Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, plac zabaw, animacje w ramach mini klubu, opiekunka (płatne).
Bogata oferta rekreacyjna: aerobik, szachy, sauna, łaźnia, siłownia, szkoła nurkowania (za opłatą).
Dobra infrastruktura: punkt wymiany walut, kasyno, mini market, sklep z biżuterią, usługi concierge.
Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Hotel ogromny, należy nastawić się na dużą ilość ludzi w sezonie - nie wiąże się to natomiast z brakiem leżaków na plaży, nawet ok 10-11 do południa można było bez problemu znaleźć wolne miejsce. Plaża wąska, ale ładna, woda ma piękny kolor, ok 3 km od hotelu znajdują się ruiny Salaminy, serdecznie polecam się przejść - osoby ze średnią kondycją spokojnie dadzą radę. Na temat jedzenia zostało już wiele napisane, ja nie dodam niczego przełomowego - jedzenia jest bardzo dużo i jest bardzo smaczne. Kolacje tematyczne każdego wieczoru, jedne lepsze, drugie trochę mniej, ale zawsze znajdzie się coś smacznego. Drinki lane z oryginalnymi alkoholami, Absolut, Jim Beam, Jack Daniel's, Baileys, Aperol, wszystko importowane, bez dopłat w All In. Droższe alko dostępne, ale za dopłatą. Po dobrą kawę i ciasto polecam wybrać się do Patisserie (przeszklony budynek za amfiteatrem), kawa na stołówce jest "niepijalna" 😉 Pokój wystarczająco duży na tygodniowy pobyt, wszędzie czyściutko, klima cicha. My byłyśmy ulokowane w pokoju w głównym budynku, po stronie wejścia do hotelu, pokój cichy, natomiast w nocy na pomoście odbywają się dość głośne imprezy - hałas dociera do pokojów i słuchać basy również przy zamkniętym oknie. Osobom mającym problem z zasypianiem serdecznie polecam różowe stopery z apteki - sen gwarantowany. Osobiście nie do końca przypasowały nam też animacje, które przygotowywane są głównie pod gości z Turcji. Wyżej wymienieni mają też w pakiecie specjalne traktowanie przez obsługę hotelu, co najwyraźniej objawia się przy barach - barman w lobby stawał wręcz na rzęsach obsługując dwie młode Turczynki, mnie nie potrafił odpowiedzieć na zwykłe "hello". I nie była to pojedyncza sytuacja. Tak jak obsługa w recepcji i na stołówce bardzo sympatyczna, tak na barach młode chłopaki sprawiały wrażenie, że pracują za karę. Reasumując - hotel godny polecenia na tygodniowy pobyt, powyżej tego czasu mogłoby się zrobić monotonnie z uwagi na brak jakichkolwiek rozrywek poza terenem hotelu.
Czyściutkie pokoje, wygodne łóżko. Pyszne jedzenie, dobre drinki. Leżaki na plaży dostępne o każdej porze. Busik hotelowy kursuje 2 razy dziennie do Famagusty - można zwiedzić miasto-widomo Warosie.
Głośna muzyka do 2 nad ranem, polecam wziąć stopery. Nieprzyjemna obsługa na barach przez męską część personelu. Animacje robione pod gości tureckich i faworyzowanie ich przez obsługę.
Hotelu wspaniały mila obsługa i rzeczywiście dbają o czystość piękne widoki cudowne spa. Zdjęcia z oferty podkoloryzowane nie ma na plaży takich dmuchancow na basenie również. Trzeba pilnować rzeczy przed wejściem do pokoju wypadła nam z wózka torebka z dziecięcymi artykułami niestety nikt jej nie zniósł do recepcji, personel sprzatajacy niby ja widział ale nigdzie nie zgłosił nie wiadomo czy mnie zrozumiały Pani jak pytałam. Super miejsce dla rodzin z dziećmi polecamy mini club.
