Bogaty program animacji dla dzieci i młodzieży.
Imponujący aquapark z 3 basenami i 13 zjeżdżalniami.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-żwirowa plaża.
Doskonała infrastruktura (na terenie hotelu znajdują się sklepy, punkty usługowe, sala TV, restauracja z tarasem).
Hotel sam w sobie OK, duży, czysty, sporym problem mogą być windy, zwłaszcza w porach posiłków. Pokoje w miarę czyste, duży wybór posiłków na stołówce. z lotniska do hotelu jechaliśmy 1,5h a powrót mieliśmy aż 6h przed lotem😒
Brudno koło Hotelu
Hotel super… pełno atrakcji, jedzenie nie do przejedzenia, restauracje ala carte super… obsluga bardzo uprzejma i pomocna….
Wielkość hotelu i basenu…. Nie ma scisku….
Brak….
Hotel fantastyczny, piękny, ogromny, robi wrażenie już od wejścia. Ciężko mi zrozumieć ludzi, którzy krytykują, że dużo chodzenia...przecież wiedzieli, co wybierają, poza tym wszystko dobrze opisane, obsługa pomocna, wszędzie windy. Ponad połowa turystów to Polacy, reszta mieszanka narodowosci. Animacje, pokazy bardzo fajne, atrakcyjne. Po 24 cisza, spokój, można się wyspać. Klimatyzacja bez zarzutu. Widoki z balkonu super. Naprawdę warto wybrać, polecam z czystym sumieniem.
Niczego nie brakowało. Jedzenia mnóstwo, napoje podawane pod nos, nawet na leżakach. Potrawy, a zwłaszcza słodkości wystawne, z efektem WOW, wybór tak ogromny, że każdy znajdzie coś dla siebie. Kompleks basenów, zjeżdżalnie i strefa dla dzieci, prywatna plaża z pomostem. Animatorzy, obsługa, uśmiechnięci, sympatyczni, zachęcający do korzystania ze wszystkiego, wcale nie trzeba dawać napiwków, aby byli mili i dbali o Ciebie. Czysto, obsługa na najwyższych obrotach od rana do wieczora.
Dla mnie brak. Jeśli ktoś się czepia, to albo jest totalną życiową marudą, albo miał do czynienia z jakimś incydentem.
Średnio!! Brud!! Wszędzie jest brudno! Hotel wymaga odswierzenia.
REWELACJA!!! Jedzenie, baseny, animacje, pokój!!! Żadnych wad.
Wszędzie blisko, jedzenie - bajka 😉, codziennie coś innego. W basenie chłodna woda która po opalaniu głaszcze Twoją skórę. Blisko do morza. 8 wind i nigdy nie czekasz w kolejce żeby dostać się do pokoju.
Hotel bardzo dobry. Duże baseny, fajne zjeżdżalnie. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie. Duże pokoje z pięknym widokiem na morze. Bardzo dobra siłownia.
Bardzo dobry hotel zarówno na pobyt dla dorosłych jak i z dzieckiem. Dobra infrastruktura. Duży pokój. Codziennie dodatkowe tematyczne jedzenie.
Brak klimatyzacji w windach.
Byliśmy w Seaden Sea Planet 8 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. To nasz pierwszy pobyt w tak dużym hotelu i baliśmy się ilości ludzi, ale nie odczuliśmy ich obecności. Dużo miejsca w basenie, nie było "ludzia na ludziu". Jedzenie smaczne, kolacje tematyczne. Mieliśmy pokój na 7 piętrze i nie było problemu z windami. Wszystko szybko się odbywało. Hotel ma swoje lata i gdzieniegdzie widać ząb czasu, ale nam w niczym to nie przeszkadzało i chętnie byśmy tam wrócili. Cudowny ogród, piękny widok na morze z lobby ale i z pokoju. Kawa po śniadaniu na tarasie smakowała jeszcze lepiej.
- Piękny ogród i dużo zieleni - blisko szeroka plaża - dużo wind - wspaniały widok na morze - wieczorne atrakcje dla dzieci ( u nas 12 latka na pokładzie więc nie korzystaliśmy )
Dla nas jedynym minusem była plaża że względu na żwirek i kamienie, bo uwielbiamy piasek. Ale wybierając hotel byliśmy świadomi, że piasku przy Seaden nie ma więc nie wpływa to na naszą ocenę.
