Ring Beach

3.6

Ogólnie hotel ok. Pokoje trochę słabe klima kiepska woda leci w łazience pomimo zgłoszenia to zostawili ręcznik i co dzień go wymieniali. Na klatce schodowej chusteczka potrafiła leżeć 3 dni i nikt nie podniósł. Teren hotelu zadbany cały czas zamiatanie ściąganie wody z płytek widoki super.

Hotel 5* nie zasługuje nawet na 2*. Od samego przyjazdu problemy . Rezerwacja na 8 osób (3 pokoje). W lutym w czasie rezerwacji prośbą o wysłanie wiadomości do hotelu żeby pokoje były koło siebie . Biuro podróży potwierdziło że wysłana wiadomość pytałem dwa razy. W recepcji w czasie zameldowanie pytam Pani (...) ( recepcjonistka) czy dostała takie info i czy nie będzie problemu żeby pokoje były koło siebie . Pani (...) odpowiada że tak jest info i że nie będzie problemu . Jakie było nasze wielkie zdziwienie jak przy odbiorze pokoi każdy był w innej części hotelu . Próbowaliśmy zmienić pokoje pani (...) mówi że może w inny dzień się uda ale nie jest pewna. Tego samego dnia okazało się że dwa pokoje obok mojego zajmują ludzie co z nami przyjechali . Czyli proste pani (...) nie dostała kasy w paszport to nie spełni naszej prośby. Brak informacji o transferze powrotnym i znów pani (...) w roli głównej nie wydrukowała informacji a jak się jej pytaliśmy to burczała na nas że wszystko jest w segregatorze a nie było. Przedłużenie pokoju w dzień wyjazdu tylko możliwe na max 3 godziny i kosztuje 45 euro i tu hit płatne tylko gotówką mimo że mają terminal ciekawe dla czego . Pokoje małe schludne standard różnił się w zależności od piętra i budynku a cena taka sama za wszystkie też dziwne . W całym hotelu zaniki prądu dość dokuczliwe i częste tak samo często wyłączają internet . Straciliśmy jeden dzień na doproszenie się żeby naprawili w pokoju prąd ba się wyłączał samoczynnie . Udało się za trzecim razem jednak musieliśmy z nimi być w pokoju żeby to naprawili bo inaczej by znów wyszli i powiedzieli ze wszystko działa. Basen jest ale mały jak na tyle ludzi każdy wpada na siebie . Zjeżdżalnia też jest i to jest jedyny plus. Dzieci mają poranione plecy od zjeżdżania w taki dobrym stanie ona jest, całe szczęście że wlaczaja ja tylko dwa razy dziennie na godzinkę. Plaża tragedia mała i brzydka w opisie że kamienista pod tym opisem rozumiem że są kamyki jak się do wody wchodzi a nie ze są głazy w wodzie i trzeba uważać gdzie się stawia nogę. Teraz pora na hit tego hotelu czyli stołówkę miejsca mała jak na tyle ludzi na stolik trzeba czekać aż posprzątają a jak już się doczekasz i posprzątają to czeka cię poszukiwanie widelca noża nie daj Boże chcesz zjeść zupę to i jeszcze łyżkę musisz znaleźć. Samo jedzenie hmmm co napisać wyobraźcie sobie coś najgorszego co jedliście i jak sprubujecie tego co tu dają to zmienicie zdanie o tamtym jedzeniu . Najlesza jest skrzynka na napiwki na stołówce za to że sam musisz sobie ogarnąć stolik widelce i że jedzenie nie ma smaku chcą jeszcze napiwek . Jeżeli chodzi o napiwki to mistrzem wyłudzania jest barman , sam się upomina żeby mu dać napiwek a jak nie dasz to nie licz na drinka fajnego .

