Pickalbatros Portofino Marsa Alam

Hotel jest bardzo duży, dużo restauracji i basenów, wszędzie czysto, terytorium bardzo zadbany, jedzenie świeże i urozmaicone. Sprzątają codziennie. Rafa przy hotelu przepiękna, nawet przy brzegu zawsze pływało kilkanaście rybek 🙂. Restauracja Shellfish oczywiście poza konkurencją, ale wszystkie inne też bardzo fajne. Polecam i wrócę na pewno.

To mój trzeci wyjazd do Egiptu hotel w ostatniej chwili zmieniony przez organizatora pierwotnie był Nowotel.Nie byłyśmy zadowolone z tej zamiany .Ale na miejscu szok nie mogłyśmy trafić lepiej.Hotel ogromny na obiad lub kolację można podjechać autobusem ale my spacerowałyśmy sobie od jednej restauracji do drugiej .Dostępnych jest sześć restauracji w każdej trochę inne jedzenie można popróbować wielu kuchni.Jedzenie bardzo bardzo dobre na śniadania świeżo wyciskane soki i gorące pity każdy znajdzie coś dla siebie.

Hotel duży, bezpośrednio przy morzu, z dużym aquaparkiem i kilkudziesięcioma basenami, własną linią autobusową, która umożliwia dojazd do poszczególnych części resortu, zarówno protofino jak i vita. Pokoje ładne, czyste, codziennie sprzątane, kilka dużych restauracji, drink bary zarówno na plaży jak i przy basenach. Jedzenie dobre i urozmaicone, obsługa na bardzo wysokim poziomie. Do tego hotelu chce się wracać.

Hotel-Resort powinien miec 5*. Ogromny kompleks, czysty, dopracowany w każdym calu. Mieksce gdzie madz czas i na full odpiczynek i na rozrywke. Tu nie ma czasu na nude. Mozliwosc zamieszkania w bajkowych domkach, jak tez w apartamentach. Wiele restauracji z bogatym menu jak tez zawsze tematyczne kolacje w roznych miejscach. Obsluga na wysokim poziomie czesto mowiaca po polsku co nas zaskoczylo. Resort w czolowce miejsc w ktorych bylismy. Mozna polrcic kazdemu w ciemno.

Byliśmy w Portofino Villagio przez tydzień i serio – to był strzał w dziesiątkę! Od pierwszych chwil czuć, że to miejsce ma klimat. Obsługa przemiła, uśmiechnięta i zawsze chętna do pomocy, niezależnie czy chodziło o dodatkowy ręcznik, drinka przy basenie, czy info o wycieczkach. Nikt nie robił problemów, a wszystko załatwiane było z pełnym luzem i serdecznością. Pokój i hotel Pokój duży, czysty i bardzo wygodny – klimatyzacja działała jak trzeba, łazienka w porządku, a balkon z widokiem na basen i palmy robił robotę. Codzienne sprzątanie, uzupełnianie wody w lodówce – wszystko jak należy. Sam hotel też wygląda świetnie – nowoczesny, ale z tym egipskim klimatem, pełno zieleni, zadbane alejki i duuuużo basenów. Jest ogromny - jak małe miasteczko, po którym możesz poruszać się busami lub rowerami. Jedzenie Jedzenie zaskoczyło mnie na plus. Duży wybór, wszystko świeże i smaczne – szczególnie kolacje, bo wtedy pojawiały się różne tematyczne potrawy. Śniadania standardowe, ale dobre, a desery i owoce (zwłaszcza mango) zawsze wyglądały jak z reklamy 😄 Na plus wyciskane soki <3 . W barach przy basenie i na plaży można było spokojnie coś przekąsić, więc głodni nigdy nie chodziliśmy. Plaża i morze Plaża jest naprawdę piękna! Widok na lagune robi wrażenie. . Morze – bajka. Rafa koralowa dostępna z pomostu - wystarczy założyć maskę i płetwy, żeby zobaczyć mnóstwo kolorowych ryb. Atmosfera i animacje W hotelu panuje bardzo fajny, wakacyjny klimat – zero spiny, dużo uśmiechu i dobrej energii. Animatorzy robią świetną robotę – organizują różne aktywności, ale bez nachalności. Można wziąć udział, można leżeć z drinkiem i tylko patrzeć 😄. Wieczorne show też przyjemne – muzyka, tańce, trochę humoru – fajny sposób, żeby zakończyć dzień. Podsumowując: To był naprawdę udany wyjazd! Hotel czysty, obsługa super, jedzenie smaczne, morze jak z pocztówki. Czułem się tam po prostu dobrze – jak na prawdziwych wakacjach, bez stresu i pośpiechu. Jeśli ktoś szuka miejsca, żeby odpocząć, poopalać się, popływać i dobrze zjeść, to Portofino Villagio w Marsa El Alam mogę polecić z czystym sumieniem. Zdecydowanie miejsce, do którego chciałbym wrócić. ❤️

