Rachoni Imperial

1.3

Super położenie hotelu. Obsługa hotelowa tragiczna, jak by tam byli za kare .Posiłki monotonne, śniadania tragiczne .

Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje są ładne, nowoczesne i dobrze wyposażone – jest klimatyzacja oraz lodówka. Wszystko wygląda tak, jak przedstawiono to na zdjęciach w ofercie. Hotel widać, że jest nowo wybudowany. My dostaliśmy pokój z pięknym widokiem na morze oraz dużym, przyjemnym balkonem. Pokoje były sprzątane co drugi dzień, a papieru toaletowego nigdy nie brakowało. Obsługa hotelu jest bardzo miła i pomocna, a bez problemu można dogadać się w języku angielskim. Dużym plusem jest lokalizacja – plaża i basen znajdują się praktycznie zaraz obok hotelu. Można również korzystać z basenu hotelu, do którego chodzimy na posiłki. Na plaży dostępne są leżaki i parasole, jednak jeśli chce się mieć dobre miejsce, warto zająć je rano. Jeśli chodzi o wyżywienie, jest ono raczej skromne i wybór nie jest bardzo duży. Dania częściowo się powtarzają, ale spokojnie można się najeść. Zawsze było kilka rodzajów surówek, kilka rodzajów mięsa oraz jakiś sok. Nie ma typowych deserów, ale są owoce i galaretki. Lody są dostępne tylko do obiadu. Myślę, że takie wyżywienie jest dość typowe dla Grecji. Stołówka znajduje się około 100 metrów od hotelu, ale absolutnie nie stanowi to problemu – spokojnym spacerkiem można tam dojść w minutę. (...). Jeśli ktoś szuka spokojnego miejsca, ciszy i odpoczynku, zdecydowanie polecam ten hotel. W czasie naszego pobytu większość gości stanowili Polacy i Czesi. A jeśli przyjedziecie tutaj w sezonie, na pewno nie wyjedziecie bez pięknej, greckiej opalenizny! My jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i chętnie wrócilibyśmy ponownie.

W zasadzie to nie hotel tylko apartamenty. Obiekt bardzo słaby dla osób nie wymagających.

Hotel jest bardzo ładnie połozony , mozna powiedzieć że na plazy , łagodne zejscie do morza, dno jest piaszczyste plaża również , leżaki i parasole bezpłatne wystarczająca ilość, pokoje niewielkie , czyste z bocznym widokiem na morze lub widokiem bezposrednim. Posiłki sa serwowane w hotelu obok bardzo smaczne ale niestety bardzo duzo ludzi , którzy stołuja się tam z sąsiednich hoteli przez to jest tłok na stołówce i do baru w którym sa tylko lokalne alkohole : piwo ,wino ,uzo. czipuro ( nie robia drinków) Obsługa jest bardzo miła zwłaszcza Maria . Hotel dla niewymagających, dla których jak dla mnie najwazniejsze było połozenie.

Nieduży hotel, praktycznie bezposrednio przy dedykowanej plaży z leżakami. Można do niej dojść scieżką lub przez hotelowy basen - dosłownie okolo 30 m. Pokoje jasne, czyste (sprzątanie i wymiana ręczników codziennie!), wydajna klimatyzacja. WiFi tylko w lobby.

od3 459 zł za osobę

Nazwa  Rachoni Imperial
Miejsce  Grecja / Thassos / Skala Rachoni
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, bez paszportu

Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami

Tradycyjne greckie wioski bez tłumów turystów

Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina

Zielone lasy piniowe idealne na piesze wędrówki

5.3
3.1

1.3

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.1

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

położenie

Wady

Jedzenie, obsługa hotelu, ręczniki brudne.

Joana

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Spokój, cisza, spokojne i ciepłe morze, plaża blisko morza, świetna baza wypadowa do Limenas oraz na inne słynne plaże, pyszna kawa, miła obsługa, blisko markety.

Wady

Brak przekąsek typu: frytki czy pizza

4.3
Paweł

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Położenie blisko morza. Większość osób korzysta z morza więc basen jest praktycznie na wyłączność jeżeli ktoś woli. Spokojna i cicha okolica jak ktoś lubi w pobliskich tawernach brak jakiejkolwiek muzyki.

Wady

Za dużo aby wszystkie opisać. Bardzo słabe jedzenie, brak przekąsek w godzinach 14.30 -19.00. Napoje w hotelu tylko w ograniczonych godzinach, barmani pracują również w drugim hotelu i większość czasu spędzają tam. Małe pokoje i bark miejsca na przechowywanie rzeczy.

Jolanta Żelichowska

Zalety

Wady

Stołówka , i bar

5.7
Jacek

Zalety

Codzienna wymiana ręczników na świeże, kameralna atmosfera, cicho i przytulnie.

Wady

Brak WiFi w pokojach. Monotonne wyżywienie - praktycznie codziennie to samo, ubogi wybór.

4.3
Dariusz

Pobyt - Sierpień 2022

Kto tę opinię daje. Wszystko ok tylko te jedzenie i bar na 2 . Byłem i już nigdy więcej. Nie wykupywać all .

Zalety

Hotel na 5.

Wady

Czysto .

Pobyt - Sierpień 2021

Hotel czysty, zadbany, sprzątany co dzień Niewielki, zresztą jak całą zabudowa, spokojna okolica. Idealny na wypoczynek zarówno dla par, jak i dla rodziców z dziećmi.

Zalety

Przy samej plaży. Plaża prywatna, z możliwością odpoczynku w cieniu dorodnych sosen. Zadbany basen. Można podziwiać co dzień morze, zachody słońca . Mila obsługa

Wady

Restauracja i serwis posiłków w hotelu obok ( 200 m)

Pobyt - Sierpień 2021

Bardzo fajne miejsce polecam ;) blisko do morza miejsce dostosowane dla rodzin z dziećmi. Leżaki parasole za darmo . Wypoczynek na 100 %

Zalety

Wady

Brak baru

Ewelina

Pobyt - Lipiec 2021

Hotel bardzo ładny, zadbany, czysty. Obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre.

Zalety

Hotel położony bardzo bardzo blisko plaży 😉 Cisza spokój, super miejsce dla rodzin.

Rachoni Imperial