Quattro Beach Spa

4.8

Hotel 🕌💥SSSuper, bardzo czysto,obsługa na złoty medal🥇, wyżywienie bez zastrzeżeń,wszystko pyszne i bardzo duży wybór🍉🍋‍🟩🥞🍖🍟🍕🥗🍦🍰🍹🍾,To mój drugi pobyt w tym hotelu, polecam zasługuje na swoje*****gwiazdek🌞🏖️

Pobyt bardzo udany. Ładny nowoczesny hotel. Pyszne jedzenie, mila obsługa. Duży wybór jedzenia i napojów.

Hotel bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre. Codziennie inna impreza

Hotel fantastyczny, jedzenie różnorodne i bardzo dobre, czystość na wysokim poziome , obsługa przemiła i pomocna .

Hotel super.Pokoje i łazienki czyste, sprzątane codziennie, ręczniki zmieniane codziennie. Bardzo bardzo dobre jedzenie i o każdej porze można było cos zjeść w kilku punktach. Obsługa hotelu na najwyzszym poziomie, uśmiechnięta, pomocna. Większość turystów to Rosjanie, i Polacy. Atrakcji bardzo dużo i dla dzieci i dla dorosłych, animacje, wieczorami show time. Baseny duży, mały dla dzieci i dodatkowy kryty, zjeżdżalnie, leżaki, ręczniki, parasole, sauna, łaźnia- wszystko darmowe. Plaża bardzo blisko hotelu, z pomostem, leżakami, parasolami i ręcznikami za free. Żwirowa, po lewej stronie pomostu specjalnie bez kamieni, spokojnie można wchodzić bez butów- super. Niedaleko sklepy nastawione na turystów, a wielu sprzedawców rozumie po polsku.Napewno wrócimy w następnym roku !! Polecam !!

Nazwa  Quattro Beach Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Udogodnienia dla dzieci (miniklub, brodzik, możliwość wypożyczenia wózka).

Tylko 150 m. do piaszczysto-żwirowej plaży z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

Wyśmienita zabawa dla najmłodszych na 3 basenach i 4 zjeżdżalniach.

Nowoczesny kompleks hotelowy (usytuowany na powierzchni 20000 m2), otwarty w 2014 r.

4.8

Wyświetlono 114 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Muzyka na żywo z fortepianu🎹 Cukiernia na terenie hotelu 🍰🧁🍫🍮☕ Ilość personelu i jego zaangażowanie aby każdy mógł poczuć się jak najlepiej ☕🍹⛱️🛏️🧹

Norbert

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Piękny budynek, wybór jedzenia, animacje, występy, pyszna kawa z hotelowego Starbucksa. Bliskość Bazarów. W lobby koncerty na fortepianie.

Wady

Nie znalazłem wad.

Klaudia

Hotel bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre. Codziennie inna impreza

Zalety

Bardzo czysty hotel

Wady

Daleko od lotniska

Beata +48

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Blisko morza, wspaniałe jedzenie , super pomocny personel.

Wady

Mimo bardzo dużej ilości Polaków brak animacji napisów w polskim języku.

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Osoby niepełnosprawne będa sie czuły bardzo dobrze bo totel jet naprawde przystosowany, pyszne jedzenie, obsługa usmięchnięta pomocna nie nachalna .

Wady

Długi transfer d lotniska do hotelu - moim zdaniem powinno sie pomyslec o tym zeby był on krótszy - mniejszy bus

Martuś

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt w hotelu ocenia za udany. Miła obsługa już po przekroczeniu wejścia do hotelu, bardzo pomocna. Mimo, że czekaliśmy na pokój do 14 to bez problemu można było skorzystać ze wszystkich "atrakcji" - w pierwszym dniu pobytu można załapać się na darmowy 15min masaż. Jedzenie do wyboru do koloru, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża piaszczysta, aczkolwiek w morzu są miejsca pełne kamieni i trzeba uważać żeby nie zrobić sobie krzywdy. Pomost z trampoliną super sprawa jak ktoś szuka małych wyzwań. Dzieci korzystały z aquaparku - niestety nie było pontonów jak na zdjęciu w opisie, ale można było zjechać na swoim kółku czy nawet materacu. Jedyny minus to brak baru oraz toalet przy samej plaży. Blisko było również na bazary. Codziennie, rano i wieczorem, były mini koncerty na fortepianie w holu hotelu. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Polecam :)

Zalety

Miła obsługa, dobre jedzenie.

Wady

brak baru i toalet przy plaży

Elżbieta

Pobyt - Lipiec 2025

Wakacje marzeń! Hotel okazał się wspaniałym wyborem. Mimo zróżnicowanego wieku i upodobań naszej ekipy, wszyscy wyjechaliśmy pod wielkim wrażeniem. Niewątpliwym atutem były przepiękne, wielogodzinne koncerty fortepianowe. Klasyczna muzyka gitarowa towarzyszyła posiłkom w głównej restauracji. Bajka!😊 Czystość hotelu nieskazitelna. Menu bardzo bogate, dużo większy wybór i częstotliwość owoców morza, w porównaniu z innymi hotelami. Starbucks codziennie z pyszną kawą i ciastami tak różnorodnymi, że już tylko oczy mogły jeść.... Bardzo sprawna obsługa hotelu, dyskretna, energiczna i uśmiechnięta. Polecam z całego serca ❤️

Zalety

Koncerty muzyczne, Starbucks, pyszne i bogate posiłki, lokalizacja i molo.

