Udogodnienia dla dzieci: miniklub, plac zabaw, basen z minizjeżdżalniami, menu dla dzieci, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie).
Tylko 250 m do piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej Błękitną Flagą.
Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje, 4 bary (główny, przy basenie, na plaży, gelateria).
Bogata oferta rekreacyjna: basen ze zjeżdżalniami, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, sala fitness, sauna, jacuzzi, hamman.
Pokoje urządzone nowocześnie z tarasem lub balkonem w zależności od lokalizacji (parter , piętro). Przy wyborze SEA WIEV dostajecie pokój z przepięknym widokiem na morze i wschody słońca znad pobliskich wzgórz, bez względu na to czy pokój jest na parterze czy wyżej. W hotelu mnóstwo restauracji, mega wybór jedzenia - specjalna strefa z jedzeniem "kids". Przez 8 dni pobytu nie udało nam się spróbować nawet 1/3 z jedzonka. Na plaży duży hotelowy bar , w którym są podstawowe przysmaki: kebab, gyros itp powodujące, że nie chce się wracać do hotelu na obiad. Wieczorem w mini amfiteatrze fajne , głównie taneczne show , quizy muzyczne itp. Sprawnie działają animatorzy , przez cały dzień prowadzą zajęcia: aerobik, inne wygibasy, konkursy - w których chętnie i licznie biorą udział goście (pozdrawiamy animatorkę Anię z Polski). Najbardziej wartościowym show jest przedstawienie a'la DISNEY - nie znajdziecie wolnego miejsca , a jest co oglądać (nie zdradzę szczegółów - pojedziecie , zobaczycie).
Położenie hotelu na wzgórzu ze wspaniałym widokiem na zatokę, super animatorzy, wyborne jedzonko dla każdego. Prywatna plaża tylko dla gości hotelu, bez wstawania o 4 rano by zająć leżak - wystarcza dla każdego nawet w wysokim sezonie. Brak gości spod znaku sierpa i młota. Obsługa dba by podczas posiłków nikt nie musiał stać z talerzem z jedzeniem i czekać na wolne miejsca w restauracji - odprowadzają do stolików i zawsze mają miejsce dla wchodzących. Powszechnie panująca atmosfera gościnności.
Z uwagi na narodowość gości: 80% Włochów wszystkie animacje prowadzone w języku włoskim i ew angielskim (choć są animatorzy z PL , CZ). Jedną z dróg na plażę hotelową sa strome schodki kamienne , co po powrocie po całym dniu leżakowania stanowi nie lada wyzwanie. więcej wad nie stwierdziliśmy.
Wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi, naszym zdaniem zdecydowanie wart swojej ceny. Przepiękne widoki, bliskość morza i wszystko, czego można oczekiwać - pyszne jedzenie w restauracjach, przekąski, drinki, atrakcje dla dzieci i dorosłych.
Na szczególną uwagę zasługuje miła i życzliwa obsługa hotelu.
Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to mnóstwo palących ludzi przy basenie.
Fantastyczny hotel. Pięknie położony z przepięknym widokiem na morze.
Cisza, spokój. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Jedzenie przepyszne i każdy znajdzie coś dla siebie. Świeże owoce, soki, warzywa. Fantastyczna obsługa. Czyściutko i w środku i na zewnątrz. Polecam szczerze ten hotel.
Nie ma się do czego przyczepić 😅
Hotel świetny, godny polecenia w szczególności dla rodzin z dziećmi. Wyspa typowa dla Grecji 1-2 razy warto odwiedzić dla nas piękna. Pogoda pewna ale też dużo bardziej znośna w porównaniu z Egiptem czy Turcją. Obsługa na wysokim poziomie. Pokoje czyste i sprzątane codziennie. Warto wykupic juz na etapie rezerwacji wycieczki pokoj typu execiutive share pool, nie jest ro aż tak duża różnica w cenie a pokoje są przestronne i z prawie prywatnym basenem z zejściem bezpośrednio z wlasnego tarasu. Wyjazd oceniamy za bardzo udany. Poniżej szczegóły zalet i drobnych wad.
