Piękna, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.
Park wodny z kilkunastoma zjeżdżalniami oraz wodospadem.
Kilka restauracji oraz barów, w tym jeden na wieży ze wspaniałym widokiem na Hurghadę.
Z myślą o najmłodszych gościach hotelu: plac zabaw, brodzik, miniklub.
Hotel bardzo fajny, liczne atrakcje 2 plaże, kilka basenów,2 restauracje, mała rafa przy plaży. pokoje czyste, jedzeni dobre (2 restauracje zwykłe z dużym wyborem, 4 a'la carte) obsługa uwija się ze wszystkim.
ilość basenó, plaże, jedzenie, czystość i atrakcje wieczorne
w starej części pokoje są widocznie stare, stare meble - ale czyste.
Polecam Sea Gull z całego ❤️ Cudownie spędzone 10 dni. Bez wahania wybrałabym ten hotel na kolejny pobyt w Egipcie.
Piękny hotel w ścisłym centrum miasta, czyste, przestronne pokoje, przemiła i pomocna obsługa, pyszne jedzenie.
Jak dla mnie bez wad
Byłam w tym hotelu kolejny raz. Pokój bardzo ładny, duży, czysty z balkonem i widokiem na basen i morze. Jedzenie smaczne podawane w dwóch restauracjach oraz dodatkowo obiad na plaży. Duża przestrzeń - dwie plaże i kilka basenów. Na pewno tam jeszcze wrócę.
- hotel w centrum miasta - można wychodzić na spacery i zakupy - blisko marina - miła obsługa - nie ma problemu z leżakami - SPA
Pokój bardzo nowoczesny ,z balkonem i widokiem na basen ,codziennie sprzątane,wymieniana pościel i ręcznik,i woda codziennie 2-3,butelki,3 polskie programy w TV,Czego mi brakło to chociaż raz fajnego złożenia ręczników (mimo zostawionego napiwku)ale to już szczegół.
Byliśmy w nowej części hotelu, bardzo nowocześnie ,obsługa niesamowicie miła i uśmiechnięta, jedzonko bardzo dobre ,basen świetny,napoje chłodzące super,z kostkami lodu z wody pitnej ,tak że nie trzeba się bać lodu.Piękna zieleń wokół ,zadbana,cudne fotki wychodzą.
Przez tygodniowy pobyt w nowej części nie było żadnych animacji ,nikt nie chodził i nie informował, że coś sie będzie dzialo choćby w starej części. Informacje o ewentualnych aktywnych zajęciach wisiała w toalecie ,nie znalazłam gdzie indziej ,miał być aerobik w wodzie w starej części, poszliśmy o wyznaczonej godzinie i nic nie było,Zjeżdżalnia otwarta tylko 2 razy dziennie po 2 godziny.!(w ofercie było kilka )i tylko rura I ślizgacz.Leżaki nad morzem o 6 już zajęte,
Hotel dobry, położenie bardzo dobre. Baseny dla dzieci w porządku, głębokie trochę za głębokie dla niepływających (170cm). Jedzenie bardzi dobre, restauracje tematyczne na zapisy. Obsługa hotelowa (barman, kelnerzy, kucharze) bardzo na plus, obsługa w recepcji kiepsko nastawiona na jakąkolwiek pomoc. Pokoje standard bardzo słabe, najczęściej to 1 łóżko np na 4 osoby, rozwalające się meble. Pokoje dziennie starannie sprzątane, woda dokładana na bieżąco, ręczniki dziennie wymieniane. Bardzo przyjemna plaża.
Bardzo dobre jedzenie, drinki do 24:00.
Pokoje standard - tragedia wiec lepiej dopytać o to przed zakupem wakacji, po wymeldowaniu zabierają opaski - trzeba dopłacać za korzystanie z jedzenia i basenów jeżeli wylot jest np wieczorem (wymeldowanie do 12:00).
