Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Park Narodowy Wadi El Gemal z unikalną fauną i florą
Rewelacyjny hotel napewno tu wrócę jedzenie obsługa wszystko na najwyższym poziomie
Wszystko
Naprawdę nie ma do czego się przyczepić
Hotel super. Pod każdym względem. Natomiast sklepik przy aquapark tam gdzie są magnesy uwaga!!! Pan oszust okropny!!!
Pobyt w tym resorcie oceniam 7/10. Uważam że cały obiekt jest fajny , jest dużo atrakcji oraz naprawdę nie ma nudy . Po obiekcie jeżdżą busy którymi można przemieszać się między punktami . Zaczynając od domków no to uważam że pokoje są okej , są sprzątane codziennie , mają swój klimat natomiast w łazienkach śmierdzi kanalizacja, jest to uciążliwe gdy myje się zęby i z umywalki wydobywa się smród, co do jedzenia to jest ono przeciętne , przez 7 dni jedliśmy to samo , jest duży wybór natomiast jedyne co było okej to jakieś makarony czy dania które były robione na świeżo przez kucharzy a reszta była słaba. Najbardziej podobały mi się wycieczki na których byliśmy warto jechać na quady oraz na snurkowanie .
Dużo atrakcji dla dzieci Małe miasteczko w którym jest co robić
Monotonne jedzenie Brzydki zapach z umywalki w łazience
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania i zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. To ogromny, pięknie utrzymany kompleks oferujący mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Liczne baseny, zjeżdżalnie oraz bogaty program animacji sprawiają, że nie sposób się tu nudzić. Obsługa hotelowa jest niezwykle uprzejma, pomocna i zawsze uśmiechnięta, dzięki czemu można poczuć się naprawdę wyjątkowo. Pokoje są czyste i komfortowe, a cały obiekt robi ogromne wrażenie swoją wielkością i organizacją. To idealne miejsce na rodzinne wakacje w Egipcie – z pewnością chętnie tu wrócimy! 🌴☀️🏊♂️🌊
Pokój ok, otoczenie widoki super , jedzenie monotonne i słabej jakości + w dniu transferu zostaliśmy bez internetu ponieważ nasza doba skończyła się o 12, a w hotelu byliśmy do 23.
Widoki, baseny
Jedzenie, obsługa , wifi
Super hotel tzn domki bo na terenie resortu jest bardzo dużo domków a teren jest bardzo rozległy co chwilę basen tak że z tym nie ma problemu plaża na wyciągnięcie ręki okazja do snurkowania można zobaczysz fajne rybki płaszczki a nawet widziałem malutkiego rekina heh 😁, jedzenie też spoko jest taki wybór że każdy coś znajdzie dla siebie, poruszać po resorcie można się rowerkami lub busem który kursuje co chwilę. Polecam ten resort dla mnie wszystko w jak najlepszym porządku 🙂.
Czysto , łózko bardzo duże klima super chłodzi i balkon tarasik z super widokiem na morze i basen przy porannej kawce.
Hotel naprawdę super polecam każdemu, pokoje czyste duże, miła obsługa, naprawdę nie ma się do czego przyczepić.
Resort bardzo duży natomiast nie przeszkadzało nam to mogliśmy korzystać z rowerków jak i busów ,teren czysty obsługa bardzo miła
Nie zauważyłam
Po raz kolejny wróciłyśmy do tego hotelu. Pierwszy raz był w lipcu 2025 a kolejny kwiecień, maj 2026. Hotel jest świetny. Pojawiło się kilka nowości. Restauracja a la carte, restauracja Shel fish przeniesiona została do nowego, dużego budynku. Kelnerzy w każdym miejscu- wszystkie baseny z barkiem, na plaży, w restauracjach donosili nam napoje. Praktycznie nigdy nie trzeba było iść do barków. Jedzenie pyszne, woda była podgrzewana w basenach do końca kwietnia a 1 maja już nie co w ogóle nie wpływało na komfort ich użytkowania. Woda w morzu była już ciepła. Autobus jeździ sprawnie po terenie hotelu. Obsługa jak zwykle była bardzo miła. Zdecydowanie polecam pobyt w tym hotelu. Nie ma szans na nudę :).
Duża powierzchnia, ogromna ilość basenów, duża ilość restauracji, smaczne jedzenie i napoje. Świetna obsługa
Po raz trzeci w tym resorcie i będzie czwarty ten hotel to petarda
Bardzo duży obiekt,jak na Egipt w miarę czysto, wszyscy pomocni uśmiechnięci, na plaży nikt przesadnie nie atakuje żeby wcisnąć masaż itp, gorzej w akuaparku. Jedzenie poprawnie kilka różnych restauracji, codziennie kolacja w którejś coś extra.
Duża ilość basenów w różnych miejscach cisza spokój, na plaży dużo miejsca.
