Zatoczki idealne do snorkelingu i nurkowania
Malownicze plaże otoczone wzgórzami i skałami
Lokalne tawerny z owocami morza nad brzegiem morza
Rejsy łodzią do jaskiń i ukrytych plaż w okolicy
Sama infrastruktura hotelu super, hotel nowy loftowy dobra lokalizacja .
Pokoje duże czyściutkie , ładnie urządzone .
Mała sala restauracyjna,wąskie przejścia .Stoliki nie przygotowane do konsumpcji po gościach .Jedzenie w okresie świątecznym nie powala, w drugim dniu Świąt przyszliśmy i było dojadanie potraw z poprzednich dni , tzn to co zostało a zostało niewiele ,trudno było coś wybrać ,gdyż 80 procent wyjechało gości w drugim dniu Świąt.Bar nieczynny ,deserów ciast brak , obeschnięte kilka sztuk ciast. Wspomnę o kolejkach w porze śniadaniowej to było żenujące. Więcej oczekuje się od 4 gwiazdkowego hotelu.
Hotel godny polecenia.
Piękny hotel położony na uboczu.Nie polecam go jednak rodzinom z małymi dziećmi - hotel połozony na kilku poziomach, z dużą ilością schodów, poruszanie się po nim z wózkiem - masakra ( wiem z doświadczenia). Plaża mała, kamienista, odpłatne leżaki, ale można posnurkować - jest co oglądać. Dużym plusem są piękne widoki - praktycznie wszystkie pokoje z widokiem na morze. Obsługa miła, animacje w języku niem. i ang.- świetne.Jedzenie urozmaicone i smaczne. Polecam .
Polecam wszystkim ten hotel!
Serwis sprzątający poniżej wszelkiej krytyki. Mimo kilku interwencji 'sprzątanie' ograniczało się do wymiany ręczników. Pokłady kurzu, pajęczyny, błoto na podłodze i balkon zanieczyszczony przez ptaki zdecydowanie na poziomie 1*. Obsługa niemiła, zwłaszcza na recepcji. Pakiet "All In", to w zasadzie tylko 3 posiłki. O "przekąskach" nie ma co wspominać. Dzień w dzień kanapki z szynką ze śniadania. Oferta baru (bezpłatna) nie do wykorzystania. Alkohol okropny (miejscowa wódka i gin, piwo i wino nie do przełknięcia). Nie mają tonicu, toteż pozostają płatne drinki. All inclusive nie ma kompletnie sensu w tym hotelu. W porównaniu do innych ofert All In, to kompletna pomyłka.
Położenie ośrodka super, piękne widoki, pokoje czyste z widokiem na morze, obsługa b. dobra, animacje, dostępność sprzętu sportowego oraz wszelkie zajęcia dla aktywnych. Polecam.
Pobyt przyjemny,w restauracji miła obsługa, czysto w pokojach.
Piękne położenie, pyszne jedzenie , miła obsługa.
Nie byliśmy przyjęci po przylocie.Czekaliśmy 8 godzin ana pokój.Nie zostaliśmy przyjęci do jakiegoś pokoju socjalnego na prysznic lub możliwość odpoczynku. Biuro TUI nie uznało naszej reklamacji,choć zmiana godziny wylotu dotyczyła 16 godzin.