Obiekt naprawdę duży , piękny .Mnostwo zieleni i pięknych kwiatów .Jedzenie pyszne- wybór ogromny .Zasady właściciela niezrozumiałe zupełnie .... Bez pojęcia o biznesie..Bary od godz 18stej płatne oprócz baru w lobby , który owszem oferuje drinki do północy - jednak wyłączana jest klimatyzacja równocześnie - więc wytrzymać trudno.. można zabrać drinka na zewnątrz wyłącznie w papierowym kubku , czyli wypić "duszkiem " - bo po kilku minutach rozszczelnią się 😁.. (...)...Od recepcjonistów również zrzuca połączenia .. Zero muzyki prócz jednego płatnego baru wieczorem - jednak ukraińska i rosyjska dominuje...Polecamy dla niepijących i lubiących ciszę
Wyżywienie , położenie , roślinność
Brak muzyki , brak animatorów poza chwilą animacji wieczorem ,płatne bary
Hotel jak dla nas porażka czekaliśmy od 13 do 16 na pokój który dostalismy miał tylko dwa łóżka a nas było 4 jak powieźliśmy obsłudze to połączyli łóżka razem w taki sposób to i 8 osób się zmieści ale jak się płaci za każdą osobę to powinno być 4 łóżka pierwszy raz nam się tak zdążyło żeby nas tak potraktowali. Ręczniki tylko 3 a nas było 4-ka . W lobby napoje i drinki były podawane w plastikowych i papierowych kubkach porażka czuliśmy sie jak na biwaku nie w hotelu. Lody dawali roztopione czuć w smaku było proszek.
Plus tylko że hotel położony jest w centrum Hugardy
To że podawano w lobby drinki w kubkach plastikowych i papierowych brak szklanek. Bardzo długo czeka się na pokoje. Na rodzinę 4 osobową dostaliśmy 2 łóżka
Super lokalizacja, do dyspozycji baseny dostęp bezpośredni do morza, ręczniki, leżaki, spa, animacje, disco! Czysto, jedzenie dobre z dużym wyborem.
j.w.
bez wad
Ulokowali nas w pokoju przy ulicy, zgiełk nie do wytrzymania Hotel stary,ale czysty.Ludzie pracujący tam b. mili. Ogólnie średnio😀
Jedzenie b. dobre
Pi śniadaniu i kolacji nie ma gdzie usiąść i napić się kawy lub drinka
Wspaniały pobyt, gorąco polecam! Spędziliśmy w tym hotelu wyjątkowo udany czas. Pokój był nieskazitelnie czysty, przestronny i nowocześnie urządzony, a łóżko bardzo wygodne. Obsługa na recepcji oraz w restauracji była niezwykle miła, pomocna i profesjonalna. Śniadania serwowane w formie bufetu były pyszne, świeże i bardzo urozmaicone. Lokalizacja hotelu to kolejny ogromny plus – blisko do głównych atrakcji, a jednocześnie w okolicy było cicho i spokojnie. Na pewno chętnie tutaj wrócimy!
Pokój bez widoków głośno wentylacja nie działająca klimatyzacja
Własna plaża
Jest bardzo duży Można się pogubić
Najlepszy hotel..... świetna obsługa, super lokalizacja
blisko lotniska, lokalizacja w samym centrum, super obsługa
Pierwszy pokój jaki otrzymaliśmy, był przeznaczony dla dwóch osób, a my byliśmy w 3. Po naszej prośbie (po przybyciu do hotelu o 3 w nocy- doba była oczywiście zapłacona) dostaliśmy dostawkę - została wstawiona w drzwi i było bardzo ciasno. Następnego dnia oglądaliśmy pokoje i wybraliśmy jeden (znajdował się on od ulicy, okno nieszczelne, ale szybko się przyzwyczailiśmy). Ogólnie pokój sprzątany na bieżąco. Otoczenie czyste i zadbane. Obsługa bardzo miła. Jedzenie smaczne, dużo restauracji na terenie hotelu. Baseny zadbane i czyszczone.
W samym centrum hurrghady , blisko od lotniska i mariny a także sklepów i restauracji.
Starsza część wymaga delikatnego odświeżenia jednak widać że stopniowo jest to robione. Mogłoby być więcej animacji dla dzieci
Po raz drugi w tym hotelu. Sam hotel dla niewymagających , w końcu nie spędzamy czasu w pokojach. Usytuowanie w samym centrum miasta,daje możliwość wyjścia na spacer oraz Marine ,która jest w niewielkiej odległości od hotelu,około 15 min spacerkiem. Pokoje sprzątane , czyste, obsługa klienta dobra. Kuchnia, posiłki może i codziennie to samo ale wybór spory i niczego nie brakowało . Polecam mimo kilku niedociągnięć.
