Mauzoleum Burgiby z piękną architekturą i ogrodem
Ribat z widokiem na port i Stare Miasto
Promenada nadmorska z palmami i tawernami
Plaże z jasnym piaskiem i łagodnym zejściem
Rodzina 2+2 Polecam każdemu. Wspaniały hotel z pysznym urozmaiconym jedzeniem. Ogromna ilość animacji dla dzieci oraz dorosłych. Super prywatną plaża z ochroną. Cała obsługa na najwyższym poziomie z uśmiechem na twarzy. W hotelu czysto nawet bardzo.
Obsługa Jedzonko Czystość Baseny Plaża Ogólnie cały obiekt
Słabe i słodkie drinki
Byłem i bardzo polecam , w przyszlym roku napewno zawitam . Hotel mega , miła obsługa hotelowa czyste pokoje , duży wybór jedzenia na stołówce jak i w barach oraz można w później godzinach nocnych też iść do baru zjeść . Świetne dobre drinki barmani również sympatyczni , a po otrzymaniu napiwku robią jeszcze lepsze drinki . Plaża prywatną cała dobre ochrona na plaży . Hotel warty uwagi swietne miejsce na odpoczynek , lepiej jechać na dłużej niż na 1tydz , czas szybko leci .
Czysto , Miła obsługa hotelowa Mili barmani i dobre drinki Blisko plaża i morze Pyszne jedzenie dla każdego coś innego Owoce morza Polski rezydent Blisko lotniska Animacje gry zabawy i fajni animatorzy
Trochę meduz w okresie lipiec sierpień mogli by je wyławiać by nie były uciążliwe ale nie było aż tak źle jak czasami była że jest ich bardzo dużo .
Fantastyczny hotel, świetne jedzenie i super animatorzy. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo polecam
Swój pobyt w hotelu One Resort Jockey oceniam bardzo pozytywnie. Bardzo duży nacisk jest tak kładziony na porządek, co jest ogromnym plusem. Pokoj mieliśmy bardzo ladny i bardzo czysty. Gdyby była taka możliwość, na pewno bym do niego wróciła.
Animatorzy bardzo zaangażowani we wszystkie zajęcia i zabawy dla gości hotelowych. Bardzo dbają o to, żeby nikt się nie nudził , przy czym nie są nachalni. Jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża należąca do hotelu bardzo ładna i czysta. Piasek na niej jest jak puch, taki delikatny. Aquapark mega, bardzo duży i urozmaicony. Każdy znajdzie miejsce dla siebie, od maluszków, po dorosłych. Lotnisko 5 min od hotelu.
Teren poza murami hotelu nie należy do atrakcyjnych. Widać wszędzie brud i upostwo.
Pierwszy raz w Tunezji więc nie mam porównania odnośnie innych miejsc. Ogólnie hotel bardzo czysty. Jedzenie dobre ( czasami trzeba doprawić), duży wybór. Tematyczne wieczory i kolacje. Dużo animacji. All 24h ( w jednym barze serwowane są dania typu pizza sandwich itp). Obsługa hotelu bardzo pomocna , miła. Pokoje sprzątane codziennie. Plaża rewelacyjna ( przydałoby się trochę wiecej leżaków bo czasami trzeba było wracać na basen). Niestety jakość drinków kiepska. Przesłodkie napoje dodawane do nich psują cały smak ( ohydnie słodkie ).. oryginalna butelkowa jest cola zero i tonic. Takze najlepiej smakuje gin z tonikiem jak dla mnie. I najlepsze drinki w lobby.
Czystość. Plaża. .
Napoje. Mało leżaków na plazy
W hotelu jest wszystko to co potrzebne do udanego wypoczynku począwszy od ładnego pokoju, przez pyszne jedzenie, dużo atrakcji dla ciała i ducha i przesympatyczny i zaangażowany w obsługę gościa cały personel. Każdy mały i duży, lubiący ruch czy leniuchowanie znajdzie coś dla siebie przez całą dobę. Jedynym minusem jest słaby zasięg wi-fi po stronie aquaparku.
Obsługa i zespół animatorów, wiele zajęć ruchowych, czystość, infrastruktura, dekoracje, jedzenie, napoje, all incusive 24h.
