Pasa Garden Beach

Mały miejski hotel, prawie kameralny gdyby nie bar po sąsiedzku. Blisko plaża. Przyjemne pokoje, czyste, bez robaków. Przyzwoite suszarki do włosów. Czyste ręczniki i pościel. Codziennie sprzątane.

Byliśmy wraz z narzeczonym na tygodniowym pobycie w tym hotelu. Hotel ładny choć widać, że dawno przechodził remont i posiadał jeden z największych mankamentów czyli brak windy. Uważam, że hotel jak na 4 gwiazdki wypadał bardzo słabo. Dodatkowo codziennie do późnych godzin nocnych grała głośna muzyka w klubie tuż obok hotelu co sprawiło, że nigdy nie można było odpocząć. W hotelu też były bardzo cienkie ściany co skutkowało, że było słychać każdy najmniejszy hałas z sąsiednich pokojów. Jedzenie nam smakowało, nie było monotonne codziennie można było coś posmakować od szefa kuchni. Jedynie ciasta były naprawdę średnie. Dodatkowo brakowało mi, w tym hotelu codziennego sprzątania pokoi. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Hotel bardzo nam się spodobał! Pokoje są czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne i różnorodne — każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi — serdecznie polecamy!

Hotel bardzo blisko położony plaży tylko ulica dzieli od plaży prywatne leżaki ratownik ochrona ,w hotelu dba się o czystość sprzątanie co 2 dzień ,basen zadbany czysty i konserwowany co dzień .Jedzenie urozmaicone dla każdego coś się znajdzie bar otwarty od 10-24 napoje gazowane i napoje alkoholowe dostępne jak i również woda i kawa herbata i soki 24h. Animacje zapewnione każdego dnia coś innego . Hotel położony blisko atrakcji bazar zaledwie 2km, zamek ,port Polecamy serdecznie Wycieczka wykupiona w biurze Wakacje.PL

Polecam czysto miła obsługa jedzenie super blisko do centrum i do plaży

Nazwa  Pasa Garden Beach
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, darmowe wifi, sporty wodne

Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze

Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem

Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach

Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Smaczne jedzenie, choć wybór nie jest zbyt duży. Niezmordowany animator jeśli ktoś lubi animacje. Ładne widoki na morze z pokojów. Od razu przy hotelu plaża dość szeroka jak na Marmaris.

Wady

Brak dbałości o detale zabija ogólnie przyzwoity stan hotelu. Mały basen. Niedomyte szklanki ze zmywarek, nie wycierany na bieżąco bar, blaty, ogólne niechlujstwo, snująca się obsługa podczas posiłków. Wszystko to polepsza się o dwa oczka gdy pojawia się manager. Szkoda że nie ma go cały czas. Brak windy w niektórych częściach hotelu. Obok bardzo głośny bar Batman którego nie da się wyłączyć, zagłusza nawet muzykę hotelową, (...)🤭

4.9

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Bliskość plaży Nieograniczony dostęp do butelkowanej wody Piękny widok z balkonu

Wady

Głośna muzyka codziennie do późnych godzin nocnych Brak windy

Nataliia

Pobyt - Lipiec 2025

Wady

Tak, jak ja nie umiem pływać, dla mnie jest za głęboki basen

Mariusz

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Czysto miła obsługa

Mariusz

Polecam czysto miła obsługa jedzenie super blisko do centrum i do plaży

Zalety

Czystość Bliskość plaży Dobre jedzenie

Dominika

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel zgody ze standardem **** Na obsługa bardzo miła Pokoje czyste schludne Jedzenie dla każdego coś dobrego. Wybór nie jest tak różnorodny jak to bywa w większych hotelach.

Zalety

Zaletą odległość od plaży Łagodne zejście do morza Promenada wzdłuż morza

Wady

Pokoje od strony basenu jak to zwykle bywa słuchać muzykę.

Bożena

Pobyt - Czerwiec 2025

Wspaniale miejsce dla osób które chcą wypocząć i nie lubią dużych hoteli. Pokoje bardzo ładne ,sprzątane codziennie ,wszędzie czyściutko, w restauracji ,przy basenie ,na plaży nawet leżaki dezynfekowane , Jedzenie smaczne i różnorodne a przede wszystkim świeże .Szczególnie danie szefa na kolację (palce lizać),obsługa bardzo miła i pomocna .

Zalety

Cisza ,spokój ,bliskość plaży przy hotelu i widoki

Karina

Pobyt - Czerwiec 2025

Wszystko na najwyższym poziomie, hotel kameralny, bardzo czysty, jedzenie wyborne, obsługa bardzo miła,rodzinna atmosfera, wrócimy tam w przyszłym roku, piękne widoki i przyroda, polecam stare miasto

Zalety

przytulny i czysty hotel, nie ma żadnego problemu z wolnymi stolikami na jadalni, z leżakami na plaży,pokój z pięknym widokiem na morze ,jedzenie przepyszne,obsługa pomocna,

Wady

Nie ma

Pasa Garden Beach