Rozległy kompleks hotelowy położony w egzotycznym ogrodzie z widokiem na wyspę Tiran.
Dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub, animacje.
Imponujący aquapark z 30 zjeżdżalniami i 7 basenami.
Bus hotelowy kursujący na prywatną i piaszczystą plażę
Dostaliśmy pokój w najdalszej części hotelowej, ale to nie było problemem. Problemem był smród kanalizacji unoszący się jeszcze przed budynkiem i pluskwy,które pogryzły moją 4-letnia córkę tak, że skończyła w klinice hotelowej pod kroplówką. Obsługa recepcji traktując nas jak idiotów wmawiała,że to komary i mogą dać spray. Nawet nie mam słów,bo wszystkie zużyłam na reklamacje do organizatora, rezydenta, wakacje pl....
Obsługa sprzątająca, obsługa restauracji oraz aqua park
Nikt nie dotknął tego hotelu od czasu budowy z żadnym remontem.
5 raz w Egipcie i uważam z czystym sumieniem że zdecydowanie najgorszy hotel w jakim byliśmy.jedzenie monotonne jak przygotowują coś ,"ekstra" to żałują i nie chcą więcej nałożyć.pokoje ciemne , niezbyt czyste w łazience dziury w wannie połatane byle jak.brak stolika na balkonie i popielniczki.na plażę trochę dalej niż 500 m.napoje z dystrybutora niesmaczne.w barze na plaży w hotelu parrotel beach resort napoje z butelek i normalne alkohole z którego oczywiście goście parrotel Aqua park nie mogą korzystać.przy obłożeniu 30 % w listopadzie brak kubków do napoi na basenach to nie wiem co jest przy obłożeniu 100 % ?plus oczywiście mało leżaków.W hotelu 90% Rosjan muzyka i "atrakcje" pod nich .rafa jest ale zniszczona mało kolorowa chociaż dużo ryb.
Brud,komary,napoje kolorowe, leżaki
Miła i pomocna obsługa. Pogoda dopisała, listopad ciepły 32 stopnie, szybko robiło się ciemno, bo już ok. 16:30. Aqua park ok, teren monitorowany przez ratowników i obsługę. Niestety tłok na posiłkach, ciężko znaleźć wolny stolik. Monotonne jedzenie, aczkolwiek urozmaicone. Da radę znaleźć coś dla siebie.
Lokalizacja, miła i pomocna obsługa. Sprzątane pokoje codziennie, codziennie wymieniane ręczniki. Obsługa hotelowa codziennie szykowała z ręczników zwierzaki np. małpa zwisająca z sufitu.
Pokoje wymagają remontu, stare dywany, brudne ściany i łazienka wymagająca remontu.
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pokoje sprzątane codziennie. Ogólnie to Egipt i fajerwerków nie ma się co spodziewać. Baseny OK. Zjeżdżalnie otwierane w ciągu dnia rotacyjnie. W hotelu duzo oczywiście (...) ale nie są uciążliwi. Leżaki wolne. Każdy znajdzie miejsce dla siebie. Plaża duża. Problem tylko gdy jest odpływ nie mozna wejść do wody bo jej nie ma. Dopiero wejście do morza z pomostu a tam od razu z 15 metrów. Ładna rafa koralowa. Za 2000 od osoby hotel godny polecenia. czysta jedzenie jak na Egipt bardzo dobre. Obsługa bardzo przyjazna. Pomagają jak mogą. Super kelnerzy. Fajnie barmani. Kiepski tylko alkohol. Piwo jedynie nadaje sie do picia ale ma chyba z 1%.
Baseny, czystość, restauracja (dwie restauracja)
Nie doszukałem się wad. Jedynie chyba to, że raz w nocy nie bylo wody.
Hotel totalna porażka syf brudno, brak nawet masła , tę opinię pozytywne nie wiem skąd ja naprawdę nie jestem wymagająca moja rodzina również ale z taką ruina się jeszcze nie spotkałam . Żadnych plusów nigdy więcej, naprawdę nie polecam idzie się choroby nabawić.
Nic
Wszystko, brud ,syf ,ruina
Hotel na pewno nie dla wymagających. Faktycznie lata świetności ma już dawno za sobą. Jednak gdy spędza się większość czasu na dworze, to nie stanowi to problemu. Minus za jedzenie - kolejki i długie czekanie za niektórymi daniami, jedzenie mało doprawione, mała różnorodność dań. Ale głodni nie chodziliśmy. Baseny mogłyby być częściej czyszczone a ręczniki plażowe prane. Ogólnie pobyt uważam za udany, jak na budżetowy wypoczynek, odpoczynek- było ok ale bez szału.
