Bezpośrednio przy hotelu ładna, koralowa plaża w zatoce Nabq.
Dla dzieci: animacje, miniaquapark, 4 baseny, miniklub, opiekunka.
Imponujący aquapark: zjeżdżalnie typu: space bowl, family slide, kids fun slide oraz turbo sidle i kamikaze slide.
Ok. 10 minut drogi autem od lotniska w Sharm El Sheikh.
Hotel bardzo ładny choć rozległy trochę trzeba się nachodzić
Bardzo ładny
Obsługa traktuje ludzi jak bankomaty za wszystko chcą kasy nawet za lód wrzucony do drinka
Hotel duży, jednak nie było tłumów. Ogólne wrażenie: hotel brudny, wymagający nakładów. Pokój sprawiał wrażenie czystego jednak jak zobaczyłam chodniczek przy łóżku to odkurzacza nie widział latami. Sprzątnie tylko miejsc widocznych. W jadalni mnóstwo much, okruchy ze stołów zgarniane na podłogę. Fajne zjeżdżalnie dla średnich dzieci, brodziki dla maluchów. Personę anglojęzyczny w stopniu umiarkowanym, wystarczającym by się porozumieć. (...) Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie.
baseny, zjeżdżalnie, blisko do sklepików i restauracji na zewnątrz
Czystość a raczej jej brak
Hotel duży, przestronny z bazą nurkową. Blisko plaża z darmowymi lezakami. Dużo barów i miejsc z przekąskami. Jedzenie bardzo nam smakowało. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Mnóstwo sklepów.
Dobre jedzenie, blisko plaża i mola.
Twarde poduszki, internet dodatkowo płatny 10$, łazienka do remontu, ale nie było tragedii.
Hotel w porządku. Jednak nie wrócę i nie polecę go innym. Jedzenie monotematyczne, bardzo skromne śniadania. Leżaki na plaży raczej do renowacji lub wymiany. Dużym plusem są baseny: ładne i czyste. Dużym minusem jest rezerwowanie leżaków przez obsługę basenową i plażową w bardzo dużych ilościach. Irytujący jest podział na all inclusive oraz all inclusive extra- nie jest to jasno opisane, człowiek odbija się od knajp, barów i restauracji a nawet od budek z ręcznikami (mimo że ręczniki dają takie same). Bardzo ładnie zaaranżowana zieleń, dużo drzew kwiatów. Obsługa jak najbardziej w porządku. Czystość, wykończeniówka, obsługa to typowy standard egipski 😁
Ładne czyste baseny Dużo zadbanej zieleni Miła obsługa
Rezerwacje leżaków przez obsługę Skromne śniadania
Nie wybierajcie tego hotelu jeśli nie chcecie mieć zrąbanych wakacji już na starcie. Wszędzie brud i smród, pełno much więc o relaksie nad basenem zapomnijcie, trzeba się ciągle odganiać nie można w spokoju poleżeć. Jedzenie obrzydliwie przez 8 dni pobytu codziennie to samo czerowa fasola zalana jakaś breja, na pieczywie muchy w restauracjach pełno ptaków które sobie chodzą i jedzą resztki z podłogi, ekspres do kawy wygląda jakby nigdy nawet ścierką nie był przetarty. Ci co sobie kupią opaski Royal mają dobre jedzenie w 2 restauracjach a plebs z all inclusive z czerwoną opada je jakieś pomyje, to co było na obiad stoi i czeka do kolacji. Picie nalewanie z automatów też budzi wiele wątpliwości bo wsyztsko jest brudne i obklejone. Pokoje tak samo, strach się położyć na łóżko, jak przyjechaliśmy na pościeli było pełno włosów poprzednich ludzi, podłoga z pękniętymi kaflami, prysznic grzyb i słabe ciśnienie wody. My nie jesteśmy jakoś wymagający więc stwierdziliśmy że nie może być tak źle jak ludzie piszą, Ale było Jeszcze gorzej. Odradzam na prawdę. Wrogowi bym nie poleciła tego pseudo hotelu... Coś okropnego.
Brak!!!!