Za mało tańców ;)
Wyjątkowy. Duże pokoje zwłaszcza Family room. Dla rodziny z dziećmi.
Każdy coś znajdzie dla siebie. Dużo animacji. 3 baseny. Klubik dla dzieci. Bar i restauracja 24 h. Imprezy w trakcie dnia na plaży. Plaża duża strzeżona. Jedzenie smaczne, godziny posiłków wydłużone w czasie. Zamiana pieniędzy w recepcji.
Nie zauważyłam.
Jesteśmy świeżo po powrocie. Wakacje super.hotel czysty zadbany. Jedzenie pyszne urozmaicone. Owoce i słodkości do wyboru do koloru. Animatorzy super w tym Polka. Mini club dla maluchów z zajęciami w ciągu dnia do wieczora. Zajęcia jogi, aerobiku w morzu i basenie, piana party naprawdę jest co wybierać. Obsługa bardzo pomocna. . Mieliśmy również konieczność skorzystania z opieki medycznej - bez zarzutu. Jedyne dwa minusy to bardzo słaby internet i przykry incydent z zagubieniem zegarka. Nikogo nie posądzamy ale zniknął. Przestrzegamy wybierających się na wycieczkę dwudniową na Saharę przed kradzieżami. Nic nie zostawiać w autokarach. Zostaliśmy okradzeni. Po zastraszeniu iż sprawa trafi na Policję cudem w toalecie znalazła się cześć rzeczy.
Wyżywienie, bliskość plaży, obsluga
Beznadziejne Wi-fi
Po prostu bajka i nic dodać nic ująć. Plaża bajka, basen, drugi basen i zjeżdżalnie aż od nieba 😄ogrody na całym terenie bajka, atmosfera bajka, jedzenie bajka 🤩sklepik bazarek w którym jest wszystko, animatorzy bajka. Po prostu można z hotelu nigdzie nie wychodzić, trzy bary z jedzeniem co kto lubi. A ponadto można zwiedzić Monastyr, Suse, Mahdie baza wypadowa super. Ale plaża jest tak urocza, morze tak przepiękne, że po prostu bajka 😄. Polecam hotel z całego serca i pięknie dziękuję za wspaniały pobyt ❤️
To jest jak małe miasteczko, wszystko tam jest
Hotel oceniam jako mocno przeciętny. Na plus zdecydowanie zasługuje czystość obiektu – pokoje były codziennie sprzątane, a sam hotel był zadbany. Dużym atutem jest również jego położenie – bardzo blisko plaży oraz w przyjemnej okolicy. Niestety pojawiło się sporo rzeczy, które znacząco wpłynęły na komfort pobytu. W pokoju mieliśmy wykupiony widok na morze, jednak wygłuszenie było bardzo słabe. Każdego wieczoru, nawet po godzinie 22:00, było słychać głośne karaoke, muzykę i animacje z hotelu. Podczas pobytu z dzieckiem było to szczególnie uciążliwe. Hotel miał również wiele niezrozumiałych ograniczeń organizacyjnych. Przykładowo ręczniki basenowe można było zwracać tylko do godziny 17:00, mimo że baseny były czynne do 18:00. Rano natomiast możliwość ich pobrania była dopiero od godziny 9:00. Podobnie wyglądała kwestia wypożyczania kijów do golfa – wyznaczone godziny oraz miejsce odbioru znajdowały się daleko od pola golfowego, co było mało praktyczne. Obsługa nie zawsze radziła sobie z bieżącymi problemami. Przykładem był niesprawny bilard, który pobierał opłaty, ale nie działał. Po zgłoszeniu problemu otrzymaliśmy informację, że urządzenie należy do zewnętrznej firmy i obsługa nie może nic zrobić. Po ponownym zgłoszeniu, kiedy zwróciliśmy uwagę, że kolejni goście tracą pieniądze, nadal nie pojawiła się żadna informacja ostrzegawcza. Ostatecznie sami zostawiliśmy kartkę z informacją, że bilard jest uszkodzony. Sama plaża, mimo bardzo dobrego położenia hotelu, była dużym rozczarowaniem – w piasku znajdowało się bardzo dużo śmieci, co zdecydowanie obniżało komfort wypoczynku. Na plus należy zaliczyć dużą liczbę animatorów oraz szeroki wybór jedzenia. Wyżywienie było smaczne, chociaż część dań często się powtarzała. Niestety animatorzy przez większość dnia sprawiali wrażenie mało zaangażowanych – często spędzali czas we własnym gronie zamiast aktywnie zachęcać gości do udziału w atrakcjach. Podsumowując – pobyt nie był najgorszy, ale hotel ma sporo elementów wymagających poprawy. Przy tej kategorii i oczekiwaniach spodziewaliśmy się więcej. Nie wykluczam, że dla niektórych osób będzie to odpowiednie miejsce, jednak osobiście drugi raz nie zdecydowałabym się na ten hotel i nie poleciłabym go znajomym.