Nazwa  Pickalbatros Portofino Marsa Alam
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, aquapark, sporty wodne, tenis

Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami

Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku

Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach

Park Narodowy Wadi El Gemal z unikalną fauną i florą

Wyświetlono 43 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lilia

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Jedzenie, czystość, spokój

Wady

Barmen przy barze obok recepcji nie był zbyt przyjazny ale to nie przeszkadzało odpoczynku.

Bożena

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Uwielbiam chodzić na bosaka po pierwszym dniu przestałam patrzeć pod nogi jest super czysto pokoje sprzątane każdego dnia ręczniki zmieniane codziennie co nie jest oczywiste w Egipcie w ciągu tygodnia pościel zmieniono trzy razy .Bałyśmy się aquaparku że hałas i dużo dzieci ale jest on umiejscowiony jak żartobliwie mówiłyśmy w innej dzielnicy.Na terenie hotelu za to jest mnóstwo małych basenów z podgrzewaną wodą.

Wady

Chciałabym się do czegoś doczepić ale nie mogę polecam Picalbatrosa to był wspaniały beztroski tydzień.

Sławek

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Miła obsługa od zameldowania i zakwaterowania do samego wyjazdu, pyszne jedzenie (szczególnie w restauracji Sellfish i soprano), ładna rafa koralowa

Wady

Hotel do wypoczynku nie do zwiedzania, do Kairu 9 godzin jazdy, dolina królów też około 5-6 godzin. Często bywa wietrznie w związku z czym nie można pływać na rafie, przy brzegu woda płytka, podczas odpływu morze cofa się kilkadziesiąt metrów.

Dana

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Zalety: lista musialaby byc dluga. Duzy kompleks z wszelakimi atrakcjami, batdzo dluga plaza piaszczysta czysta ok kilometra wzdlyz ktorej caly czad lezaki parasole, bary,. Kazda z kilky restauracji zaspokoi smaki kazdego, nie ma tloku. Na terenie obiektu wiele basenow malych i dużych zalezy czy ktos woli cisze czy bardziej rozrywmowe miejsce. Bstdzo dlugi pomost, na koncu ktorsgo przebogata rafa koralowa, nawdt ladniejsza niz na wycieczkach niektorych.

Wady

Nie mamy żadnych zastrzezen i wrocimy tam. Jedyne co moze komus przeszkadzac to bardzo duza przeztrzen, jeslu ktos woli skumulowane w miejscu wszystko. To jest resort w formie osiedla gdzie jest wszystko, a poruszanie ulatwiaja rowerki, busy, meleksy obslugi. Wada jest czasem odplyw morza, po paru godzinach staca, ale to juz natura

Paulina

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

🌴 Przepiękna plaża – szeroka, czysta, z cudownym zejściem do morza i kolorową rafą tuż przy brzegu (snorkeling 10/10!) 🏖️ Świetne baseny – czyste, duże, z leżakami zawsze dostępnymi 🍽️ Smaczne jedzenie – duży wybór, codziennie coś innego, świeże owoce i świetne desery 😊 Obsługa na medal – wszyscy mili, pomocni, uśmiechnięci i naprawdę zainteresowani gośćmi 🎶 Fajna atmosfera – zero spiny, dużo pozytywnej energii, sympatyczni animatorzy 🌅 Widoki – wschody słońca nad morzem to magia!