Cały hotel to jedna wielka wada
Mam parę rad dla odwiedzających ten hotel. To nie 5 gwiazdkowy tylko 2 gwiazdkowy hotel. te gwiazdki to jedna za zadbany teren hotelowy , druga gwiazdka dla ekipy sprzątającej. Uprzejmie radzę zabrać do tego hotelu talerz , łyżkę , lampkę do wina, piwa serwetki , bo też udzielają dwie na cztery osoby, filiżankę serwetki nawilżające do wytarcia stołu- menager chyba nie chce wiedzieć że tego non stop brakuje i wkurza ludzi. dlaczego na polu koło jadłodajni bo to właściwa nazwa, stoisko BBQ nie ma talerzy i sztućców?????? trzeba zrobić ok65 kroków po talerz , których non stop brakuje ,albo myją ręcznie i nie nadążają i trzeba wrócić z powrotem na pole +65 kroków żeby wziąć frytki i jakiegoś umęczonego kurczaka.jeden automat do kawy na 300-400 ludzi bo drugi odmówił posłuszeństwa. można sobie tylko wybrazić non stop stanie w kolejkach. Do zwolnienia cała obsługa sali + menager. kucharze mogą pozostać.. W głównym barze w lobby whisky podają w plastikowych kubkach, tragedia , a gdzie szklanki do tego szlachetnego napoju, przy basenie rozumie że do plastiku nalewają. Na plaży poprosiłem barmana o drinka Mohito i do kubka nalał 85% seven up 5 ml rum hawajskiego i 10 ml zielonego syropu - wyszedł płyn LUDWIK no gratulacje dla barmana . Byliśmy w czterech z przyjaciółmi ,było ciepło pobiegłem po piwo ,kolejka ok 8-10 osób , poprosiłem o 4 piwa to oczywiście kubki plastikowe ok 180 ml ale usłyszałem że mogę jednorazowo otrzymać tylko dwa . NO BRAWO po pół kubeczka wypiliśmy i wartało by znowu iść do kolejki. TO JEST SKANDAL na cały Sharm el sheikh. OMIJAĆ DALEKIM ŁUKIEM TEN HOTEL- byłem w nim od 21-28 pażdziernik....
Bliska odległość od lotniska ok 14km - To jedyna zaleta.
Wady opisałem w opinii o hotelu, dodam jeszcze parę słów o muchach chodzących po talerzach, serach i wędlinach- życzę smacznego.Zdjęcia też zrobiłem.
Hotel poniżej godności. Znacie podłe, obsługa w większości (...), bardzo niedbale wykończenie, syf, aquapark czynny tylko w pewnych godzinach. Barman na barze przy basenie straszny (...), mimo napiwku zachowywał się okropnie.
Otoczenie hotelu ok,
Jedzenie bardzo niskiej jakości, obsługa, ogólny syf.
Hotel oraz teren hotelu jest ogromny i jestem pod wrażeniem... Ale co do pokoju... To trochę lat minęło od remontów... Przydałoby się odświeżenie co 5 lat a nie 15...
Najbardziej podobał mi się teren i otoczonie.. Przepiękne baseny oraz zadbany ogród
Nie podobało mi się osobiście podejście 2ch barmanów przy barze k.basenu 1 m Mieli bardzo dobre podejście dla osób z ROYAL a on inclusive mieli gdzieś .. Pozostała reszta barmanów oraz kelnerów była super... A najlepszy był z Włoskiej restauracji.. wesoły pozytywnie nastawiony kelner którego pozdrawian również roztańczonym i wesołym krokiem 😉
Bardzo duży obszar, atrakcji i sporo barów. Najlepiej zainstalować aplikację hotelową i być na bieżąco ( wysyłają powiadomienia gdzie i co w danej chwili się dzieje ). Aerobik, pilates, jaga, rzutki, wieczorny performance i inne. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki. Jedzenie bardzo dobre. Drinki na spokojnie można pić z lodem ( woda butelkowana).
Aqua park plus inne duże baseny. Jeden z basenów z dostępem do baru z wody. Leżaki w cenie na plaży, bar na plaży, burgery.
Wanna do wymiany:/
Hotel ogólnie fajny tylko te pokoje brudne i twarde materace a pani menager niby polka akcent wschodni jest nie miła chamska i uprzedzona do polaków zamiast zmiany pokoji zaproponowała sprzątanie
Duży dobre jedzenie
Pokoje brud a zdjęcia z oferty to bajka
Hotel ok mało atrakcji wieczorem. Fajny aqupark...
pokoje ładne jedzenie dobre
toalety w lobyy tragedia i w restauracji chyba włoskiej mniej niz 1 gwiazdka, brak rafy koralowej brak muzyki jak juz to w jezyku rosyjskim
Jedzenie jest dobre i pyszne. Wszystko jest świetne.
