Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Piękne plaże ze złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Piękne krajobrazy - od górskich szczytów po złote wybrzeża
Najgorszy hotel w jakim w życiu byliśmy. Zdjęcia w ofercie są bardzo mylne. Ten hotel nie ma 4*, najwyżej 2. All invlusive w tym hotelu nie istnieje. Hotel cały czas jest w remoncie. Niektóre piętra są całkowicie nieczynne, a wejścia na nie zastawione gaśnicą. Winda maleńka, mieści się 2 osoby, albo jedna z walizkami. Więc raczej chodziliśmy po schodach, które swoją drogą też zasługują na uwagę. Kręte , niebezpieczne, żadnych barierek i na dodatek różnej wysokości. Wąska klatka schodowa. Dostaliśmy nie posprzątany pokój . Wykończenie w pokoju na poziomie dramatycznym. Dziury w suficie i w ścianach pozaklejane taśma. Po umywalce w łazience łaziły mrówki. Pani sprzątaczka się nie przemęcza. Ręczniki brudne zabiera dopiero jak położy się jej pod nogami. I nie rozumie słowa po angielsku. Nawet jak nie chcesz sprzątania to wchodzi. Jedzenie …Wszystko zimne, wykładane w kółko z posiłku na posiłek. Żadnego wyboru. Parówki tylko zmieniają kolor. Strach jeść. 6 podgrzewaczy , toster i garnek z pieczarkami które na długo zapamiętam, bo mam wrażenie, że one stały tam cały tydzień. Ludzie chodzą od początku do końca z talerzami i ze łzami w oczach. Codziennie to samo: makaron, ryż, ziemniaki pieczone, bakłażan, jakieś mięso i nugetsy nie wiadomo do końca z czego. Dobrze że 3 min dalej jest piekarnia a dookoła mnóstwo restauracji. Po drugim dniu już przestaliśmy schodzić na posiłki. Paskudne lody w brudnej lodówce.Żal wydanych pieniędzy ale jakoś trzeba było przetrwać tydzień z dziećmi. Obok basenu budowa hotelu, strach tam wyjść żeby coś na głowę nie spadło. W łazience z dziury w suficie kapiąca woda. Brak jakichkolwiek wykończeń, obróbek. Brak czujnika dymu. Z zza ściany słychać każde słowo. Pokoje w żaden sposób nie są dźwiękoszczelne o czym zapewnia się w ofercie. Rodos piękne ale pierwszy raz nie mogliśmy się doczekać powrotu do domu.
Lokalizacja ale na Radość większość hoteli ma super lokalizację.
Hotel dramatyczny