Hotel zaprojektowany zgodnie z najnowszymi światowymi trendami z wysmakowanymi i znakomicie wyposażonymi pokojami.
Las Termas des Tarajalejo - ekskluzywne centrum SPA z widokiem na ocean.
Położony bezpośrednio nad oceanem w spokojnej miejscowości, ok. 200 m od centrum Tarajalejo i ok. 50 km od portu lotniczego.
Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Bardzo dobrze, położenie hotelu nad samym oceanem z długą promenadą dla wieczornych spacerów
Lokalizacja, bardzo dobre wyżywienie, cisza najważniejsza zaleta hotelu dla dorosłych
Nie ma
Hotel , obsługa , położenie idealne. Spokojnie i cicho , można odpocząć od codziennej gonitwy. Jedzenie wyśmienite i różnorodne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Piękne miejsce na spacery. Polecam gorąco!! Spokojnie przy basenach , bez głośnej muzyki i hałasu. Wygodne leżaki . Ogólnie super , dla każdego coś dobrego .
Spokój , cisza . Blisko przystanek autobusowy i wypożyczalnia samochodów.
To nie jest hotel dla młodzieży, co okazało się dla nas zaskoczeniem, że 90% to emeryci. Dla nas to było plusem bo przyjechaliśmy odpocząć i pozwiedzać. Budynek jest nowoczesny i zadbany. Pokoje sprzątane codziennie ( wymiana pościeli, ręczników). Jedzenie pyszne- dla każdego coś do wyboru łącznie dla tych na diecie bez glutenu i bez laktozy. Baseny i okolica czyste. Animacje nie za dużo nie za mało. Drinki można zamówić w prostej formie - alko+napój lub z karty - ale je niestety robi automat ( mi osobiście nie smakowały). Przy hotelu Deptak - świetny do spacerów. (...)
Lokalizacja - idealna do zwiedzania. Podgrzewany basen. Pycha jedzenie.
Plaża czarna, w niektórych miejscach brudna.
Pobyt bardzo udany, nad przepięknym oceanem, spokojna okolica, promenada na spacery czy pobieganie czy mini sport, hotel bardzo zadbany, siłownia ,spa, duża jadalnia i mega bogate jedzenie. Dużo miejsca przy basenach, pyszne drinki, pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane.
Zielone otoczenie, dyskretna i uśmiechnięta obsługa, polskie i muzyczne kanały w TV, czysto , fajna muzyczka nad basenem.
Małe windy. Obsługa przy basenie nie egzekwuje prośby o nie zajmowanie ręcznikami leżaków od wczesnego rana, po czym osoby przychodzące po śniadaniu siedzą zawsze w cieniu lub nie mają miejsc a leżaki stoją puste niemal cały dzień
Hotel cudowny. Pokój przestronny sprzątany codziennie. Jest gdzie wyjść i pospacerować.
Przemiła obsługa. Polskie animacje. Codziennie dyskoteka. Pyszne jedzenie. Aż chce się tam wracać
Hotel czysty i fajnie położony, plaża przy hotelu z czarnym piaskiem, dwa baseny, w tym jeden z podgrzewaną wodą, jedzenie ok, dobra baza na wyjazdy w celu zwiedzania wyspy.
Położenie, pokoje i jedzenie.
Dobry hotel. Mocne 4 gwiazdki. Idealny dla pary. Ogólnie polecam.
Najważniejsze to brak Rosjan. Położenie nad samym oceanem, bardzo dobra kuchnia (na kolacje codziennie dania z innej kuchni), animacje w dzień oraz wieczorem, w okresie jesienno- zimowym podgrzewany basen, przestronne pokoje.
Jeśli chodzi o minusy to na pewno jego ustronne położenie nie będzie atutem dla osób młodych (małe miasteczko i brak atrakcji, tj. dyskotek i temu podobnych rozrywek)
Hotel bardzo czysty położony tuż nad brzegiem oceanu przy plaży z ciemnym piaskiem . Sam hotel umiejscowiony w super zielonych ogrodach gdzie porządku i czystości wciąż pilnuje obsługa. Bar przy basenie w całkiem fajnymi drinkami. na stołówce na pewno każdy znajdzie coś dla siebie do posiłków jest wino piwo jak kto lubi. otoczenie hotelu to przeważnie góry obok i mała wioska Rybacka . Z gór super widoki na Ocean ,polecam👍
Na pewno czystość hotelu, bardzo miła i pomocna obsługa I cisza ponieważ hotel jest dla dorosłych.