Na Egipt bez wad
Hotel mega fajny, wszystko czyste i zadbane. Baseny i aquapark robią robotę, szczególnie jak ktoś jedzie z dziećmi albo po prostu lubi się pobawić. Jedzenie dobre, duży wybór więc każdy coś znajdzie dla siebie. Obsługa bardzo miła i pomocna, cały teren hotelu ogromny i naprawdę ładny. Pokoje duże i wygodne. Jedyny minus to czasami trzeba się trochę nachodzić, bo resort jest wielki. Ogólnie bardzo polecam, na pewno można tam dobrze odpocząć.
bardzo czysto i zadbany teren duże i wygodne pokoje świetne baseny i aquapark dobre jedzenie i duży wybór miła i pomocna obsługa dużo atrakcji i animacji piękna plaża i widoki idealny dla rodzin z dziećmi spokojna atmosfera i dobre miejsce do odpoczynku
Hotel i cały obiekt-dla mnie super. Byłam trzeci raz i kocham to miejsce ale...
Różnorodrość całego obiektu, super obsługa- w tym roku wszyscy na 10, plaża, serwis, pokoje, czystość.
Nie jestem jakoś bardzo wybredna ale mam porównanie z zeszłymi pobytami w tym hotelu, moim zdaniem jakość jedzenia znacznie się obniżyła, szczególnie w mojej ulubionej restauracji al Khan. Jedzenie bardzo marne. Szkoda.
Byłam w lepszych hotelach w Marsa Alam oraz w Hurgardzie jednak pomimo kilku wad coś mnie w nim urzekło. Hotel jest obszerny, nie ma nudy, obsługa rewelacyjna, co do jedzenia zawsze można coś dla siebie wybrać. Pomimo drobnych wad polecam. ( wady: słabe ręczniki, brak szlafroków, pokój i łazianka nie z mojej bajki, niedoróbki remontowe, czysto ) Nie wracam do tych samych hoteli pomimo tego ze przez wiele dni bawiłam się tutaj bardzo dobrze.
Ekstra rowerki , duża przestrzeń, fajne animacje, sympatyczni i przyjaźni Egipcjanie którzy dwoją się i troją żeby klient był zadowolony.
Zniszczone , cienkie, sprane ręczniki, brak szlafroków. Niedoróbki łazienkowe. Uwaga to był mój 1 hotel 4 gwiazdkowy z Egipcie.
Kto jeszcze nie był w tym hotelu, niech szybko kupuje ofertę !!!!! REWELACJA !!!
Same zalety nie zauważyłam wad :)
Hotel bardzo duży ale łatwo się po nim poruszać. Bardzo dużo basenów w tym dwa z podgrzewaną wodą, ale ja wybierałem baseny z zimną wodą. Kolacja sylwestrowa prawdziwa rewelacja, a witanie nowego roku bardzo fajne.
Duża ilość restauracji i barów. Po hotelu można było poruszać się busem lub rowerami 4 kołowymi. Własną hotelową plaża, leżaki bez problemów.
Wszystko było ok
Doskonałe miejsce na zimowe wakacje. Resort ogromny z wygodnymi pokojami w małych domkach, ładnym otoczeniem, piękna plaża, duża ilość basenów, w tym wiele podgrzewanych, aquapark zapewniający atrakcje dla dorosłych i dzieci, bardzo smaczne i różnorodne jedzenie, uśmiechnięty i pomocne personel. Polecam!
Duże pokoje w domkach, w których można poczuć się jak w domu, bardzo czyste i zadbane, wiele różnorodnych stref na terenie resortu, gdzie można świetnie spędzać czas, bardzo dobra obsługa i znakomite jedzenie.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Pokoje były w dobrym standardzie. Były sprzątane na bieżąco. Nie dopatrzyliśmy jakiś problemów. W hotelu jest masa atrakcji i nie na wszystkie znaleźliśmy czas. Moim zdaniem dużym plusem jest przestrzeń. Można pospacerować, pobiegać i nie czuję się, że jest się w hotelu. Plaże są ok, ale trzeba mieć buty, aby wejść do wody. Restauracje i kuchnie też były ok.
Byliśmy drugi raz w tym hotelu po dwóch latach i uważam że rozwija się coraz lepiej Pod każdym względem dla nas jest super. No może pomijając obsługę w niektórych sklepach za aquaparkiem, jest na ten temat sporo negatywnych opini, hotel powinien na to zareagować
Pokoje, wyżywienie, infrastruktura, plaża, czystość, pomocny personel
Traktowanie klientów w niektórych sklepach za aquaparkiem obniża poziom hotelu
Byliśmy czwarty raz w tym hotelu w ciągu ostatnich dwóch latach i uważam że infrastruktura hotelowa rozwija się bardzo dobrze. Pod wieloma względami oprócz wyżywienia jest dla nas super.
Pokoje, rozbudowana infrastruktura, 5 podgrzewanych zewnętrznych basenów, 2km linii brzegowej (plaży), czystość, pomocny personel, przestrzeń hotelowa jest ogromna (40-50ha)
jedzenie świeże i urozmaicone, ale nie jest idealne i można by je trochę poprawić
Gorąco polecam ten hotel. Pokoje przestronne i czyste, wyżywienie bardzo dobre, obsługa uśmiechnięta. i dużo atrakcji. Wszystko czego potrzeba podczas urlopu.
Atrakcje, wyżywienie, rafa, obsługa.