czysty i zadbany obiekt, codzienne sprzątanie pokoi, bardzo dobre położenie – blisko plaży i morza, pokoje z ładnym widokiem (szczególnie za dopłatą), duży wybór jedzenia, mimo że część dań się powtarzała dużo kotów ;)
bardzo słabe wygłuszenie pokoi – głośne animacje, muzyka i karaoke do późnych godzin, zbyt dużo niepraktycznych i niezrozumiałych zasad organizacyjnych, ograniczone godziny wydawania i zwrotu ręczników basenowych, mało pomocna reakcja obsługi na zgłaszane problemy, niesprawne atrakcje (np. bilard pobierający opłaty mimo awarii), zaniedbana plaża, dużo śmieci w piasku, animatorzy mało zaangażowani mimo dużej liczby osób w zespole, stosunek jakości do ceny pozostawia niedosyt.
Bardzo przyjemny hotel. Jeden budynek główny i dwa w mniejsze obok. Pokoje duże, czyste, z balkonem. Duża łazienka. Obsługa dba o czystość, pokoje sprzątane codzienne, ręczniki czyste zmieniane codziennie. Lodówka w pokoju uzupełniana w wodę i colę. Dużą robotę robi obsługa od kelnerów w lobby po kelnerów przy basenach - tych podziwiam bo zawszę mają duży ruch i świetnie sobie radzą. Podziwiam to ciężka praca 👍 Fajni animatorzy, starają się w ciągu dnia organizować czas a wieczorem jest występ, quiz , mała dyskoteka, choć czasem dzieje się niewiele. Bardzo dużo jedzenia, różnorodne, świeże, smaczne i pięknie podane. Drinki słodkie bardzo ale dobre piwo i wino. Osobiście byliśmy bardzo zadowoleni 👍
Dwa piękne i czyste baseny, jeden z zjeżdżalniami i strefą dla dzieci - super rozwiązanie, drugi mniejszy dla dorosłych i niewielkim basenikiem dla dzieci. Plaża blisko hotelu, sprzątana, z ratownikiem i ochroną. Dość duża i ładna. Dużo leżaków - nie brakuje, obok bar z napojami ale bez alkoholu. Jest piwo - bardzo dobre. Zaleta to bardzo dobra obsługa - na 🏅 i ogromny plus- szybki transfer z lotniska w Monastirze( 12 min.)
Nie znalazłam.
⭐⭐⭐⭐⭐ Wspaniały hotel i niezapomniane wakacje! Największym atutem One Resort Jockey są ludzie. Kelnerzy, barmani i animatorzy są po prostu cudowni – zawsze uśmiechnięci, serdeczni i pełni energii. Dzięki nim każdy dzień był wyjątkowy. Cały personel bardzo miły i pomocny. Animatorzy dbają o świetną atmosferę od rana do wieczora, barmani przygotowują pyszne napoje, a kelnerzy sprawiają, że goście czują się naprawdę mile widziani. Takiej życzliwości i zaangażowania nie spotyka się często. Dziękuję całemu zespołowi za piękny pobyt. Wyjeżdżam z cudownymi wspomnieniami i mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę!
Hotel super. Nic mu nie brakuje. Jest czysto. Obsługa hotelowa przemiła.
Jest bar przy basenie czynny całą dobę, więc w razie bardzo wczesnego wyjazdu można zjeść śniadanie o dowolnej porze.
Wszystko się podobało. Brak wad.