Wady

Jedynym minusem, na który hotel oczywiście nie ma wpływu, ale warto o tym wiedzieć to przypływy i odpływy. Z racji tego, że przy hotelu jest bardzo daleko sięgająca w morze laguna, to przez część dnia jest odpływ, przez który możesz tylko brodzić w lagunie. Nierzadko też była czerwona flaga na pomoście (najczęściej była żółta wcześnie rano lub po 17), przez co skazany byłeś na basen lub brodzenie w lagunie.

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel ma dużo plusów i minusów - czasem to samo może być różnie odbierane. Np. wielkość - teren ogromny (jeżdżą busiki zabierając do różnych miejsc). Na plus - człowiek czuje się jak w małym miasteczku, ale na minus - wszędzie daleko, nie ogarniają zieleni (zrozumiałe, ile wody musiałoby iść na podlewanie, ale skutek - marna roślinność na pustyni i wszędzie kurz). Kolejna kwestia, jest ogromny, więc jest kilka restauracji. Teoretycznie w każdej w różne dni jest różna kuchnia. Ale praktycznie, mała różnorodność. Codziennie wybierając inny rodzaj kuchni i inną restaurację na kolację, dało się spróbować ledwo kilku nowych dań. W większości było jednak klasyczne "europejskie" jedzenie. Dla wegetarian w ogóle raczej kiepski wybór. Hotel szczyci się dbaniem o ekologię i zrównoważone działanie. Stąd może nie marnowanie jedzenia (plus) i przenoszenie tych samych warzyw do róznych restauacji (=sałatkę zrób sobie sam z kilku dostępnych zawsze tych samych warzyw). Za to woda w butelkach plastikowych pod dostatkiem. Liczna basenów ogromna, najczęściej takie płytsze do pluskania się. W tych nowszych, woda krystalicznie czysta. W starszych i bardziej obleganych już niekoniecznie, ale bez dramatu. Personel bardzo miły i nienachalny. Mnóstwo ratowników, kelnerów, personelu sprzątającego. Animatorzy się starają, choć nie zawsze im to dobrze wychodzi.

Lech

Pobyt - Wrzesień 2025

Wspaniały hotel godny polecenia. Mieszkaliśmy w domku parterowym. W pobliżu 3 baseny, blisko do plaży. Na terenie kompleksu hotelowego kilka dobrych restauracji.

Zalety

Nie był to kilkupiętrowy hotel. Nie było tłoku przy basenach ani na plaży. Parasole oraz leżaki przy basenach i na plaży w bardzo dobrym stanie

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel zachwyca już od pierwszej chwili – przepiękne położenie nad morzem, zadbany teren, dużo zieleni i sympatyczny personel. Jeśli chodzi o pokój zakwaterowali nas w części Villagio (hotel składa się z części Villagio i Vita Resort), apartament z prywatnym zejściem do basenu i tarasem, sprzątany codziennie, uzupełniane woda, Cola, Sprite i owoce. Restauracje w hotelu serwowały ogromny wybór potraw – od świeżych owoców i lokalnych specjałów, po dania kuchni międzynarodowej. Restauracji jest dużo, może nie są to dania z gwiazdką Michelin, ale na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża – dość szeroka, czysta, z krystaliczną wodą i rafą koralową fajną do snorkelingu, ale dla totalnych miłośników snorklingu będzie raczej przeciętna. Basenów jest dużo, praktycznie co kawałek są jakieś baseny, co do rozrywki animatorzy organizowali mnóstwo atrakcji w ciągu dnia i wieczorne show, nad morzem jest również dyskoteka, ale nie korzystałam. Pickalbatros Portofino to miejsce, które łączy komfort, piękną naturę i profesjonalną obsługę. Idealne zarówno dla rodzin, jak i osób chcących odpocząć, choć nie jest to kompleks ociekający luksusem i nowoczesnością, myśle, że warto spędzić tu urlop. W Hotelu przewaga gości z: Polski, Niemiec, Czech i Włoch.

Zalety

Obsługa (niektórzy calkiem nieźle radzą sobie z językiem polskim), jedzenie, plaża.