Nie wiem jak kto lubi ale ja wolę jednak prysznic zamiast wanny A niestety w większości są wanny
Hotel sam w sobie ładny i czysty , jedzenie średnie . Najgorsze co może być to ludzie rezerwujący leżaki z samego rana (po czym same ręczniki leżały kilka godzin)i nikt z obsługi nic z tym nie robi . Przez 8 dni udało nam się leżeć w słońcu 2 razy .
Ładny hotel , dużo zieleni , przy samej plaży. Pokoje duże i sprzątane dziennie
Dla naszej czwórki jedzenie średnie , przekąski po obiedzie a nie po śniadaniu . Codziennie zajęte z samego rana prawie wszystkie leżaki na których nikt nie leżał przez kilka godzin (to doprowadzało do szału). Nie wiem czy tak jest zawsze ale z hotelu obok (Romantic)przychodzili ludzie i na jedzeniem na basen po czym wszędzie było ciasno .
Jak dla mnie super hotel. Pokoje duże i nowocześnie urządzone. W hotelu bardzo czysto. Jedzenie bardzo dobre oraz zróżnicowane. Jedyne zastrzezenia to słaba plaża przy hotelu -czrny piasek oraz nierówne dno oraz to że większość drinków płatne. Obsługa bardzo miła, cały personel super, podziw dla pracowników że wszystko co robią ,robią z sercem. Codziennie jakieś atrakcje - tzn w dzień ćwiczenia i zabawy na basenie, gra w petanca, strzelanie z łuku,rzutki. Wieczorem po kolacji w pomieszczeniu dyskoteki hotelowej występny różnych grup .
Czystość, cisza i spokój ( hotel tylko dla dorosłych) Bardzo dobre jedzenie. Super obsługa.
Słaba plaża, większość drinków płatna.
Polecam pobyt w tym obiekcie. Myślę że w tym hotelu każdy znajdzie coś dla siebie i przede wszystkim odpocznie wedle uznania. Hotel jest tylko dla dorosłych co nie znaczy że nie przygotowano żadnych rozrywek. Codziennie animatorzy dbają aby bardziej aktywni goście mogli się sprawdzić w różnych grach, obiekt posiada również klub dyskotekowy i to na naprawdę wysokim poziomie gdzie wieczorami roztańczeni goście mogą się wyszaleć. W hotelu jest również siłownia z solidnym sprzętem i widokiem na ocean. (robi wrażenie) Osoby które unikają rozrywek również świetnie wypoczną, na basenach nie ma hałasów, krzyków itp Wśród gości naprawdę widać kulturę, leżaki również nie są z reguły okupowane do samego wieczora więc jest możliwość swobodnego odpoczynku. Noce również ciche i spokojne. Klub, lobby i bar są umiejscowione tak jakby w osobnej części, a więc żadne hałasy nie docierają do pokoi gości. Jedzenie pyszne i zróżnicowane Pokoje czyste i dobrze wyposażone Obsługa miła i pomocna
-Porządek -Jedzenie -Rozrywki -Spokój -Obsługa -Wyposażenie
-Naprawdę ciężko się czegoś doczepić
Pokój są mocno nadwyrężony czasem. Łazienka z obdrapaną i poobijaną wanną. Silikon aż czarny. Ogólnie sprzątany z miłą obsługą. Wszystko na czas (jeśli przyjdziesz tuż przed wyznaczonym czasem albo pod jego koniec obsługa upomina o koniecznośc opuszczenia stołówki). Jedzenie dobre. Personel w innych okolicznościach pomocny i miły.
Lokalizacja w spokojnej małej miejscowości i brak hałasu.
Kilka razy widoczne karaluchy. Brak remontów i bieżcych napraw.
Hotel 10/10 jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje przestronne i czyste, jedzenie wyśmienite, świeże, dużo, gdyby się dało mieszkała bym w kuchni, kompetentni ludzie na recepcji, obsługa miła i uśmiechnięta, dostępność leżaków, atrakcje zapewnione.
Przestronne pokoje, czyste, szerokie korytarze, czyste, dwa baseny, czyste. Dostępność leżaków na basenach, dwa dodatkowe ręczniki basenowe w pokoju, możliwość wyjścia na czarna piaszczystą plażę, siłowania dostępna duża z dobrym sprzętem, duża restauracja ze świetnymi kelnerami.