Wszystko było ok, czysto, schludnie i bardzo życzliwa obsługa pod każdym względem. Polecam rodzina z dziećmi
Dużo zjeżdżalni, interesujące zajęcia sportowe oraz świetnie animatorzy
Na wstępie dla szukających luksusu i estetów - Tunezja to nie ten kierunek. Dla amatorów miłego wypoczynku, dobrego jedzenia - ten hotel to petarda. Świetna obsługa, dobre jedzenie i drinki, dla amatorów sportów korty i boisko do siatkówki. Świetnie się bawiliśmy.
Super grupa animatorów, ogólnie świetna obsługa
Hotel dobry jak na tunezyjskie standardy. Spokojnie mogę polecić, szczególnie osobom z dziećmi, które szukają rozrywek na terenie hotelu i nie interesuje ich, aby hotel był umieszczony w pieszej odległości od cywilizacji.
- Urozmaicenie basenów i rozrywek - Bezpośrednie wyjście na plażę - Ogólna jakość infrastruktury i uslug - Czystość - Zaangażowanie animatorów - Bliskość lotniska - Resort strzeżony
- Ten hotel jest na uboczu Monastyru - do właściwego miasta można dojechać taxi (czekają pod hotelem, nie są do końca uczciwi) lub pociagiem - Z jednej strony duży wybór jedzenia, ale powtarzalnego w kolejnych dniach i nieco nijakiego w smaku (choć z przyjemnymi wyjątkami) - Podgrzewacze do talerzy, o które łatwo się poparzyc. - Skomplikowana polityka ręcznikowa - potrafiłem szybciej wypożyczyć auto za granicą ;) - Zbyt głęboka woda pod wielkimi zjeżdżalniami - Pooowolna winda - Kilka drobnostek
Super hotel, oceniamy pobyt na bardzo udany;) pogodę w pierwszej połowie października mieliśmy przepiękna. Jedyne do czego można sie przyczepić to zimna woda w basenach i monotonne śniadania. (...)
Hotel w pełni zasługuje na 4 gwiazdki , Ja byłem w nowej części gdzie pokoje są po remoncie i czyste. Jedzenie jest ok , plaża przy hotelu ładna i czysta . W okolicy hotelu nie ma tak naprawdę nic ciekawego ale transfer z lotniska zajmuje kilka minut co jest dla mnie dużym plusem . Zdecydowanie hotel przyjazny rodzinom dużo animacji .
Stosunkowo czysto , jedzenie ok , bardzo miła obsługa .duzo animacji dla dzieci .
Brak animacji dla dorosłych po 22 nie ma co robić w hotelu o „dyskotece „ nie informują ludzi ale może to i dobrze bo jest w miejscu gdzie nie ma się ochoty przebywać . Brak opasek dla gości , każdy może wejść i podać się za gościa hotelu. .
Hotel zrobił na mnie dość dobre wrażenie, choć widać, że część obiektu wymaga odświeżenia. Największym atutem jest duży aquapark z oddzielną strefą dla dzieci i dorosłych oraz piaszczysta, prywatna plaża. Jedzenie smaczne, a restauracje a’la carte to miły dodatek. Warto poprosić o pokój w części po remoncie. Ogólnie hotel oceniam na solidne 7/10, idealny dla osób szukających budżetowego wypoczynku z atrakcjami dla całej rodziny.
ładna plaża Spory Aquapark z ratownikiem smaczne, urozmaicone jedzenie
część hotelu nie została jeszcze odremontowana i wyraźnie odstaje od odświeżonej części
Hotel zasługuje na 5 gwiazdek, czysty, obsługa bardzo mila i pomocna, jedzenie różnorodne, codziennie organizowane wieczory tematyczne. Grupa animatorów najlepsza z jaka miałam do czynienia. Zjeżdżalnie, blisko do morza. Pokoje czyste. Chętnie tam wrócimy!!!
Blisko morza, zjeżdżalnie, wieczory tematyczne, blisko przystanek autobusowy, lotnisko 5 min - prawie nie słychać samolotów, przemiła obsługa, dwie windy. Ochrona na plaży - nie ma nagabujących sprzedawców, fajne drinki w formie all inclusive, super impreza w pianie,
to czego nam brakowało brak czajnika w pokoju, ale poprosiliśmy i otrzymaliśmy, brak łyżeczek na stołówce i dużych kubków na herbatę.