Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, plac zabaw, animacje w ramach mini klubu, opiekunka (płatne).
Bogata oferta rekreacyjna: aerobik, szachy, sauna, łaźnia, siłownia, szkoła nurkowania (za opłatą).
Dobra infrastruktura: punkt wymiany walut, kasyno, mini market, sklep z biżuterią, usługi concierge.
Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Hotel ma już swoje lata ale personel robi wszystko aby utrzymać go w dobrym stanie. Po za tym personel wspaniały!!! Dbają o gości niesamowicie. Jedzenie przepyszne i w zasadzie nie do przejedzenia. Drinki ?? Bajka ( ja lubię whisky to na barze leja Johny czarny 12 lat, Chivas 12 lat czy Jack Daniels ) Drinki dla kobietek wymyślne i przepyszne. Plaża zarówno piaskowa ale tez super molo z leżaczkami. Serdecznie polecam!!!
Jedzenie, obsługa, napoje wyskokowe, sauna ( można się z sauny chłodzić w morzu )
Mi wszystko odpowiadało.
Hotel spełnił moje oczekiwania. Przyjechałam w pierwszy dzień zimowego sezonu. Mimo to, nie brakowało mi niczego. Obsługa hotelu miła i pomocna. Pokoje czyste i sprzątane codziennie. Jedzenie naprawdę rewelacyjne. Często podróżuje i mam porównanie. Tutaj była duża różnorodność i spory wybór. Polecam hotel
Duży kompleks hotelowy. Baseny, zjeżdżalnie i prywatna plaża.
CUDOWNY ! Godny polecenia pod kazdym wzgledem. Przepyszne jedzenie w cenie all inclusive w resturacji CORNER z menu. Pyszne drinki, przepiekna woda - noczym na Malediwach :)
Hotel zasługuje na swoje 5*, czysty, dobrze wyposażony, godny polecenia
Przestrzeń, świetna obsługa, różnorodność jedzenia i napoi wyskokowych, bliskość plaży, fajne baseny - wszystko na plus
Bardzo dobry hotel ,czysto , obsługa miła pyszne różnorodne jedzenie oraz drinki
Okrągły pomost z baren leżakami
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu, jesteśmy zachwyceni. Pokoje czyste, jedzenie pyszne urozmaicone, obsługa przemiła. Piękna kawiarnia z widokiem na morze pysznymi słodkościami i super kawą. Drinki robione z alkoholi dobrej jakości nie byle co, każdy znajdzie coś dla siebie. Fajna czysta plaża dużo leżaków, dodatkowo bar dla fanów sportu. Ciekawe animacje , dodatkowym atutem bliskość starożytnego miasta Salamina, oraz bus kursujący do Famagusty. Gorąco polecamy to miejsce.
Wszystko począwszy od pokoi, obsługi , po widoki i atrakcje
Hotel rewelacyjny, nastawiony na gości, bylo doslownie wszystko.
specjalna kawiarnia, gdzie nawet bylo mleko bez laktozy, sojowe, migdałowe czego w innych hotelach 5* nigdy nie doświadczyłam), kawy każdy rodzaj w tym frappe do których były ciasta, torty, do wyboru, do koloru, herbata zimowa, woda z cytryną, miętą i limonką. Alkohole z najwyższej półki, jedzenie super... zdecydowanie polecamy. Hotel bardzo dobry tez dla rodzin z dziećmi. Codzienne koncerty, dyskoteka, w klubie Salamis, dzieki czemu nie bylo problemu jesli ktos chciał wczesniej isc spoac
nie ma
Duży hotel z kasynem. Bardzo ładna plaża (ale na ilość gości za mała). Dobre położenie ok. 2/3 km brzegiem morza od Salami miasta historycznego do zwiedzenia. Z tego tytułu że mała plaża leżaki są ustawione bardzo blisko siebie, kto szuka intymnosci raczej jej tu nie znajdzie.
