Poseidon (Marmaris)

4.3

Hotel super jak i obsługa mega- same pozytywy, Fajne położenie, mnóstwo atrakcji wokół jeżeli chodzi o sporty wodne a także super lokalizacja jeżeli chodzi o zakupy i wieczorne życie.

Polecam ten hotel, pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre, a obsługa zawsze miła, uczynna i uśmiechnięta....mistrzostwo świata

Super hotel żeby się wyciszyć i spokojnie wypocząć. Miła obsługa, jedzenie na wysokim poziomie. Bardzo smaczne.

Świetny hotel. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, właściwie przerósł moje oczekiwania.

Hotel położony blisko plaży wzdłuż pięknej promenady bez dzieci przede wszystkim w centrum miasta blisko lokalnych kawiarni .Obsługa pierwsza klasa czystość na wysokim poziomie

Nazwa  Poseidon (Marmaris)
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze

Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem

Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach

Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi

4.3

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dariusz

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Obsługa, lokalizacja

Wady

Brak wad

Mariusz

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Wady

Skromny wybór owoców (brak arbuza, winogron, bananów)

Robert

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Wszędzie blisko. Pokój super wyposażony: czajnik lodówka suszarka do włosów itp.

Wady

Nie zauważyłem wad.

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Pyszne jedzenie, ładne pokoje, super lokalizacja, miło obsługa, hotel tylko dla dorosłych!

Wady

Być może dla kogoś mały basen będzie wadą- dla mnie nie było to żadną przeszkodą.

Urszula

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Obsługa hotelu rewelacja wyżywienie pyszne czystość na wysokim poziomie

Zbigniew

Pobyt - Wrzesień 2015

Naprawdę wypocząłem , hotel wart 4 gwiazdek , oprócz niechlubnego wyjątku z kelnerem mogę pochwalić obsługę . Wybór i jakość , obfitość dań wspaniała . Jak będzie możliwość ponownego przyjazdu z chęcią skorzystam .Polecam .

Zalety

Czysto , wyśmienita i obfita kuchnia , miła i pomocna obsługa (z wyjątkiem),położenie

Wady

Widok z tańszych pokoi (bez widoku na morze),oszukiwanie przez kelnera przy napojach do obiadokolacji (lewe zamówienia na mój koszt-przyjęta reklamacja przy podliczeniu )

karo

Pobyt - Sierpień 2013

super polecam, super widoki blisko do morza,wiele atrakcji, dobra komunikacja , wszedzie blisko,jedzenie wysmienite,hotel powyzej oczekiwań

Żanna Cyran

Pobyt - Sierpień 2012

Trochę zbyt mała ilość leżaków w porównaniu do ilości gości. Leżaki trzeba było "zdobywać " wczesnym rankiem. Można by uregulować rezerwację leżaków, ponieważ niektórzy goście zajmowali leżaki nie korzystając z nich przez wiele godzin. Jedzenie rewelacyjne! Obsługa bardzo sympatyczna.

Lili

Pobyt - Lipiec 2012

Codzienna walka o miejsce na plaży-po godzinie 7.30 brak miejsca. Wolnego miejsca na pomoście nie widziałam nigdy, nawet o 7.00 rano. Plaża bardzo mała, basen jeszcze mniejszy i tak zachlorowany, że opary dusiły. Obsługa-kelnerzy bardzo mili. Trzeciego dnia pobytu chcieliśmy żeby posprzątano. Prócz wymiany ręczników nie zrobiono nic, mimo zostawionego napiwku. Pokój na 6 piętrze to porażka-skosy, balkon mieścił 2 małe krzesła plastikowe i nic poza tym. Ogólnie hotel wyglądał ładnie, nie było animacji co nam w ogóle nie przeszkadzało. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Okolica przepiękna, było niedaleko do centrum. Kiedy wracaliśmy wieczorem w barach obok było głośno, natomiast w naszym hotelu cichutko, co dla nas było atutem. Chętnie pojadę jeszcze od Marmaris ale do innego hotelu.

Tadeusz

Pobyt - Czerwiec 2012

Hotel praktycznie pomiędzy plażą a promenadą handlową na pewno polecany dla osób lubiących wieczorne i nocne zabawy i nie dla rodzin z małymi dziećmi. Basen symboliczny ale 15 m od basenu morze z bezpłatnymi leżakami( w Marmaris plaże są wąskie ale czyste zadbane w naszym terminie nie było problemu z wolnymi leżakami zarówno na plaży jak i przy basenie ). Pokoje nie za duże (pokój 2osobowy z dostawką) ale nie mogę powiedzieć ,że ciasne raczej wystarczające Jedyna wada łazienki w naszym pokoju jest brak wentylacji. Klimatyzacja w pokoju sprawna sterowana indywidualnie , obsługa pokoju dyskretna , sprawna pokoje czyste i pachnące.Jedzenie wyborne, urozmaicone , cały czas uzupełniane stoły - super obsługa szybka , uśmiechnięta , sympatyczna.