Pobyt uważam za udany, hotel kameralny nie za duży co dla nas było na plus. Praktycznie przy plaży, w otoczeniu gór. Na pobyt 7 dniowy 3 dni pełne słońca, reszta przez połowę dnia było niebo zachmurzone od gór, popołudniu wychodziło słońce, można było wypocząć, a nie męczyć się w ciągłym upale. Animatorzy super, (...) barman (...) super. Jedzenie bardzo bardzo dobre, dobrze doprawione różnorodne, jedynie śniadania monotonne. Dla dzieci przy basenie słodki bar z lodami, kawą mrożoną, granitami. Zjeżdżalnie czynne w określonych porach, natomiast dzieci wchodziły na sucho i sobie radziły:) leżaki niestety ale trzeba sobie rezerwować przy basenie, nie jest ich za dużo. Co istotne bo nie było na zdjęciach przy placu zabaw jest mini park wodny dla mniejszych dzieci z różnymi wodnymi atrakcjami- bardzo fajny. Plaża wąska żwirkowa- minus, musisz mieć buty do wody, wejście kamieniste, ale dla chcącego nic trudnego można z pomostu bezpośrednio wskoczyć do morza. Bar przy plaży ok, przekąski typu fast food, napoje wszystko jak w barze przy basenie czynny do 18:00, potem podczas dyskoteki ale wtedy już drinki płatne. Co do baru przy basenie jest tylko jeden, nie ma baru w lobby, także trzeba swoje odstać..... Czystość pokoju dobra, jak się przypatrzysz widać zacieki na lustrach, kafelkach w łazience, uciążliwa pani sprzątająca, która nas budziła bo ona teraz chce sprzątać, ale po dwóch dnia odpuściła, przychodziła później jak już nie wytrzymałam i jej parę słów o prywatności i chęci wyspania powiedziałam. Ogromny minus za brak szafy, było coś na pierwowzór wnęka z wieszakami i dwie małe szuflady, także cały pobyt walizki rozwalone na podłodze bo nie było gdzie dać ubrań. W hotelu przewaga Rosjan, na szczęście w miarę grzecznych, rosjanki paradujące w stringach na każdym kroku..... Animacje niestety pod Rosjan, (...) prowadzący imprezy trochę tłumaczył na angielski ale ogólnie wszystko po rosyjsku, co nie zmienia faktu, że były fajne, można było się pośmiać. Jeden Turecki wieczór z muzyką na żywo przy basenie, super impreza i dobre jedzenie. a Rezydenci zachęcają do wizyty na miejscowym bazarze w poniedziałki- katorga totalna, ciepło że można zemdleć, a ceny wcale nie dużo niższe niż na bazarach w okolicach hotelu, polecam bezpośrednio na przeciwko, dobro jakościowe rzeczy w dobrych cenach. Wycieczkę polecam statkiem na Suluada (...) - można znaleźć na facebooku, nie opłaca się kupować wycieczek u rezydentów. Ogólnie pobyt uważam za udany, poznaliśmy fajnych ludzi, dobrze się bawiliśmy i przy okazji odpoczęliśmy.

Kameralny hotel. Czysto, pokoje sprzątane codziennie. Pokoje rodzinne składają się z pokoju przechodniego bez okna + normalny pokój. Głośna klimatyzacja. Ładny basen i wodny plac zabaw dla dzieci. Bardzo dużo Rosjan i wieczorne animacje tylko dla nich.

Hotel jest dobry, personel również. Oczywiście nie dam pięciu gwiazdek, ale solidna czwórka na pewno. Jedzenie smaczne, teren hotelu zadbany. Z minusów – słabe sprzątanie w pokojach. Poza tym wszystko w porządku, rodzina zadowolona. Polecam ten hotel.(...)

Nazwa  Ring Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

3.6

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Przemek

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Dużo jedzenia. Fajne animacje. Blisko plaża. Zadbany teren.

Wady

Pokoje słabe. Klima słaba.

3.4
Dariusz

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Bliski transfer z lotniska około godziny . I tyle więcej zalet nie ma ten hotel .

Wady

Pani (...) w recepcji . Częste awarie brak prądu brak internetu . Ciężka komunikacja w recepcji . Maly basen dużo gości. Zjeżdżalnia uszkodzona. Brzydka plaża.