Hotel luksusowy z pięknymi widokami, położony na klifie. Dla osób szukających spokoju i relaksu i rewelacyjnych widoków. Raczej nie polecać rodzinom. - Kaskadowo położony, dużo spacerowania po terenie hotelu - Luksusowo wykończony, białe wnętrza - Ładne baseny - bardzo ładne pokoje - Mała plaża zatoczkowa (kamienista) - prawie do samej plaży można zjechać windą - wifi free - niewielkie przeszklone SPA
W hotelu byliśmy z mężem na przełomie kwietnia i maja. Gości było niewielu - głównie z Anglii i Francji. Bardzo spokojnie i cicho - w sam raz na urlop. Wspaniałe widoki. Zapierające dech wschody słońca. Pokoje dość ładne i sprzątane codziennie. Codziennie uzupełniany minibarek. Bardzo dobre kolacje. Do kolacji podawane jest dobre butelkowane wino w opcji all. Wybór jedzenia duży - szczególnie na kolacje. Jesteśmy wege, a jednak mieliśmy co jeść. Gorzej z obiadami - te podawane są nad głównym basenem i wybór dań jest nie najlepszy. Na pewno jednak wrócimy tu przed kolejnym sezonem po trochę ciszy i pięknych widoków :)
Piekne położenie. Cudne widoki.
Mały wybór jedzenia w czasie obiadu.
Świetnie posiłki, super obsługa, rewelacyjne widoki, przepiękna plaża. Personel bardzo miły i pomocny. Najlepszy hotel w jakim w życiu byłam! Polecam wszystkim
wyżywienie, położenie, obsługa
brak wad
Hotel na prawdę rewelacja. Oczywiście jak sie dostanie pokój z widokiem na morze to już nic więcej do szczęścia nie trzeba. Trochę trzeba się ochodzic po schodach, dlatego dla rodzin z małymi dziećmi nie radzę. Jedzenie super.Szkoda, że w polskiej ofercie już go nie ma. Widoki wspaniałe.
Hotel godny polecenia. Piękne widoki, obsługa bardzo dobra, jedzenia dużo i dobre. Różnorodność napoi, animacje przez caly dzień. Plaża, jak i morze czyste. Pokoje zadbane, łazienki również, część z nich posiada prywatne baseny.
Hotel z przepięknymi widokami, czysty, urokliwy i spokojny.Posiłki urozmaicone, dobre, dużo ciast.Pokoje w zależnośći jaki się trafi są lepsze i gorsze, można je wymienić jeśli nie jest ktoś zadowolony.Obsługa jednak nie radzi sobie z naprawami(zepsuta klimatyzacja).Trzeba też uważać co otrzymuje się w prowiancie na wycieczkę, my mieliśmy wodę, sok,jabłko i folie aluminiową!(bo kanapki trzeba było zrobić sobie samemu, oczym dowiedzieliśmysię jak odebraliśmy prowiant).Nie można też brać wody butelkowanej z restauracji na wynos, a na plaży all nie obowiązuje i za wszystko trzeba płacić.Uważam,że jak hotel ma 5 gwiazdek to coś takiego nie powinno mieć miejsca.W hotelu głównie goście z Rosji,trochę Polaków i Francuzów.
Hotel położony bardzo malowniczo. Pokoje ładne, duże, czyste, sejf bezpłatny. Widok zależy od lokalizacji pokoju. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, obsługa szybka. All inclusive jeden z lepszych jakie mieliśmy okazje spotkać, super drinki. W barze przy górnym basenie od 12 do 18 serwowane posiłki ciepłe, przekąski, ciasta i owoce. Restauracja chińska nie zachwyciła nas. Internet Wi-fi dostępny bezpłatnie. Brak jakichkolwiek rozrywek dla dzieci. Goście hotelu bardzo zróżnicowani, cała Europa, USA, Arabowie. Leżaki dostępne bez problemów do godz 9. Plaża kamienista i mała.
Witam Byliśmy w czerwcu 2011 na urlopie ,polecamy ten hotel osobom ceniącym spokój oraz piękno krajobrazu.Jedzonko wyśmienite,super drinki,spokój cisza.
