Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
95% pokoi ma widok na morze, a jest on boski. Minusem jest kamienista i wąska plaża, ale basen jest dość duży i położony nad samym brzegiem morza. Pokoje czyste, ale skromne. Kameralny, raczej dla osób szukających spokoju.
OK. 3 restauracje, snack bar, all inclusive. Było w czym wybierać jeżeli chodzi o jedzenie i drinki. Chociaż tureckie piwo do najlepszych nie należy.:) Pokoje mogą być, luksusów nie ma, ale w końcu to hotel za niewielkie pieniądze a nie *****. Sejf jest dodatkowo płatny 3$ lub Eur/dzień, ale ja nie korzystałem. Pokojówki były miłe i można im . Ogólnie czysto i przyjemnie.
Była to nasza podróż poślubna. Od hotelu oczekiwaliśmy aby był przytulny, kameralny, z cudownym widokiem na morze. Nie mieliśmy dużego budżetu więc wybraliśmy hotel 3*. Spełnił on nasze wymagania w 100%! Pokój miał fajny widok na morze, był klimatyzowany (co chyba jest już standardem w Turcji). Minusem hotelu jest brak piaszczystej plaży. Do wody wchodzi się z pompostu. My jednak nie należymy do osób preferujących plażowanie więc to nam w zupełności wystarczyło. Widoki były niezapomniane, przyieźliśmy masę zdjęć, pamiątek z pobliskiego bazarku i głowy pełne wspomnień.
Nie podobała mi się plaża. Nie dość że wąska, to jeszcze kamienista. Reszta hotelu bez zarzutu. Hotel spełnił moje oczekiwania. Pokój ładny, na podłodze wykładzina. Łazienki czyste. Jedzenia było sporo, można było wybierać wśród wielu potrwa, sałatek przekąsek. A widok... bajeczny. Morze, góry - czego chcieć więcej (no może plaży). Ogólnie fajnie.
Fajny, przytulny hotel. Obsługa była miła i pomocna. Spędzilimy tam udane wakacje. W hotelu majš wietny kurs walut opłaca się wymieniać. Wadš jest brak piasku na plaży. Jednakże basen i leżaki sš tak blisko brzegu, że nie odczuwa się różnicy. Jedzenie smaczne i wystarczajšca iloć. Fajny hotel za niewielkš cenę.!! Pozdrawiam Iza.