Hotel przy piaszczystej plaży z pomostem, skała koralowa przy wejściu do morza (do plaży zejście schodami)
6 świetnych basenów hotelowych
Dużo udogodnień dla dzieci: Brodzik, miniklub, opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje
Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem
Hotel bardzo ładny, blisko przepiękne rafy, widoki cudowne, jedzenie dobre, ale mały wybór, pokoje czyste, zadbane, miła obsługa.
- rafa koralowa - duży hotel
- mała różnorodność jedzenia - dużo obcokrajowców ze wschodu
Hotel super jedyny minus brak WiFi na plaży Obecność Włochów dodaje kolorytu pobytowi aczkolwiek część animacji tylko dla Italiana Jedzenie super obsługa pomocna pokój premium wysoko oceniam
Pokój premium super Posiłki na wysokim poziomie
Brak WiFi na plaży
Hotel bardzo duży. Dużo pięknej , zadbanej roślinności. Dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Fajna , rozległa plaża, zawsze wolne miejsca na leżakach. Rafa przy hotelu dostępna z pomostu. Na miejscu szkółka nurkowania.
Pokój codziennie sprzątany, bardzo czysto.
Hotel nastawiony na Włochów. Traktowani lepiej niż inne narodowości.Część animacji niedostępna dla innych gości poza Włochami. Dużo Rosjan.
Hotel dobry, wymaga odświeżenia. Pokoje ładne, ale te dla Włochów są jeszcze ładniejsze. Animacje i różnego rodzaju zabawy organizowane tylko dla włoskich klientów. Jedzenie bardzo dobre, alkohol również, obsługa w barach i restauracjach na wysokim poziomie. Resort bardzo duży.
Piękna rafa koralowa, blisko Farsha Cafe, Santorini oraz Old Market. Pokoje sprzątane codziennie.
Hotel nastawiony tylko na Włoskich turystów, reszta klientów się nie liczy.
Hotel bardzo fajny, rozłożenie budynków na dużym obszarze co dawało możliwość swobodnego przemieszczania się i korzystania z różnych atrakcji. Super pomysł z meleksem zawożącym turystów na plażę. Jedzenia bardzo dobre w 50 % europejskie ale to pewnie zasługa że większość gości jest z Włoch. Byłem kilka razy w Egipcie ale pierwszy nie czułem się jak w Egipcie. Dla mnie super...
Posiłki urozmaicone i 50 % europejskie, duża różnorodność animacji dla dorosłych.
Brak Wifi na plaży.
Dopiero co wróciliśmy z Reef Oasis Beach Resort. Hotel jest stary, ale ma duszę. Każdy członek personelu, od momentu zameldowania, był niezwykle uprzejmy i robił wszystko, abyśmy czuli się mile widziani (aż do granic matczynej troski 😊). Taki osobisty akcent naprawdę robi różnicę. Sam hotel nie jest nowy, ale stanowi piękną, spokojną ucieczkę. Prawdziwym klejnotem tego miejsca jest zapierająca dech w piersiach rafa koralowa, tuż przy plaży. Jeśli uwielbiacie nurkować lub snorkelować, to jest wasz raj. Kolory i ryby są po prostu nierealne! Jedzenie, jak na 4-gwiazdkowy all-inclusive, było całkiem przyzwoite. Zawsze można znaleźć coś dobrego do jedzenia, a wybór słodyczy jest imponujący. Animacje są w większości po włosku i nie są nachalne, a bardzo przyjemne. Wycieczki, które oferują, są naprawdę warte swojej ceny i poświęconego czasu. Kilka wskazówek: Agent turystyczny prawdopodobnie zabierze was do sklepu z olejkami Nefertiti oraz do pobliskiego sklepu, co jest w porządku. Jednak po drugiej stronie ulicy, w kierunku Neverland, znajduje się nowo wybudowany supermarket Alibaba. Jest też kilka bardzo fajnych sklepów z olejkami, skórą, bawełną i sklep z perfumami (o znacznie lepszej jakości niż sklep Nefertiti).
Rafa, ludzi
Wracamy do tego hotelu od 3 lat ze względu na pyszne jedzenie, piękną rafę koralową, świetnà obsługę. Hotel z piękną zielenią, wspaniale zadbany. Napoje, piwo lane z butelek. Dużo basenów i fajny aquapark.
Piękna rafa, pyszne jedzenie, piękna zieleń w hotelu, super obsługa, która podchodzi do stolików bez bakszyszu
Animacje te same każdego roku
Cały obiekt bardzo duży, piękna zieleń i ogrody kwiatowe . Pokoje duże i dosyć czyste,jedzenie -każdy znajdzie coś dla siebie . Obsługa w każdym miejscu bardzo pomocna. Polecam serdecznie
Żadnych problemów z leżakami czy to na basenach czy nad morzem . Blisko plaża piaszczysta i dosyć szeroka
Starszy hotel, z przepięknym ogrodem, wspaniałą rafą. W lutym jeden nieduży basen grzany , bez baru przy basenie. Po napoje należy przejść do głównego baru przy restauracji głównej. Ze względu na rafę polecam . Fajne są też sklepy na terenie hotelu. Jedzenie mało urozmaicone , zjadliwe , ale nie pyszne. Turyści głównie Włosi . Animacje po Włosku .
