Palmeras Beach

3.9

Hotel Super pod każdym względem, jedzenie , drinki i obsługa. Czysto , świetne baseny i bezpośrednia plaża (trochę kamienista). Bardzo duży wybór w jedzeniu i piciu. Najlepszy barman na pomoście (...) . Animacje co wieczór I przy basenie za dnia. Jedyny minus brak disco

Wspaniały hotel, jesteśmy z mężem zachwyceni pobytem. Pokój mieliśmy ekonomiczny ale to przez pomyłkę w biurze. Stwierdziliśmy, że niczego mu nie brakuje a w pokoju siedzieć nie będziemy więc taki zostawiliśmy. Sprzątany codziennie, na łózku serduszka, łabędzie tworzone przez panią cieszyły nasze oczy. Do hotelu przybyliśmy rano, od razu dostaliśmy opaski, mogliśmy iść na śniadanie i już po godzinie nasz pokój był gotowy. Panowie na recepcji sporo mówią po polsku co nas ucieszyło. Ogólnie hotel zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie, bar przy basenie, snack bar, bar na molo, pyszne drinki. Wszędzie czysto, obsługa na najwyższym poziomie, nawet plaża była wieczorem sprzątana, leżaki równo ułożone i piasek zagrabiony. Kelnerzy w restauracji bardzo obrotni, co chwilę przychodzili pytać czy przynieść coś do picia, puste naczynia czy szklanki szybko zabierane. Jedzenie bardzo smaczne, świeże, ja najbardziej tęsknię za arbuzami. Codziennie zajęcia przy basenie a najlepsze były wieczorne animacje w amfiteatrze. Już mamy w planach jechać za rok znowu do Turcji i bardzo możliwe, że wrocimy do Palmerasa.

Ogólnie hotel dla osób które wytrzymają duży hałas od muzyki 10-24 godz. Jedzenie bardzo dobre a obsługa w barze przy basenie przeciętna. Pokój który otrzymaliśmy na 5 piętrze przeciętny.

Witam oto moja opinia hotelu Palmeras Beach. Nasz pobyt trwał tydzień, koszt 2600 zł Jak za tą cene hotel był ok, chodz nie ukrywam przydało by się odnowienie.

Hotel super super pokój idealny zamierzsm tam wrócić i polecam tam wrócić.

Nazwa  Palmeras Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, parking

Internet bezprzewodowy w lobby (bezpłatnie)

Piaszczysto-kamienista, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole (bezpłatnie), łagodne wejście do morza

W strefie SPA bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka

Przyjemny basen hotelowy i 2 zjeżdżalnie wodne

3.9

Wyświetlono 179 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czysto, plaża bezpośrednia, dobre jedzenie , alkohol

Wady

Brak disco

Pobyt - Październik 2025

Zalety

- jedną z zalet hotelu jest jego położenie, bardzo blisko miasteczko, bazar, sklepy ale w samym hotelu nie ma zgiełku miasta, jedyne co slychać to nawoływania do meczetu - czystość - przemiła obsługa - własne molo

Wady

- nie dopatrzyłam się wad, jedyne co bym chciala to dyskotekę choć podobno latem jest na molo, w październiku nie było. - niektórzy narzekają na długi transfer ale to nie jest wada hotelu, zawsze mogą wybrać coś bliżej lotniska.

Mirosław

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Jedzenie i tzw luz.

Wady

Mi nie przeszkadzało ale internet. I pokoje na 5 piętrze. Przypominam winda jest do 4 piętra.

Ewelina

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

-codziennie sprzątane ( codziennie Pani zostawiała wode ) - miła obsługa ( spokojnie można się dogadać po polsku ) - sklepik w hotelu oraz odleglość od marketu oraz bazaru polecam przejść się w środe - atrakcje dla dzieci ( mini club, seanse z bajkami itp )

Wady

-monotonne jedzenie codziennie jedno i to samo - płatny internet ( 10 euro ) poza cholem na 5 dni! Spotkałam sie z opiniami ze nie działa ja nie miałam z tym problemu -długi transfer 3h

Dorota

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel super super pokój idealny zamierzsm tam wrócić i polecam tam wrócić.