Hotel fenomenalny pod każdym względem, bardzo przemyślana infrastruktura. Głośność dzięków z mini disco skierowana w stronę morza, co sprawia, że pobyt w pokoju nawet podczas imprezy nie jest uciążliwy. Do godziny 24 jest już całkowita cisza na terenie hotelu, co dla nas było dużym plusem. Od godziny 10 rano budzi się życie w hotelu wraz z muzyką na basenach oraz animacjami. Wszyscy są bardzo życzliwi, a animacje nie nachalne. Przepyszne jedzenie, codziennie świeże i urozmaicone - na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :) Bardzo czyste i zadbane pokoje wraz z łazienką, co dla nas jest zawsze bardzo istotne. Ogólnie jest to pierwszy hotel do którego planujemy wrócić ponownie, bo naprawdę warto. P.S. braliśmy pokój z widokiem na morze (większość jest takich) i często opisywany w innych komentarzach cmentarz, był totalnie niewidoczny - zauważyliśmy go przypadkiem wyjeżdżając z hotelu. ;) Za tą cenę naprawdę nie ma co się zastanawiać, pobyt był cudowny!
7 wind, ogromna ilość leżaków, 2 duże restauracje, przestrzenny, niby duży a wszystko przemyslane tak że nic nie trzeba było szukać
Boisko piłkarskie mogło by być bardziej zadbane, piłkochwytów jakieś i trawa skoszona wystarcza
Pobyt w hotelu oceniam dobrze. Jednak nie bardzo dobrze. Byłem co najmniej 15 razy za granica i coś już mogę powiedzieć, a przynajmniej porównać. W Turcji 2 razy.
1. Duża infrastruktura. 2. Bardzo dobra i przyjemna obsługa. Pracownicy sympatyczni. 3. Bliskość do morza. 4. Animacje wieczorne. 5. Alkohole , różne rodzaje kaw i jedzenie wspaniałe. Ogromny wybór jedzenia, bardzo smaczne. 6. Owoce takie jak arbuzy, melony , cytrusy codziennie dostępne. 7. Dobre sprzątanie pokoi 8. Minibar uzupełniany.
1. Skandalicznie małe pokoje. Mój 2 osobowy pokój był połowę mniejszy niż te, w których do tej pory byłem w różnych krajach. Polska kawalerka jest 2 razy większa. 2. plaża dość kamienista, 3. Bardzo ale to bardzo głośno wszędzie. 4. Hotel to jeden wielki moloch bez kameralności. 5. Serio - nie wiedziałem gdzie jestem, Recepcja na 3 piętrze, mój pokój na 4 piętrze, restauracja na parterze a jeszcze inna na 1 piętrze. Lunch i kolekcje na innych piętrach. 6. Ciągłe przemieszczanie się windami.
Hotel niebezpieczny dla dzieci, dlatego nie polecam go dla rodzin!!! Syn stracił paznokieć dużego palca prawej stopy podczas zabawy w aquaparku!!! Szkoda opisywać jaki koszmar dziecka przeżyło podczas tego dramatu...
Dobre jedzenie
Niebezpieczny aquapark dla dzieci! Brak ratownika, Brak medyka!, punkt medyczny jest fikcyjny, nie wyposażony w podstawowe środki medyczne, osoba która tam się znajduje posiada tylko numer do lekarza, Brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony kierownictwa hotelu podczas wypadku na aquaparku
Hotel jest ogromny i dobrze wyposażony. Każdy znajdzie coś dla siebie, miejsce na plaży i przy basenie pomimo wczesnego rezerwowania leżaków ręcznikami. Restauracje i stołówki super wyposażone. Blisko przystanek Dolmus i bazar. Plaża szeroka z kamyczkami raczej nie dla małych dzieci. Super zadaszenie i chodniki na plaży. Show time dla dzieci prawie zerowe mimo że dużo rodzin z maluchami. Pokazy dla dorosłych ok ale muzyka to jakieś techno party nie wszystkim pasujące. Niestety są też wady a zasadnicza i skandaliczna to kradzież garderoby stwierdzona po sprzątaniu pokoju. Temat zgłoszony do recepcji, guest relation oraz opiekuna. Totalne zlanie tematu z sugestią, że problem jest nasz i oni nic nie zrobią. Opiekun zalecił chować życzy do sejfu lub w zamkniętych walizkach. Szok jak na hotel niezależnie ile ma gwiazdek. Druga przestroga to trzeba uważać na zjeżdżalniach. W tydzień widzieliśmy dorosłych i dzieci z szytą głową, stabilizatorami na ręce lub nodze. W tych przypadkach to też wina turystów a nie niebezpiecznych zjeżdżalni. Proponuję uważać na siebie i mienie pozostawione w pokojach.