Kiepskie jedzenie Kiepskie animacje Brak miejsca podczas posiłków
Hotel bardzo sympatyczny, bez wielkich luksusów, jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. W barze przy basenach frytki i pizza jako przekąski. Miła obsługa. w miarę czysto. Pokój standard duży. My dostaliśmy pokój na parterze, trzy łóżka - niby pojedyncze, ale takie spore na 1,5 osoby - dwie osoby też by się wyspały :) Dużo basenów i zjeżdżalni dla dzieci w każdym wieku. Brak leżakokrążców, co mnie zaskoczyło. My byliśmy od 1 lipca, wśród gości było bardzo dużo Egipcjan, a bardzo mało Polaków Zadowoleni.
duże pokoje, dużo fajnych zjeżdżalni dla dorosłych i dzieci w każdym wieku,fajne baseny, brak leżakokrążców
żadnych wielkich wad
Hotel lata świetności ma zdecydowanie za sobą, ale nie po to tam jechałam żeby siedzieć w hotelu. Dużo atrakcji. Fajne miejsce wszędzie niedaleko.hotel.totalnie nastawiony na Rosjan.
Dużo atrakcji w samym hotelu i do okoła
Dużo rzeczy poniszczonych,ogólnie brudno
Hotel dla mało wymagających, widać ze juz wiekowy. Czystość całkiem ok, acz kolwiek można się przyczepić. Ręczniki wymieniane codziennie. Niestety kelnerzy w barach nastawieni na gości z rosyjkojzycznych. Polacy traktowani na drugim miejscu. Jedzenie nie do końca w moim stylu, dzieciom również nie smakowało, ale niczego nie brakowało. Plaza blisko ale zupełnie nue di wypoczynku i kąpieli. Ogólnie średnio polecam.
Aqwa park.
Świetny hotel obsługa świetna. Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie.
Dużo zjeżdżalni dla dzieci
Dużo Rosjan i muzyki rosyjskiej.
Hotel nastawiony całkowicie na gości z Rosji, nawet animacje dziecięce odbywały się głównie w tym języku. Obsługa miła, aczkolwiek często nie znająca języka angielskiego, pokoje czyste, na terenie hotelu również utrzymany porządek.
Sympatyczna obsługa, porządek w pokojach. Standard jak na 4 gwiazdowy hotel naprawdę ok. Lokalizacja hotelu jest bardzo dużym plusem.
Wpuszczanie kolonii na teren aquaparku i hotelu. Codziennie podjeżdżał autokar dzieci.Co przekładało się na dużo mniejszy komfort, kolejki wszędzie gdzie się dało, wydzielone spore cześci leżaków.Bar przy aquaparku porażka, codziennie to samo tacka z frytkami, pizza i mrożone nugetsy.Jedzenie smaczne aczkolwiek wybór bardzo mały i posiłki powtarzane non-stop.Plaża to tylko kilka leżaków,ogółem brzydka,ze żwirkiem i odpływami kilkumetrowymi.O wszytsko w tym ręczniki trzeba się prosić, upominać
Hotel spełnił nasze oczekiwania - ogromny - super baseny-świetna obsługa-codziennie sprzątane pokoje
Baseny - dla każdego, leżaki, czyste pokoje i dobre jedzenie - nie tylko kuchnia europejska
Jeśli szukasz złotych klamek - zawiedziesz się - jeśli tak. Jak my chcesz odpocząć - ten hotel jest dla Ciebie
Hotel bardzo przyjemny. Pobyt zaczęliśmy od godziny 8. Od razu dano nam opaski i pokazali drogę na śniadanie ( To nam bardzo dodało uśmiechu na twarzy ). Pokoje w porządku. Baseny, zjeżdżalnie działają i można się super bawić w szczególności sześciolatek miał super zabawę. Była również atrakcją piana party. Bardzo miła obsługa. Jedzenie dobrze urozmaicone oraz gotują na żywo, pizzę, spagetti, kurczaka pieką, koftle i kulki drożdżowe pewnie o czymś jeszcze zapomniałem. Hotel ma swoje lata ale starają się o wszystko dbać. Rośliny są podlewane. Droga na plażę jest przez ulicę i drugi partnerski hotel. Bardzo blisko lotniska.
Jedzenie Obsługa Aqua park Bliskość do lotniska
Dużo Rosjan Dużo osób próbujących naciągnąć na masaże, zdjęcia ( nie potrzebne atrakcje)
Nie polecam!!!! Dwie gwiazdki. Zapłacone jak za 4. Hotel zdegradował. O czym strona Wakacje.pl zapomniała poinformować. Brudno. I w pokojach i w restauracji. Hałas. Są remonty. Daleko od morza.