Cudowny hotel, z przecudowną obsługą. Duża plaża z czarnym piaskiem. Jedzenie tak pyszne, że nie wiadomo co jeść w danym dniu. Cisza i spokój, a przy tym super zabawa z animatorami, których serdecznie pozdrawiamy ❤️
Obsługa która służy pomocą w każdej sprawie, miłe nastawienie do wypoczywających, czarna, zazwyczaj pusta plaża, 3 baseny, 4 bary, nie ma czasu na nudę ❤️ i dodatkowym atutem jest fakt, że hotel jest dla osób 18+ Jesteśmy bardzo zadowoleni, że na tegoroczny urlop wybraliśmy ten hotel
Wszystko było w porządku Pokój czysty Jedzenie smaczne, duży wybór
Super hotel, czysty, jedzenie pyszne z dużym wyborem, obsługa miła.
W spokojnej okolicy,
Hotel położony w bardzo spokojnej małej miejscowości - był to świadomy wybór- bezpośrednio przy plaży i promenadzie. W pobliżu sklep Spar i przystanek autobusowy, knajpki nad morzem ponoć niezłe ale w tym terminie zamknięte:( Przy hotelu parking. W hotelu dwa niewielkie baseny, jeden podgrzewany, niewielki teren. Restauracja i posiłki ok. każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje wszystkie podobne, czyste ale nam się trafił pokój na poziomie 1 z widokiem na mur i uliczkę boczną( ciemny i chłodny) na której od wczesnych godzin porannych podjeżdżały samochody dostawcze których warkot stawiał nas na nogi:( niestety nie udało nam się go wymienić na inny - ponoć ze względu na brak wolnych -a ja twierdzę, że na brak ale dobrej woli pani na recepcji. Nie upierałam się, bo tak naprawdę tylko tam spędzaliśmy noc więc postanowiliśmy jakoś wytrzymać te parę dni. Wszyscy pracujący mili i uśmiechnięci( z tym małym wyjątkiem pani na recepcji) Ogólnie hotel godny polecenia:)
Położenie hotelu nad oceanem i w spokojnej okolicy. Doskonała baza wypadowa na zwiedzanie wyspy Dużą zaletą dla nas był fakt, że hotel tylko dla dorosłych:)
Brak wyraźnych wad, człowiek musiałby być bardzo czepialski, żeby ich szukać. Nam tylko nie podobało się położenie pokoju - ale to jest sprawa indywidualna.
Bardzo ładny, czyściutki, elegancki. Bardzo miła, przyjazna atmosfera i uprzejma, pomocną obsługa
Miła atmosfera, sympatyczna obsługa
Przeciągi na korytarzu
Hotel bardzo przyjazny czysty z bardzo miłą obsługą. Świetne jedzenie ogromny wybór w tym temacie.
Hotel dla osób chcących odpocząć i się zrelaksować z daleka od miasteczek i sklepowych atrakcji.
Hotel w bardzo spokojnej okolicy, małej wiosce. Nad samym oceanem z czarna plaża. Przy hotelu Promenada do spacerowania. Sam hotel zadbany, kameralny. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, miła sympatyczna uśmiechnięta i nie nachalna. Warto zaznaczyć że jest to hotel do wypoczynku, nie jest to duży resort w którym tętni życie. Z uwagi że hotel akceptuje gości 18+ większość gości to emeryci. I to warto mieć na uwadze. Są dwa baseny jeden podgrzewany przy recepcji i drugi nie podgrzewany w głębi ale za to z barem. Teren jest bardzo zadbany. Jedzenie jest pyszne każdy znajdzie coś dla siebie. Byliśmy na Sylwestra i była uroczysta elegancka kolacja na której było wszystko co można wymyślec, później impreza sylwestrowa z gadżetami w klubie który jest na terenie hotelu, są też organizowane dyskoteki. W hotelu jest automat do wynajęcia auta, wyspa sama w sobie ma dużo do zaoferowania! Podsumowując polecam hotel osobą które chcą w ciszy i spokoju wypocząć.
-spokój -jakość obsługi i czystość - jedzenie -idealna baza wypadowa i na północ i na południe i na zachód
- większość gości to 60+ -niezbyt atrakcyjna plaża