Basia

Pobyt - Kwiecień 2011

Bardzo fajny hotel,blisko plaży,przy głownym deptaku którym dojdziemy do centrum Marmaris i Icmeler.Pokoje codzienne sprzątane,ręczniki świeże każdego dnia.Wyżywienie znakomite,dużo,urozmaicone,mnóstwo ciast,owoce,obawialiśmy się że sporo przytyjemy:)Basen nie duży ale czysty,jedyny minus to mania zajmowania leżaków już wcześnie rano przy plaży i basenie przez niektórych gości ale to już nie wina hotelu tylko pazerniaków.Hotel i nasz pobyt w nim był wspaniały,polecam!

DOROTA

Pobyt - Lipiec 2009

SUPER HOTEL GODNY POLECENIA

Klaudiusz

Pobyt - Luty 2009

Mogę z czystym sercem polecić ten hotel. Plaża jest ok, szkoda tylko że tak bardzo zatłoczona ( podobno w Maramis wszystkie są takie ). Bufet śniadaniowy był ok, obiad jadaliśmy z karty. Tutaj świetny wybór z menu. Bufet kolacyjny zawsze potrafił czymś miłym zaskoczyć. Pokój - byłoby super gdyby klimatyzacja chciała szybciej chodzić. Polecam wycieczkę łodzią na plażę żółwi.

agula13

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel zasługuje więcej niż na 4 gwiazdki, posiłki były bardzo urozmaicone i przepyszne, zabrakło czasu aby wszystkiego spróbować :) Jedynym mankamentem był niewielki basen oraz wąska plaża. Obsługa kelnerska była na wysokim poziomie, nie było zalegających brudnych naczyń, wszystko na bieżąco sprzątane. Hotel położony niemalże w centrum miasta, gdzie jest pełno rozrywki od wieczora, ale mimo tego panuje tu spokój i cisza.

Danuta

Pobyt - Maj 2008

Hotel położony nad samym morzem, czysty, jedzenia dużo i dobre /jak się kończy szybko dokładają. Mieliśmy szczęście mieć balkon z widokiem na morze i góry. Wieczorami trochę głośno, bo w pobliskim hotelu do 1 w nocy gra głośna muzyka, ale w końcu są wakacje. Doskonała komunikacja. Plaża nieciekawa, rekompensują to piękne widoki. Polecam rejs na Rodos i przejazd wagonikami wokół miasta oraz wycieczkę do Daylan. Jechaliśmy z Triady-wycieczki były dobrze zorganizowane, a rezydentki bardzo starały się przekazać nam jak najwięcej wiadomości. Wróciliśmy zadowoleni-polecam.

monika

Pobyt - Maj 2008

Problem z klimatyzacją!

kazir

Pobyt - Czerwiec 2007

Zastrzegam że to moja subiektywna opinia:HOTEL JEST SUPER, OKOLICA TAKżE. Pokoje czyste i wygodne.Barek zaopatrzony dobrze.Posiłki w restauracji pyszne a obsługa czyta w myślach gości. Od plaży dzieli hotel promenada a nie ulica...To wielki plus. Obok jest plaża miejska gdzie nie ma leżaków jak na hotelowej więc można poczuć się swobodniej. Klimatyzacja w pokoju jest indywidualnie sterowana. Okna i tak są zamknięte bo nie można znieść upału,więc nikomu nie przeszkadza hałas wieczornej muzyki. Wręcz przeciwnie, kiedy zejdziecie na plażę i siądziecie na leżakach aby podziwiać zachód słońca przy muzyce....mmmm...super! Bardzo blisko do taniego supermarketu oraz przystanku dolmusza. Blisko też do portu-można przespacerować się pieszo.A tam!!!!!Cudne rzeczy można kupić na bazarze i zjeść prawdziwego kebaba w noralnej tureckiej restauracji do której przychodzą normalni Turcy. Podsumowując-dzięki temu że dobrze wybrałam hotel-wyjazd wspominam cudownie.W dużej mierze ;-) dzięki temu. POLECAM.

Poseidon (Marmaris)