Brak.
Zaniedbany.
Hotel położony na bardzo dużym zadbsnym terenie . Fajny kompleks aqua park i czesc basenowa . 2 baseny z podgrzewana woda 1 z bardzo ciepła 2 z letnia . Plaża spacerkiem kilka minut ( idzie się przyjemnie) lub Bus kursujący. Jedzenie średnie (chodź głodna nie chodziłam ale jestem mało wymagająca pod tym kontem ) trochę mały wybór chodź codziennie widać że gotowane na świeżo. Głównie kurczak wołowina i ryby. Transfer szybki . Pokoje sprzątane codziennie chodź standard sprzątania tylko po wierzchu jak to w Egipcie. Jsk ktoś szuka lukusow to nie ten hotel jak ktoś szuka taniego a w miarę godnego wypoczynku To śmiało można brać. Typowe warunki egipdkie.
Aqua park podgrzewane baseny, plaża
Srednie Jedzenie, i czystość głównie łazienek .
Byliśmy rodzinnie w 4 osoby. 2 dorosłe i 2 dzieci w wieku 12 lat. Jesteśmy zadowoleni. Hotel ładny-wiadomo jak to 4 gwiazdki nikt butów nam nie pastował i kawiorem nie karmił ze złotych łyżek ale nam to pasowało. Jedzenie smaczne, rozmaite-dla wybrednych zawsze coś się znajdzie. Januszy i Grażyny informuje-mielonych i rosołu nie było, za to masę innych smacznych potraw. Całe otoczenie, baseny, animacje, bar itd wszystko w porządku. Chętnie wrócimy w to samo miejsce. Fajny wypoczynek za nieduże pieniądze.
Blisko ładnej plaży z rafą Koralową. Smaczne różnorodne jedzenie. Miła obsługa. Super baseny i zjeżdżalnie.
Trochę zniszczony w środku. Wymaga odświeżenia ale z uwagi na wielkość obiektu pewnie to koszt w milionach dolarów i raczej długo tego nie zrobią. Ale mimo tego czysto obsługa codziennie sprząta pokoje zmienia pościel itd.
Hotel ogólnie ok. W miarę czysto wszędzie, 1 basen podgrzewany, natomiast 2 pozostałe w których są uruchamiane zjeżdżalnie są zimne, szkoda . Animacje w dzień co dziennie to samo, aqua aerobik, stretching. Wieczorem nudy...animacje słabe, organizowane w namiocie przeważnie w j. rosyjskim. Na plażę kursuje pojazd który dowozi spod sąsiedniego hotelu, wystarczy przejść przez ulicę. Przez cały pobyt mieliśmy problem z ręcznikami plażowymi bo ciągle ich nie było. Jak już udało się nam zdobyć to trzymaliśmy do końca bo nawet na wymianę nie było. Śniadania rano bardzo słabe, nie mają sałaty zielonej, papryki , keczupu rano też nie ma. Obiad też codziennie to samo, za to kolacje trochę bardziej urozmaicone. Przekąski co dzień to samo, ale frytki dobre 😃 Pokoje sprzątane codziennie. Ostrzegam przed fotografem który jest w hotelu obok recepcji. Paskudnie naciąga klientów , oszukując że zdjęcia z wydrukiem, że coś tam gratis , płatność z góry a potem wysyła 10 fotek na Whatsapp bo mówi że takie ma zasady. Robi kilkadziesiąt zdjęć a potem każe wybrać sobie 10 szt które może ci wysłać. No niestety nie tylko ja dałam się naciągnąć na 40 $ za 10 zdjęć. Barmani przyjaźni , uśmiechnięci, drinki trzeba zakropić syropem bo alkohole mają zapach araku. Piwo ok🙂
Oceniam dobrze, ale pośród wielu hoteli w których byliśmy w ciągu ostatnich 2 lat w Egipcie ,ten hotel nie wyróżnia się niczym.
Mało urozmaicone jedzenie, brak ręczników Fotograf hotelowy oszust
Pobyt uważam za bardzo udany. Pokoje wymagają remontu ale sprzątane są każdego dnia, wymieniane są też ręczniki. Obsługa w hotelu bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta. Jedzenia jest dużo, smaczne ale po kilku dniach staje się już monotonne. Alkohole średnie, wino tylko do obiadu i kolacji. Hotel w mc-ach zimowych nie do końca wykorzystany, gdyż jest ogrzewany tylko jeden basen, aqua park działa ale woda jest strasznie zimna. Hotel nastawiony głównie na rosjan i to jest wielki minus. Słabe animacje.