Wady

Czy to wada, nie wiem, ale hotel jest naprawdę duży i zależy wszystko od zakwaterowania, my mieliśmy to szczęście, że dostaliśmy pokój mniej więcej po środku, ale wiem że Ci ludzie co dostali pokoju niedaleko wjazdu do hotelu, narzekali, że np. do plaży mają spory kawałek, choć na terenie jeżdżą busiki i rozwożą gości do plaży, restauracji itp.

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel bardzo duży i przy morzu. Podzielony na cześć z pokojami hotelowymi oraz pokojami w domkach. Aquapark dla dzieci, sporo basenów. Podzielony na cześć Vita i Portofino. My byliśmy w Portofino. Mieszkaliśmy w domku. Każdy pokój i domek na klimatyzację . Po całym resorcie kursują bezpłatne autobusy. Panowie meleksem też podwiozą Bardzo czysty. Utrzymanie porządku na najwyższym poziomie. Codziennie sprzątanie pokoje, czyszczone baseny, sprzątana plaża. Jedzenie jak kto woli jest tyle restauracji że każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie tematyczne kolacje w innej restauracji. Śniadania najczęściej jedliśmy w Soprano. By bardzo duży wybór, świeżo wyciskane soki. Obsługa naprawdę bardzo pomocna i zawsze uśmiechnięta. Nikt nie był nachalny. Dolary zostawialiśmy bo chcieliśmy. (...), który sprzątał nam codziennie to naprawdę wspaniały chłopak. Jak prosiliśmy o wodę zawsze zostawiał nam też Sprite i colę.Wifi na całym obiekcie co jest kolejnym plusem. Taksówka do portu ghalib 80$ w dwie strony. My jechaliśmy o 17 i wracaliśmy o 22. Na terenie całego obiektu jest spa gdzie korzystaliśmy z masażu. Panowie chodzą po hotelu proponując różne atrakcje takie jak safarii, masaż, pływanie z żółwiami itp. Ceny można negocjować. Korzystaliśmy również z wycieczki całodniowej proponowanej przez Itakę czyli oglądanie rafy koralowej, snorkling, obiad na statku. Codziennie animatorzy mają fajne aktywności dla dzieci jak i dorosłych. Byl mango festiwal, kids party, zumba, stretching, joga, dyskoteka w basenie, na plaży. Polecam ten hotel bo ja pewno wrócimy.

Zalety

Bardzo czysto Aquapark Wifi na całym obiekcie Animacje Dobre jedzenie Pomocna obsługa Autobus Sklepiki z pamiątkami

Wady

Zdarzały się wyłączenia prądu. Jest to spowodowane tym, że po kawałek za hotelem po drugiej stronie drogi jest budowa. Nie było to częste i nie było uciążliwe.

Sandra

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel rewelacyjny pod każdym względem. Czysto, duży wybór jedzenia, animacje różnorodne i bardzo ciekawe nawet takie których nie spotkaliśmy wcześniej w żadnym innym hotelu. Jeśli chcecie mieć ciszę i spokój jest wiele basenów tzw cichych. Hotel ogromny ale jeżdżą busy co kilka minut. Zatrzymanie ich polega tylko na powiedzeniu kierowcy „stop”. Dodatkowo są rowerki kilku osobowe, z których można korzystać do woli. Obsługa każdego sektora od ogrodników przez serwis sprzątający po kelnerów czy kucharzy jest rewelacyjna. Mimo 4 gwiazdek nie ma się czego obawiać przed wyjazdem do tego hotelu. Zasługują na 5!

Zalety

Jedzenie, czystość, obsługa, animacje, bezpieczeństwo

Wady

Jedyny malutki minusik to główny animator który prowadził animacje wieczorne bardzo kiepsko mówił po angielsku przez co ciężko było go zrozumieć

Pobyt - Lipiec 2025

Super hotel, duży , pokoje czyste codziennie sprzątane, bardzo miła i pomocna obsługa polecam wszystkim nie ma nudy.

