Riverside Garden Resort

3.9

Byliśmy z Żonką było super Hotel od 1 do 10 damy 6 Obsluga hotelowa miła Hotel duży Czysty ma tam swoje mankamenty ale ja tam pojechałem poleżeć przy basenie na pilarzy a nie zachwycać się luksusami Jedzenie jak jedzenie monotonia ale smakowało No i koty dużo kotów ale nie szkodliwe Cały kompleks dużo zieleni dużo drzew jest gdzie pochodzić Jesteśmy zadowoleni i Polecamy na odpoczynek jest ok

Spory hotel z kilkoma basenami, pokój duży z małym tarasem. Czyste pokoje i miła obsługa. Na tygodniowy wypad idealny. Dla osób ceniących ciszę i spokój.

Hotel bardzo dobry. Duzy, czysty , obsluga super. Baseny fajne. Jedzenie dobre ale do poprawy. Napoje nie sa najlepszej klasy mogliby byc lepsze. Ogolnie polecam Hotel

Witam! Patrząc na zdjęcia myślałam,że będzie nie najlepiej.Po przyjeździe byłam pozytywnie zaskoczona miejsce dobre na wypoczynek.Pokój w aranżacji ala Greckiej ale duży nic nam nie brakowało.Piekny zielony teren ,dużo basenów i znalazły się nawet zjeżdżalnie.Kuchnia ok - nie marnują jedzenia a ja tez do wybrednych nie należę.W restauracji przemili kelnerzy :-) By dojechać do plaży potrzeba ok 10 minut busem hotelowym ale widok plaży zapiera dech.Lezaki bezpłatne.Na minus tylko brak osiedlowego sklepiku w pobliżu.Jezeli szuka ktoś spokoju i potrafi cieszyć sie z małych rzeczy to polecam bardzo !

Fajny hotel i baseny bez tłoku na leżakach i rezerwowania wcześniej. Dużo cienia i zieleni.

Nazwa  Riverside Garden Resort
Miejsce  Cypr / Cypr Północny / Alsancak
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, tenis, bez paszportu

Rozległy kompleks wypoczynkowy położony, w malowniczym, egzotycznym ogrodzie.

Udogodnienia dla dzieci: zjeżdzalnie, brodzik, plac zabaw.

Kameralne położenie hotelu pozwoli na solidny wypoczynek.

Oferta polecana zarówno dla osób ceniących wypoczynek, a także dla rodzin z dziećmi.

6.5
6.1

3.9

Wyświetlono 115 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lukasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Wady

Mogli by organizować wieczorami jakieś zabawy taneczne bo tego brakowało

Lidka

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Dobre jedzenie, mało turystów (wrzesień), dużo zieleni, sympatyczna obsługa. Śniadania w porządku

Wady

Jeśli ktoś szuka hotelu z animacjami to podczas naszego nie było żadnych imprez, wieczorów organizowanych jednak mogło to być związane z końcówką sezonu

Lukasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Obsluga Czysto Duzy Widoki

Wady

Jedzenie monotone Napoje nie najlepszej klasy

Kamila

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Infrastruktura zieleni Plaża - piękna Duże pokoje

Wady

Byłam zadowolona ze wszystkiego

Andrzej

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

czyste baseny oraz zieleń na obiekcie .

Wady

śniadania monotonne brakuje kucharza który by przygotował omleta, jajko sadzone czy tez Pancakes dla dzieciaków.

Hanna

Pobyt - Sierpień 2025

Polecam hotel. Pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie również ok. Baseny czysciutkie. Obsługa najlepsza, zawsze bardzo pomocna . Na szczególny plus zasługują barmanki,zawsze mile i uśmiechnięte.

Zalety

Baseny są zaletą a zwłaszcza gdy podróżuje się z dziećmi. Oczywiście również plaża nad samym Morzem.

Wady

Nic takiego nie było

Janusz

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Olbrzymia przestrzeń, pełna zieleni i ciszy. Cztery baseny w tym jeden z atrakacjami wodnymi z których dzieci mogłyby nie wychodzić. Sprzątane codziennie, alejki zamiatane codziennie, basety czyszczone także codziennie. Restauracja duża i elegancka, obsługa miła. Generalnie bardzo nam się podobało

Zalety

j/w

Wady

Animacje tylko w piątek wieczorem, brak atrakcji w okolicy.

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel fajny.klimatyczny,dużo zieleni.jedzienie smaczne.dobra obsługa Fajne baseny i aqua park dla dzieci.

Zalety

Aqua park.przyjne kameralne miejsce.dobre jedzenie

Wady

Świetność hotel ma już za sobą.

