Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Rewaya Luxury to nowoczesny hotel o bardzo wysokim standardzie, rewelacyjny dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Ja na pewno w przyszłym roku do niego wrócę , jak dotychczas najlepszy hotel w jakim bylam
Dla każdego cos sie znajdzie, mnóstwo basenów i zjeżdżalni, siłownia, spa, amfiteatr
Jako hotel oceniam na 4*. Jesli chodzi o obsługę hotelu bardzo miła zwłaszcza dla blondynek więc nie miałam co narzekać...Jedyny problem jest że nikt nie powiedział że jest tam tyle ludzi pochodzenia Mułzumanskiego czy coś podobnego ...Pchają się wszędzie i walka o jedzenie szok.Jest tyle jedzenia że dla wszystkich wystarczy.A obie stoły pełne i zostawiają wszystko gdzie popadnie bardzo hałaśliwi,dzieci jest od groma ich wszędzie..
Czysto w pokojach . Baseny super .
Internet porażka. Szyf obok basenu gdzie jedzenie jest wszędzie .Polacy bardzo chorują.
Jeśli chodzi o sam hotel, to jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje były codziennie sprzątane, a obsługa dbała o porządek. Jedynym minusem był fakt, że trudno było spokojnie odpocząć na leżaku przy basenie czy na plaży, ponieważ bardzo często podchodzili pracownicy oferujący różne wycieczki, masaże i inne usługi. Bywało to dość uciążliwe i zakłócało relaks.Blisko plaża.
Hotel ogólnie fajny, czysty ale ilość osób dramat kolejki w głównej restauracji gigantyczne, po trzech dniach na obiad chodziliśmy do snack barów. Tak samo nie wiem czy trafiliśmy na jakieś święto ale ludzi pochodzenia arabskiego było bardzo dużo nie mam nic do nich ale tu okazali się bardzo konfliktowi, wszędzie wchodzili bez kolejek.
Hotel ładny czysty pokoje bardzo duże sprzątane codziennie. Na plus Pepsi sprint woda oraz soczki codziennie uzupełniane.
Baseny i plaża ok.
Największym problemem jest restauracja w której po prostu niema miejsca. Znalezienie wolnego stolika graniczy z cudem. Potem trzeba czekać na posprzątanie go. W hotele 70 procent to tzw. tubylcy którzy nabierają wszystkiego pełne talerze więc kolejki po jedzenie ogromne. Niestety niema obsługi kelnerskiej trzeba iść samemu po sztućce i napoje. Panowie tylko sprzątają stoliki.
Super 4/5 jedzenie też ok . Ogólnie obsługa miła . Duzo ludzi ale czułem się bezpiecznie.
Śmierdziało gdzie nigdzie
Bardzo polecam ten hotel. Pokoje czyste, przestronne. Bardzo dużo zieleni na terenie obiektu. Obsługa przesympatyczna i pomocna. Super aquapark i baseny. Blisko do plaży. Nie było żadnego problemu z wolnymi leżakami. Jedzenie różnorodne i bardzo dobre. Dzieci zachwycone. Do śniadania i kolacji przepyszne soki. Super opcja to również bar z przekąskami, czynny również późnym wieczorem. Chętnie kiedyś wrócimy.
Duży aquapark, opieka ratowników. Przestronny pokój. Dostęp do basenów i morza bezpośrednio przy hotelu. Fajna i spokojna dzielnica - bez stresu można było wyjść na zakupy poza hotel.
Spędziliśmy w hotelu "Rewaya Inn Resort w Hurghadzie" fantastyczny tydzień na początku czerwca (4–11.06.2026) w czteroosobowym składzie (my z żoną oraz nasze córki, 14 i 10 lat). Z czystym sumieniem możemy polecić ten obiekt na rodzinny wypoczynek, choć ma małe minusy, o których warto wiedzieć. 👍 Największe plusy: - Infrastruktura i przestrzeń: Hotel jest ogromny, a pokoje bardzo przestronne, dzięki czemu jako 4-osobowa rodzina mieliśmy pełen komfort. - Aquapark i baseny: Absolutna rewelacja! Wielki aquapark z mnóstwem zjeżdżalni oraz cała masa basenów o różnej głębokości – dziewczynki (zarówno nastolatka, jak i młodsza córka) były zachwycone. - Gastronomia bez kolejek: Przestronna jadalnia główna oraz aż 5 restauracji a'la carte. Jedzenie było smaczne i bardzo różnorodne. Co ważne, mimo dużego obłożenia hotelu, w jadalni nigdy niczego nie brakowało, a obsługa sprawnie organizowała pracę. - Leżaki bez walki: Ogromny plus za to, że o żadnej porze dnia nie trzeba było "walczyć" czy rezerwować z samego rana darmowych leżaków przy basenach. 🧹 Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa! Największe i z całego serca płynące podziękowania należą się chłopakowi, który sprzątał nasz pokój numer 5343 – (...). Niezwykle uczynny, pomocny i sympatyczny człowiek! Codziennie dbał o idealną czystość, regularnie uzupełniał napoje, w tym ulubione soczki naszych dziewczynek. Najwspanialszym akcentem, na który córki czekały każdego dnia, były niesamowite postacie z ręczników, które (...) tworzył i układał na łóżkach. Taka obsługa to skarb! 👎 Co można poprawić? (Minusy): - Słabe animacje i wieczorne show: Mimo obecności sporego zespołu animatorów, brakowało realnych atrakcji, gier czy zabaw dla dzieci. Jedyne zaangażowanie z ich strony to krótki taniec przy basenie o godzinie 10:00. Wieczorne show również pozostawiały sporo do życzenia – bardzo uboga scena, irytujące, non-stop przerywające nagłośnienie i mało porywające występy. - Lokalny alkohol: Dużym minusem były bardzo kiepskie drinki będącymi w pakiecie All Inclusive. Serwowane alkohole bazują na ich miejscowych, dość specyficznych i dziwnych w smaku "aromatyzowanych" wyrobach, co bardzo psuło smak koktajli. Podsumowanie: Jeśli szukacie hotelu z bezpiecznymi, świetnymi basenami, dobrym jedzeniem i przestronnymi pokojami, to Rewaya Inn Resort będzie strzałem w dziesiątkę. Gdyby poprawić program animacyjny, hotel byłby idealny. My wróciliśmy bardzo wypoczęci i zadowoleni!