Czystko pyszne drinki nawet te z wyższej półki są za darmo spa
Pobyt oceniam znakomicie! Fantastyczna uśmiechnięta i bardzo szybka obsługa, Wyśmienite jedzenie, szeroki wybór oraz bardzo pomysłowe sposoby podania niektórych potraw, bardzo duża sala jadalna, przez co nawet w największym peeku było miejsce. Restauracja Chisnka dodatkowo podnosiła poprzeczke. Wi fi dostępne i działające praktycznie wszędzie. Bardzo duża dostępność leżaków zarówno i nad basenem jak i na plaży niezależnie od pory dnia. Niezwykle szeroką gama atrakcji, pokazów oraz animacji przez co nawet nie wychodząc z hotelu nie ma się poczucia znudzenia ( imprezy tematyczne na molo są fenomenalne) Oferta UAI może pochwalić się bardzo dużym wyborem alkoholi importowanych. Zapewne o czymś zapomnę, ale nawet gdybym chciał nie mogę sobie przypomnieć sobie żadnego minusa 😀 Za rok wrócę ❤️
- fantastyczna obsługa, bardzo zaangażowana - czystość i dbanie o teren hotelu - animacje i imprezy - pyszne jedzenie - infrastruktura ( stoliki leżaki ławki ) - basen -
Holet super..wszytsko na najwyższym poziome. Wszytko idealnie
Mili ludzie, pomocni,
Wszystko super. Nie ma do czego się przyczepić.
Serdecznie polecam! Jedzenie przepyszne, bardzo miła obsługa i czysto. Na pewno tu wrócę :)
- atrakcje - czystość - ilość leżaków - alkohol importowany - miła obsługa
- brak
Bardzo udany pobyt. Wszędzie dużo dostępnych leżaków, dla każdego coś fajnego (basen, plaża, aquapark, molo z leżakami). Jedzenie rewelacja, restauracj a'la carte super. Bardzo miła obsługa. Dużo Turków.
+dostępność leżaków +jedzenie +obsługa
-bez pańskie psy na plaży obok hotelu
Rewelacyjny resort, dobrze zarządzany, czysty, miła obsługa i przede wszystkim kuchnia na medal !!!
Dostęp do plaży
Hotel rewelacyjny. Czysto bardzo miła obsługa. Mieliśmy pokój w budynku Garden. Jedzenie tak urozmaicone , że nie daliśmy rady wszystkiego spróbować. Drinki I kawa też dobre. Szkoda że baseny nie są podgrzewane bo w maju woda jeszcze zimna. Basen wewnętrzny z ciepłą wodą. Super kawiarnia z ciastami i napojami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Duża przestrzeń nie czuje się tłumu turystów. Dużo leżaków. Super wyspa z leżakami i barem
Zimna woda w basenach.
Hotel oddalony od większych miejscowości. Molo wysunięte w morze jest superr, można tam wypocząć ☺️. Jedzenie pyszne i duży wybór, Inna kuchnia codziennie dodatkowo daje urozmaicenie. Wszyscy mili i uprzejmi.
Molo wysunięte w morze, urozmaicone menu
Szum wentylatorów.
Wróciłam z Salamis w maju, pobyt uważam za najlepszy w jakim do tej pory uczestniczyłam. Świetny hotel, czysto, wszelkie wygody, posiłki nie do przejedzenia, kuchnia całego świata, wszystko przygotowywane na miejscu, przepyszne, bardzo duży wybór dla dorosłych i dzieci. Obsługa bardzo pomocna, uczynna i miła. Jedyną uwaga dotyczy niektórych gości z Polski, którzy uważają się za lepszych. Chciałabym zauważyć, że jak decydujecie się na przyjazd w takie miejsce to szanujcie tamtejszych mieszkańców, w tym psy. (...) Dla mnie 10/10 punktów!!!
Jest wszystko to, co zapewnia udane wakacje!!! Hotel duży, wielu gość, ale fantastyczna obsługa.
Hotel jeden z lepszych, w którym byłem. Alko z całego Świata. Jedzenie jak na 5*. Polecam
Jedzenie, codzienne sprzątanie.
