Plaża z barami i sportami wodnymi przy brzegu
Imprezowe kluby i dyskoteki czynne całą noc
Katmandu Park z atrakcjami dla rodzin
Promenada z restauracjami i sklepami
Hotel położono w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko przystanki i kawałek do plaży. Pokoje odnowione, wyposażone we wszystko co potrzeba.
Dbałość o czystości i wymianę ręczników na najwyższym poziomie- Panie z ekipy sprzątającej bardzo się do tego przykładały. Jedzie smaczne różnorodne. Każdy wybierze coś dla siebie.
Kaucyjny system barowy za plastikowe kubki wielorazowego użytku.
Super hotel, dobre śniadania duży wybór , sprzątane codziennie , hotel blisko atrakcji ale mimo to w nocy można się wyspać w ciszy
Lokalizacja i śniadania czystość
W hotelu czysto , obsługa na dobrym poziomie . Ale jedzenie ... dobrze że byliśmy bez dzieci bo chodziłyby głodne... bardzo słaby wybór! Monotonnie. Hotel dla dorosłych a mimo to w hotelu były dzieci ... W hotelu naprawdę mało się dzieje ... jest bardzo nudno . Żadnej muzyki w ciągu dnia Ludzie puszczali w swoich telefonach muzykę bo hotelowe głośniki robią za ozdobę. Nie wybiorę drugi raz tego hotelu ..
Lokalizacja Ochrona Czystość
Jedzenie Nudny hotel Brak muzyki w ciągu dnia
Hotel duży, fajna lokalizacja i smaczne jedzenie.
Niestety brak działającej klimatyzacji w pokoju! Obsługa hotelowa totalnie nie pomocna:( W pokoju jak w saunie i nikt z tym nic nie robi. Szkoda! Duży minus
Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Niestety podczas pięciodniowego pobytu w łazience zauważyłam dwa małe karaluchy. Jest też problem z pionami kanalizacyjnymi, od czasu do czasu wydobywa się z nich nieprzyjemny zapach ścieków.
Położony blisko plaży. Dodatkowe atrakcje wieczorne: dyskoteka, występy artystyczne. Dobre jedzenie.
Pojawiają się karaluchy. Nieszczelna kanalizacja powodująca od czasu do czasu nieprzyjemny zapach
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie. Bardzo przyjazna obsługa recepcji, pomocna w każdym aspekcie. Pokój zaraz po przyjeździe dostępny. Jedzenie bardzo smaczne w opcji HB, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, smaczna kawa ze świeżo mielonych ziaren do śniadania. Wieczorem dużo atrakcji: animacje występy, tańce, akrobacje. W ciagu dnia przy basenie aqua aerobic, zumba. Strzelanie z łuku, z wiatrówki, gry w bingo, siatkówka wodna. Bardzo na plus pod kątem osób, które nie lubią się nudzić. Lokalizacja bardzo korzystna, blisko do sklepów, restauracji, klubów, plaża 5 minut spacerkiem, blisko również wypożyczalnia samochodów Torrenova-polecam korzystaliśmy ;) Ogólnie hotel godny polecenia, pobyt udany :) Na zdjęciach widok z balkonu pokoju na 6 piętrze.
Położenie, obsługa hotelowa na wysokim poziomie, czystość, Ładowarka indukcyjna przy łóżku do telefonu :) pyszne jedzenie, duży wybór :) Widok z pokoju na basen Telewizor z możliwością logowania na Netflixie
Trochę za mały pokój, brakowało miejsca w przejściu między łazienką (na moje oko pół metra większy byłoby ok) dostęp do szafy trochę blokowało łóżko. Łóżko podwójne na minus - były to dwa pojedyncze łóżka na kółkach, które się rozsuwały.. Materace również trochę wyleżane, ale do akceptacji
Pokój dość duży ze standardowym wyposażeniem. Pokoje sprzątane codziennie. Akuratnie widok z naszego balkonu na zaplecze hotelu więc zachwytu nie było.
Hotel położony w centrum więc wszędzie blisko, zarówno na plażę jak i do centrum Magaluf. Fajny basen hotelowy z barkiem czynnym do 22.30. Codzienne animacje prowadzone przez sympatyczny zespół. Duża stołówka z jeszcze większą ilością jedzenia. Chyba każdy mógł znaleźć coś dla siebie.
Telewizor w pokoju mało przydatny ze względu na brak jakiegokolwiek polskiego kanału.
Bardzo miła obsługa. Pokój mniejszy niż wydaje się na zdjęciach, ale przecież nie w pokoju spędzamy swój urlop. Bardzo czysto. Piękny widok z Naszego 7-go piętra na baseny i morze. Jedzenie przepyszne i różnorodne.
Nie mam porównania....wszystko mi się podobało.
Nikt nie rozmawiał po polsku ;-)
W tym hotelu nie obowiązuje cisza nocna. Rozbawiona młodzież imprezuje w pokojach do rana ,jeśli ktoś ceni sobie ciszę to na pewno nie jest to dobre miejsce.. posiłki smaczne , szczególnie kolację, w pokojach czysto.