Jedzenie, czystość, ilość leżaków i wyposażenie plaży, dostępność i ilość barów. Duży basen i plaża z molo. Na plaży odpłatne atrakcje wodne.
Kradzież w pokoju pieniędzy lub odzieży, brak jakichkolwiek działań obsługi hotelu. Skoro są wypadki to nie do końca bezpieczne aquaparki.
Hotel bardzo ładny,przestronny , duży, pokoje ładne duże z balkonem . Mnóstwo barów z drinkami napojami i przekąskami
Duże pokoje , bardzo dobre jedzenie , dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Zaletą jest to że nie brakuje leżaków przy basenach i przy plaży, super miejsce na pomoście też z leżakami i obsługą kelnerów na wrotkach.
Dużo chodzenia bo hotel bardzo duży ale jest bardzo ładny jest co oglądać
ędziliśmy tu tydzień pierwszej połowy czerwca. Hotel bardzo duży, zarówno sam budynek jak i teren wokół, jednak nie czuć tłumu, goście rozchodzą się po plaży, basenach i terenie zielonym. Sam hotel to takie słabe 3* europejskie, 9 pięter, widok na morze przepiękny, niestety budynek w części nie jest klimatyzowany (lobby, korytarze) przez co w środku jest duszno. Klimatyzacja w pokoju indywidualna ale w godzinach 12-16 można było ustawić minimalnie 25 stopni (znajomi w swoim pokoju nie zwrócili uwagi, może tak było tylko u nas). Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane, świeże, przez tydzień nie mieliśmy żadnego problemu z wyborem dań. Obsługa na najwyższych obrotach, niestety wiele osób mówi tylko po turecku. Plaża piaskowo-kamienista, lepiej mieć buty wodne. W ciągu dnia na basenach i plaży sporo eventow typu piana party, puszczanie latawców, sporty w basenie itd... W pobliżu hotelu znajduje się bazar że sklepami z zatrzęsieniem pamiątek, podróbek itd. Trzeba włączyć tu tryb wakacyjny, na luzie, bez nerwów jeśli natrafimy na niedociągnięcia a te z pewnością będą (duchota w hotelu, słaba komunikacja z obsługą, brak reakcji i czyszczenia basenu dla dzieci po zgłoszeniu pływającej w nim pampersowej kupy)
Piękny widok na morze Smaczne i zróżnicowane jedzenie Sprawna obsługa
Brak klimatyzowacji w lobby i korytarzach Słabe sprzątanie pokoi Znaczna część obsługi mówi tylko po turecku
Hotel robi niesamowite wrażenie – wnętrza zachwycają! Ogromny żyrandol w lobby i marmury dodają elegancji. Właśnie wróciliśmy z wakacji i jesteśmy bardzo zadowoleni! Zawsze dostępne leżaki, pyszne lody dla dzieci i dorosłych, świetna kawa, kolorowe drinki i mnóstwo dobrej zabawy. Ciepło, pięknie i komfortowo. Na pewno wrócimy i serdecznie polecamy!
Ekipa animacyjna mega pozytywna, cały czas coś się dzieje! Szczególnie zabawna Eminem, która rozkręca zabawę przy basenie – krzycząc „SHAKIRA!” i porywając wszystkich do tańca w wodzie. Śmiechu co nie miara! tańce, uśmiech i super energia! Jedzenie pyszne i urozmaicone – każdy znajdzie coś dla siebie. Hammam w hotelu drogi, ale warto – idealny relaks na start wakacji. Podsumowując: świetny hotel, pełen luzu i zabawy- rewelacyjny wypoczynek!