Rafa koralowa .
Na 6 basenów , jeden grzany nie za duży , oddalony od baru .
Bardzo miła obsługa, jedzienie pyszne, codzienne sprzatanie pokoju. Pokój mieliśmy Deluxe więc polecam , nowy piękny z widokiem nad morze .
Pyszne jedzenie Miła obsługa Pierwsza linia przy morzu Wi fi na terenie całego hotelu Nocna pizza
Żadnych
Hotel ma piękną rafę koralową i bardzo ładny teren. Był całkowicie obłożony podczas mojej wizyty, a w ogóle nie dało się tego odczuć, co uważam za duży plus.
Rozległy, nie ma ścisku, spokojny - super na odpoczynek
wąska plaża
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Dużo plusów, mało minusów.
Jedzenie, obsługa pokoju i restauracji, lokalizacja
Brak animacji w języku angielskim - tylko po włosku
Rewelacja pod każdym względem. Jedzenie pyszne , różnorodne. Piękna rafa , łagodne wejście do morza. Pokoje czyste , codziennie sprzątane
Piękna rafa, łagodne wejście do morza , pyszne jedzenie,czyste pokoje. Ogólnie super hotel.
Hotel godny uwagi, naprawdę. Bardzo dobry czterogwiazdkowy hotel, który jest świetnie zadbany, przepiękna roślinność, same spacery po terenie hotelowym sprawiają dużą przyjemność. Dodatkowo tuż przy brzegu znajduje się rafa koralowa. Duży wybór wyżywienia, 9 barów, 6 restauracji różnych do wyboru, przy czym okolica jest również dogodna, bo przy hotelu znajdują się sklepiki do których można bezpiecznie wyjść. Aquapark jest ogromny i dla młodszych dzieci, i dla starszych, i dla dorosłych, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.
- piękna roślinność - duży aquapark - dostępny dla każdego wieku - rafa koralowa tuż przy brzegu
Bardzo ładny hotel z piaszczystą plażą i własną rafą,dobra szkoła nurkowania. Dużo basenów i aquapark Pyszna kuchnia-włoska, azjatycka, bardzo rozmaite desery. Piękne widoki, szczególnie z restauracji Cytadela. Piękne, zadbane ogrody Co najważniejsze bardzo pomocny personel-wszędzie-w restauracji, w barach,przy basenach, na plaży, personel sprzątający,jak również w recepcji-nie było problemu przy przedłużeniu pobytu ,w związku z późnym wylotem Animatorzy bardzo mili,ale animacje głównie dla Włochów Jedyny minus, to brak wi-fi w pokojach Podsumowując, świetny wypoczynek
Hotel pięknie położony ,blisko plaża,dużo zieleni,imponujące palmy,aleje kwiatowe utrzymane w czystości jest gdzie spacerować na rozległym terenie
blisko morza,można snurkować i nawet blisko brzegu oglądać rybki, dla bardziej odważnych smurkowanie z pomostu z którego jest wejście do głębokiej wody i tam rafy są zdecydownie piekniejsze.
W hotelu głównie Włosi i Rosjanie więc wszystko nastawione na ich potrzeby inni goście np Polacy są zdecydowaną mniejszością ,więc animacje nie były dla nas atrakcją.Do późnych godzin nocnych dzieci uczestniczyły w zabawie dorosłych.
Wszystko na najwyższym poziomie, super personel, wyborne posiłki, ekstra plaża z piekną rafą. Jak wracaliśmy z wycieczek to wszyscy w busiku milkli jak wjeżdżaliśmy do tego hotelu. Polecam
Wszystko na najwyższym poziomie
Jak dla mnie bez wad.
Piękny hotel na naprawdę rozległym terenie. Duże wrażenie robią naprawdę monumentalne kaktusy rosnące na terenie. Dla najmłodszych na terenie obiektu fantastyczny aquapark
Bliska odległość od plaży, zadbany teren hotelowy, aquapark dla dzieci
zejście do morza schodami
Hotel na dużym terenie. Położony na klifie więc do plaży zejście schodami. Piękne widoki, plaża zagospodarowana, animacje prowadzone w wodzie. Długi pomost z zejściem na głęboką wodę. Pokoje duże, czyste, komfortowo urządzone. Ogród z ciekawymi roślinami i w ciekawy sposób wkomponowanymi miejscami do odpoczynku.
Piękne widoki, duże pokoje, ładna plaża
Hotel położony na dużym terenie, posiada wiele basenów. Pokoje są przestronne i czyste. Plaża z pomostem, dzięki któremu możemy wejść do morza i podziwiać rafę koralową na większej głębokości.