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Jedzenie, atmosfera, otoczenie, animatorzy, lokalizacja

Wady

brak szaf, wąska żwirkowa plaża, Rosjanie

Kamila

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Czysto, miła obsługa, duży basen, plac wodny dla dzieci

Wady

Nastawienie na Rosjan, mało komfortowe pokoje rodzinne, głośna klimatyzacja

Artur

Pobyt - Czerwiec 2025

Marzena

Pobyt - Czerwiec 2025

Byliśmy w hotelu Ring Beach w czerwcu 2025 wraz z 7 letnim dzieckiem. Pobyt oceniam bardzo dobrze, według nas niczego nie brakowało. Lokalizacja: Lokalizacja super. z jednej strony góry, a z drugiej strony morze. Dojazd z lotniska trwał około godziny więc poszło gładko i przyjemnie. Zameldowanie: Byliśmy na miejsku koło 10 rano od razu otrzymaliśmy opaski, a pokój był dostępny około godziny 13. Otrzymaliśmy jedną kartę do pokoju co delikatnie nas zdziwiło ponieważ zazwyczaj dostawaliśmy w hotelach dwie karty. Jednak byłam świadkiem jak goście zażyczyli sobie drugą kartę i nie było z tym żadnego problemu. Wraz z kartą do pokoju otrzymaliśmy 3 karty na ręczniki które pobiera się na poziomie -1 koło Hammam i Siłowni od godziny 8:00. Oddać ręczniki można nawet koło 20:00. Pokój: My mieliśmy pokój standard od strony cmentarza, ale szczerze powiedziawszy gdyby ktoś nie uświadomił nas, że to cmentarz to nawet bym się nie zorientowała. Z naszego pokoju bardziej było widać drzewa i alejki niż nagrobki :) Pokoje standard mają widok właśnie albo na ten cmentarz, albo na hotel obok, albo od wewnętrznej strony gdzie widać okna z budynku hotelowego z drugiej strony. Można też w recepcji dopłacić do pokoju deluxe (widok na basen i morze) ale to pewnie będzie zależało od ich dostępności a cena od sezonu. Pokoje malutkie ale czyste, nic więcej nie trzeba. Jedno duże łózko, jedno małe. Balkon też w sam raz. Łazienka z prysznicem. Suszarka, TV, Lodówka uzupełniona w pierwszy dzień w wodę n/gaz, gaz oraz soczki. Myśmy akurat nie korzystali więc nie wiem czy uzupełniają. Wszystko porządnie sprzątane każdego dnia, Panie sprzątające bardzo się starają. Wymeldowanie: Jeśli chodzi o wymeldowanie to kartę należy oddać do 12:00. Można dopłacić 15 dolarów na godzinę w celu przedłużenia, ale w naszym terminie mówili, że można przedłużyć max o 2 godziny. O 12 zdaliśmy kartę i zostawiliśmy bagaże w specjalnym pokoju do którego można było swobodnie wchodzić po rzeczy. Opaski nam zostawili, więc mogliśmy spokojnie z wszystkiego korzystać. My mieliśmy wyjazd z hotelu o 18, więc po basenie poszliśmy do hammam gdzie mogliśmy wziąć prysznic i swobodnie w przebieralni przebrać się na podróż. Jedzenie: Restauracja główna: Śniadanie 7:30 - 10:30 (między 10:00 