Zalety

Przedewszystkim obsługa sprzatajaca zyczliwość i uprzejmosć personelu nic ująć nic dodać dziękuję

Aneta

Pobyt - Wrzesień 2025

Spędziłam urlop we wrześniu i był to naprawdę świetny wybór! Hotel bardzo dobrze zorganizowany – animacje rewelacyjne, jedzenie pyszne, choć niektóre potrawy się powtarzały, to wybór był ogromny. Drinki bardzo smaczne, a obsługa i rezydent na wysokim poziomie. Jedyny mały minusik to dłuższy transfer z lotniska, ale nie przeszkadzało mi to, bo w końcu jestem na wakacjach, a nie za kierownicą 😉. Chętnie wrócę tam ponownie!

Zalety

Animacje i rozrywka – wieczorne występy, muzyka na żywo, zajęcia dla dzieci i dorosłych.

Wady

Jedyną wadą dla mnie był brak klasycznej kołdry – była tylko narzuta, a ja lubię przykryć się pod kołderką. Choć było gorąco i klimatyzacja działała bez zarzutu, to jednak trochę mi jej brakowało.

Justyna

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel godny polecenia, plaża bliziutko, czysto, miła i pomocna obsługa, smaczne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie, w tym hamburgery, tortille, lody, owoce. Super klimatyzacja w pokojach, zakwaterowanie w room family, dobre rozwiązanie dla rodzin. Dużo turystów z Polski, część obsługi i animatorów starała się mówić po polsku. Poza hotelem blisko do bazarków, wszelkiego rodzaju. Nie było problemu z dostępnością leżaków.

Zalety

Wszystko super.

Wady

To nie wada hotelu, ale transfer do hotelu prawie 3 godziny.

Maciej

Pobyt - Sierpień 2025

Generalnie OK. Basen choć na zdjeciach wydawał się mały, to jest całkiem duży i wystarcza na pełne obłożenie hotelu. Jedzenie w porządku. Z minusów -faworyzowanie (...) (minidisco tylko w tym jezyku itp) -malutkie pokoje ale do przeżycia, w koncu sie tam tylko praktyczne śpi, -darmowe WiFi tylko w lobby i w sumie tylko z rana i w dzień, bo wieczorami całe lobby zawalone ludźmi i wifi praktycznie nie działa. Na terenie calego hotelu generalnie jest wifi ale trzeba dodatkowo dokupić. -zasilanie w pokojach nie działa na włożoną kartę tylko na czujnik ruchu- jesli nie ma cię w pokoju albo śpisz- nie naładujesz telefonu itp i nie bedzie działać klima!

Jola

Pobyt - Sierpień 2025

Wspaniałe miejsce, które długo będziemy dobrze wspominać i polecać! Bardzo czysto, prywatna plaża tuż przy hotelu, własne molo z leżakami na którym codziennie były dyskoteki z muzyką dla każdego. Jedzenie super, w dużych ilościach i o każdej porze można było coś znaleźć - cukiernia, bar ze snackami, restuaracja, bar na molo, bar przy amfiteatrze, napoje, piwo i drinki. Mnóstwo atrakcji, codzienne animacje ze świetnymi, energicznymi animatorami, którzy nawiązywali kontakt z gośćmi, zachęcali do aktywności, wspaniałe integrowali społeczność. Zawsze uśmiechnięta i pomocna obsługa, przemili kelnerzy. Wspaniały kameralny hotel, nie moloch. Polecam! ❤️

Zalety

Wszystko

Wady

Nie mam żadnych uwag

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel jest na wysokim poziomie Animacji mnóstwo każdy znajdzie jakąś rozrywkę dla siebie

Zalety

Blisko do morza pokoje codziennie sprzątane Hotel należy do rozrywkowych

Wady

Nic do zarzucenia

Tomek

Pobyt - Lipiec 2025

infrastruktura hotelowa na plus-restauracje, obsługa, baseny, duży wybór jedzenia, bliskość do morza, molo, bezpłatne leżaki, ręczniki. Klimatyzacja w pokoju. Wszystko blisko na obiekcie - bazary, sklepy poza hotelem również.

Wady

Głośność na obiekcie od 9 do 23 była męcząca.

Ilona

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel wspaniały, obsługa, jedzenie, czystość i położenie top 😊⛱️ to już mój drugi pobyt w tym hotelu.