Czyste i przestronne pokoje typu execiutive z dzielonym basenem . Bardzo miła obsługa. Blisko sklepy. Bardzo dobra kuchnia i jedzenie, przysmaki dla wszystkich. Minaimalne kolejki lub często brak do restauracji, barów. Dobry wybór napoi alkoholowych i bezalkoholowych. Atrakcje wieczorne dla dzieci mini disco. Pokój gier jak koszykówka bilard i kilka innych za dodatkową opłatą 1-2 euro. Mini golf. Barek ze słodkimi napojami typu pepsi. Lemoniada, piwo, uzupełniany co 2 dni w pokoju.
Słaba żwirowa plaża z niezbyt czystymi leżakami i słabymi parasolami. Transfer na wycieczki czy z lotniska ok 1,5h. Przydział wody butelkowanej 1 szt dziennie na osobę. W barach otrzymuje sie w kubeczku więc finalnie trzeba sobie dokupić. Kawa tylko na śniadanie do obiadu czy kolacji niedostępna w restauracjach. Trzeba sobie po posiłku iść do wyznaczonego baru. Słabe zjeżdżalnie w sumie zaledwie 3 rodzaje które spodobają się dzieciom 7-14 lat. Brak ratownika w strefie ze zjeżdżalniami.
Jedzenie wyśmienite, pokoje piękne i czyste. Mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Obsługa sympatyczna, uśmiechnięta i zawsze chętnie służąca pomocą. Serwis pokojowy codziennie rano. Nasz pokój posiadał widok na morze więc poranki były zdecydowanie najprzyjemniejsze :)
Na pewno jedzenie! Było naprawdę wspaniałe. Na wysoką ocenę zasługuje również cała załoga hotelu, która była przesympatyczna, zawsze gotowa pomóc.
Woda w basenie była trochę chłodna ale myślę, że to majowa pogoda na to wpłynęła.
Bardzo udany pobyt. Hotel na wysokim poziomie. Obsługa na najwyższym lotów. Bardzo fajni animatorzy.
Przepiękne widoki z każdego miejsca. Pyszne jedzenie , dobre napoje. Blisko plaża.
Na siłę można przyczepić się do kiepskiej wentylacji w łazience.
Po dotarciu do hotelu zachwyciło nas rozświetlone, pełne cudownych stref wnętrze, gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Otrzymaliśmy przepiękny, luksusowy, codziennie sprzątany pokój z klimatyzacją i widokiem na morze.
Wspaniałe terasy w panoramicznymi widokami, liczne restauracje, piękne baseny i zadbane otoczenie, bliskie usytuowanie plaży z wygodnymi leżakami i parasolami. Dla chcących aktywnie spędzać czas dostępne są liczne boiska, korty tenisowe itp. Wspaniałe jedzenie, którego ilość i różnorodność przyprawiała o zawrót głowy. Personel i obsługa hotelu na najwyższym poziomie.
Hotel rewelacyjny, różnorodne i bardzo dobre jedzenie, czysto, miła obsługa, czułem się bardzo komfortowo
Jedzenie, obsługa, czystość
Hotel czyściutki, pokoje sprzątane codziennie, codziennie zmieniana pościel i codziennie wymiana ręczników. Mieliśmy pokój rodzinny, duży, komfortowy z pięknym widokiem na morze. Łóżka bardzo wygodne, jedynie dla nas poduszkowe za grube/za wysokie - lubimy spać nie na takich grubych i twardych, jeśli ktoś preferuje płaskie to polecam wziąć swoją, materace rewelacyjne bardzo wygodne. Mieliśmy pokój na parterze więc były mrówki w łazience ale to już chyba taki urok Grecji że te mroki zawsze są :) Nas to nie zdziwiło. Jedzenie ok, zawsze można było znaleźć dla siebie coś pysznego. Szkoda że tak daleko od lotniska, trzeba liczyć spokojnie 1,5 h na transfer
- bardzo ładny, czysty i komfortowy - zawsze można było znaleźć leżak - jedzenie ok - wygodne materace - wydajna dobrze pracująca klimatyzacja - fajny zespół animatorów - fajny klimat panuje w hotelu - świetna obsługa hotelowa
- okropne lody - nie smakował nam gyros /pita- mięso wieprzowe nie pachniało apetycznie - cola z dystrybutora tak jakby wygazowana - piwo mega słabe , można było pić jak wodę, zapewne rozcieńczane - drinki z alkoholi importowanych jedynie odpłatnie, darmowe alkohole lokalne, które raczej nie wpisały się w nasze kubki smakowe - woda w basenie mocno chlorowana - woda w morzu szybko robi się głęboka i są spore kamienie/głazy na dnie, trzeba naprawdę uważać, plaża raczej nie dla dzieci
Byliśmy w Grecji pierwszy raz -rodzina 2+2 i zakochaliśmy się w niej🌞 Hotel przepiękny,nowoczesny, wszędzie czysto.Pokoje codziennie sprzątane,barek uzupełniany codziennie. Mnóstwo zajęć i atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Wystarczy przejść przez ulicę aby wypożyczyć auto i zwiedzić wyspę 💋 która jest tak cudowna że zapiera dech w piersiach . Warto wybrać pokój z prywatnym basenem Codzienne animacje w amfiteatrze,utalentowani animatorzy w tym 2 polki Oliwia i Natalia oraz główny prowadzący Robert . W hotelu jest też sklep możemy kupić stroje,pareo, filtry przeciwsłoneczne....