Zalety

Ten hotel ma w sobie to coś co przyciąga spowrotem był to już nasz drugi pobyt

Wady

Nie ma

Kacper

Pobyt - Czerwiec 2025

Rewelacyjny hotel, świetne jedzenie ma jednak sporą wadę z powody atrakcji oraz ilości barów oraz tematycznych restauracji możną zgłupieć na co w danym dniu się zdecydować to oczywiście żart, gorąco poleca

Zalety

boiska, plaża, animacje, aquapark, bary oraz restauracje a także pomost z którego można skakać z około 6m do wody

Marek

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo fajny, przestronny, plaża bardzo duża, nie było problemów z znalezieniem miejsca do spoczynku, wiele basenów duży wybór restauracji

Zalety

Hotel jest jak małe urokliwe miasteczko

Wady

Hotel jest ogromny powierzchniowo więc dla osób które maja problemy z chodzeniem nie polecam

Maciej

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo rozległy kompleks hotelowy w którym każdy coś dla siebie znajdzie . Nigdy nie ma problemu z miejscami na plaży czy przy basenach. Jedzenie urozmaicone każdego dnia w innej restauracji tematyczne kolację .Czysto ,super obsługa ,pomocna i życzliwa .

Zalety

Lokalizacja ,organizacja ,czystość .

Wady

Hmmm może tylko to że animacje są organizowane przez grupę włoska i tylko na nich się skupiają gdy Polska grupa w hotelu jest w przewadze .

Justyna

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel oceniam na 5*. Miła obsługa która no początek powitała nas sokiem że świeżo wyciskany owoców. Sami zameldowaniu nie trzeba oczekiwać w długiej kolejce. Miła obsługa pomocna. Obiekt czysty i zadbany , codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki . Każdy po zameldowaniu dostaje kartę do wypożyczenia ręczników na plażę lub basen. W hotelu jest dużo atrakcji typu baseny czy aquaparki w których jest po kilka ratowników. Jedzenie smaczne i różnorodne. Na terenie hotelu znajduje się duży wybór restauracji i barów. Codziennie jeden z barów organizuje inna kolację. Po terenie można się poruszać piechotą, rowerkiem bądź też jest mały autobus który podwozi do każdej restauracji.

Zalety

Miła obsługa, zadbane otoczenie i czyste pokoje, smaczne i różnorodne jedzenie, dużo atrakcji w ciągu dnia jak i wieczorem , gry VR

Pobyt - Czerwiec 2025

Zdecydowanie polecam. Hotel bardzo czysty, zadbany, duży aquapark, niezliczona ilość basenów - przy każdym ratownik. Wszyscy uśmiechnięci, jedzenie dobre - urozmaicone. Piękna rafa na miejscu, wiele atrakcji dla każdego.

Zalety

Czystość, wielkość, atrakcje, wszelkie udogodnienia dla dorosłych oraz dzieci, piękna rafa koralowa, bezpieczeństwo

Wady

Nie ma

Martyna

Pobyt - Czerwiec 2025

Spędziliśmy cudowny tydzień w hotelu Pickalbatros Portofino Marsa Alam i śmiało możemy powiedzieć, że był to jeden z naszych najlepszych urlopów! Hotel robi ogromne wrażenie już od samego początku — nowoczesny, bardzo zadbany, położony w przepięknym otoczeniu. Znajduje się tu mnóstwo zieleni, zadbane alejki, urokliwe zakątki i oczywiście zapierający dech w piersiach widok na morze. Obiekt jest naprawdę ogromny, ale świetnie zorganizowany. Dla wygody gości kursują wewnętrzne busy, melexy i dostępne są rowery, dzięki czemu można bez problemu przemieszczać się między poszczególnymi strefami hotelu — od plaży, przez baseny, aż po restauracje i sklepy. Pokoje są przestronne, komfortowe i codziennie dokładnie sprzątane. Obsługa na najwyższym poziomie — wszyscy bardzo mili, pomocni i uśmiechnięci. Na każdym kroku czuć dbałość o detale i troskę o komfort gości. Ogromnym atutem hotelu jest liczba basenów i barów — jest ich naprawdę sporo, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy szuka relaksu w ciszy, czy bardziej rozrywkowej atmosfery. Baseny są czyste, świetnie utrzymane, z dużą liczbą leżaków, a bary oferują szeroki wybór napojów i przekąsek. Na miejscu znajduje się także małe centrum zakupowe. Nie ma tam może wielkiego wyboru, ale spokojnie można kupić podstawowe rzeczy czy pamiątki — coś drobnego dla rodziny czy znajomych się znajdzie. Jedyny mały minus to jedzenie — posiłków jest dużo, ale po kilku dniach zaczyna się odczuwać brak różnorodności. Smaki raczej powtarzalne, przydałoby się trochę więcej urozmaicenia i lokalnych specjałów. Mimo tej drobnej niedoskonałości, cały pobyt oceniamy bardzo wysoko. Hotel zdecydowanie wart swojej ceny — piękne otoczenie, fantastyczna obsługa, doskonałe warunki do wypoczynku. Z pełnym przekonaniem polecamy i chętnie wrócimy!