Wszystko w tym hotelu mi się podobało.
nie było żadnych wad
Hotel oceniam na bardzo dobry, zasłużone 5 gwiazdek, byliśmy już w Regency 7my raz. Obsługa - super, jedzenie - może nie super urozmaicone , ale dobre i smaczne, chociaż tym razem były i krewetki i kraby. W przerwie można zjeść pizze lub kebaba czy makaron. Pokoje - wyremontowane świeżo , dobre materace , telewizor w pokoju, dobrze działająca klima. w pokoju szlafroki i kapcie. Napoje - piwo z butelki stella. Atrakcje dla dzieci - duży park wodny , 4 duże zjeżdżalnie dla wieku 10+ lat i ogrom dla mniejszych. Baseny duże , czyste , dużo leżaków. Polecam wykupienie gold bronzoletek , kosztują 10$ od osoby ale jest tego warte - bo dostajesz pokuj z widokiem na morze , osobna restauracja , lepszy alkohol 24/7, oraz osobna część plaży. Wieczorem dużo atrakcje jak dla dzieci tak i dla dorosłych , nie ma większej potrzeby w wychodzeniu z hotelu. Obok dobra apteka, i sklepy z drobiazgami. Naprawdę polecam hotel.
Miła obsługa, dobre jedzenie , dużo basenów , atrakcje wieczorowe, lokalizacja , morze, świeży remont
brak.
Ten pobyt uratowali kelnerzy, super ludzie. Wróciłabym tam dla atmosfery. O napiwki nie proszą, ale warto dać. Ogólnie jestem zadowolona z wyjazdu. Jest dużo plusów, ale dużo minusów również jest. Głównym minusem jest to, że ten obiekt wymaga remontu przede wszystkim łazienek, wymiana wanny w pokoju to najważniejsza z rzeczy które powinien hotel rozpatrzeć. Nie podoba mi się dzielenie ludzi na lepszy i gorszy sort , dodatkowo płatna opaska VIP, gdzie wydzielony jest osobny bar i osobna plaża z lepszymi leżakami. To jest bardzo słaba sprawa. Sprzątane jest codziennie, Pan który sprząta bardzo uprzejmy, zawsze nas pytał czy wszystko ok. Rafy przy molo nie uświadczyłam, ale rybki piękne podpływały. Baseny w porządku, ale Aqua park nie podobał mi się ze względu na 3 z 5 zjeżdżalni działających z czego 2 były niedopracowane, uderzało się albo o dno basenu, albo o wodę zbyt silnie, aż bolało. Na plus duży obiekt, zadbane ogrody. Jest gdzie pochodzić. Jeśli chodzi o jedzenie ok, jest co zjeść. Nikt głodny nie chodził. Jednak jeśli przyjdzie się za późno to jest dużo brudnych stolików. Kelnerzy i ogólnie obsługa to złoto tego hotelu, zachęcam do dawania napiwków kelnerom, żaden nas o nie nie poprosił, ale bardzo dziękowali i pamiętali o nas zawsze, sprawdzali czy mamy wszystko. Sporo Polaków i dużo Rosjan. (...) Hotel bezpieczny, obsługa najlepsza. (...) W hotelu nic nie zginęło, paszporty zostawialiśmy i otwarte walizki. Wrzucę zdjęcia hotelu, pokoju i super kelnerów :)
Kelnerzy! Dajcie im premie/napiwki! Duży obiekt, atmosfera, brak wymuszania napiwków, ładne ogrody, obsługa.
Zjeżdżalnie, łazienki-wanna żółta nie do wyczyszczenia, brak rafy, czystość do poprawy, dopłaty do opasek.
Moja ogólna ocena hotelu to dobry . Hotel położony blisko centrum, przy prywatnej plaży, (Panowie ochroniarze wypraszali niechcianych handlarzy, było to trochę uciążliwe.)Pokoje do odświeżenia tak jak łazienki szczególnie wanna, pokoje sprzątane codzienne, ręczniki wymieniane codzienne jak zostawiliśmy napiwek czekała na nas niespodzianka z ręczników, Pan (...) o to dbał. Brak dostępności wody butelkowanej,1 butelka na dzień na osobę, Obsługa na plaży spoko codziennie mieliśmy leżaki w pierwszym rzędzie oczywiście za napiwek, była możliwość dopłaty 10$za osobę na dzień za złotą opaskę(lepszy standard pokoju wszystko 24h)ale nam wystarczało to co było, . Jedzenie całkiem spoko, obawialiśmy się ,ale naprawdę było dużo, kilka restauracji, codziennie lody , owoców było bardzo mało. Brak rafy, ale pod pomostem można było zobaczyć kilka rodzajów gatunków ryb. Poza pokojami ,te widoki oddawały wszystko.
