Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu)

Hotel trochę podniszczony, w trakcie remontu głównego budynku. Nastawiony na rosjan.

Hotel piękny , nie jakiś ogromny także wszędzie blisko. Czysty. Jedzenie bardzo bardzo smaczne . Plaża piękna . Rafy cudowne . Cała obsługa przemiła .

Polecam hotel jestem 4 raz w Egipcie region oraz hotel czystość przede wszystkim dobre jedzenie duży wybór pokoje czyste i po remoncie tak trafiliśmy, ogrody przepiękne mostki mosteczki grota basen podgrzewany 1,2 m w cenie allnclusive piasek miły żółty fajny Most piekne rafy z mostu można zejść posnurkowac szisza bar bardzo miły jak kolega EMAD ogólne wrażenie na 5

Wystawiam opinie bo sama sugerowalam się opiniami szukajac oferty. Hotel fajny, warto wybrać wyższy standard pokoju, jest nowy, czysty i bardzo przestronny, sprzątany codziennie. Na wielki plus jedzenie,wszystko świeże, duzy wybór i naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie Woda w basenach jednak zimna, plaża spoko, rafa fajna, leżaków pod dostatkiem o każdej porze dnia Obsługa super, warto dawac napiwki 😉 Wieczory jednak chłodne ale to grudzień więc nic dziwnego Przyjechaliśmy wieczorem wiec już było po kolacji ale kelner przyniósł nam kolacje do pokoju, wyjeżdżaliśmy o 6 rano więc dostaliśmy jedzenie na drogę jakieś bulki owoce i wodę więc fajnie Jesli ktoś ma wylot później niż wymeldowanie to można jeszcze korzystać z wszystkiego- nie zdejmują opasek jak w innych hotelach bywa. Ogólnie wyjazd udany , polecamy😉

Hotel wart swojej ceny. Nie jest to nowy hotel ale stopniowo remontowany. Można różnie trafić z pokojem , ale nie ma problemu żeby się dogadać :-) Z bardzo miłą i pomocą obsługą .

Nazwa  Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu)
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Nabq Bay
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, nurkowanie

Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem

SOHO Square oferuje promenadę z fontannami i restauracjami

Rejsy łodziami ze szklanym dnem po Morzu Czerwonym

Kolorowy Kanion zachwyca formacjami skalnymi i pustynnym krajobrazem

Wyświetlono 186 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Janusz

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Miła obsługa

Wady

Rosjanie

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Hotel, jedzenie , obsługa, widoki .

Jarosław

Pobyt - Styczeń 2025

Zalety

Piękne ogrody szacunek, plażę szeroka żółty piasek czystość

Wady

Nie ma wad

LUI

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Restauracja główna, wyżywienie

Wady

Zimna woda w basenach

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Duża przestrzeń, dlatego też różnie może być, my mieszkaliśmy nad samym morzem jak chcieliśmy, dlatego do główniej restauracji było około 500m do przejścia. Obsługa pomocna , miła, pokoje przestronne .

Wady

W sumie nie ma , wiedzieliśmy w jakim okresie jedziemy i za co płaciliśmy.

Violetta

Pobyt - Grudzień 2024

Ogólnie pobyt udany.polecam .pokoje czyste jedzenie dobre

Zalety

Ładna infrastruktura .dobre jedzenie .dobre piwo

Wady

Malo animacji dla doroslych .słaby alkohol

Sławomir

Pobyt - Listopad 2024

Spędziliśmy wspaniały tydzień urlopu w listopadzie. Hotel przepiękny, pokój premium, który otrzymaliśmy było odnowiony, czysty i przejrzysty, sprzątany codziennie bardzo dokładnie. Śniadania, obiady, kolacje, bogate menu, każdy coś dla siebie znajdzie, przepyszne spaghetti :) Teren hotelu bardzo ładny, piękne kaskady i mostki które prowadzą na plażę. Kilka basenów w tym jeden podgrzewany w grocie. Plaża duża, zadbana, piękny widok na wyspę Tiran.

Zalety

Miła obsługa, wspaniali animatorzy Przepyszna włoska restauracja.

Wady

brak wad

Piękne otoczenie hotelu, smaczne jedzenie, miła obsługa. Pokoje wygodne standard odpowiadający cenie. Polecam dla tych którzy potrafią się cieszyć wakacjami ze świadomością za co i ile zapłacili. Ogólnie bardzo fajne miejsce 👍

Zalety

Otoczenie, jedzenie, personel

Wady

Nie mam uwag

Gosia

Byliśmy w tym hotelu 5 raz , ale pierwszy po zmianie właściciela . Zmiana na ogromny plus . Jak wybrać hotel w Egipcie to tylko ten . Będziemy wracać

Serhii

Wszystko było super. Pokój czysty i duży . Dużo atrakcji.

Zalety

Najlepszy dla rodziny

Wady

Nima żadnych wad.

Kacper

Sam hotel ładny i zadbany, basen i ogród przepiękne, na prawdę robi wrażenie. Jedzenie trochę monotonne, z dnia na dzień dużo się nie zmienia. Najgorsza obsługa i zaopatrzenie baru w jakim byliśmy. Piwo TRAGEDIA, ciepłe i bez gazu. Napoje momentami wydawali gorące co przy temperaturze ok 39C raczej nie pomagało, alkohol „mocniejszy” raczej tylko z nazwy. Animacje na pewno nie 5 gwiazdkowe.