Zalety

Piękne otoczenie i położenie Nowoczesny i czysty obiekt Dobra organizacja na dużym terenie Duża liczba basenów i barów Aquapark Animacje w ciągu dnia Fantastyczna obsługa Małe centrum zakupowe na terenie hotelu (można kupić pamiątki i podstawowe rzeczy) Strefy wypoczynku, leżaki, altanki — dużo miejsca, bez tłoku Wieczorne atrakcje i spokojna, przyjemna atmosfera Super zejście do Morza z dużą ilością miejsca z leżakami i parasolami Już od samego brzegu można zobaczyć ciekawe okazy ryb

Wady

Mała różnorodność w jedzeniu „Centrum handlowe” jest ale bardzo skromne Wieczorne atrakcje mogłyby być bardziej z efektem wow

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel rewelacyjny ogromny kompleks w formie małego miasteczka można poruszać się meleksami busik jeździ co kilka minut albo rowerki do dyspozycji gości,czysto przede wszystkim codziennie chodzili sprawdzali stan basenu czy nic się nie dzieje z wodą toalety czyściutkie restauracje to samo obsługa przemiła pomocna najlepszy hotel w jakim do tej pory byliśmy planujemy powrót wrzesień październik, jedzenie bardzo dobre. Osoby oferujące różne dodatkowe atrakcje nie są natarczywe jak się mówi dziękuję rozumieją i odchodzą. Do leżaków przynoszą drinki pytają czy wszystko ok. Polecam hotel jest rewelacyjny !!!!! Na każdym basenie przy morzu ratownik . Po przyjeździe przyszedł od razu do naszego pokoju pracownik mówił że będzie u nas sprzątał i zapytał czego potrzebujemy to przyniesie nam z baru :)

Zalety

Blisko lotniska czystość obsługa przemiła ogromny kompleks przypominający małe miasteczko

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo duży kompleks. Jest możliwość poruszania się po całym obiekcie rowerkami, meleksami i busem. Wszędzie czysto i wszystko bardzo zadbane. Plaża bardzo długa co chwilę bar. Jedzenie bardzo urozmaicone myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Pokoje ogromne sprzątane codziennie. Pełno atrakcji dla dzieci. Jedyny słaby punkt to drinki na bardzo niskim poziomie jeśli chodzi o taki hotel i obsługę.

Jarosław

Pobyt - Maj 2025

Spokojnie mogę polecić ten hotel, 9-ty pobyt w Egipcie więc mam porównanie. Bardzo obszerny teren, można poruszać się pieszo ale też rowerami oraz busami które jeżdżą w pętli. Duża ilość basenów, przy każdym ratownik i nigdy nie brakowało leżaków, brak rezerwacji o poranku. Piwo Stella butelkowane, jedynie w jednym barze na plaży z nalewaka. Barów na plaży kilka. Jest też kilka restauracji, jedzenie na wysokim poziomie i dowolnych ilościach ale u mnie po kilka dniach występuje jadłowstręt. Hotel zdecydowanie wart polecenia.

Zalety

J.W

Wady

W hotelu wszystko może się podobać, jedynie to co poza hotelem czyli pustynia totalna :)

Pickalbatros Portofino Marsa Alam