Jedzenie, plaża, duża ilość barów, bufetów zawsze można coś znaleźć do zjedzenia wypicia
słaby serwis sprzątający
Hotel - budynek główny z pokojami hotelowymi lata świetności ma już za sobą. Pokoje ładne choć małe jak na 4 osobową rodzinę. Hotel położony z dala od miasta Famagusty - po środku niczego, ale przy pięknym morzu; co może by zaleta i wada. Woda w basenach zewnętrznych zimna - na tyle zimna że odstraszała turystów - jedynie dla garstki dzieci było ok i tak tylko na chwilę. Myślę że na 3 i pół gwiazdki hotel zasłużył- na pewno nie na 5.
Bliskość morze i przezroczystej wody, ratownicy na służbie, bardzo dobre drinki i ogólnie alkohole, zadbana i czyszczona codziennie plaża choć bardzo mała, bardzo pomocni ludzi w hotelu - bardzo się starający.
- małe pokoje, - czas oczekiwanie na windę - czasami baaaardzo długi, - zimna woda w basenach zewnętrznych, - jedzienie, starali się ale zazwyczaj było codiznnie to samo, mocno ociekające olejem; jedynie zestawy sałatkowe się broniły, - kto nie zarezerwował rano leżaków nad morzem ten przepadł, ale jeśli na każdym kroku było słychać język ojczysty to tak trzeba było robić, - palenie przy posiłkach, pomimo że gości palili na zewnątrz to przez ciągłe otwarte drzwi dym z papierosów był obecny.
Rewelacja. Hotel zasługuje na swoje 5* Kasyno 340 automatôw plus stoły do gier. Można zjeść i wypić nie wstając od gier. Obsługa jest na 5* Pracownicy służą pomocą.O każdej porze dnia i nocy !!!!
Ludzie tam pracujacy to największy dar tego miejsca. W głowie się nie mieści że w takim molochu wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Warto zainstalowac aplikację hotelową przez którą też można wszystko załatwić bez zbędnego chodzenia do recepcji. np: A'la Carter jest darmowe prze nią. To jest jedno małe miasteczko gdzie wszystko jest pod ręką. Bar w holu głównym czynny jest przez 24/7 Od 7 rana do 2 w nocy nie ma możliwości by chodzić głodnym.
Na siłę by coś znalazł ale po co???
Pobyt w tym hotelu uważam za pozytywny. Pokój w którym byliśmy zakwalifikowani to budynek główny 4 piętro,sprzątany codziennie. Trochę mały ale wystarczy. W szafie tylko jedna półka i nie bardzo jest gdzie wyłożyć ubrania. Klimatyzacja sprawna i cicha. Widok boczny na morze ok ale patrząc na dół widok na duże klimatyzatory które słychać taż na 4 piętrze oraz pojemniki na śmieci. Ale kto przyjeżdża by siedzieć w pokoju😉 W hotelu obsługa super nie ma się do czego przyczepić. Alkohol markowy dobry. Basen zewnętrzny trochę zimny dlatego większość osób korzysta z morza ok 24 *C lub basenu krytego. Leżaków jest bardzo dużo i nie ma sensu ich „rezygnować” wcześniej. Minus za animacje bardzo słabe ale z drugiej strony co może zrobić dwóch chłopaków. Proponuję zatrudnić więcej osób które mają więcej wiedzy jak powinno to wyglądać. Szkoda również że za hotelem nie ma nic i jest to tylko pobyt w hotelu. Można w hotelu kupić bilety na busa za 6€ w obie strony do Famagusty i troszkę pozwiedzać. Ogólnie jest to bardzo dobry hotel na spokojnie można polecić.