Wady

Nie ma.

Olga

Pobyt - Lipiec 2025

Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu. To bardzo czysty hotel z bardzo dobrym jedzeniem, piękną plażą i miłą obsługą . Bardzo miłe i profesjonalne animatory dbają o atrakcje w ciągu dnia, a także o wieczorne show🥳

Zalety

Nasza rodzina była bardzo zadowolona z wszystkiego co działo się w tym hotelu 🤩

Wady

Wszystko nam pasowało w tym hotelu ☺️

Pobyt - Lipiec 2025

Pobyt w hotelu oceniamy bardzo pozytywnie — ja i moja rodzina wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel jest piękny, jedzenie smaczne, a większość obsługi naprawdę pomocna i miła. Na minus pierwszy dzień — po wejściu do pokoju okazało się, że pościel na łóżku naszej córki nie była wymieniona. Na szczęście problem szybko został rozwiązany. Największym rozczarowaniem był niestety fotograf pracujący na terenie hotelu. Na początku był bardzo uprzejmy i zapewniał nas o zupełnie innych warunkach. Kiedy przyszło do finalizacji, okazał się niemiły, arogancki i poczuliśmy się oszukani. Szkoda, bo przez to zostało nam nieprzyjemne wspomnienie z czymś, co miało być miłą pamiątką. Mimo to sam hotel jak najbardziej polecamy i mamy nadzieję, że zarząd zwróci uwagę na jakość usług dodatkowych.

Janusz

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w hotelu Ok ale jak ludzie mogą pisać że plaża a zwłaszcza morze Ok dawno nie widziałem tak brudnego morza czy ludzie są ślepi?!!! Stach się było kapać!!!@

Janusz

Pobyt - Czerwiec 2025

Jeden z najlepszych hoteli w jakim byliśmy a byłem chyba w 10 jeśli można ocenić to 9 bym dał gorąco polecam

Zalety

Jedzenie, alkohole, obsługa, sam hotel

Wady

Mało muzyki

Agnieszka W

Pobyt - Maj 2025

Hotel super. Zasługuje spokojnie na 5 gwiazdek. Pokoje i łazienki czyste, ładne, przestronne, sprzątane codziennie, ręczniki zmieniane codziennie. Jedyny minus to bardzo miękkie materace, wstawałam połamana, potem znalazłam sposób i spałam w nogach:). Jedzenie od wyboru do koloru, dla każdego cos dobrego i o każdej porze można było cos zjeść w kilku punktach. Bywały też dni tematyczne np. dzień czekolady, dzień turecki, dzień hamburgera, itp. Obsługa hotelu wspaniała, uśmiechnięta, wciąż czuliśmy się zaopiekowani. Większość turystów to Rosjanie, ale też było wielu Polaków i Białorusinów, Niemców. Nie zauważyłam rasiazmu narodowościowego. Porozumiewaliśmy się trochę po polsku, angielsku, rosyjsku :) Mieszaliśmy też języki, ale spokojnie się dogadywaliśmy. Atrakcji bardzo dużo i dla dzieci i dla dorosłych, animacje, wieczorami show time w estradowym stylu. Baseny duży, mały dla dzieci i dodatkowy kryty, zjeżdżalnie, leżaki, ręczniki, parasole, sauna, łaźnia- wszystko darmowe. Hammam i masaże w przystępnych cenach, można się jeszcze targować- bardzo polecam. Plaża bardzo blisko hotelu, z pomostem, leżakami, parasolami i ręcznikami za free. Żwirowa, po lewej stronie pomostu specjalnie bez kamieni, spokojnie można wchodzić bez butów- super. Niedaleko sklepy nastawione na turystów, nie trzeba daleko jeździć bo ceny podobne. wielu sprzedawców rozumie po polsku. Pobyt baardzo udany, wręcz ekskluzywny. Mamy zamiar wrócić tu w przyszłym roku.

Zalety

Całość to jeden wielki pozytyw. Bardzo ekskluzywnie i jakby luksusowo.

Wady

Zbyt miękki materac. Mało zieleni.

PAWEŁ

Pobyt - Maj 2025

Hotel z pewnością zasługuje na 5 gwiazdek z czystym sumieniem mogę polecić,pokoje ładne,czyste codziennie sprzątane .Jedzenie bardzo dobre,różnorodne .Jest to już nasz 9-ty hotel w Turcji wszystkie 5* ale takiej obsługi jak w tym hotelu jeszcze nie mieliśmy.,od samego początku czujesz się zaopiekowany co chwilę ktoś pyta Czy chcesz coś pić W czym mogę pomóc? Kelnerki przemiłe uśmiechnięte ,pomocne Pani Havva bardzo miła chciałbym tu wyróżnic też chłopaki Barman z baru przy basenie Ibrahim i kelnerzy Umut na pochwałę zasługuja wszyscy niestety niesposob zapamiętać wszystkich Imion..

