMAGAJĄCYCH. WYKWINTNE JEDZENIE - PODOBNO JAK W MIRAMARE ERETRIA ( JEDNA RODZINA) ; DUŻA SIŁOWNIA - BOGATO WYPOSAŻONA, BASEN KRYTY, ANIMACJE - SUPER!!!
WSPANIAŁE JEDZIENIE, BOGATE ZAPLECZE SPORTOWE
BRAK ALL INCLUSIVE
Właścielami hotelu jest grecka rodzina Stratis - należy do nich również hotel Miramare.Również miałem okazję pracować w tym hotelu. Pokoje są malutkie ale świetnie wyposażone. Hotel generalnie prezentuje się świetnie ale podobnie jak z Miramare - nuda, dlatego polecam ludziom ceniącym spokój.