Cudowny Hotel.Bardzo mili lufzie Pokoje bardzo ładne i czyściutkie. Jedzenie najlepsze na Świecie. Animatorzy najlepsi. A JEAN z Brazylii rewelacyjny. Cudowny niezapomniany czas. Napewno tu wrócimy
Pięknie położony. Obszerny Czyściutki
Pyszne jedzenie, pokoje codziennie sprzątane przemiła obsługa, niesamowite widoki na morze dużo atrakcji dla dzieci jaki dla dorosłych również
Nie ma wad
Hotel super . Pokoje ładne , czyste , codzienne sprzątane . Wieczorne atrakcje i animacje , nie są uciążliwe . Jeżeli ktoś nie chce brać udziału to spokojnie po drugiej stronie jest cicho . Super bungalowy do wynajęcia na cały dzień . Dyskoteka na molo , i tak samo jak wyżej jak ktoś nie chce to w ogóle nie słychać jej w hotelu .Jedzenie dobre i bardzo różnorodne , bardziej pod tureckie niż greckie ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie . Spod hotelu kursuje bus do Famagusty więc spokojnie na swoją rękę można zwiedzić miasto . Plażą jest 40 min spaceru do ruin Salamis . Dla chcących trochę szaleństwa pod hotelem znajduje się ogromne casyno .
Renomowane alkohole Czystość Wiele atrakcji
Hotel super, pięknie położony, obsługa miła, pokoje czyste, jedzenie przepyszne, ciasta również. Wszystko na piątkę, jedynie wieczorna muzyka nie dla turystów,tylko była turecka. Ludzie chcą się bawić. Nie było muzyki dla turystów. Jeszcze odwiedzę ten hotel. Polecam.
Położenie hotelu.
Nie mam zastrzeżeń.
Bardzo przyjemny hotel, czysty, miły personel , smaczne jedzenie. Ładnie położony przy samej plaży. Polecamy.
Hotel duży, bardzo ładna infrastruktura, można znaleźć swoje miejsce na basenie, na plaży, przy zjeżdżalniach lub na dużym tarasie - pomoście stojącym na wodzie. Jedzenie przepyszne, bardzo duży wybór. Plaża wąska ale dla nas bardzo ładna z fragmentami skał w wodzie - nie przepadam za plażami szerokimi i ciągnącymi się kilometrami. Jedyny minus dla nas to bardzo popularne palenie papierosów, w pokoju niestety też było je czuć, na plaży, przy basenie, na tarasie - ciężko znaleźć miejsce żeby ktoś obok nie palił. W restauracji nie było ich czuć!!! Ogólnie bardzo pozytywnie oceniam hotel, mimo mojego niezadowolenia z pokoju ale wiem, że miałem pecha bo takich pokoi w całym hotelu było zaledwie dwa...
jedzenie, widok z hotelu na plażę i morze, infrastruktura hotelu, każdy znajdzie dla siebie miejsce i rozrywkę. boiska do piłki nożnej, koszykówki, siatkówki i tenisa ziemnego
za mało stref bez palenia papierosów, szkoda że aktywność sportowa jest z dala od plaży,
Hotel bardzo czysty i zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna na każdym kroku. Jedyny minus to trochę za mało jedzenie pod dzieci ,wszystkie baseny zimne (poza tym w budynku) i brak atrakcji dla dzieci. Poza tym jedzenie bardzo dobre i napewno nie można narzekać.
Duży, czysto, miła obsługa
Zimne baseny,brak atrakcji dla dzieci.
Bardzo fajny hotel po poproszeniu leja oryginalne trunki typu Jack daniels i nawet chivas , dużo ludzi z turcji na co trzeba sie przygotowac oraz poza hotelem nie dzieje sie nic w tej miejscowosci
Jedzenie ! bary basen i plaża woda jak na Malediwach chodź zimniejsza
Jest zadbany lecz czuć w nim trochę już jego wiek chodź pokoje i korytarze są bardzo ładne i zadbane nie kupować nic w sklepach hotelowych cenny 300% niż na lotnisku czy w normalnym sklepie jeśli pójdziecie plaza z hotelu w prawo spotkacie grupkę DUŻYCH dzikich psów
Wspaniały hotel, super widoki, dużo do zaoferowania, baseny, zjeżdżalnie, sporty, animacje, rozrywka i relaks. Bardzo miła obsługa, jedzenie i picie bardzo dobre, polecam 10/10!