Plaża bliziutko trzeba przejść schodami lecz kamienista trzeba obuwie plażowe. Na plaży można skorzystać z wypożyczenia motorówki,skutera wodnego oraz poduchy wodnej. Jest też bar na plaży
Piękny hotel . Zadbany . Duże basen . Miła obsługa . Przestronne pokoje , czyste . Blisko plaży na której dużo leżaków .
Smaczna kuchnia , miła obsługa . Czystość . Duzo animacji jak dla dorosłych i dla dzieci . Piękne widoki z restauracji na morze . Napoje i woda w pokoju . Przy tych upałach super sprawa .
Nie dostrzegłam .
Hotel śliczny, nowoczesny i czysty. Jedzenie pyszne i dużo. POLECAM
Nowoczesny, czysty dla rodzin z dziećmi
Do plaży trzeba dojść około 10 min z góry.
Hotel odnowiony i bardzo zadbany, dla rodziny 2+1 wielkość pokoju była wystarczająca. Room service i obsługa na bardzo dobrym poziomie. Nie było żadnego problemu z naszym pobytem.
Przestronność hotelu i sposób zapewnienia wyżywienia w kilku restauracjach. Na plus możliwość skorzystania z restauracji a la cart. Dostęp do ręczników plażowych z opcją łatwej wymiany oraz animacje dla dzieci.
Hotel zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko po prostu ok: pokój, jedzenie, obsługa. Do polecenia
Lokalizacja, piękny widok i bliskość plaży
Bardzo fajny hotel. Jedzenie super. Animacje super(dla dzieci, dla dorosłych nie ma praktycznie, same występy są animatorów). Jestem bardzo zadowolona, płacilismy ok 10600 zł za 7 dni za 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 5 lat i uważam że jest to warte swojej ceny.
Hotel blisko plaży, super baseny (4 różne), fajne zjeżdzalnie dla dzieci i młodzieży, pyszne jedzenie, b.miła obsługa, fajne animacje dla dzieci, ogólnie hotel b.fajny dla rodzin
Transfer niestety nie wynosi 1.15h jak mówi rezydentka w autobusie tylko około 3h trzeba się na to szykować, ale warto. Mało atrakcji dla dorosłych tzn animacji i mało miejsc w okolicy hotelu na wieczorną np. imprezkę - więc jeśli ktoś jedzie bez rodziny to nie wiem czy przypadnie mu do gustu taki spokojny hotel, dla mnie przypadł (wyjazd z 5 letnim dzieckiem)
Do hotelu dotarliśmy około godz. 2. w nocy, zakwaterowanie przebiegło bardzo szybko( wszystko było przygotowane) i czekał na nas posiłek. Pokoje bardzo przestronne, czyste z balkonem z widokiem na morze, łazienka można było odnieść wrażenie że jest po remoncie. Pokoje sprzątane co dziennie bardzo staranie. Jedzenie bardzo smaczne urozmaicone ( na kolacji polecam sałatki komponowane przez panią na oddzielnym stanowisku) , o ciastach nie wspomnę - poezja takie przepyszne. Plaża bardzo ładnie wkomponowana w zatoczkę w odległości około 250m. Obuwie ochronne nie jest potrzebne. Jeżeli na plaży ktoś poczuje pragnienie , nagły głód - bar przy plaży zaspokoi jego wszystkie zachcianki ( polecam pizzę). Wypożyczenie samochodu - od koloru do wyboru tyle w okolicy firm. W ciągu dnia i wieczorami zawsze coś się dzieje ( animatorzy dwoją się i troją ). Jest to ośrodek który ja nazywam kombinat z około 400 pokojami ale tak świetnie zorganizowany że jest godny poleceni. Była to nasza pierwsza wycieczka z Grecosem - przemiła rezydenta pani Magdalena bardzo kompetentna oraz przewodniczka podczas wycieczki do miasta Rodos pani Marta - dziewczyny z pasją.