Otoczenie blisko miasta, wszędzie blisko, plaża, KGC restauracje, bary, park Katmandu dla dzieci, ALDI, kawiarnie, lekarz, przystanek autobusowy, korty tenisowe, .
Wyposażenie hotelu.
Hałas, okolica imprez nie dla rodzin z dziećmi
Pobyt uważamy za bardzo udany. W hotelu porządek, pokoje czyste, sprzątane,ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie bardzo smaczne, każdy spokojnie mógł coś wybrać dla siebie i wyjść z pełnym brzuszkiem. Obsługa bardzo miła.
Czystość Dobre jedzenie Miła obsługa
SUPER CZYSTO, MIŁA OBSŁUGA. ŁAZIENKA CZYSTO, POŚCIEL TEŻ
WSZYSTKO , OPRÓCZ BARU NA BASENIE , GDZIE TRZEBA PŁACIĆ ZA KAŻDY KUBEK PLASTIKOWY 1 EURO ZASTAW. W OBRĘBIE 50 M. TEŻ PLAŻA PUBLICZNA, BRUDNA, WYJDZIESZ NA OBIAD PŁACISZ DRUGI RAZ.
Wszystko ok. Jedyny minus to cienkie ściany,przez tydzień płacz małego dziecka dawał się we znaki.
Świetny hotel w wyśmienitej lokalizacji. Wszystko w najlepszym przypadku. Pokoje zgodne z opisem i dobrze wyposażone. Jedzenie wyśmienite. Baseny wystarczące w zupełności. Dodatkowo atrakcje wieczorem. Super
Jedzonko 😋
Ładny, czysty pokój wyposażony w mydło, szampon, lodówkę, express do kawy, telewizor i fajny widok na wodę
Bliskość hotelu do plaży
Dużo osób
Wspaniały hotel. Świetne jedzenie miła obsługa blisko do morza sklepów i dyskotek. Fantastyczni Animatorzy dwie Kobiety oraz jeden Mężczyzna. Nie mam nic do zarzucenia czysto świeża pościel codziennie.Serdecznie polecam.
Blisko plaży, dyskotek i sklepów.
Hotel duży, lecz przestronny. Położony w imprezowej części miasta. W pokoju pogłos imprez największy jest w weekend, w tygodniu bardziej spokojnie. Blisko do plaży, promenady i sklepów spożywczych(Aldi lub kilka mniejszych lokalnych). Jedzenie w hotelu było dobre, lecz monotonne. Wege da radę, mięsożercy mieli średni wybór. W hotelu przewaga seniorów. Wszędzie czysto. O ręczniki na basen trzeba upominać się w recepcji, nie ma miejsca wymiany ręczników przy basenie. All inclusive słabe, należą się 3 szklanki wina do obiadu i 3 do kolacji, czyli w bufecie były tłumy, jeśli ktoś chciał korzystać z tej opcji trzeba było siedzieć na kolacji minimum godzinę... Drinki w barze były dodatkowo płatne.
Czysty, blisko plaży
All inclusive słaby, wino przy obiedzie i kolacji, w barze płatne drinki.
Moja ocena to 7/10. W pokoju oraz nad basenem było czysto. Obsługa sympatyczna.
Atrakcje dla dorosłych super, tanie i smaczne drinki. Jedzenie smaczne, lecz cały czas to samo.
Chyba jak dla mnie największym minusem były brudne naczynia, obklejone talerze jedzeniem, szklanki i sztućce tak samo oraz minus za pakiet all. 3 alkohole do obiadu i śniadania bardzo słabej jakości, więc jak chcesz wypić te 3 alkohole to kolacji musisz tam siedzieć i nie można się ruszyć. Bez sensu, wolałabym na spokojnie po kolacji usiąść sobie na podwórku przy basenie i skorzystać z tej opcji.
Hotel super, czyściutki, sprzątane co dziennie, sauna, siłownia trzy windy obsługa miła i uśmiechnięta. Jednak przeznaczony dla młodego towarzystwa, które dość głośno bawi się nocami organizując imprezy balkonowe. Jedzenie pyszne urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Atrakcje hotelowe powinny być z muzyką na żywo aby dać możliwość zabawy turystom. Ograniczały się do pokazów akrobatów, cyrkowych i trochę muzyki, Marija animatorka super babka prowadzi aerobik, strzelanie z łuku, wodna siatkówka itp. Oferta All Inclusive soft miała obejmować 3 drinki do obiadu i trzy do kolacji okazało się jednak, że serwowane było tylko piwo i wino lokalne średniej jakości.
Piękny duży basen, z dostępem do leżaków blisko na plażę i do centrum
Nie wiem czy to wada, może hotel ze względu na umiejscowienie blisko największego klubu imprezowego na Majorce nastawiony jest na młodych głośnych turystów(18-25lat) którzy stanowią 80% obłożenia
Hotel jest bardzo ładny, obsługa pomocna. Jedzenie było świetne! Jest w czym wybierać! Drinki również są dobre. Lokalizacja idealna, blisko do morza, blisko Aldiego, knajp i innych barów. Polecam!
Świetne jedzenie, bardzo duży wybór, Codzienne sprzątanie, wymiana ręczników, Dobre drinki w niskiej cenie w porównaniu do lokali.