Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Udogodnienia dla dzieci: basen z atrakcjami - wewnętrzny, czynny przez cały rok.
Możliwość wykupienia nauki pływania, aqua aerobicu, pakietów SPA, zabiegów rehabilitacyjnych, Nordic Walking, Vacu Activ.
Aquapark (2 baseny połączone zjeżdżalnią, leżaki rurowe z masażem powietrznym, basen z rwącą rzeką i basen z falą morską).
Tylko 350 m do plaży.
Szczerze - jedno z najlepszych miejsc / obiektów w Polsce . Cenowo nie dla wszystkich ale proszę mi wierzyć warto. Kolejna kwestia jedzenie w obiekcie jedno z najlepszych jakie miałam okazje próbować w moim życiu ! Pokoje przestronne z balkonami w łazienkach wszystkie kosmetyki także można jechać w ciemno jak się czegoś zapomni . Masaż gorącymi kamieniami - rewelacja ! baseny , otwarte i kryte + sauny + grota solna . Można wybrać pokoje w hotelu lub domek . No i program zabaw dla dzieci i dorosłych. Jest tego tak dużo, ze nie jest sie w stanie ze wszystkiego skorzystać. Pewnie jest jeszcze multum plusów o których zapomniałam .Cudowne miejsce i to się nazywa wykorzystanie potencjału ! Miejsce godne polecenia , napewno tu wrócę !
Same zalety
Daleko od domu
Bardzo udany pobyt- resort przyjemny, przestronne wnętrza, ogromny teren, co pozwalało nam czuć bezpiecznie w dobie koronawirusa. Zdecydowanie wyróżnia się na tle konkurencji. Wszędzie dużo kwiatów i zieleni. Jedzenie wyborne, stoliki w odległościach. Imprezy rewelacyjne, animatorzy stają na wysokości zadania. Basen super
Poczucie bezpieczeństwa
Wysoki poziom, cena adekwatna, nie widzę wad
Cena 2700 za 5 nocy osoba dorosła z dzieckiem 5lat. Pokój brudny, na podłodze piach, pełno kurzu i pajęczyny. Dramatem jest branie kasy za meleksa przy opuszczeniu hotelu. Nie polecam
Chyba tylko Jedna pani z recepcji. Bardzo miła.
Cena, brudny pokój, brzydki zapach w łazience. Nie polecam
To wspaniałe miejsce, nie mogę napisać który raz tu jestem, bo już nie zliczę :-) Obsługa resortu najwspanialszą i najbardziej profesjonalna z jaką miałam do czynienia. Restauracje na najwyższym światowym poziomie, Barmani rewelacyjnie. Goście ich uwielbiają nie bez powodu.
Basen, all inclusive, imprezy, obsługa, jedzenie, teren, czystość
W tym roku trochę kolejki spowodowane co idem, ale i tak było super!
Autor nie dodał opinii tekstowej.
zielone otoczenie
mieszkałem w domku,mała powierzchnia,brak oświetlenia nad umywalką przy goleniu,problem z wymiana ręczników,
Byłem już 2 razy i na pewno nie ostatni raz. W recepcji obsługa miła, dość sprawnie zameldowanie. Mieliśmy zabiegi rehabilitacyjne i tu również miło i sympatycznie. Ogólnie nie spotkałem się z nie miłą obsługą, nawet jak ktoś z obsługi nie potrafił odpowiedzieć na pytanie, przepraszał i zaraz kontaktował się z odpowiednią osobą i udzielał informacji. Na wszelkie niedociągnięcia reakcja natychmiastowa. np. tłok w jednej restauracji podczas kolacji , na następny dzień otwarta druga. Warto patrzeć na rezerwację pobyt np. 8 dniowy od niedzieli do niedzieli tańszy niż od piątku do piątku :) Bardzo dużym plusem jest czystość, i dbanie o zieleń. Obsługa na bardzo dobrym poziomie, czy to panie sprzątające czy barmani.
Obiekt zadbany, czysto. Obsługa bardzo miła, pomocna. Jedzenie jak dla mnie smaczne . Baseny super,. Duża ilość atrakcji, koncerty,ognisko itp.
Płatny parking, płatne szafki na basenie, może powinny być darmowe dla gości hotelowych.
na stołówke w maskach ale juz w obiekcie bez, tłok w basenach 0 przestrzegania zasad, boje się zarażenia corvid masakra
drogo 4 noce 4400zł ja i dziecko a Niemiec za tyle samo 10 nocy???
recepcjonista nie miły, dowóz bagaży z parkingu meleksem gratis ale podczas opuszczania już trzeba płacić, zdzierstwo i oszustwo nie polecam
zapłaciłem z synem 9 cio letnim za 4 noce prawie 1400zł, Niemiec tyle zapłacił za 10 nocy??? też ales inclusive jak można tak zdzierać? w pierwszy dzień facet w recepcji nie uprzejmy, gbur, pokój malutki trzeba deptać po torbach, auto na parkingu ponad 600 metrów torby wożą meleksem ale w dzień opuszczenia trzeba zapłacić 10zł, katastrofa, każą nosić maski przy posiłkach a na basenach tłok i ludzie bez masek, boję ię że się zarażę, zdarli z polaka a Niemiec się śmieje ma bungalow dużo miejsca z klimatyzacją i 10 nocy a ja 4 noce za te same pieniądze, skandal nie polecam!! przynajmniej podczas pandemii.