Zalety

Czystość, jedzenie, wybór drinków, leżaki przy basenie, na plaży i na pomoście, super spa

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt jak najbardziej udany, hotel - tutaj nie mam uwag, może z wyjątkiem braku klimatyzacji na korytarzu i zdarzały się też przerwy w dostawie prądu, na szczęście krótkotrwałe. Po za tym wszystko było zgodne z ofertą. Jedzenie różnorodne i smaczne. Obsługa miła, sporo animacji . Pokoje czyste. Jak najbardziej polecam!!!

Karina

Pobyt - Lipiec 2025

Spędziliśmy w tym hotelu naprawdę cudowne wakacje! Na długo będziemy je pamiętać. Bardzo smaczne jedzenie napewno każdy znajdzie coś dla siebie. Przemiła obsługa zarówno na salach jak i w recepcji. Fajna obsługa animatorów i ciekawe wieczorne atrakcje. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Ręczniki wymieniane na bieżąco. Woda w mini lodówka dokładna codziennie. Ogólnie hotel naprawdę godny polecenia. Już tęsknimy 🩷

Zalety

Smaczne jedzenie, duży wybór. Bardzo miła obsługa hotelowa. Ciekawe animacje.

Wady

Niektóre pokoje wymagają poprawek remontowych. Internet tylko w lobby.

Maciej

Pobyt - Lipiec 2025

Z minusów - ROSJANIE są FAWORYZOWANI i to widać że wszystko jest pod nich - jedzenie codziennie bardzo podobne ( śniadania te same codziennie)( obiady większość to samo ) kolacje codziennie starają się zmieniać ale takie podstawowe rzeczy jak frytki czy "kurczaki" zostają . - animacje to samo w dzień w dzień tylko zmienione godziny - wodne atrakcje są włączane na kilka godzin (około 5 h dziennie) - bar na plaży jest też wyłączany o 16 - ratownicy na plaży i na basenie nie zwracają na nic uwagi - małe pokoje nie ma znaczenia czy 2 czy 3 osobowe są takie same - od godziny 10.30 do 12 , 16-19 i 21-00 są przerwy w posiłkach i nic nie zjecie. Z plusów + Miła obsługa. Czy na recepcji czy panie sprzątające są ok . +Pokoje czyste i codziennie sprzątane + Dzieci można zostawić pod opieką animatorki z rana są dla nich zabawy + Dobre drinki + Szybka pomoc w wyniku jakieś awarii + Świeże i smaczne ( ale monotonne) jedzenie . W pobliżu słychać modły z meczetu nawet w nocy . Dużo też kotów ale to chyba w Turcji norma Ogólnie wyjazd można ocenić na plus ale czy wybrałbym jeszcze raz ten hotel raczej nie .

5.1

Pobyt - Lipiec 2025

Wzięliśmy ofertę na 6 dni ale tak naprawdę było to 5 dni. Wszędzie biegające agresywne koty które najpierw się przymilają a później drapią, karaluchy. Płatny internet w pokojach gdzie miał być darmowy, mieliśmy mieć kolację śródziemnomorską ale Pani powiedziała że ona się należy tylko osobom które mają hotel dłużej niż na 7 dni (żenada). Obsługa próbuje na siłę być miła i oczekuje za to napiwków. Lot opóźniony, długi transport z hotelu i czekanie na pokój godzinę kiedy ktoś z obsługi mówił mi chyba z 10 razy że jeszcze 5 minut (żenada) pokój miał być standard czyli miał pomieścić maksymalnie trzy osoby, dostaliśmy dwa pojedyncze łóżka bez wanny a ta trzecia osoba chyba miałaby spać na balkonie bo nawet na podłodze miałaby mało miejsca, mini bar w pokoju bo tak to nazwali uzupełniany samą wodą na początku były dwie butelki pepsi. Codziennie te same monotonne zabawy w basenie. Dobre jedzenie ale trzeba wybrać swoje smaki, dobra lokalizacja, własne molo i dobre drinki to z plusów. Ogólnie następnym razem wybrałbym inny hotel przez inne biuro podróży. Gdybym sam fajnie nie zaplanował każdego dnia to uważałbym wakacje za nieudane.