Bardzo dobrze zorganizowany, wszystko poukładane. Hotel zasługuje na wyższą kategorie.
Hotel jest naprawde swietny. W tej kategorii cenowej nie bylem w lepszym. Pokoje czyste, przestronne i odnowione. Łazienki czyste, pachnace, super urzadzone. Obsluga hotelu bardzo mila i uczynna. Dbaja o to aby goscia hotelu niczego nie brakowalo. Hotel nastawiony na rodziny z dziecmi, dla osob szukajacyhc zycia nocnego nie polecam, gdyz Kiotari to mala miejscowosc w ktorej nie ma dyskotek, imprez itp. W hotelu nie sposob sie nudzic. Codziennie organizowane sa animacje, mini disco oraz wieczory tematyczne. Polecam hotel Rodos Princess, spedzilismy w nim super wczasy. Cala rodzina jest zachwycona.
Swietne pokoje, bardzo dobre jedzenie, drinki, napoje, kawa, barek w pokoju itp. Obsluga, ktora dba o swoich gosci.
Zawsze mozna cos znalezc, tylko po co? Pojechalismy odpoczac a nie szukac dziury w calym :)
Piękna plaża, ryby śmigają między nogami, warto zabrać okulary do nurkowania, można też kupić na miejscu. Co prawda na plażę trzeba zejść schodami ale przy all-inclusive to wręcz wskazane :) My dostaliśmy pokój w nowym segmencie nr 7,nad basenami przydzielonymi prywatnie do pokojow. Ponoć najładniejsze. Widok na morze... Cudo.. Jedzenie bardzo smaczne, wieczory tematyczne . jedyne do czego można mieć obiekcje to mrówki, pełno ich na obiekcie, w pokojach też są ale niewiele i nie było to dla nas uciążliwe (tylko łazienka). Polecamy rejs po zatokach - czad. Auto na 1 dzień też polecamy. Warto zobaczyć lindos, prasonissi i zjesc rybę w jakiejś lokalnej tawern. Byliśmy w ostatnim tygodniu września i było 28stopni.
Plaża, obsługa, jedzenie, bezpłatny serwis plażowy, polecamy widok na morze
Pojechaliśmy na urlop 11 dniowy z żoną i synkiem 10-miesięcznym. Do pokoju przyniesiono nam bardzo wygodne łóżko dla malucha oraz wanienkę do kąpieli - DUŻY PLUS! Plaża stosunkowo blisko hotelu, trzeba mieć na uwadze, że hotel stanowi ogromny kompleks wielu budynków, a więc w zależności od miejsca kwaterunku do plaży może być bliżej, bądź dalej, a zejście na plażę dla wózków jest tylko od jednej strony hotelu. Można wyjść na spacer z wózkiem do pobliskiej miejscowości Kiotari, lub podjechać autokarem do malowniczego Lindos. Autokary jeżdżą dość często i są zdecydowanie tańsze niż taxi, czy pożyczenie samochodu. Nie ma problemu z załadowaniem wózka. Bardzo polecamy hotel także ze względu na bardzo dobre jedzenie - baranina po marokańsku oraz nielimitowane krewetki (gigantyczne), małże, czy kalmary będą jeszcze mi się śnić :)
Bardzo miła obsługa hotelu Bardzo dobre jedzenie, w tym owoce morza Wypiekana niemal non stop pizza Desery, których Lukullus by się nie powstydził Świeżo parzona kawa z ekspresu
Ogromy kompleks Masa klientów
Siedmiodniowy urlop w fantastycznej atmosferze. Hotel czyściutki, zadbany, do plaży dosłownie 5 minut. Animatorzy umilali nam czas, uśmiechnięci, pozytywnie nakręceni. Jedynie czego mi brakowało, to dyskoteki dla dorosłych. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem i na pewno będę polecać ten hotel.
Zadbany, nowoczesny, czysto, bardzo miła atmosfera.
Naprawdę nie mogę do niczego się przyczepić.