Novotel Sharm Beach

Rodzina 2+2. Hotel zdecydowanie na TAK!! Czysto, schludnie i pięknie. Dobre jedzenie i duża prywatna plaża. Same plusy! Polecam!

Bardzo dobry hotel. Poziom europejski. Nie jest wielkim obiektem. Pokoje i restauracja główna - jak nie w Egipcie. Dużo zieleni. Duża plaża i mnóstwo leżaków. Byłam tylko 5 dób, ale jestem bardzo zadowolona. Promenada do wieczornych spacerów w zdłóz morza. W samym centrum najlepszej dzielnicy Sharm. Jedyny minus - ogromna ilość wszędzie Rosjan, chociaż w hotelu zachowywali się bardzo grzecznie, jak nie oni.

Hotel dość czysty, jedzenie pyszne, ciekawe animacje, bardzo blisko plaży i przy samym naama bay. Myślę, że jeden z najlepszych hotelów w Sharm el sheikh. Nasz pobyt był bardzo udany i udało nam się zrelaksować w tym hotelu.

Pobyt bardzo udany. Hotel czysty, zaraz przy plaży. Bardzo dużo atrakcji przy basenie, przy plaży i wieczornych animacji. Hotel w spokojnej okolicy, ale bardzo blisko do centrum. Może jedzenie monotonne ale zawsze można coś wybrać dla siebie. Hotel bardziej dla dorosłych niż dla rodzin z dziećmi, ale o taki mi chodziło. Polecam

Hotel robiący dobre wrażenie, idealnie sprawdzi się na wypad z znajomymi, piękne widoki, w pobliżu centrum, w którym znajdują się liczne urocze knajpki oraz bazary. Hotel posiada również basen olimpijski oraz dużo sportowych możliwości.

Nazwa  Novotel Sharm Beach
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Naama Bay
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, nurkowanie

Rafa koralowa idealna do nurkowania i snorkelingu

Tętniące nocne życie z klubami i barami

Deptak z restauracjami i sklepami tuż przy plaży

Rejsy łodzią ze szklanym dnem i sporty wodne

Wyświetlono 22 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Roman

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Czysto. Obsługa. Plaża. Pokoje.

Joann

Pobyt - Maj 2025

Ol Ga

Zalety

Bliskość do plaży, promenady i sklepików, czystość oraz wygląd pokoi.

Wady

Nie pozwolono nam zjeść lunchu w dniu wymeldowania mimo, że samolot mieliśmy wieczorem.

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

czystość, blisko do plaży i centrum

Wady

monotonne jedzenie

Aleksandra

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

-basen olimpijski -blisko centrum -akceptuje zwierzęta

Bartek

Pobyt - Luty 2024

W Egipcie byliśmy drugi raz i poprzednio (Hurgada) nieco się rozczarowaliśmy. Dlatego jadąc drugi raz do Egiptu nie spodziewałem się niczego szczególnego. Na szczęście miło się rozczarowałem. Ciężko mi wymienić jakieś wady podczas naszego pobytu w hotelu. Przede wszystkim działa pod marką Novotelu, a to wymusza pewien poziom. Byliśmy zakwaterowani w pokoju, który chyba był niedawno remontowany i to nie w "egipskiej" jakości :) ogólnie europejski poziom. Widok na ogród, nieco z dala od basenu więc nie było głośno. Basen wprawdzie nie jest wielki ale wystarczający, tym bardziej, iż hotel jest położony przy plaży i w zasadzie człowiek aż się do niej garnie, bo kilka metrów od brzegu jest rafa, gdzie stacjonuje mnóstwo pięknych ryb i dla relaksu można je oglądać godzinami snurkując. Jedzenie dobre i nie jest monotonne. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie praktycznie hotel bez wad, choć jeśli ktoś chce spędzić wakacje z dziećmi (nam się udało pojechać bez dzieci :)) to może w hotelu brakować zjeżdżalni, ale rafa i rybki mogą to zrekompensować :)

Zalety

bliskość plaży, promenady ze sklepami (jeśli ktoś chce zakupić pamiątki), czystość, dobre jedzenie, obsługa, hotel nie jest molochem z tysiącami pokoi, rafa blisko brzegu.