Blisko plaża, piękne widoki dużo zieleni
Pokoje do odświeżenia, łazienka w szczególności wanna
Hotel ok, pokoje jednak bardzo stare, nie do końca czyste, łazienka brudna, brak działającego prysznicu, była wanna bez korka, a dysza od prysznica nie działała. Restauracje główne fatalne, brudne talerze, stoły również brudne, sztućce brudne, mała różnorodność jedzenia, wybór dla dzieci raczej słaby, brak różnorodności kuchni, jedzenie nie do końca dosmakowane, w barach przy basenach ciągle brakowało piwa
ładne otoczenie, nie było problemów z leżakami ani przy basenach, ani przy morzy
stary, zaniedbany, słaba dbałość o czystość
Pobyt w Regency Plaza Aqua Park & Spa wspominamy bardzo dobrze. Po przyjeździe zdecydowaliśmy się wykupić pakiet Royal i to była świetna decyzja – korzystaliśmy z restauracji Royal, w której jedzenie było na bardzo wysokim poziomie, a obsługa niezwykle uprzejma i pomocna. Zarówno w hotelu, jak i na plaży spotkaliśmy się z życzliwością i uśmiechem pracowników, co zdecydowanie umiliło nam czas. Na plus zasługuje też bardzo przyjazne podejście całego personelu oraz brak ograniczeń w korzystaniu z basenu – można było pływać już od 7 rano, a także po 21, co dawało ogromną swobodę i dodatkową przyjemność z pobytu. Sam hotel oferuje sporo udogodnień i przyjemną infrastrukturę, jednak animacje – zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci – były na dość niskim poziomie i tu widzimy przestrzeń do poprawy. Mimo tego drobnego minusa, nasz wyjazd był bardzo udany i chętnie wrócilibyśmy do Regency Plaza, szczególnie w opcji z pakietem Royal.
Hotel położony jest pomiędzy górami i morzem Czerwonym. Usytuowany jest wśród palm, zjeżdżalni i basenów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, a dzieci są zachwycone i chcą ponownie wrócić w to miejsce.
Hotel posiada bezpośredni dostęp do morza i pomostu z którego można podziwiać piękne widoki oraz skorzystać ze sportów wodnych.
Pobyt w hotelu ogólnie oceniam za udany. Nie jest on dla osób bardzo wymagających i lubiących "złote klamki", ale każdy znajdzie coś dla siebie. Warto dopłacić kilka dolarów i wykupić opaskę VIP. Animatorzy bardzo przyjemni - nie natrętni. Bardzo pomocna Pani (...), pomagała wszystkim bez znaczenia na rodzaj opaski.
Orientalna kuchnia - pychota Burgery - dzieci mega zadowolone Snack bar przy aquaparku - rewelacja Bar dla opcji VIP - Sztos
Hotel wymaga odświeżenia, czystość w restauracji głównej i toaletach ogólnodostępnych pozostawia wiele do życzenia.
Generalnie sam pobyt oceniam akceptowalnie, moja ocena nie będzie wysoka. Hotel wymaga już odswiezenia my akurat byliśmy po stronie Royal, pokój był sprzątany na szybko przed nami musieliśmy troszkę poczekać. Baseny nie sprzatane w ciągu dnia, ruszjące się kafelki wokół. Dzieci naprawdę musiały uważać.Teraz zaczyna się najlepsze pościel była kompletnie brudna (nie wypisuje detali co na niej było). Klimatyzacja była przykręcona więc nie chłodziła dopiero po dość intensywnej dyskusji z recepcjonistą zostało wszystko naprawione. Jedzenie monotonne, ale idzie coś zawsze wybrać. Co do generalnej czystości na stołówce pozostawia wiele do życzenia. Plaża ok kamienisto piaszczysta. Za te pieniądze wydaje mi się że mogło być lepiej. Podsumowując trzeba o swoje walczyć i być elastycznym oraz przymknąć oko na kilka kwestii. Zniszczone lezaki wszędzie. Rano goście od leżaków rozkładają ręczniki w miejsach gdzie są parasole i jak chcesz mieć dobry spot trzeb rzucić dolarsami. Animacje słabe, aquapark slaby.
Plaża i nic więcej
Higiena na stołówce i w punktach serwowania drinków i jedzenia Pokoje wymagajace remontu Nie działająca klimatyzacja Zepsuta lodówk w pokoju