- położenie hotelu; - miła obsługa; - jedzenie; - Aqua park (niestety z ograniczonym dostępem zimą przez lodowatą wodę)
- nastawienie na rosjan, uważających się tam za lepszy sort; - plastikowe kubki w barach; - pokoje wymagające remontu;
No cóż. Hotel lata świetności dawno ma już za sobą. Ale wiadomo, cena pobytu robi swoje swoje;) Pokoje nie najgorsze, codziennie sprzątane. Łóżka wygodne. Niestety bardzo głośna muzyka w dzień i do późnych godziną nocnych nie sprzyja odpoczynkowi. Basen podgrzewany tylko jeden i to dość głęboki, więc dla małych dzieci praktycznie nie ma co robić. A przypominam że to aqua park... zjeżdżalnie włączane tylko o konkretnych godzinach i to po południu, gdzie słońce już tak nie grzeje i korzystanie z nich z zimna woda nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy. Kącik dla najmłodszych wygląda jak z horroru;) może w sezonie jest inaczej. Plusem jest WiFi dostępne na terenie całego hotelu. Oprócz plaży. Jedzenie Pierwszego dnia wydaje się, że jest w czym wybierać i nawet smaczne. Potem czar pryska, wszystko ma podobny smak. Na śniadania niedający się zjesc ser żółty i wędlina. Jedyne co mozna okreslic slowem smaczne to bialy twarozek z pomidorem. W miarę spoko nalesniki z czyms przypominajacym czekolade, Jajka na twardo, omlet i Jajka sadzone. Mały wybor owoców i słodkie niesmaczne ciasta z kolorowymi kremami. Obiady to codziennie kurczak, pieczone ziemniaki i różnego rodzaju paćki mające właściwie ten sam smak. Kolacje podobne do obiadów, dodatkowo jedno danie z grilla (to było w miarę ok), malutkie kawałki pizzy i pączuszki. Ciasta ciągle te same - niedające się zjesc. Najgorsze było to, że wiecznie czegos brakowało jesli chodzi o nakrycia stolow, obsługa bardzo się stara ale nie nadąża z dokładaniem talerzy, sztućców. Wieczny brak szklanek, a jak już są to ich czystość pozostawia wiele do życzenia... Problem z naczyniami jest nie tylko na stołówce, w barach jest jeszcze gorzej. Przekąski fatalne, frytki I pizza (bardzo slaba) a na plaży niesmaczne frytki I coś co miało przypominać burgery (bulla z kawałkiem kotleta listek sałaty i pomidor). Lody dostępne od 14.30. Plaża Żeby do niej dojść trzeba przejść przez inny hotel (nie jest daleko) lub dojechać busikiem. Plaża to jakieś nieporozumienie, dzielona z jeszcze innym hotelem (parrotel lagoon), bo ten parrotel beach, który jest przy samej plaży ma swoje wydzieloną czesc. Wiec nie dosc ze normalnie przy gosciah z jednego hotelu juz jest problem z dostepnoscia, to na plazy z malej plazy i malego barku korzystaja goscie jeszcze kednego gotelu. Generalnie brak wszystkiego. Kubki ktorych wiecznie brakuje byly doslownie oplukane i podawane nastepnym gosciom... Plaża Mała, duzo ludzi. Niewystarczajaca infrastruktura. Az strach pomyslec jak to wyglada w sezonie. Mało leżaków, a bar na plaży to kompletna pomyłka. Kolejki na kilkanaście osób, na pomoście ruch taki ze praktycznie nie da się spokojnie zejść i posnurkowac. Bardzo na minus. Ogolnie jeśli ktoś nie jest wymagający to może być. Ale nie pojechałabym tam drugi raz.
WiFi dostępne w całym hotelu Lokalizacja- blisko sklepiki więc jest gdzie się przejść
Brak wszystkiego (sztućce, Talerze, kubki) w barach i restauracji Głośna muzyka do późnych godzin nocnych Aqua park nie funkcjonuje poza sezonem Zimna woda w basenach (miały być podgrzewane dwa), podgrzewany jeden basen dość głęboki więc małe dzieci nie mają co robić na basenach Monotonne jedzenie
Hotel ok. najgorszy bar na plaży ...dramat!!! ładna rafa koralowa mili bramani dużooo ludzi ze wschodu....
wielkość czystość
Bar na plaży oraz fatalne alkohole