Zalety

Czystość smaczne jedzenie ,obsługa ,profesjonalizm

PAWEŁ

Pobyt - Maj 2025

Hotel zasługuje na 5* był to już mój 9 hotel w Turcji większość 5* .Pokoje czyste codziennie sprzątane,jedzenie urozmaicone,naprawdę smaczne.Personel na najwyższym poziomie naprawdę nie można nic zarzucić.Ciagle uśmiechnięci,pomocni,co chwilę pytają czy coś do picia coś pomoc ,czuć było opiekę od początku pobytu Na wielkie uznanie zasługują pani kelnerka Havva bardzo miła ,barman Ibrahim z baru przy basenie i kelner Umut mógłbym więcej wymieniać ale nie pamiętam imion .Naprawdę polecam ten hotel jeśli ktoś lubi luxus ,smacznie zjeść i być jako gość traktowany na wysokim poziomie.

Zalety

Czystość ,smaczne jedzenie ,znakomity personel

Wady

Brak jak dla mnie

Fantastyczny pobyt ,wszystko na wysokim poziomie .

Hotel bardzo czysty i ładny Zejście do morza kamieniste bez butów do wody słabo.Rano od 6 już ludzie zaczynają kłaść ręczniki by zająć leżak ok 9 już wszystko jest zajęte Plaża mała Jedli chodzi o jedzenie i alkohol to wszystko ok obsiga miła i pomocna Jedyny minus to to że Menadżer hotelu o imieniu Ismail to rasista uwielbia Rosjan bo z nich ma pieniądze jest dla nich bardzo uczynny i miły Rosjanie w tym hotelu to bogowie którzy mają tam wszystko i mogą robić co chcą nawet wyzywać Polaków na co nie mają zwracanej uwagi Samo tego doznaliśmy mimo skarg zgłaszanych do menadżerów zero reakcji Polacy w tym hotelu to dla nich 0 i tak też się tam czuliśmy 80% to Rosjanie a20%reszta masakra tylko wszystko pod Rosjan nawet muzyka Gdyby nie to to byśmy tam wrócili ale po tym wszystkim nie polecam !!!!!!

Zalety

Obsługa szczególnie kelnerka Siła mega miła osoba

Wady

Plaża menadżer Ismail odległość od lotniska 2.5h transfer

Super hotel i super wakacje. Hotel posiada trzy baseny (w tym jeden dla dzieci i jeden ze zjeżdżalniami). Hotel z 6 piętrami, windami i z dobrze działającą klimatyzacją. Duży wybór jedzenia i drinków. Pokoje sprzątane codziennie. Blisko do morza, na plaży dostępne leżaki i codziennie świeże ręczniki. Z czystym sumieniem polecam hotel na wakacje, można tu spędzić piękne chwile i dobrze wypocząć

Zalety

Czystość, blisko plaży, bardzo pomocny personel, świetne drinki.

Emi

Hotel ogolnie ma ladne polozenie, pokoje zawsze czyste i dobrze czyszczone, otoczenie niezbyt ciekawe same hotele i bazary i niedaleko dwa opuszczone hotele (ruiny) ale ogolnikowo bardzo ladny hotel i bardzo mila obsluga, starbucks za darmo

Zalety

Pokoje zawsze super czyste, obsluga bardzo mila, pare pustych lezakow w ciagu dnia, dobre jedzenie i mozna jesc i pic ciagle, niedaleko hotelu jest fajna gorka i na niej “opuszczony teren” na ktorym mozna robic grilla i poglaskac kotki i fajne widoki

Wady

Malo animacji o godzinie 22 byl juz koniec i cisza ewentualnie raz/dwa razy jakies afterparty do 12, duzo osob z rosji (jak to komus przeszkadza)

Kamila

Hotel super! Miła, sympatyczna i pomocna obsługa w każdym miejscu. Jedzenie smaczne, estetycznie podane i pod dostatkiem. Pokoje czyste i zadbane (codziennie sprzątane). Świetna lokalizacja. Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam gorąco.

Zalety

Bardzo przyjazne SPA hotelowe oraz rozbudowana oferta masaży. WIFI. Czystość. Rozrywka.

Aga

Super pobyt! Hotel piękny,zadbany, bardzo czysty. Obsluga bardzo mila i pomocna. mielismy ładny duży pokoj z pieknym widokiem. Pyszne jedzenie i dobre drinki. Duzo owocow. Rozrywek nie brakowalo - zarowno w ciagu dnia jak i wieczorem. O kazdej porze bylo co robic. Hotel na stosunkowo niewielkim terenie,a ma wszystko czego potrzeba, blisko do basenu czy morza.

Zalety

- czystosc, - dobre i urozmaicone jedzenie, - dobre alko, - duzo imprez, - animatorzy

Wady

Jedyna wada tego hotelu jest plaza- jest tylko waski pasek piaskowo-zwirowego brzegu na wejsciu do morza,ale zaraz po wejsciu zaczynaja sie kamienie i kamloty/plyty.

Quattro Beach Spa