Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem
SOHO Square oferuje promenadę z fontannami i restauracjami
Rejsy łodziami ze szklanym dnem po Morzu Czerwonym
Kolorowy Kanion zachwyca formacjami skalnymi i pustynnym krajobrazem
Hotel jest już dość stary i zdecydowanie wymaga odświeżenia. Widać to zarówno w pokojach, jak i w częściach wspólnych. Meble są stare i zużyte, a w niektórych miejscach nie było wystarczająco czysto. Pokój również sprawiał wrażenie zaniedbanego i wymagałby remontu oraz dokładniejszego sprzątania. W ciągu tygodniowego pobytu aż cztery razy mieliśmy problemy z prądem. Za każdym razem musieliśmy dzwonić na recepcję i czekać na technika, który przychodził, żeby naprawić problem. Pierwszego dnia dostaliśmy bardzo brudny i nieprzyjemnie pachnący pokój. Zgłosiliśmy problem na recepcji i poprosiliśmy o zmianę pokoju. Następnego dnia otrzymaliśmy inny pokój, który był zdecydowanie lepszy, ale mimo wszystko meble i armatura były bardzo stare. Dużym plusem jest również duża liczba atrakcji dostępnych nad morzem. Można skorzystać z różnych atrakcji wodnych, między innymi popływać na bananie, na oponie czy polecieć na parasailingu. Dzięki temu każdy może znaleźć coś dla siebie i aktywnie spędzić czas. Na plus można zaliczyć miłą obsługę i dobre jedzenie. Niestety stan hotelu i jego wyposażenie pozostawiają wiele do życzenia. Jak na hotel tej kategorii, oczekiwaliśmy znacznie lepszego standardu.
Na plus na pewno jest lokalizacja hotelu – znajduje się bardzo blisko morza. Wiele pokoi ma balkon z pięknym widokiem na morze, co jest dużym atutem. Obsługa jest bardzo pomocna i w razie potrzeby zawsze stara się pomóc. Dużym plusem jest również możliwość korzystania z restauracji à la carte. Każdego dnia można wybrać inną restaurację i nie ma ograniczeń, co jest bardzo wygodne i urozmaica pobyt.
Pobyt uważamy za bardzo udany. Na pewno polecamy! Warto kupić ultra all inclusive
Dobre jedzenie, obsługa miła ale nie nachalna.
Pokoje wymagają odświeżenia, ale część hotelu była w remoncie co dobrze wróży
Super hotel ,świetny miły personel jedzenie pyszne warto dopłacić za opaski VIP .
Czystosc jedzenie zagospodarowanie hotelu piękne zielone tereny I świetny personel. Blisko morza ,piękna plaża .
Łazienki wymagają odświeżenia
Hotel jak na Egipt szczególnie w wersji Royal naprawdę ok. To nie standard europejski ale wszystko co powinno być to jest.
Piękne położenie i widoki, fajna plaża.
Brak rafy
Hotel z ogromnym potencjałem. Plaża, baseny i restauracje ok. Pokój bardzo duży ze świetnym balkonem. Trzeba wziąć pod uwagę, że to Egipt i standard trochę się różni od europejskiego.
Duże pokoje w hotelu składającego się z wielu budynków co jest ogromnym plusem. Pan, który sprząta miły i sumienny.
Wymaga odświeżenia