a 10:30 późne śniadanie gdzie było mniej produktów) Na zewnątrz przy basenie smażyli omlety, jajka sadzone i pancakes. W środku płatki, wędliny, sery, warzywa, owoce, dżemy, jajka. Lunch 12:30 - 14:30 - zawsze na zewnątrz coś przygotowywane na bieżąco oraz w środku full różnych produktów (mięso, kasza, ryż, sałatki, słodkości, owoce, warzywa, zupy, pieczywo) Kolacja 19:00 -21:00 tu zawsze największy wybór - w ciągu 8 dni za zewnątrz nic się nie powtórzyło, w środku na przeciwko zup też codziennie coś innego. Sałatki zazwyczaj te same ale chyba 20 różnych więc można kombinować. Bar na plaży -przekąski od 12:00 - 16:00 - hamburgery,frytki, nuggetsy, pizza, sałatki Bar słodki przy basenie 10:00 - 18:00 (przerwa 12:30 - 14:30) gdzie serwują lody gałkowane Algida, żelki Harribo, granitę i kawę mrożoną. Oczywiście bar z napojami i jest i na basenie i na plaży, gdzie serwują drinki,piwo, kawę, herbatę i napoje gazowane i niegazowane. Basen: 2 zjeżdżalnie odkryte - biała prosta i niebieska zakręcona czynne tak jak stwierdzi ratownik :) zazwyczaj 10:30 - 11:30 i popołudniu 14:30 - 16:30 ale podczas naszego pobytu wydłużali czas albo extra włączali jak było zainteresowanie. Basen głęboki na 140 cm. W cieniu jest również malutki brodzik dla dzieci. Obok słodkiego baru na basenie jest zejście w dół do basenu krytego z leżaczkami gdzie jest bardzo cicho i spokojnie i jest zimna woda więc można się ochłodzić. Plaża Piaszczysto żwirowa z pomostem. Leżaków bardzo dużo. łagodne zejście ale dosyć szybko jest głęboko. Rozrywka: Mini klub dla dzieci koło wyjścia z plaży, przed dużym placem zabaw. W klubie zajęcia trwają i do południa i popołudniu. Wszystko jest rozpisane na tablicy. Malowanie t-shirtów, buziek itd. O 20:30 na amfiteatrze mini disco. Na plaży codziennie 2 x mecz siatkówki i 2 x gra w bule Na basenie - water polo 2x dziennie, aquaerobic o 11:30 i po aqua zajęcia na desce surfingowej (rzut do wiadra, skakanka). Obok basenu rzutki o 16:00. Ekipa animatorów rewelacja, mili, uśmiechnięci i pomocni - zresztą jak cała obsługa. W większości mówią po rosyjsku ale jak powiesz, że tylko angielski to tłumaczą po angielsku. W okolicy oczywiście bazarki, a tak na dobrą sprawę to obok basenu też jest sklepik, więc pamiątki można kupić nie wychodząc z hotelu. Wycieczki można kupić albo od lokalnych biur (obok bazarków jest pełno stoisk oferujących wycieczki) albo poprzez strony internetowe biur podróży lub lokalnych biur oferujących wycieczki (...). Polecam wycieczkę na Tureckie Malediwy (Sulu Ada) ponieważ transfer z okolic Beldibi trwa 1,5 godziny, a nie 3 godziny jak w przypadku hoteli w okolicach Side . Generalnie dorośli plus 7 latek - hotel extra