Czystość, obsługa, alkohol, jedzenie
Słabe animacje, lokalizacja jeżeli chodzi o atrakcje sklepy itp poza hotelem
Hotel spełnił wszytskie oczekiwania. Piękna plaża, dobre jedzenie, ciekawe animacje, dobry alkohol. Ludzie na miejscu przemili. Hotel oferuje i miejsce dla rodzin z dziećmi (basen z zjeżdżalniami, brodziki), dla osób które chcą odpocząć bez dzieci - duże baseny oraz rozległą plażę z pomostem oraz dla tych co chcą się bawić - klub oraz dyskoteki wieczorem. My byliśmy w październiku i był to idelany czas żeby uciec od jesieni. W dzień było koło 30 stopni, natomiast wieczorem już robiło się chłodniej, tak żeby założyć bluzę. W samym hotelu czysto, pokoje sprzątane regularnie, toalety schludne. Samo jedzenie jest wielkim plusem hotelu. codziennie jest na jednym stanowisku na stołówce kuchnia z innego kraju np meksykańska, włoska. Poza tym pojawiają się podobne potrawy, ale jest co wybierać. A jeśli na stołówce nie ma nic ciekawego można wybrać się do jednego z wielu barów (4 przy plaży i basenach) w których oferują rzeczy jak pizza, kebaby, hamburgery, frytki, lody, gofry. Generalnie jedzenie jest prawie 24/7 w różnych miejscach robione na bieżąco. To samo tyczy się drinków. Jest kilka barów, w każdym trochę inne drinki ale można zawsze poprosić o jakiś swój ulubiony. Poza tym jest drink bar z wieloma róźnymi pozycjami. Alkohole są lane z oryginalnych butelek. Barmani bardzo mili i można się z nimi dogadać. Na terenie jest też oddzielnie "cukiernia" w której o każdej porze można wziąć sobie kawę świeżo mieloną oraz ciastko. Jest też kawa i herbata turecka. Małym minusem hotelu jest jego położenie. Jeśli ktoś chce dużo pozwiedzać to dobrą opcją będą zorganizowane wycieczki, bo w okolicy jest niewiele rzeczy. Warto wybrać się do starożytnych ruin 2 km plażą. My byliśmy we dwoje (młode małżeństwo) i bardzo dobrze wypoczęliśmy, najedliśmy się i wybawiliśmy. Hotel polecam bardzo.
Fajnie że na spokojnie, po póżnym śniadaniu można było znależć wolny leżak bez jakiegoś wieśniackiego biegania o świcie i rezerwowania jak to robią niestety turyści o niskiej inteligencji, nie tylko polacy .
Duży teren, fajna plaża, jedzenie .....jak to jedzenie głodny nie chodziłem Na bardzo dużym poziomie występy animatorów .Nie wiem czy ekipa która była wtedy jest tam na stałe (brazylijczycy)Sliczne dziewczyny ale jakość tańca ,kostiumy choreografia na dużym poziomie.np wieczór samby stroje jak z rio de janerio z karnawału. Czystość,standardowo ,tak jak trzeba ,ręczniki barek dziennie wymiana,alkochole markowe Polecam
jesli chodzi o wady to nie ma sie specjalnie do czego przyczepić .Jedynie co mnie strasznie (...) wszędzie te papierochy i smród .Na plaży ,na stołówce na basenach wszędzie palą i jeszcze na stołówce brak sztućców niekiedy trzeba było czekać aż wielmożny kelner ruszy (...) i przyniesie
Hotel super, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Położony samej plaży. Z pomostu bezpośrednie zejście do morza. Posiłki różnorodne, co prawda trafiliśmy na rozpoczęcie sezonu zimowego, ale nie wpłynęło nam to zupełnie na pobyt. Pokoje z klimatyzacją oraz lodówką z napojami, codziennie sprzątane. Super niedawno otworzony Corner Bar, gdzie można w ramach all inclusive zamawiać dania z karty. Dla dzieci zjeżdżalnie, sala zabaw z kulkami, dla dorosłych z racji sezonu zimowego z atrakcji jedynie gimnastyka w wodzie. Z hotelu można swobodnie dostać się pieszo do starożytnego miasta Salamis. Polecam !
Codzienne sprzątanie pokoi, super wieczorne show z występami zespołów na zywo
Hotel na bardzo wysokim poziomie, miła obsługa, różnorodne wyżywienie - jak dla mnie i mojej rodziny super. Bardzo czyste pokoje i cały hotel.
Czystość, miła obsługa 😉
Polecam z całego serducha. Właśnie jesteśmy. .. Super obsługa bardzo grzeczni i mili nic na siłę wszyscy uśmiechnięci. Bardzo fajne pokje duże... Super plaża piasek leżaki woda... Bez wad. No i Mega ultra all inclusive.. Chivas jack daniels i inne markowe alkohole plus wódki w cenie. Jedzenie pyszne. Polecam.