Julia

Pobyt - Lipiec 2025

Niestety, hotel w żadnym stopniu nie zasługuje na 4 gwiazdki. Miejsce brudne, otoczone zapachem kociego moczu, z karaluchami na pokładzie.. Na miejscu baseny które są zamykane o 19, i to tak na prawdę jedyna dostępna rozrywka. W barze ciągle czegoś brakuje, lub jest zamykany przed czasem. Koty biegające po ośrodku są słodkie, ale niektóre z nich wymagają pilnej pomocy weteranyjnej. Najgorszą częścią tego wyjazdu było jedzenie. Bardzo cieszę się że wzięłam jedynie śniadania, bo były to pieniądze wyrzucone w błoto. Codziennie to samo, mdłe jedzenie, w standardzie szpitalnym. Brudne naczynia. Jedynym plusem tego wyjazdu była plaża, która była na prawdę ładna, czysta, a jedzenie na miejscu bardzo smaczne i w rozsądnych cenach. Niestety bus który jeździł na plażę, ostatni kurs powrotny miał o 18, gdzie tak na prawdę dopiero zaczynali zbierać się ludzie na imprezy. Hotel ma piękny ogród na miejscu, natomiast zdecydowanie miejsce zostało po prostu zapuszczone.

Zalety

Pokoje były w porządku, jedynie łazienka była niezadbana, a cieplej wody często nie było. Plaża była świetna.

Wady

Brud, nieprzyjemny zapach, karaluchy, okropne jedzenie, rozchorowane zwierzęta, brak rozrywki, nieprzyjemna obsługa.

Andzelika

Pobyt - Czerwiec 2025

Fajny hotel, w sumie nie ma co się czepiać za tą cenę.Czyste baseny, dobre jedzenie, plaża hotelowa z cudownym widokiem na góry

Zalety

Czyste baseny

Andrzej

Pobyt - Marzec 2025

Bardzo ładny teren hotelu ,wada może być ze za dużo schodów

Pobyt - Styczeń 2025

Właśnie wróciłam z pobytu , i nie uważam żeby ten hotel zasługiwał na 4 gwiazdki , codziennie wchodząc do toalety było pełno wody , ciepłą wodą miała wiele do rzyczenia , problem z internetem ,

Zalety

Pokój sam w sobie nie był zły .

3.3

Pobyt - Grudzień 2024

Grudzień/styczeń- w basenach brak wody, bus dojeżdżający do plaży nie jeździ, brak wycieczek z hotelu. Nic się nie dzieje... Brak informacji że zimą nic nie jest czynne..

Zalety

Miła i przyjazna obsługa

5.3
Mietek

Pobyt - Grudzień 2024

Pobyt w hotelu adekwatny do ceny. Położony na rozległym terenie. Między pasmem gór a morzem. Odpowiedni jako baza wypadowa do zwiedzania. Raczej nie dla plażowiczów . Do morza ok. 2km, do marketu dyskont Dima ok. 1.5 km. Miejsce dla lubiących spacery . Jedzenie monotonne ale nie chodziliśmy głodni. Super działający bezpłatny internet, bezpłatny sejf w lobby.

Zalety

Szybki, bezpłatny internet. Miła i pomocna obsługa .

Wady

Łazienki wymagają remontu.

Wojtek

Pobyt - Listopad 2024

Pobyt udany. Hotel znajduje się w pięknym ogrodzie różnych roślin i drzew pomarańczy, mandarynek, granatów, fig i cytryn. Dojazd do plaży hotelowym busem w/g rozkładu jazdy. Hotel ma 3 baseny.

Zalety

Cisza i spokój. W listopadzie było bardzo mało turystów.

Wady

Pokój trochę zmęczony. Kabina prysznicowa bardzo zużyta.

Patrycja

Hotel położony na bardzo dużym obszarze i na strasznym odludziu. Przejście pd pokoju na basen albo restauracje to spory wysiłek bo dużo schodów teren górzysty w poblizu jeden sklep. Plaza mala. Jedzenie okeopne codzienne to samo. Czy hb czy allinclusive slabo to wygladalo. Na plus klima i baseny bo chociaz byly odcholorowywane zwykla sola to woda byla ciepla i nie bylo tlumow bo bylo ich kilka.