Zalety

Hotel kameralny, miła obsługa, czysto, rozrywka i dla dorosłych i dla dzieci. W niedzielę wieczór Turecki gdzie okolica basenu jest wystrojona na biało, przygotowują kolorowe drinki, serwują kebab. Muzyka na żywo, tańce i tort :) Wieczorem można spędzić czas aktywnie - obok kids clubu jest plac zabaw statek, ping pong, kosze do gry w koszykówkę i bramki do piłki nożnej, huśtawki i trampolina. Chyba przygotowują coś nowego bo składali nowy plac dla maluszków :)

Wady

Plaża piaszczysto żwirkowa - buty do wody obowiązkowe. Dziecko raczej w piasku się nie pobawi,ale naszemu 7 latkowi wystarczył basen. Kto co lubi :) Mnie jedynie brakowało spaceru po piasku bez wbijajacych się kamyczków :)

Adrianna

Pobyt - Maj 2025

Bardzo polecam ten hotel! W sumie nie wiem czemu ma tak mało opinii. Byliśmy tylko na kilka dni ale naprawdę nam się podobało. Po pierwsze obsługa, bardzo mili ludzie, pomocni i zaangażowani w swoją pracę, już na wejściu powitał nas miły Pan i zabrał bagaże do pokoju, pokazał wszystko co i jak :) Co do obsługi są też bardzo przyjaźni animatorzy. Codziennie odbywa się aqua areobik, turnieje siatkówki czy rzutek. Wieczorami są noce z karaoke oraz takie dla dzieci, więc to też na plus. Barmani serwują pyszne drinki do stolików. Zawsze podchodzą, zagadują ci ludzie po prostu interesują się gośćmi:) Pokoje są czyste, sprzątane były codziennie podczas naszego wyjazdu. W lodówce za free woda oraz soczki na start. Jedzenie - bardzo dobre! rano smażone pancakes oraz omlety na życzenie. Wieczorami grill z pysznym mięsem a co wtorek jest turecka noc z ich tradycyjnym kebabem, sushi masterem oraz kolorowymi drinkami. Hotel ma swoją plażę, jest tam bar oraz lunch w godzinach popołudniowych. + są przepiękne widoki na góry z hotelu

Zalety

obsługa!! czystość klimat górski

Pobyt - Maj 2025

Hotel oceniam naprawdę dobrze. Smaczne różnorodne jedzenie, jest czysto, wygodne łóżka, basen ze zjeżdżalnią, dobre drinki, kawa mrożona, lody , nawet żelki Haribo dla dzieci 😊 byliśmy na początku sezonu koło 3.05 w hotelu zaczęły się animacje i inne atrakcje typu gry, gimnastyka itp. w ciągu dnia.

Zalety

Położenie przy samej plaży l, dużo sklepów w okolicy, godzina drogi od lotniska

Wady

Nie było o co się przyczepić, może pokoje mogły by być większe i szafa powinna mieć półki a nie tylko wieszaki

Magdalena

Pobyt - Maj 2025

Hotel był w porządku, ale bez większych rewelacji. Posiłki przeciętne, i nie ma wielkiego wyboru, jednak każdy znajdzie coś dla siebie. Bez wyszukanych potraw i deserów. Wielki minus za okropną kawę!!! Nigdzie nie była dobra :( Obsługa ok, raczej przeciętna. Drinki fajne, na normalnym alkoholu, jednak różniły się dość mocno, w zależności od przygotowującego je barmana... Byliśmy na początku maja, kiedy powinien się rozpocząć sezon, jednak animacje były praktycznie żadne. Pod koniec wyjazdu coś się zaczęło dziać, ale max 30min wieczorem i raczej na takie 3+. Pokoje były czyste i sprzątane codziennie, jednak wodę do pokoju trzeba było sobie przynosić samemu. W kilku miejscach były ustawione lodówki z małymi butelkami. Hotelowi na pewno nie dała bym 5*. Max 4. Niestety baardzo dużo Rosjan i cokolwiek się działo, to było w języku Rosyjskim. Większość animatorów i obsługi nie mówiła po angielsku, jedynie w recepcji, ale też bez rewelacji. Basen zewnętrzny i wewnętrzny, oraz sauna do korzystania za darmo :) (...)

Maryna

Spodobało się. Oceniam hotel jako 8/10. Położenie dobre, miła obsługa, normalne wyżywienie, mogło być czyściej, niebezpieczne wejście do morza.

Zalety

Bardzo zielony terytorium hotelu. Wspaniała animacja dla dzieci i płac zabaw. Położenie przy plaży.

Wady

Brudne toalety przy plaży, brudny korytarz na 4 piętrze, duże kamienia

Angelika

Bardzo dobry. Wszystko blisko, plaża dobrze zagospodarowana, czysto, animacje.

Zalety

Piękne położenie, dużo zieleni.

Wady

Zbyt głośna muzyka przy basenie. Hotele jakby prześcigały się w głośności, a że jest jeden obok drugiego to nie raz mieszają się 2 głośniki,,, miejscami nie idzie pogadać.

Beata

Hotel dla osób niewymagających. Potrzebuje odświeżenia, łóżka pojedyńcze rozsuwają się a materace mają inną wysokość, więc na czas pobytu rozwód 😜 Generalnie reszta jest super. Okolica bardzo ładna, dużo sklepów, a w poniedziałki jest bazar dosyć duży tylko trzeba się ostro targować bo ceny wyjściowe mają z kosmosu. Jedzenia jest bardzo dużo, owoce, warzywa, przekąski itd W południe lody. Pyszne drinki i nie szczędzą alkoholu.