Zalety

Czystość Ogród Basen

Wady

Bar Alkohol

Aleksandra

Otoczenie i teren piękny. Pokoje stare. Łazienki do remontu. Pokoje sprzątane co dzień. Wymieniane ręczniki i donoszona woda butelkowana. Lepiej nie jeść owoców w restauracji bo niestety były powodem mojej zemsty faraona.

Zalety

Przepiękny zadbany teren. Prywatna plaża. Piękna rafa

Wady

Ciągły brak szklanek do posiłków. Stare zaniedbane łazienki.

Bogdan

Polecam ten hotel spełnił moje oczekiwania. Wyposażenie pokoi wymaga odnowienia.

Zalety

Położenie, jedzenie i obsługa.

Wady

Starsze wyposażenie wymaga odnowienia.

Pobyt - Kwiecień 2024

Pobyt zaliczam do udanych wyjazdów polecam pokoju czystość i dbanie o klienta

Zalety

Piękna plaża

Pobyt - Marzec 2024

Hotel bardzo fajny. Czysty basen i plaza. Jedzenie dobre ale troche monotonne. Wodki na barach nie zaluja. Animatorzy troche meczacy.

Zalety

Duzo miejsc na basenie i plazy. Czysto jak na standardy egipskie.

Wady

Malo i dosc zuzyte plastikowe szklanki przy basenie.

grzegorz

Pobyt - Luty 2024

wszystko w porządku bardzo miła obsługa i jeszcze lepsze jedzenie

Arleta

Pobyt - Luty 2024

Hotel położony na dużym terenie. Otoczenie bajkowe ,wodospad,rzeka,mosty,ciekawa roślinność.Baseny w tym bliżej plaży podgrzewana woda.Plaża duża piaszczysta zadbana,sprzątana.Bary;w lobby hotelowym elegancki,drugi przy basenach trzeci na plaży.Jedzonko w przestronnej resteuracji ,czysto i smacznie.Pokój mieliśmy jeszcze nie remontowany ,ale duży wygodny i czysty.Animatorzy super.

Zalety

Zaraz po przyjeździe,rano zostaliśmy zaopiekowani. Śniadanko ,kawka ,a w międzyczasie przygotowywano nam pokój.Ogród pełen ciekawych roślin i możliwość spacerów.

Wady

nie mamy zastrzeżeń

Grzegorz

Pobyt - Luty 2024

Pobyt w tym terminie to raj , gdzie w kraju szaro zimno i brak słońca. Otoczenie hotelu to kwiaty i zielona trawa.Wszędzie palmy i ukształtowane terenu ,mostki oraz kaskady robią robotę.Pokój schludny codziennie sprzątany.Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Otoczenie .Zieleń kwiaty i widok na morze. Możliwość nurkowania iiii rafa kolorowe ryby.

Wady

Wszystko dobrze.Brak wad.

Pobyt - Styczeń 2024

Wszystko ok. Teren wkoło hotelu jest bardzo duży i bardzo ładny i zadbany. Trzy baseny dwa podgrzewane liczne mostki wodospady, cudo. Pokoje ładne, łazienki troszkę podniszczone ale bez dramatu. Jedzenie ok i bez limitu. W barze różne drinki w cenie. Personel bardzo pomocny.

Zalety

Duży piękny teren i trzy baseny.

5.9

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel przyjemny rozłożony na bardzo dużej powierzchni, więc spacer od morza do hotelowego lobby czy restauracji jest już wycieczką i to dodatkowo pod górkę o niemałym wzniesieniu. Obsługa uprzejma i pomocna, niestety widać, że część z nich jest tam "za karę". Molo otwierane i zamykane jest wg nieznanych nam ani obsłudze godzin, więc jak chce się snurkować to należy być na plaży i czekać na ten czas. Pokoje czyste, room service bez zarzutu. Problemem zgłaszanym i niestety nie rozwiązanym podczas całego pobytu to brak ciepłej wody rano i wieczorem (ciepła była tylko w dzień). WiFi jak jest to działa bardzo dobrze, gorzej jak jakiś AP się zawiesił i przez tydzień nikt nic z nim nie zrobił i na całej plazy neta brak więc kontaktu z towarzyszami także. Najgorzej w całym wyjeździe wypada główna restauracja. Posiłki przez cały wyjazd takie same, monotonne bez jakiejkolwiek zmiany. 7 dni to samo jedzenie i dodatki, niestety jest to bardzo duży minus bo jak coś komuś nie wpasuje pierwszego dnia to już przez cały tydzień będzie to samo. Bufet na plaży ta sama historia. Co do rezydenta to lepiej załatwić wszystko samemu w hotelu niżeli liczyć na jakąś pomoc.

Zalety

Rafa piękna. Ciekawe ułożenie hotelu i układ alejek.

Wady

Bardzo ale to bardzo monotonne posiłki. Cały wyjazd te same dania na stołówce. Wifi wiele razy niedziałające - zawieszone AP.

Parrotel Beach Resort (ex Radisson Blu)