Hotel przyjazny rodzinom, ale też świetnie nadaje się na weekend że znajomymi, czy we dwoje
Fajne miejsce na aktywny wypoczynek, ale również i regenerację- baseny, sauny, jacuzzi, spa sprawiły, że wróciliśmy do domu zrelaksowani i wypoczęci. Fantastyczna obsługa we wszystkich zakresach hotelu. Jedzenie i all inklusive przewyższał nasze oczekiwania
Kolejki przez wprowadzone rygory sanitarne
Gorąco polecam. Dobre i różnorodne jedzenie , miła obsługa , ładne i czyste pokoje z pięknym widokiem. Hotel warty odwiedzenia . Lokalizacja blisko plaży .
Miejsce godne polecenia dla urodzin z dziećmi. Super miejsce!!
Hotel na tip top. Uprzejma obsługa. Łóżko wygodne jak nigdy. Morze bardzo blisko - bajka. Jedzonko zróżnicowane, nieprzesadzone. Pyszne napoje, nielimitowane co pewnie nie tylko dla mnie to bardzo istotne. Aquapark, sale zabaw, imprezy- wszystko super polecam
czysto, bezpiecznie, życzliwy i uśmiechnięty personel, baseny, imprezy, darmowe napoje, mnostwo jedzenia
Przemiła obsługa w szczególności panie na recepcji :) Miło, czysto i bardzo intensywnie! Jedzenie ekstra, dużo dużo i jeszcze raz dużo! Barmani robią dobrą robotę - są przesympatyczni. Imprezy, basen, sauny wszystko naprawdę super
Super warunki, różnorodne jedzenie, blisko morza, fajne imprezy, bezpłatne napoje i alkohol
Za dużo jedzenia :)
Resort jest ogromny, przyjmuje dużo gości ale co dziwne nie jest przetłoczony czego się najbardziej baliśmy. Atrakcji jest naprawdę mnóstwo: baseny, imprezy, sale zabaw, ogniska, koncerty. Jedzenie rewelacyjne, przede wszystkim kolację! Personel miły, chętnie nawiązuje rozmowę z gośćmi - szczególnie barmana i ratownicy. Naprawdę warto tu przyjechać
Czyste pokoje, dobra lokalizacja, imprezy dla dzieci i dorosłych, all inclusive do północy, super basen, sale dla dzieci
Nie widziałam żadnych wad
Całość oceniam na 10+ Fajne pokoje z Mega wygodnym łóżkiem, super obsługa od recepcji po serwis sprzątający. Przyjemny hotel z przepysznym jedzeniem co bardzo zaplusowało. Baseny, imprezy, wszystko naprawdę super
Blisko plaży, czysto, miła obsługa, all inclusive, super podejście do dzieci
Nie ma :-)
Hotel jest naprawdę rewelacyjny, nie ma się do czego przyczepić. Obsługa na medal, wszyscy bardzo mili i uśmiechnięci. Atrakcji dla dzieci jest mnóstwo: mini club, salon gier, imprezy, tańce, teatrzyki, cyrk i wiele więcej. Basen mega ze wspaniałym aqua aerobikiem- pozdrowienia dla prowadzących. Barmani przesympatyczni, aż miło podchodzić :-) Wszystko naprawdę ektstra. Na pewno wrócimy
Baaardzo dobre jedzenie. Blisko plaży a jednocześnie poza centrum Jarosławca. Stworzony dla dzieci. Komfortowo wyposażone pokoje
Byliśmy, jesteśmy i wrócimy do Panoramy. Miejsce godne polecenia ze względu na atrakcje , obsługę
Strefa wellness, kuchnia, animacje
Minął tydzień od naszego pobytu w Hotelu Panorama, a wspomnienia nadal żywe i bardzo miłe. Super lokalizacja tuż koło morza. Hotel posiada basen kryty, strefę saun i jacuzzi. Zdecydowanie są nastawieni na rodziny. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji, jak i w spa czy restauracji.
lokalizacja, all inclusive, baseny, imprezy
Obsługa hotelu na najwyższym poziomie,przenika obsługa,jedzenie przepyszne.Panowie barmani z nocnej zmiany na 6+
Nie ma
Byliśmy na weekend zimowy i ogólnie jesteśmy zadowoleni.
Duży wybór jedzenia, dużo zieleni, czyste pokoje, kawa, herbata w pokoju, zestaw kosmetyków
Płatny parking, wino bardzo słabej jakości,
Cudowne miejsce pięknie urządzone. Wspaniała atmosfera, piękne zielone tereny spacerowe. Pokoje czyściutkie, obsługa na 6. Same plusy aż żal było wyjeżdżać
Rodzinne miejsce, wysoki poziom obsługi, basen, sale zabaw
Nie zauważyłam wad