Zalety

Klima, koty obecne wszedzie oraz baseny

Wady

Daleko od lotniska. Strona turecka ich jedzenie

Robert

Byłem z dwójką dzieci, jedzenie dobre ale słaby wybór i non stop to samo, all inclusive nie warto brać bo nawet za lody dla dzieci trzeba płacić

Zalety

Baseny

Hotel duży i położony pomiędzy górami a morzem. Pokoje sprzątane codziennie, bardzo miła i pomocna obsługa.Jedzenia dużo do wyboru,każdy znalazl coś dla siebie i nie chodził głodny. Ceny w barze przystępne a jedzenie bez zarzutu( miałyśmy opcję HB) więc zdarzało się nam skorzystać. Z racji tego ,że resort ma 4 baseny,brak tłumów i mnóstwo wolnych leżaków. 3 dni z 7 byłyśmy z córką same na basenie!Klimatyzacja w pokojach dawała radę mimo prawie 40 stopni.Internet darmowy w całym resorcie, u nas działał doskonale, córka oglądała Netflix.Do najbliższych marketów i apteki ok 10 -15 min spacerkiem,dla leniwych: można się zabrać z Panem jadącym na plażę jak I z nim wrócić. Bus na plażę darmowy tj I leżaki na samej plaży. Jest to miejsce dla kogoś kto chce odpocząć od zgiełku miasta i imprez jak i dla rodzin z dziećmi ,ponieważ obiekt ma plac zabaw i mały Aquapark,dla amatorów "tureckiego shopping'u" i klubów nie polecam bo do najbliższego miasta jest chyba 12 km. Wróciłam wypoczęta i opalona.

Zalety

Położenie,cisza spokój,dobre jedzenie

MARIO

SIERPIEŃ '24 - dwie osoby dorosłe, wyjazd nie planowany, last minute, wykupiony 24 godziny przed. Hotel dla mniej wymagających, lata świetności ma juz za sobą, wiele atrakcji dla gości wyłączonych z użytku, personel recepcja, gastronomia, pokoje raczej o standarcie 2-3 gwiazdek. Najmocniejszą stroną jest dobrze działająca klimatyzacja w pokoju. Codzienne sprzątanie polega na wymianie ręczników i ścieleniu łóżek, PODŁOGI, UMYWALKA, PRYSZNIC nie ruszane, śmieci nie wyrzucane. Słabe monotonne jedzenie, oczywiście głodny nikt ze śniadania czy obiadu nie wyjdzie ale na 7 dniowy pobyt to bardzo mały wybór potraw, praktycznie codziennie to samo na szwedzkim stole zarówno na śniadania, obiady i kolacje... (kawa, herbata tylko do śniadań). W związku z powyższym, zdecydowanie odradzam wykupywanie 3 posiłków dziennie, osobiście obiady nie były przez nas wykorzystane bo jedliśmy poza hotelem. Plaża oddalona o ponad 4 kilometry, nie jest to jednak problem bo bus hotelowy kursuje tam i z powrotem co dwie godziny. serwis plażowy gratis w formule allinclusive, gastronomia płatna. Podsumowując - polecam dla kogoś kto jedzie dla słońca i nic nie robienia. Oczywiście na miejscu można wykupić kilka propozycji wycieczek co też polecam, bo w samej wiosce w której znajduje się hotel wiele Państwo nie zobaczycie.. PS. Ceny w marketach i restauracjach zbliżone do polskich .

Zalety

Duży zielony teren, niska zabudowa.

Wady

Nie europejskie standardy obsługi, i nie chodzi o kelnerów, barmanów czy pokojówki - chodzi o RECEPCJĘ.

Hotel pieknie położony, piękna, roznorodna, bujna roślinność, 3 baseny plus aquapark, sauna, spa. Woda ciepła, wszędzie czysto. Dużo cienia. Leżaków wbrod. Pokoje przestronne, czyste, codziennie sprzątane. Czajnik i suszarka w pokoju. Brak żelazka ale można iść do pralni i za darmo przeprasować sobie ciuchy. Personel miły pomocny. Wszystko znajduje się na jednym poziomie, wlacznie z reatauracją z ktorej rozciaga sie widok na morze, (dla nas było to ważne bo moja mama 70+ jest chora I schody są dla niej wyzwaniem.) Ośrodek jest rozległy, budynki niskie, pomiędzy nimi urokliwe alejki i mnóstwo zieleni, oleandry, przepięknie.Jedzenie śródziemnomorskie. Świeże. Do morza 3 km ale co 2 godziny odjeżdża busik, plaża jest piękna, morze obłędne, wszystko za free, leżaki też. Polecam. Jest bardzo kameralnie dla osób które szukają rozrywki to miejsce absolutnie nie nadaje się. To oaza spokoju

Zalety

Położenie, czystość, spokój ciepła woda w basenach, leżaki na zawołanie, pomocny personel, przestronne pokoje z klimatyzacją, cudowne otoczenie, dojazd do plaży i cudowna plaża . Nie wiem czy to zaletą czy wada ( dla nas to zaleta bo mozna pocwiczyc angielski i przyjrzec sie innej kulurze )apewno zależy od osoby w hotelu nie było Polaków, większość turytów to Turcy, może że względu na porę.

Wady

Jak na kuchnie śródziemnomorska brakowało mi owoców morza, być może poza ofertą all inclusive można było dokupić, nie pytałam, i mało owoców był arbuz i pomarańcze, ale to drobiazgi.

Riverside Garden Resort