Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami
Tradycyjne greckie wioski bez tłumów turystów
Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina
Zielone lasy piniowe idealne na piesze wędrówki
Super położenie hotelu. Obsługa hotelowa tragiczna, jak by tam byli za kare .Posiłki monotonne, śniadania tragiczne .
położenie
Jedzenie, obsługa hotelu, ręczniki brudne.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje są ładne, nowoczesne i dobrze wyposażone – jest klimatyzacja oraz lodówka. Wszystko wygląda tak, jak przedstawiono to na zdjęciach w ofercie. Hotel widać, że jest nowo wybudowany. My dostaliśmy pokój z pięknym widokiem na morze oraz dużym, przyjemnym balkonem. Pokoje były sprzątane co drugi dzień, a papieru toaletowego nigdy nie brakowało. Obsługa hotelu jest bardzo miła i pomocna, a bez problemu można dogadać się w języku angielskim. Dużym plusem jest lokalizacja – plaża i basen znajdują się praktycznie zaraz obok hotelu. Można również korzystać z basenu hotelu, do którego chodzimy na posiłki. Na plaży dostępne są leżaki i parasole, jednak jeśli chce się mieć dobre miejsce, warto zająć je rano. Jeśli chodzi o wyżywienie, jest ono raczej skromne i wybór nie jest bardzo duży. Dania częściowo się powtarzają, ale spokojnie można się najeść. Zawsze było kilka rodzajów surówek, kilka rodzajów mięsa oraz jakiś sok. Nie ma typowych deserów, ale są owoce i galaretki. Lody są dostępne tylko do obiadu. Myślę, że takie wyżywienie jest dość typowe dla Grecji. Stołówka znajduje się około 100 metrów od hotelu, ale absolutnie nie stanowi to problemu – spokojnym spacerkiem można tam dojść w minutę. (...). Jeśli ktoś szuka spokojnego miejsca, ciszy i odpoczynku, zdecydowanie polecam ten hotel. W czasie naszego pobytu większość gości stanowili Polacy i Czesi. A jeśli przyjedziecie tutaj w sezonie, na pewno nie wyjedziecie bez pięknej, greckiej opalenizny! My jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i chętnie wrócilibyśmy ponownie.
Spokój, cisza, spokojne i ciepłe morze, plaża blisko morza, świetna baza wypadowa do Limenas oraz na inne słynne plaże, pyszna kawa, miła obsługa, blisko markety.
Brak przekąsek typu: frytki czy pizza
W zasadzie to nie hotel tylko apartamenty. Obiekt bardzo słaby dla osób nie wymagających.
Położenie blisko morza. Większość osób korzysta z morza więc basen jest praktycznie na wyłączność jeżeli ktoś woli. Spokojna i cicha okolica jak ktoś lubi w pobliskich tawernach brak jakiejkolwiek muzyki.
Za dużo aby wszystkie opisać. Bardzo słabe jedzenie, brak przekąsek w godzinach 14.30 -19.00. Napoje w hotelu tylko w ograniczonych godzinach, barmani pracują również w drugim hotelu i większość czasu spędzają tam. Małe pokoje i bark miejsca na przechowywanie rzeczy.
Hotel jest bardzo ładnie połozony , mozna powiedzieć że na plazy , łagodne zejscie do morza, dno jest piaszczyste plaża również , leżaki i parasole bezpłatne wystarczająca ilość, pokoje niewielkie , czyste z bocznym widokiem na morze lub widokiem bezposrednim. Posiłki sa serwowane w hotelu obok bardzo smaczne ale niestety bardzo duzo ludzi , którzy stołuja się tam z sąsiednich hoteli przez to jest tłok na stołówce i do baru w którym sa tylko lokalne alkohole : piwo ,wino ,uzo. czipuro ( nie robia drinków) Obsługa jest bardzo miła zwłaszcza Maria . Hotel dla niewymagających, dla których jak dla mnie najwazniejsze było połozenie.
Stołówka , i bar
Nieduży hotel, praktycznie bezposrednio przy dedykowanej plaży z leżakami. Można do niej dojść scieżką lub przez hotelowy basen - dosłownie okolo 30 m. Pokoje jasne, czyste (sprzątanie i wymiana ręczników codziennie!), wydajna klimatyzacja. WiFi tylko w lobby.
Codzienna wymiana ręczników na świeże, kameralna atmosfera, cicho i przytulnie.
Brak WiFi w pokojach. Monotonne wyżywienie - praktycznie codziennie to samo, ubogi wybór.
Kto tę opinię daje. Wszystko ok tylko te jedzenie i bar na 2 . Byłem i już nigdy więcej. Nie wykupywać all .
Hotel na 5.
Czysto .
Hotel czysty, zadbany, sprzątany co dzień Niewielki, zresztą jak całą zabudowa, spokojna okolica. Idealny na wypoczynek zarówno dla par, jak i dla rodziców z dziećmi.
Przy samej plaży. Plaża prywatna, z możliwością odpoczynku w cieniu dorodnych sosen. Zadbany basen. Można podziwiać co dzień morze, zachody słońca . Mila obsługa
Restauracja i serwis posiłków w hotelu obok ( 200 m)
Bardzo fajne miejsce polecam ;) blisko do morza miejsce dostosowane dla rodzin z dziećmi. Leżaki parasole za darmo . Wypoczynek na 100 %
Brak baru
Hotel bardzo ładny, zadbany, czysty. Obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre.
Hotel położony bardzo bardzo blisko plaży 😉 Cisza spokój, super miejsce dla rodzin.