Palm Galleria Resort

Hotel cichy i spokojny. Piękna okolica. Pokoje sprzątane codziennie. Pyszne drinki rozsądnej cenie. Zdecydowanie polecam ludziom którzy szukają spokoju. W pobliżu 4 restauracje, sklep, masaże. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Zdecydowanie polecam

SUPER WAKACJE-O KAŻDEJ PORZE DNIA I NOCY CIEPŁO,WODA W MORZU B.CIEPŁA ZEJŚCIE DO MORZA ŁAGODNE,PIASEK,PŁYTKO DALEKO OD BRZEGU ,PLAŻA DUŻA PIĘKNA,MAŁO LUDZI BO PRAKTYCZNIE BRAK INFRASTRUKTURY ,TYLKO 3 MAŁE BAZY LEŻAKOWE +NAPOJE.WODA W BASENIE IDEALNA .PO WYJŚCIU Z PLAŻY 5 MIN 4 RESTAURACJE TAJSKIE-PYSZNE JEDZENIE I TANIE. JEDZENIE SERWOWANE -RACZEJ SMAKI PO EUROPEJSKU,BO CZĘŚĆ PAŃSTWA NIE LUBIŁA TAJSKICH SMAKÓW .MY PROSILIŚMY O DANIA TAJSKIE SMAKI ,RYBY KREWETKI I NAM SERWOWANO JAK RÓWNIEZ MOZNA BYŁO KORZYSTAĆ Z TZW..STOŁU SZWEDZKIEGO. ZA CENĘ 8000 PNL TO RACZEJ ZA DROGO ALE KWOTA 5000 PNL TO JUŻ JEST O.K. MY MIELIŚMY SZCZĘŚCIE SKORZYSTAĆ Z NISKIEJ CENY CHOC BYLI OD NAS LEPSI ZA 3100PNL. BYŁBY TO\" WIELKI GRZECH\" NIE SKORZYSTAĆ Z TAKIEJ OKAZJI.

Hotel bardzo fajny. Kolację naprawdę robiły wrażenie. Można wypożyczyć skuter za parę złotych I sporo zwiedzić samemu. Bardzo miła obsługa I pyszne kolacje. Śniadania niestety monotonne. Do plaży trzeba się kawałek przejść Ale warto .... ogólnie bardzo pozytywnie. Mogę polecić

Nazwa  Palm Galleria Resort
Miejsce  Tajlandia / Wybrzeże Andamańskie / Khao Lak
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis

Atrakcyjne położenie: w Parku Narodowym Khao Lak - z dala od zgiełku miasta, ok. 9 km od wodospadu Sai Rung.

Tylko 200 m od publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejście do morza.

Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: basen, hydromasaż, brodzik dla dzieci, centrum SPA, wypożyczalnia rowerów i samochodów.

Białe, piaszczyste plaże otoczone tropikalnymi lasami

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Atmosfera

IZABELLA MALINOWSKA

Pobyt - Grudzień 2015

Zalety

W PIĘKNYM OGRODZIE,WSZĘDZIE BLISKO,DUŻE POKOJE,DUŻO GRATISÓW;SEJF,WI-FI,CZAJNIK ,KAWA,HERBATA CUKIER W POKOJU, RĘCZNIKI KĄPIELOWE-DOWOLNA WYMIANA,BRAK KAUCJI ZA HTL. mILA OBSLUGA

Wady

ZA DALEKO OD LOTNISKA/3H/ PO DŁUGIM LOCIE 10H EWENTUALNIE ŁAZIENKA DO KOREKTY. .

Wwl

Pobyt - Grudzień 2015

Zalety

Cicho I klimatycznie Miła obsługa Super kolacje

Wady

Daleko od lotniska Spory kawałek do plaży

Palm Galleria Resort