Jedyne, co mogłoby być lepsze, to czystość łazienki – jak na 5 gwiazdek, oczekiwaliśmy więcej, choć tragedii nie było. Zjeżdżalnie działały tylko w określonych godzinach – szkoda, że nie cały czas. Drink bary poza lobby miały ograniczoną ofertę – nie wszyscy barmani potrafili zrobić „Taurosa”, mimo że był w karcie. Trzeba było czekać na konkretnego barmana. Przydałoby się lepsze przeszkolenie personelu.
Hotel bardzo dobry, pokoje sprzątane codziennie, wspaniałe posiłki, dużo urozmaiconego jedzenia. Obsługa bardzo uprzejma, kelnerzy podają napoje do posiłków. W pobliżu hotelu jest bazarek, na którym wszystko można kupić-pamiątki, słodycze, ubrania, ręczniki, obuwie.
Czystość, duże baseny, obsługa hotelowa.
Mój pobyt w Seaden Sea Planet był absolutnie wspaniały! Hotel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie pod każdym względem. Pokoje były czyste, przestronne i dobrze wyposażone, z pięknym widokiem. Obsługa była uprzejma, uśmiechnięta i zawsze chętna do pomocy. Jedzenie przepyszne – duży wybór dań, codziennie coś innego i wszystko świeże. Baseny czyste, plaża blisko i dobrze zagospodarowana. Dużym plusem była również bliskość lokalnych bazarów – można było wybrać się na zakupy lub po prostu pospacerować i poczuć lokalny klimat. Cała atmosfera w hotelu była bardzo przyjazna i rodzinna. Zdecydowanie polecam ten hotel i z przyjemnością wrócę tam w przyszłości!
Wszystko
Oczywiście leżaki
Ten hotel jest doskonały pod każdym względem! Przemiła obsługa, czystość i posiłki na najwyższym poziomie. Byliśmy w tym hotelu po raz pierwszy i pewnie jeszcze przyjedziemy. WYJĄTKOWY
Super obsługa, zadbana zieleń czysta woda w basenie.
Świetny hotel . Trochę daleko od lotniska Jedzenie na najwyzszym poziomie i bardzo dużo. Woda w basenie bardzo czysta. Hotel dość przestronny. Bardzo fajna siłownia z super trenerem któego można zawsze zapytac jak poprawic technike. pobyt od 13.05 i temperatura miedzy 24 a 30 stopni w cieniu. Fajne zjeżdzalnie i ogólnie czuć luz i swobodę. pobyt 2+2 . Z minusem trochę stare pokoje i jakość sprzątania . Ale nie na tyle żeby jakość bardzo wplywało na oceną.
luz, siłownia, kuchnia
sprzątanie pokoju, wykończenie pokoju. nie jest źle ale mogło by być dużo lepiej. Pościel nie zmieniana codziennie i balkon też omijany.
Hotel bardzo ładny, zgodny z opisem i zdjęciami. Większość gości to Polacy. Bardzo nam się podobało, byliśmy w Turcji czwarty raz i mogę powiedzieć że to najlepszy hotel z dotychczasowych. Dużo atrakcji dla dzieci: zjeżdżalnie bardzo fajne, lody dostępne od 10-17 później też na kolacji.
Bardzo miła obsługa, atmosfera
Hotel duży, przestronny,czysty.Lobby hotelowe olbrzymie ( wada -mała ilość stolików przy których można usiąść)Pokoje sprzątane codziennie ,widok z okna na morze -:) to na pewno duży+. Wychodząc na taras z baru możemy podziwiać cały obiekt hotelowy i morze. Obiekt lata młodości ma już za sobą ale jest ok. Trzy baseny odkryte i jeden kryty który znajduje się w hotelu .Problem z leżakami ( zbyt mała ilość) Zjeżdżalnie wodne dla najmłodszych i tych starszych otwarte są tylko w określonych godzinach.Dobre drinki ,ciasta. Klub dziecięcy i Mini Disco dla dzieci,wieczorne pokazy i wystepy dla dorosłych. Mega kamienista plaża, piękny szeroki i długi pomost wchodzący w gołąb morza. Posiłki smaczne.
- duży, przestronny obiekt,czysty - widok z okna i balkonu pokojowego na morze - super pomost na plaży
- odległość od lotniska okolo 2 godziny jazdy - mała ilość leżaków - kamienista plaża