Cudownie położony hotel! Pyszne jedzenie i bardzo dobre drinki. Bylismy w tym hotelu w pierwszym tygodniu maja, 70% gości to Francuzi, trochę Polaków, Rosjan i Niemców. Obsługa hotelu bardzo uczynna, pokoje sprzątane codziennie, również codziennie uzupełniane w pokoju kawa, herbata, śmitanka do kawy, codziennie wymieniane ręczniki łazienkowe i plażowe, raz w tygodniu zmieniana pościel. Ten hotel polecam głównie za wspaniałe położenie oraz fantasyczne jedzenie i picie (codziennie świeżo wyciskane soki z pomarańczy dostępne są na śniadanie bez ograniczeń, bardzo dobre butelkowane wina, fajne drinki, szampan do niedzielnego śniadaia, w menu ślimaki, ośmiornice, kalmary, pyszne sery i wiele innych smacznych dań) SUPER HOTEL GODNY POLECENIA !
Hotel ładny, spokojny, piękne widoki. Jedzenie i drinki dobre. Animacje średnie. A.Pelagia mało ciekawa, można podziwiać cudne, małe zatoczki, ale innych atrakcji brak. W pobliżu kilka małych sklepików i ze dwie tawerny. Wieczorami nudy. Dobre miejsce wypadowe, by wypożyczyć auto i zwiedzać Kretę. Ogólne wrażenia z hotelu pozytywne, polecam osobom wymagającym, ale nastawionym na spokojny wypoczynek, gł.w obrębie hotelu.
Bardzo fajny hotel który poleciłbym każdemu kto ceni sobie piękne widoki i nie przeszkadza mu wchodzenie pod górki:))) Wszystkie pokoje z widokiem na morze (i to jakim!!!) wielkie okna w słonecznych pokojach. W środku poprawnie działająca klimatyzacja. Codziennie sprzątane; wymienione ręczniki, sejf darmowy, w lodówce co dwa dni uzupełnienione napoje.Jeżli chodzi o łazienki to są ładne i duże ale poleciłbym raczej te z wannami a nie z brodzikami (jakoś tak fajniej) co można przy pewnej uporczywości załatwić w recepcji. Obsługa miła i zazwyczaj kompetentna. Trochę mało różnorodne jedzenie. Niby na kolację codziennie kuchnia z innego zakątka świata; jednak wrażenie pozostaje jakby to było to samo tylko inaczej podane. Raczej nie polecam tego hotelu dla rodzin z małymi dziećmi, gdyż zwyczajnie nie ma tam infrastruktury dla najmłodszych a do tego cały czas trzeba się \"wspinać\"gdyż hotel położony jest na malowniczym klifie:)))) Do wszystkich klientów biura Itaka. Proszę uważnie czytać opisy hoteli i rzeczy ważne zawierać w umowie. W tym hotelu miał być internet w pokojach,a już na pewno w okolicach recepcji. Niestety 1/3 ludzi przytargała laptopy i nic. Czasami łapało zasięg z hotelu naprzeciwko ale rwał się i był bardzo słaby.
Hotel bradzo dobry. Jedzienie urozmaicone. My mielismy pokój z niewieką łazienką. ręczniki wymieniane codziennie, natomiast pościel na 14 dni mielismy wymieniona raz bądź 2 razy. Więc sie nie popisali. Podłogi troche zakurzone. Za widoki i jedzenie daję mu 5* natomiast za pokój to typowy standard a nawet poniżej. Sa również pokoje bardzo luksusowe ale niestety nie dla Polaków. Ogólnie polecam. Drinki b. dobre.
Hotel nowy, czysty, urządzony nowocześnie, na kilku poziomach. Widoki z niego zapierają dech w piersiach. All inclusive bogate, duży wybór smacznych drinków. Barek w lodówce uzupełniany bezpłatnie co dwa dni. Suszarka w łazience jest, ale taka jak na basenie - radzę zabrać własną. Na plażę obok hotelu dostajemy się windą, a potem już parę kroków, zatoczka ciekawa dla amatorów nurkowania, ale rafa egipska to to nie jest. Ze względu na strajk ogólnonarodowy mieliśmy dzień gratis w hotelu. Gorąco polecam!