Romerhof (Fusch)

OSTRZEŻENIE dla wszystkich wyjeżdzających na narty!! Kupiłem wyjazd narciarski firmy EXIM Tours wraz z pakietem ubezpieczeniowym. Zdarzył mi sie mały przypadek narciarskiej kontuzji i zgłosiłem to ubezpieczycielowi. Ku mojemu zdziwieniu zostałem poinformowany, ze ubezpieczenie sprzedane wraz z wyjazdem NARCIARSKIM, NIE OBEJMUJE NARCIARSTWA!!!!!!!!!! Niestety zarówno EXIM TOURS jak i agent sprzedający WAKACJE.PL umyli ręce oświadczając, ze \\\"przeciez oferowali dodatkowe ubezpieczenie\\\"... Kupiony poprzednio wyjazd narciarski na sylwestra w innej znanej firmie turystycznej zawierał pełne ubezpieczenie wraz z transportem helikopterem bez konieczności dokupywania dodatkowych opcji - tym większe było moje zdziwienie! Ostrzegam Was przed kupowaniem wyjazdów w tych firmach, które próbują wciskać dodatkowo płatne pakiety i nie informują Klientow o tym, ze podstawowe ubezpieczenia praktycznie niczego nie gwarantują, aż strach pomysleć co by sie działo w przypadku konieczności skorzystania z OC lub helikoptera czy poważniejszej opieki medycznej...

Rezerwacja przez Wygoda travel - dojazd własny.Bez sensu. Nie zobaczycie rezydenta. Hotel super,pobyt bajka, codziennie basen sauna.Jedzenie extra. Na stoki jest bezpłatny ski-bus ale dla wygody jeździliśmy autem ( ski-busy są tylko 3 - o 9.10, 9.40 i 11.40)Ponadto swoim autem jesteście niezależni.W FUSH nic nie ma ale po nartach i tak się chce tylko jeść , pić i sauny więc to nie problem. Do wyciągów Schuttdorf ok 10 km. Jeżdziliśmy 3 dni w Schuttdorf ( na dole bezpłatny parking) i 3 dni w Kaprun na Kitzteinhorn . Reszta to strata , albo parking podziemny, albo trasy dla amatorów. W okolicy dużo stacji benzynowych i tania benzyna 1,08 EUR/litr. Na autostradzie 1,35EUR/litr, W sklepach dobre i tanie wino i piwo. Było super polecam

Byliśmy w tym hotelu z trójką dzieci (11, 8 i 6 lat). Hotel godny polecenia. Znakomite miejsce relaksu po calodniowym pobycie na nartach. Zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Basen bez brodzika, ale z atrakcjami (dzieci muszą umiec pływać). Dla dzieci mala sauna. Dla dorosłych zamknięta strefa Welness. Wszystko w cenie. Znakomite jedzenie ze specjalnym bufetem dla dzieci. Bardzo czyste pokoje. Polecam.

Byłem w tym hotelu wiele razy i jest rewela !!! Tani i dobry, sauny , basen , garaże , naprawde warto pojechac !!

od3 579 zł za osobę

Nazwa  Romerhof (Fusch)
Miejsce  Austria / Europa Sportregion / Fusch
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sprzęt zimowy, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, zwierzęta, ośrodek narciarski

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jurek Ch

Pobyt - Luty 2015

Wady

Jedzenie to katastrofa. Hotel,przytuliły, rano samochody budzą już od 6:00.

Jurek

Pobyt - Listopad 2009