Wszystko Lux
Bez wad.
Generalni polecam. Hotel i infrastruktura świetne, bardzo dobre jedzenie, drinki smaczne. Plaża dość wąska ale piaszczysta. Jednym mankamentem jak dla mnie był standard pokoi (miałem 2, oba nie w budynku głównym) te zdecydowanie nie wyglądają jak pokoje w 5 gwiazdkowym hotelu (nawet na 4 niespecjalnie). W jednym z nich śmierdziało stęchlizną - podejrzewam że związane było to z problem z woda która wylewała się z pod prysznica do pokoju.
- dobre jedzenie i drinki - super infrastruktura - baseny, bary, kawiarnia, - piaszczysta plaża - świetny widok na wschody słońca z tarasu - obsługa i podejście do gości hotelu
- słabe pokoje (budynek główny - byłem w park i garden nie głownym)
Standard hotelu odpowiada ofercie. Wszystko spełniło nasze oczekiwania. Hotel super.
Świetne molo dla tych co wolą leżaki bez piasku
Pobyt w tym hotelu był jednym z najlepszych wakacyjnych doświadczeń! 🌴 Od samego początku czuć profesjonalizm i zaangażowanie obsługi – serwis, kuchnia, bary i praca kelnerów stoją na najwyższym poziomie. Jedzenie jest urozmaicone i zawsze świeże, a tematyczne kolacje sprawiają, że każdy wieczór staje się wyjątkowy. Plaża jest przepiękna i zadbana, z wygodnym zejściem do morza, a przy hotelu znajdują się przestronne baseny oraz zjeżdżalnie zarówno dla dzieci, jak i dorosłych – idealne miejsce do wspólnej zabawy i relaksu. Na szczególną pochwałę zasługują atrakcje i animacje – świetnie zorganizowane, angażujące zarówno najmłodszych, jak i dorosłych. Duży wybór barów i restauracji pozwala każdego dnia odkrywać coś nowego, a jakość serwowanych alkoholi mile zaskakuje. W hotelu obecni są ratownicy i ochrona, dzięki czemu można w pełni cieszyć się wakacjami, czując się bezpiecznie. To miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie – od relaksu po świetną zabawę. Zdecydowanie polecam i chętnie wrócę! 🌞✨
• urozmaicone i smaczne jedzenie, w tym kolacje tematyczne • piękna, zadbana plaża • atrakcje i animacje dla dzieci i dorosłych • przestronne baseny i zjeżdżalnie dla wszystkich grup wiekowych • duży wybór barów i restauracji oraz pyszna kawiarnia • wysoka jakość alkoholi • profesjonalny serwis i obsługa, kelnerzy na najwyższym poziomie • obecność ratowników i ochrony – poczucie bezpieczeństwa
Musiałem chwilę ochłonąć przed wystawieniem opinii po pobycie w tym hotelu. Zaczynając od pokojów ,które jak na 5-gwiazdkowy hotel pozostawiają wiele do życzenia: -mrówki ,które chodziły po całym pokoju mimo braku słodkich rzeczy -śmierdząca klimatyzacja -zapchany prysznic -sprzątanie również praktycznie tak jakby go nie było Ale abstrahując już od pokojów to moja dziewczyna niestety się rozchorowała i dostała jak się okazało dwa antybiotyki z pobliskiej apteki ,na które okazała się być uczulona.Mimo wielu próśb lekarz nie chciał przyjść do pokoju chociaż ją obejrzeć bo w pewnym momencie zrobiło się naprawdę niebezpiecznie.Całe szczęście ,że już jesteśmy w domu. Jeśli chodzi o obsługę w samym hotelu było ok natomiast widać było mocno ,że są promowani goście z Turcji. Po prostu lepiej wybrać każdą inną opcję za tę pieniądze, strasznie jestem zniesmaczony podejściem do człowieka w tym hotelu. NIE POLECAM!!!!