Panorama Sidari

3.7

Hotel ok, miła obsługa, dobre jedzenie. Na basenie dużo leżaków, parasole. Blisko do centrum Sidari i kanału miłości- jest gdzie spacerować. Dobre połączenie autobusowe Green bus, mozna dojechać nimi do miasta Korfu i Kassiopi. Ogółem polecamy.

Pobyt bardzo udany. Dużym plusem jest piekny widok z pokojów, pyszne jedzenie, miła obsługa oraz bliskość morza. Jedyny minus to przestarzałe pokoje, aczkolwiek nam to nie przeszkadzało. Wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych to dodatkowy atut.

Hotel z pięknym widokiem na morze oraz plaże i kanał zakochanych .Do miasteczka 5-10 minut z barani ,sklepami ,tawernami w których są codziennie koncerty na żywo . W hotelu też są animacje dla dzieci ,dorosłych , Pokoje czyste , Hotel jest położony na górze,można iść pieszo lub jeżdżą meleksy dowożące turystów do swoich pokoi. Kierowcy mili ,nawet mówią parę słów po polsku Obsługa hotelu miła ,dobre jedzenie wszystkiego pod ostatkiem ,można nic nie robić tylko leżeć przy basenie i jeść od rana do wieczora ,jeśli ktoś lubi. Do najbliższej plaży 5-10 minut Sa 3 plaże ,najładniejsza 40 min od hotelu .Plażę w Sidari są piaszczyste,nie ma rybek ,muszelek Większość skał widocznych na zdjęciach to glina.,można sobie zrobić maseczkę ,tylko uwaga na czarne ubrania ,plamy z gliny raczej ciężko do wyprania ,

Z pobytu jesteśmy bardzo zadowolone, pokój jak na ten standard w porządku, widok z balkonu przepiękny. Na terenie kompleksu sklepik, dość dobrze zaopatrzony. Bardzo blisko do centrum miasteczka.

Pierwsze wrażenie po przybyciu do hotelu było słabe. Hotel po prostu wymaga odświeżenia. Wiedziałem że jest jakiś haczyk jeżeli chodzi o te wysokie opinie. Wszystko wyjaśniło się dnia następnego dlatego że od strony jedzonka, czystości i jakości obsługi hotel jest perfekt. D kraju wróciło 2 kg obywatela więcej. Piękne widoki , piękna ogólnie wyspa, bardzo dobra kuchnia i obsługa nic więcej nie potrzeba. Polecam z całego serducha.

Nazwa  Panorama Sidari
Miejsce  Grecja / Korfu / Sidari
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, tenis, bez paszportu

Atrakcyjne położenie: tarasowe - na wzgórzu (hotel zwrócony w stronę morza), ok. 500 m od centrum rozrywkowego Sidari.

Tylko 400 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.

Dla aktywnych: kort tenisowy, koszykówka, mini futbol, centrum sportów wodnych na plaży.

Z myślą o najmłodszych: brodzik, plac zabaw, mini klub.

3.7

Wyświetlono 228 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Angelika

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Smaczne jedzenie, ciekawe animacje, piękne widoki z wyższych kondygnacji

Wady

Przestarzałe pokoje i łazienki

Ola

Ina

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Widok ,personel,

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna, animatorzy zachęcają do wspólnych zajęć, ktorych jest sporo. Na terenie hotelu spory basen i odpowiednia ilość leżaków, brodzik dla dzieci oraz plac zabaw. Dla chcących zwiedzać dalszą część wyspy polecam wynająć auto, koszt niewielki, a dużo prościej niż komunikacją. Ja korzystałam (...) i mogę również polecić.

Wady

Nie mam zastrzeżeń

Robert

Pobyt - Czerwiec 2026

Zalety

Bardzo dobra kuchnia Piękne widoki z balkonu pokojowego super obsługa

Wady

Polacy dostają pokoje na niższych kondygnacjach gdzie widok jest trochę uboższy Dużo głośnych gości z Anglii chociaż rodacy też dają czasami popalić Przydałby się remont, chociaż cena mogłaby się wtedy zepsuć :-)

Tomasz

Pobyt - Czerwiec 2026

Niestety pobyt w hotelu okazał się rozczarowaniem. Największym problemem była czystość pokoi – były niedokładnie posprzątane, co znacząco wpłynęło na komfort pobytu . Na plus mogę ocenić restaurację, gdzie jedzenie było smaczne, a obsługa uprzejma. Szkoda, że standard pokoi nie dorównuje jakości restauracji. Według mnie średnia jest zawyżona.

Zalety

Restauracja

Wady

Brudne pokoje , ręczniki brudne , zestaw szklanek brudny

Beata

Pobyt - Czerwiec 2026

Sympatyczna obsługa. Piękne widoki z balkonu. Jedzenie dobre.

Paulina

Pobyt - Czerwiec 2026

Lokalizacja idealna, widoki z balkonu piękne, jedzenie smaczne, sprzątane codziennie, klima, wszystko super... ale ta łazienka.... dramat.

