Kanał Miłości z romantyczną legendą i kąpieliskiem
Plaże z formacjami skalnymi i malowniczymi zatoczkami
Rejsy łodzią i wypożyczalnie kajaków przy wybrzeżu
Tawerny z lokalną kuchnią i greckim klimatem
To pierwszy hotel all inclusive, podczas pobytu w którym musiałem wydać dodatkowo 2000 zł na jedzenie na mieście dla dwóch osób. To najlepiej pokazuje poziom oferowanych posiłków. Pierwszy raz w życiu widziałem również, żeby goście przychodzili do hotelu z zupkami chińskimi, ponieważ nie chcieli jeść tego, co było serwowane. Jedzenie było po prostu tragiczne. Nuggetsy wyglądały i smakowały jak najtańszy produkt z marketu, a mięso do burgerów przypominało najtańsze gotowe kotlety z paczki z Biedronki. Posiłki były monotonne, niskiej jakości i pozbawione smaku. W mojej ocenie trudno było nazwać to jedzeniem — bardziej przypominało paszę. W hotelu praktycznie wszystko odbywa się w formule samoobsługi. Samemu nalewa się alkohole oraz wszystkie pozostałe napoje. Trudno więc mówić o komforcie i poziomie obsługi, jakiego można oczekiwać od pobytu all inclusive. Hotel jest niby nowy, ale widać w nim mnóstwo niedoróbek. Ogólny standard znacząco odbiega od prezentowanej oferty i zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. Zdecydowanie nie polecam — radzę unikać tego miejsca jak ognia.
Największa zaletą tego miejsca jest to że można wyjść z tamtąd.