Zalety

Dla mnie hotel był super, plaża kamienista ale wystarcza buty do wody

Wady

Brak łóżka małżeńskiego

Krystyna i Teodor

Bardzo dobry hotel,zasługuje na*****.Położony przy plaży, dużo zadbanej zieleni i kwiatów

Zalety

Położenie,czystość, dobre urozmaicone jedzenie, miła obsługa. Bardzo dobra obsługa i smaczne jedzenie w barze przy plaży. Bliskość lotniska.

Wady

Brak.🙈

4.3

Niestety nie polecę tego hotelu. HAŁAS, NIEDOBRE JEDZENIE Po pierwsze i najgorsze to hałas, ciągła głośna muzyka na basenie od rana do wieczora. Zaznaczam, ze nie chodzi o puszczanie muzyki, ale o totalne n@pie*d@lanie na maxa. To absolutnie uniemożliwia wypoczynek. Po drugie jedzenie. Po raz pierwszy widziałam jak ludzie chodzą wokół stołu z pustym talerzem i szukają czegokolwiek co się nadaje do jedzenia. Siłownia nieczynna przez cały pobyt, mimo, ze miała być dostępna. Obsługa nie potrafi mówić po angielsku, nawet w recepcji, więc nie można porozumieć się w żadnym temacie. I niestety karaluchy wokół hotelu. Syn widział tez lobby. Hotel na dwie i pół gwiazdki max.

Zalety

Piękne widoki, góry, kwiaty

Wady

ogromny hałas, mega głośna muzyka do pozna w nocy niedobre, ciagle to samo jedzenie niemożność porozumienia się z obsługa

Hotel nic szczególnego, pokoje totalny dramat wiele nie działających urzadzeń i wzywanie elektryka. Jedzenie nic szczególnego ciagle to samo.Mam porównanie pobytu w Turcji osiem lat wczesniej to totalny kosmos był. Teraz masówa. Pełno rosjan w hotelu. Obsługa w restauracji w miarę ok, ale w barach wieczorem, to jakieś buraki bez jakichkolwiek podstaw językowych. Nie wszędzie działająca klimatyzacja w hotelu. Czułem się jak za komuny w polsce na osrodku wczasowym, gdzie wszędzie była kolejka za jedzeniem a ludzie już kilka minut wczessniej czekali w blokach startowych. Może to i smieszne a realne ponieważ tak było. Na dwa tysiące pokoji 8 osób z polski. W recepcji brak komunikacji w języku angielskim.

Zalety

Własny dostęp do plaży

Wady

Szkoda czasu na opisywanie

Barbara

To moje najgorsze wakacje :( :( :( Jeszcze nigdy tak się nie pomyliłam!!! Czuję się mocno oszukana :( Hotel jest okropny, stary, brudny z rozlatującym się wyposażeniem. Brudne podłogi, okna, zasłony, ściany, w jadalni podkładki pod talerze przyklejone brudem do stołu... wszędzie najtańsze meble, krzesła plastikowe. W pokoju tak mało miejsca, że nie było gdzie rozłożyć walizek a szafa malutka. Jedzenia niby dużo ale wszystko podobne bez smaku. Wszędzie kolejki i gonitwa za stolikiem. Tzw. drink bar przy basenie (właściwie jedyny) to totalna porażka. Do picia nadaje się tylko piwo, bo to jedyny zimny napój. Reszta bez dużej ilosci lodu nie do wypicia. Obsługa mówi tylko w j.rosyjskim, bo Rosjanie to 90% gości. Muzyka i animacje dostosowane wyłącznie dla nich. Muzyka gra tak głośno, że nigdzie (nawet na plaży) nie można się od niej uwolnić. Wszędzie jeden jazgot nie do wytrzymania. Totalny brak możliwości wypoczynku. Byłam też świadkiem bójki o leżaki przy basenie. Plaża kamienista z widokiem na góry, woda czyściutka. Nie polecam tego hotelu nikomu (choć Rosjanie wyglądali na zadowolonych), szkoda pieniędzy, wakacji i nerwów.