Zalety

Wady

Łazienka

3.6
Iwona

Pobyt - Czerwiec 2026

Jedzenia bardzo mały wybór aczkolwiek stosunkowo smaczne, mało wariacji. Codziennie to samo. Pokoje bardzo stare, hotel ogółem jak z PRL, najgorsza była wilgoć w pokojach, ubrania rano były wilgotne. Ręczniki nie schły. Pani sprzątająca raz tylko wymieniła ręczniki i nie dodawała mydełka czy żelu, dopiero po zgłoszeniu tego w recepcji się poprawiła. No i niestety w pokoju dla pary dwa pojedyncze łóżka

Kabo

Pobyt - Czerwiec 2026

Miły pracowników, dobry położenie, cichy, duże pokoje

Zalety

Widok z góry na wybrzeże, duże balkony, dobry usługi

Wady

Niech które łazienki wymagają remont lub nowy baterie łazienkowe i prysznic. Bar podaje napoje i drinki tylko do godz. 23:00h w ramie all inclusive, a potem za to same drinki trzeba zapłacić. Przekąski przy barze są kiepskie, nie smakują, kawa z automatu w stoliku i w baru jest kiepska. Odzwyczaiłem się od picia kawy. Reklamowany bar nocny była nieczynna i nie będzie w tym roku.

Krystian

Pobyt - Czerwiec 2026

Solidny 3-gwiazdkowy hotel. Stosunek ceny do jakości jest adekwatny. Dobre jedzenie, wieczorne atrakcje bardzo sympatyczne. W pokojach czysto, a za oknem piękne widoki.

Zalety

-Piękne widoki -Jedzenie -obsługa hotelu -czysto

Asia

Pobyt - Czerwiec 2026

Pobyt świetny, czysto schludnie jedzenie bardzo dobre i różnorodne.

Zalety

Obsługa na najwyższym poziomie

Wady

Twarde łóżka i komary w pokoju

Pobyt - Czerwiec 2026

Bardzo fajny, przestronny pokój (antresola z podwójnym łóżkiem). Sprawna klimatyzacja. Ciekawe animacje ściągały wiele osób. Niedaleko hotelu centrum miasta, duża ilość lokali. Plaża oddalona o 600 metrów piękna. Darmowe leżaki, bary na plaży, a także supy, rowery wodne do wypożyczenia.

Zalety

Przepiękny widok z balkonu.

Wady

Hotel jest położony na górce. Są dostępne meleksy i można z nim korzystać. Ale podejście jest strome:)

Pobyt - Maj 2026

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, widoki z balkonu "zapierają dech w piersiach". Wszystko na najwyższym poziomie w tym obsługa hotelowa. Polecam wszystkim chętnym spędzić niezapomniane chwile.

2.1
Beata

Pobyt - Maj 2026

Beznadziejnie . Przyjechalismy do hotelu wieczorem okazalo sie ze jest overbooking i nie maja dla nas miejsc. Pozwilili nam zjec resztki z kolacji ktore byly okropne i ponad 2 h czekalosmy na to az znajda nam inny hotel. Po przeniesienu do innego hotelu spotalismy ludzi ktorzy rowniez mieli ta sama sytuacje co my.Nie polecam

Zalety

Niedobre jedzenie

Wady

Niedobre jedzeienie niemila obsluga

Pobyt - Maj 2026

Chętnie wrócę , widoki przecudne , fajne animacje dla dzieci , bardzo miła obsługa

Zalety

Widoki , lokalizacja , jedzeni, miła obsługa , czysto

Wady

Łazienka do remontu

Slawek

Pobyt - Maj 2026

Wszystko wporządku, jesteśmy zadowoleni z hotelu. Właśnie tego oczekiwaliśmy po 3 gwiazdkach. Pokój ok i na jedzenie również nie ma co narzekać. Cała obsługa też spoko, pokoje sprzątane na bieżąco.

Pobyt - Maj 2026

Hotel przyjemny, jedzenie bardzo dobre codziennie inna kuchnia np włoska grecka czy indyjska. Pokoje mają swoje lata ale są codziennie sprzątane i niczego w nich nie brakuje. Obsługa bardzo dobra z każdym problemem można się do niej zwrócić. Do morza bardzo blisko i codziennie są prowadzone animacje oprócz wtorków

Zalety

Najbardziej podobało mi się jedzenie i usytuowanie na wzgórzu.

Wady

Łazienka a szczególnie prysznic mógłby zostać wymieniony na nowy bez kamienia

Dorota

Pobyt - Maj 2026

Pobyt w hotelu wspominam bardzo dobrze , mil obsługa, zadbany obiekt jeśli chodzi o zieleń i basen. Animacje oki. Smaczne jedzenie .Mielismy mały problem z czujnikiem ponieważ bateria dawała znać o wymianie na nową ale po zgłoszeniu panowie zaraz wymienili i to się chwali.

Zalety

Jedzenie smaczne duży wybór,okolica mogłaby być bardziej zadbana ale to poza hotelem . Sam hotel bez zastrzeżeń

Wady

Można by było pomyśleć o remoncie łazienek

Pobyt - Maj 2026

Hotel zadbany, jedzenie super, a nasz pokój był po remoncie, więc jestem miło zaskoczona

Panorama Sidari