- Obsługa - Infrastruktura i przestrzeń - Aquapark i baseny - Gastronomia bez kolejek - Leżaki bez walki
- Słabe animacje i wieczorne show - Kiepskie aromatyzowane drinki
Super miejsce na wakacje z dzieciakami . Polecam .
Czysto przyjemnie, obsługa super
Hotel oceniam na bardzo dobry. Jedyny minus WiFi - tragedia. Jedzonko smaczne, pokoje duze i czyste. Obsługa mega miła, obiekt bardzo zadbany. Byliśmy 11 dni i nie nudziliśmy ani chwili :)
Duże czyste przestronne pokoje. Różnorodne jedzenie. Zieleń otaczająca hotel
WiFi, przeludnienie. Kuchnia za mała. Nie jest przystosowana do takiej ilości ludzi, przepychających się w kolejkach. Każdy posiłek to była walka o przetrwanie.
Pokój nadszarpnięty zębem czasu ale porządny . Klimatyzacja sprawna . Woda ciepła pod prysznicem na bieżąco :-). Pokój duży, około 45 metrów. My mieliśmy pokój na parterze, z ogródkiem , widokiem na basen. Cudownie.
Blisko plaży, dużo basenów, fajne zjeżdżalnie. Smaczne posiłki. Napoje i jedzenie dostępne o każdej porze dnia. Napoje dostępne w lobby przez 24 h na dobę.
Na wakacjach nie szukam minusów. I w tym hotelu też ich nie było. Porządne , mocne 4 gwiazdki.
Wszystko wporzadku, czysciutko jak na egipskie standardy, aby wejsc do wody przydaja sie buty do plywania. Jestesmy zadowoleni z wyjazdu.
Czystosc, obsluga ,
Pokój tragedia , obsługa też, reszta bardzo dobrze
Bardzo duży pokój, codziennie sprzątany, uzupełniany barek-piekny widok na morze
.(...) obsługa, czystość
Hotel rewelacyjny, jedzenie przepyszne, na pewno nikt nie będzie chodził głodny. Obsługa bardzo uprzejma. Barmani po drobnych napiwkach naprawdę stają na wysokości zadania. Animacje dla dzieci: codzienna wieczorna dyskoteka, ale nasze maluchy były zachwycone. Polecam hotel i jestem pewna, że jeszcze tam wrócimy.
Czystość, smaczne jedzenie, mili ludzie.
Pobyt oceniam na bardzo dobry. Pokoje sprzątane codziennie Czystość w hotelu również bardzo dobra Ogólnie hotel zadbany Bardzo dużo zieleni Dużo Polaków Tubylców również , ale nam to nie przeszkadzało Gorzej czasem zachowywali się Polacy niż Arabowie. Obsługa bardzo miła pomocna przy barach na restauracjach na basenie tak naprawdę wszędzie :) Aquapark mega Plaża koniecznie buty do wody inaczej nie da się wejść lub można sobie zrobić krzywdę od kamieni. Animacje były codziennie . Lody po obiedzie i kolacji Jedyny minus dla moich dzieci że nie było arbuzów Za tą cenę serdecznie polecam
Bardzo dużo zieleni Miła pomocna obsługa Codziennie sprzątane Duży obiekt Blisko do lotniska
Wad jako hotel nie zauważyłam Jedynie plaża kamienista I WiFi tylko na lobby W pokojach z tego co wiem to nie było
Wszytko na najwyższym poziomie Dbanie o gości Czysto w pokojach Obsługa bardzo mila
Dużo dostępnych barów. Czyste pokoje Mnóstwo różnorodnego jedzenia
Rewaya Luxury. Świetny hotel: czysto, smacznie, zadbane do granic możliwości
Obsługa, baseny, WIFIIII
Uczucia z pobytu mieszane hotel niby ok duzy zadbany teren oraz ilosc basenow, dla dzieci fajne atrakcje, oraz aquapark , pokoj odnowiony ale mial bardzo duzo niedociagniec wykonczenie i silikony w lazience dramat z klimy w kazda noc smierdzialo stęchlizną . W ostatnia dobe nie bylo wody pozniej leciala pomaranczowa. Widac ze pokoje maja juz swoje lata za soba.
Teren w hotelu zadbany
Pokoje oraz zapachy w nich
Hotel fantastyczny, super miejsce dla dzieci. Plusem są kolacje z różnych kuchni świata. Pokoje czyste. Proponuję zabrać cos na komary do gniazdek 😁
Dużą ilość basenów, bezpośredni dostęp do morza