Otoczenie bardzo ładne. Wieczorne koncerty przy hotelowej restauracji.
Dyskoteka typowo pod gości z Rosji. Najlepiej byłoby zrobić dla każdego kraju oddzielnie. Łatwiej dobrać towarzystwo i muzykę.
Hotel przyjazny dla rodzin i osób starszych, jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie , baseny podgrzewane ,obsługa bardzo miła i pomocna ,w każdym dniu występy ,aerobik itp. plaża przy hotelu , pokoje co dziennie sprząntane . Byliśmy drugi raz na pewno nie ostatni.Hotel z czystym sumieniem POLECAM.
Blisko plaża , miasto,czystość, obsługa uczynna i uśmiechnięta w tym hotelu nie można się nudzić.
Dla mnie brak.
Byliśmy drugi raz w ciągu roku😀 Miejscówka w centrum Hurghady na maksa! Świetne jedzenie, hotel nad samym morzem. Standard hotelu nie dla księżniczek, balkon z widokiem na morze lub centrum Hurghady, lodówka, klima i wygodne łóżko. Wystarczy dla rodziny dwa + dwa. Dwie restauracje główne, cztery bary z posiłkami serwowanymi pomiędzy śniadaniem obiadem i kolacją. Hotel w centrum. Spacerkiem do Mariny lub meczetu. W okresie zimowo wiosennym największy basen jest podgrzewany. Od 8:00 do 16:00 można wypocząć i poopalać się. Dwie plaże, morze chłodne ale da się kąpać.
Transfer z lotniska 20 minut. Pokój można sobie wybrać, widok na miasto lub na morze i basen. Wystarczy powiedzieć w recepcji. Posiłki w hotelu urozmaicone, bardzo dobre, często owoce morza i ryby. Wszyscy pracownicy mili i uprzejmi brak zastrzeżeń. Hotel w centrum! A Hurghada żyje do 3:00 rano.
Sporo Rosjan. Czyli jak we wszystkich kurortach na świecie o 7:00 godzinie większość leżaków zarezerwowana za pomocą ręczników.
Hotel warty ceny. Dla nas jedzenie smaczne, pokoje ok, basen oraz obejście ładne. W kwietniu basen zimny już nieogrzewany. Siłownia bardzo ładna chyba odnowiona.
W samym centrum , blisko piechotą do Mariny czy marketu.
Dla mnie nie było.
Pobyt w hotelu SeaGull w Egipcie był bardzo udany i z przyjemnością wrócę tam ponownie z rodziną. Pokoje były czyste, zadbane i wygodne, co zapewniało komfortowy pobyt. Hotel ma świetną lokalizację, dzięki czemu wszędzie było blisko i łatwo można było korzystać z atrakcji w okolicy. Dodatkowym plusem były różne atrakcje organizowane na terenie hotelu, które urozmaicały pobyt i sprawiały, że nie można było się nudzić. Obsługa była uprzejma i pomocna. Jedzenie było ogólnie dobre i każdy mógł znaleźć coś dla siebie, jednak śniadania nie do końca przypadły mi do gustu mogłyby być bardziej urozmaicone, choć dla innych gości nadal mogą być smaczne ❤️🇪🇬
* bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko * czyste i zadbane pokoje * wygodne warunki pobytu * miła i pomocna obsługa * atrakcje i animacje organizowane na terenie hotelu
* śniadania nie do końca przypadły mi do gustu (mogłyby być bardziej urozmaicone), choć dla innych gości mogą nadal być smaczne
Hotel odwiedziłam drugi raz po 16 latach i przyznaję że jestem mile zaskoczona. Wszystko na duży plus. Pokoje obsługa plaża animacje 😁
Hotel w sercu Hurgady blisko sklepy restauracje. Hotel zadbany pięknie zadbany ogród itp wszystko ok
Jedynie słaby alkohol 😂
Byliśmy w tym hotelu już dwa razy i z pewnością wrócimy ponownie. To bardzo dobry hotel – świetna obsługa, czystość na wysokim poziomie i pyszne jedzenie. Atmosfera jest bardzo przyjemna, a personel zawsze pomocny i uśmiechnięty. Zdecydowanie polecamy każdemu!