Wady

to jest też zaletą, ale brak akwaparku dla dzieci. siłownia z małą ilość sprzętu do treningu siłowego.

Pobyt - Luty 2024

Hotel w pięknej zatoce z cudowną rafą, pokoje odnowione i czyste z balkonem bocznym widokiem na morze.

Zalety

Cudowna rafa, mnóstwo leżaków do wyboru przy basenie i na plaży, miła obsługa, dobrej jakości jedzenie, wszystko świeże, dużo ryb , warzyw surowych jak i gotowanych i grillowanych, różne rodzaje mięsa.

Wady

Brak owoców morza, soki z kartonu lub automatu jak dla mnie nie do picia.

Weronika

Pobyt - Grudzień 2023

Zadbany hotel w doskonałej lokalizacji. Wychodząc z hotelu np do Starego Miasta nie da się zgubić- hotel ma swoje budynki po obu stronach ulicy, nie da się go przeoczyć. Duże pokoje komfortowo urządzone.

Zalety

doskonała lokalizacja

Weronika

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny hotel, położony w dobrej lokalizacji. Nowoczesny i odnowiony, pokoje schludne i zadbane

Damian

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony przy Naama Bay, gdzie nadmorska promenada dojdziemy do centrum z licznymi sklepami i lokalami. Nowoczesny i komfortowy obiekt.

Aleksandra

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony przy piaszczystej plaży, wygodne leżaki oraz czyste pokoje

Zalety

przy plaży, duże pokoje

Adrianna

Pobyt - Listopad 2023

W tym hotelu jest przepięknie, infrastruktura wygląda wspaniale, a standard jest na wysokim poziomie. Pokoje są nowoczesne i bardzo czyste, warto zaznaczyć, że są z klimatyzacją. Teren hotelu nie jest ogromny, ale bardzo przyjazny i jest bardzo dużo zieleni.

Zalety

Animacje na plaży

Aneta

Pobyt - Listopad 2023

Świetny hotel pod kątem standardu, położenia oraz infrastruktury. Nowoczesny, komfortowy z wieloma udogodnieniami. Piękne baseny. Położony przy samej promenadzie prowadzącej do Naama Bay. Blisko plaża. Idealny obiekt dla osób chcących odpocząć w dobrym standardzie ale też blisko lokalnych atrakcji.

Zalety

położenie, nowoczesny wygląd, dostęp do promenady spacerowej, piękny ogród

L.W.

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny, nieduży i zadbany obiekt, znajduje się przy ładnej, piaszczystej plaży, blisko jest promenada do Naama Bay.

Zalety

basen podgrzewany zimą wifi na całym terenie

Nikola

Pobyt - Listopad 2023

Plusem jest lokalizacja hotelu, ponieważ położony jest nad zatoką Naama Bay. Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Pokoje ładne i duże. Polecam

JuliaK

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony w dobrej lokalizacji, wokół hotelu znajduje się dużo zieleni, przestronne i czyste pokoje

Zalety

Czysty, dużo zieleni, miła obsługa

Maciej

Pobyt - Listopad 2023

Hotel z powszechnie znanej sieci- bardzo dobrze zlokalizowany. Tuż przy plaży i blisko miasta. To dobra propozycja dla osób aktywnych, ale też tych, którzy chcą odpocząć.

Zuzanna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel znanej sieci Novotel. Nowoczesny i odnowiony, pokoje schludne i zadbane. Świetna lokalizacja hotelu, ponieważ znajduje się w centrum. Plaża z dużą ilością leżaków przy hotelu.

Julia J.

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny hotel znanej sieci Novotel zlokalizowany w centrum. Teren czysty i zadbany, usytuowany blisko plaży z rafą koralową. Duży wybór dobrego jedzenia. Hotel oferuje animacje dla Klientów. Pokoje czyste i odnowione.

Pobyt - Listopad 2023

Hotel odnowiony gruntownie w 2022 i to widać. Jest czysto, można dobrze wypocząć i tego właśnie się można spodziewać po sieci takiej jak Novotel. Bardzo dobrze zlokalizowany, blisko do centrum Sharm i rożnych atrakcji turystycznych.

Novotel Sharm Beach