Riu Palace Tenerife

Wyjątkowy

Jedna rzecz popsuła mi cały pobyt w tym hotelu. Turysta niemiecki traktowany jest o wiele lepiej niż polski. Można to odczuć prawie na każdym kroku.

Zgadzam się z Tomaszem - po kilku dniach pobytu miałam ochotę zmienić hotel. Turysta z Niemiec jest traktowany tak jak ja miałam nadzieję być traktowaną. Plusem (dużym) są posiłki. Nigdzie przedtem ani później nie spotkałam się z takim urozmaiceniem.

Jeden z najlepszych hoteli w jakim byłam. Bardzo wysokiej klasy , czysty , zadbany, nie było nic do czego można byłoby sie przyczepić. Na sniadania i obiadokolacji był tak ogromny wybór, że nie sposób było wszystkiego spróbować w ciągu 14 dni! Niedaleko hotelu najładniejsza plaza. Ogólnie hotel, do którego chce sie wrócić dla tak wybrednych klientów jak ja;-)Polecam z czystym sumieniem.

super hotel dla wymagających ,okolica piekna,obsługa bardzo profesjonalna, jedzenie i pokoje na wysokim poziomie.

Wspaniały hotel dla osób ceniących jakość i spokój. Jedzenie rewelacja - szczególnie szampan na śniadanie :) Miejsce raczej dla osób starszych. Mało dzieci. Zatrzęsienie Niemców i Anglików w wieku emerytalnym - same laski po 70-tce i to czasem w topless. Ze względu na duży wybór restauracji, możliwości obsługi bardzo pożyteczny jest j.angielski lub niemiecki. Bez umiejętności językowych rzeczywiście może być krucho - wtedy może się wydawać że inni są lepiej obsługiwani. Wynika to jednak głównie z braku komunikacji Polaków z obsługą. Jako że u mnie z angielskim jest na plus sam nie doświadczyłem żadnych różnic i niedogodności. Za parę dni wybieram się do hotelu z jedną gwiazdką więcej ale za to dużo tańszego. Po powrocie obiecuję porównanie.

od6 144 zł za osobę

Nazwa  Riu Palace Tenerife
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Costa Adeje
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, golf

Luksusowe kurorty i promenada z widokiem na morze

Plaże jak Playa del Duque z jasnym piaskiem

Park wodny Siam Park z tropikalną scenerią

Rejsy z obserwacją wielorybów i delfinów

Wyjątkowy

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz G.

joyrad

Pobyt - Listopad 2006

Ala1

Pobyt - Maj 2003

Wspaniały hotel z serdeczną obsługą. Pokoje typu B z widokiem na morze - rewelacyjne.

Riu Palace Tenerife