Zalety

Własne molo, dobra lokalizacja

Wady

Koty, karaluchy, płatny Internet, obsługa udaję miłą, oferta inną niż w rzeczywistości

To Ja

Pobyt - Czerwiec 2025

Generalnie hotel fajny, ale na miano 5-cio gwiazdowego na pewno nie zasługuje w odniesieniu do "calokształtu". Miła obsługa głównie nastawiona na turystów z Rosji, co słychać, widać i czuć. Jedak to nie stanowi żadnego problemu. Hotel w fajnej lokalizacji umożliwiającej zakupy w bliskim sąsiedztwie kilkudziesięciu sklepów. Minusami są bardzo wąska i kamienista plaża oraz brak internetu w porze dziennej i to pomimo wykupienia dostępu do sieci wi-fi, która nie działa. Oczekuję, że jeśli za coś płacę to druga strona wywiązuje się z umowy, a w przeciwnym wypadku powinienem mieć zwrócone pieniądze za usługę, ktora nie istnieje. I uwaga pisze o dostepnosci Internetu w godzinach 8-20, bo w nocy z tego co sprawdzilem jest. Pewnie pojawią się komentarze, "po co ci Internet na wakacjach", ale chciałbym poinformować o tej niedogodności. Ja czasami korzystam z internetu po to by zarobić na wakacje. Wysyłam opinię ze strefy "darmowego internetu", czytaj z recepcji.

Zalety

- fajna atmosfera dzieki obsludze, która tutaj pracuje, - lokalizacja w pobliżu centrum handlowego (duży plus dla osób planujących zakupy), - plarza przy hotelu

Wady

- kiepskie wejście do morza (kamieniste), ciężko wejść i wyjść z wody, - zbyt głośno - muzyka dudni z jednego głośnika, w okolicy którego ciężko wytrzymać. Właściciel powinien zadbać o większą ilość głośników w obrębie basenów, z których muzyka mogłaby wybrzmiewać ciszej. To chyba miejsce wypoczynku, a nie dyskoteka?, - Brak sieci wi-fi (poza recepcją) pomimo platnej opcji, która to ponoć umożliwia.

Pobyt - Czerwiec 2025

Spędziliśmy w Palmeras Beach bardzo udane wakacje! Hotel ma świetną lokalizację – dosłownie kilka kroków od morza, co było dla nas ogromnym plusem. Jedzenie dobre i urozmaicone, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Szczególne słowa uznania należą się animatorom – codziennie organizowali ciekawe zajęcia i dbali o dobrą atmosferę. Dzięki nim nuda była niemożliwa! Hotel zdecydowanie godny polecenia dla osób szukających relaksu nad morzem i dobrej zabawy.

Zalety

- blisko morza - fajne atrakcje dla dzieci, mini klub - blisko centrum handlowe

Myron

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo dobry hotel 10 z 10. Wszystko było na najwyższym poziomie. Najlepszy hotel w którym byłem dotychczas.

Zalety

Jedzenie Czystość Wyjście do morza Lokalizacja hotelu Obsługa Ultra All Inclusive

Wady

Brak wad

Urszula

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel nie jest duży. Bardziej dla osób dorosłych lub rodzin z dziećmi Nastolatkowie 15+ nie mają żadnych atrakcji oprócz morza i basenu. Wszystko skierowane do dzieci do 12 lat. Bardzo dużo osób z Rosji, praktycznie wszystko pod nich robione. Pokoje nieduże ale funkcjonalne. Jedzenie dobre ale powtarzalne. Duży minus za płatny internet w pokojach ktory i tak prawie nie działał, więc nie warto go kupować. Świetny team animacyjny. Codziennie oprócz niedzieli xukba aquaaerobik itp. Pyszne drinki. Ogólnie bardzo udany wyjazd choć wg mojej oceny do 5 gwiazdek to mu brakuje. Plaża piaszczysto żwirków, urokliwe miejsce do kąpania na głębokiej wodzie (zejście z pomostu) Urlop ogólnie udany.

Zalety

Bliskosc morza I przepiękna możliwość kąpieli ba głębokiej wodzie (zejście z pomostu)

Wady

Bardzo dużo osób rosyjskojezycznych Brudne toalety na zewnątrz Boisko do siatkówki porażka. Usytuowane przy toaletach. Internet ledwo chodzil w lobby, a w pokojach płatny raz działał ra@ nie działał. Szkoda pieniedzy

Palmeras Beach