Hotel dość kameralny co dla mnie jest na plus, przepięknie położony , dużo zieleni i piękne widoki. Plaza żwirkowa, leżaków dużo ale przy samym morzu brakowało mi parasoli, po obu stronach pomostu zrobiona ścieżki ułatwiające wejście do wody ( konieczne buty ). Sam hotel wymaga kilku remontów i w mniejszym bydynku jest tylko jedna winda z której korzysta również obsługa… pokoje sprzątane codziennie- przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa w całym hotelu. Rewelacyjny zespół animatorów!! Animacji na prawdę jak na niewielki hotel sporo ,swojsko i sympatycznie… już na drugi dzień znali nasze imiona :) Jedzenie smaczne, choć powtarzalne , przepyszna pizza w barze na plaży. Dużo owoców i kolorowe drinki w cenie. Czasem się miało wrażenie że troszkę za mało obsługi jest w barze z drinkami i tym z przekąskami . Jeśli ktoś nie oczekuje „ wodotysków” i szuka odskoczni od „molochów” to hotelik na prawdę przyjemny i można super i wypocząć i się pobawić. Sporo Polaków ale też sporo rosyjskojęzycznych gości (niekoniecznie Rosjan) i język rosyjski był dominującym wśród personelu , choć kilkoro włącznie z animatorami(ci próbowali nawet po polsku mówić 😂) mówiło troszę po angielsku . Myślę że mogłabym tam wrócić .

Zalety

Kameralność, położenie , animacje, smaczne jedzenie.

Wady

Pare rzeczy wymaga naprawy i odświerzenia.

Kaśka

Super hotel!!!Polecam go każdemu kto chce spędzić wspaniałe wakacje.Wraz z grupą znajomych spedzaliśmy urlop w hotelu Ring Beach na początku lipca tego roku.Od samego początku wszysko na plus. Do hotelu dotarliśmy w nocy 3 lipca, szybkie i sprawne zameldowanie,po czym otrzymaliśmy klucze i udaliśmy się do pokoji. My mieliśmy pokój trzy osobowy fajny i przestronny .Czysto sprzątane codziennie. W restauracji dużo miejsca , jedzenia bardzo dużo i bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa hotelu to przeważnie młodzi ludzie cały czas dbają o czystość. Animacje dla gości codziennie ,przy basenie muzyka umila czas gościom. Do plaży prowadzi ścieżka przez piękny ogród. W barze przy plaży można napić się zimnego piwa i innych napojii, jak i pysznej kawy z expresu. Tam również podają jedzenie typu fastfood ,owoce i ciasteczka. Plaża kamienista ,leżaków bardzo dużo ,super jest też molo gdzie można poleżakować. Nie rozumiem tych negatywnych opinii ,najlepiej pojechać samemu i przekonać się jak jest naprawdę! Karaluchów brak.

Zalety

Piękna okolica ,czystość hotelu, pyszne jedzenie, czysta plaża .

Wady

Dużo Rosjan.

Roman

Byliśmy z dziećmi .W pokojach było kilka rzeczy do poprawy (wypadające gniazdko ,niektóre meble widać że mają swoje lata) ale to drobiazgi które nie miały wpływu na jakość pobytu .Ogólnie wszyscy jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu.

Zalety

Miła i pomocna obsługa hotelu ,codzienne animacje dla dzieci i dorosłych , codzienie sprzątany pokój

Wady

bardzo kamienista plaża nie polecam dla rodzin z małymi dziećmi.

Aneta

Pobyt - Maj 2023

Jedno pomieszczenie dla 5 osób z przesuwanymi drzwiami i jedna łazienka.

Zalety

Blisko do plaży, dobra kuchnia

Wady

Palenie papierosów podczas posiłków na dworze

Ring Beach