Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami
Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami
Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami
Byliśmy w tym hotelu po raz drugi. Po dwóch latach oceniamy go równie wysoko co za pierwszym razem. Świetna obsługa, różnorodne jedzenie i drinki, multum atrakcji dla dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Wyżywienie, obsługa, atrakcje, lunapark
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi:-) na brak nudy nie ma co narzekać. Jedzenie urozmaicone. Obsługa miła. Może trochę już lata świetności hotel ma za sobą ale ogólne wrażenie ok.
Atrakcje wodne, mini disco, luna park
Wymaga odświeżenia
Hotel super coś dla dzieci i dorosłych również jedzenie ok o każdej porze coś jest do jedzenia co dziennie coś się dzieje ,miła obsługa jest bardzo duży ale nam to nie przeszkadzało na pewno byśmy wrócili , pokój mieliśmy super
Fajny duży hotel każdy coś dla siebie znajdzie
Dla nas nie ma
Pobyt w hotelu bardzo udany, czysto, obsługa sympatyczna, jedzenie bardzo dobre
Blisko morza, czysto, sprawna organizacja
Hotel bardzo fajny, wymagający już jednak małego remontu. Dużo atrakcji dla dzieci, troche ubogo wyposazony klubik dla dzieci, ale Panie przygotowuja fajne zabawy. Ogromna strefa basenowa, fajnie jakby wokół basenow plytki nie były takie sliskie. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa zazwyczaj zwraca się po rosyjsku, po angielsku czasem ciężko zrozumieć. Lunapark ma swoje lata, tylko jedna atrakcją względnie nowa. Szkoda że obecną tam trampolina i autka na akumulator są dodatkowo płatne - i to wcale nie tak mało. Niedaleko hotelu dużo sklepów z pamiątkami, odzieżą, apteki. Sklepy również na terenie samego hotelu.
Duza strefa basenowa, jedzenie, mila obsługa
Ogromny teren, długi czas oczekiwania na windę, upał na korytarzach. Lunapark mający swoje lata
Budynek główny, pokój i łazienka sprzątane codziennie. Jedzenie i napoje dostępne 24/7. Obsługa w porządku, poza recepcją średnio można dogadać się po angielsku, preferują głównie rosyjski.
blisko do plaży,
Uciążliwe jest faworyzowanie gości rosyjskojęzycznych poprzez puszczanie ich muzyki, w restauracjach zwracją się do gości głównie po rosyjsku; brak klimatyzacji na korytarzach i w windzie; daleko od lotniska około 1,5 jazdy; małe balkony max 2 osoby poruszają się swobodnie
Super hotel, obsluga dba o każdy detal. Idealny dla rodzin z dziećmi, ciągle atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Nie ma czasu na nude:)
Rodzina 2+2. Jesteśmy świeżo po powrocie z tego hotelu i śmiało mogę powiedzieć że na 5 gwiazdek to ten hotel mógł zasługiwać w momencie jego otwarcia bo teraz 4 to max co można mu dać. Wszystko jak w ofercie luna park, Aqua park dla dorosłych , aqua park dla dzieci ale wszystko wymaga odświeżenia i gołym okiem można zobaczyć że lata świetności ten hotel ma za sobą. Kuchnia super nam bardzo smakowało codziennie inna kolacja tematyczna duży wybór. Pokoje też sprzątane codziennie przynajmniej nasz. My mieszkaliśmy w domkach obok lake hałsow tuż przy samym aqua parku i to duża zaleta ale jeżeli chodzi o bary z przekąskami to niestety trzeba iść na główne baseny a to już jest kawałek i tu duży minus że w tej części kompleksu co mieszkaliśmy nic takiego nie było. Plaża typowo żwirkowo-kamienista więc bez botów do wody nie ma szans do tego zejście dość ostre co wyklucza komfortowa zabawę z dziećmi. Animacji w hotelu sporo ale brak języka polskiego czy to w Kids klubie czy na występach wszystko pod Rosjan. Mimo że obsługa bardzo miła to pewnych zeczy nie da się nadrobić. Wakacje uważamy za udane ale cena jednak wydaje się teraz trochę zawyżona.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Obiekt bardzo duży, ale wszędzie bez problemu dojdziemy pieszo. Jeżdżą również meleksy. Doba hotelowa zaczyna się o 14, kończy o 12. Aquapark czynny 10-12 i 14-17 i faktycznie co do minuty. Jedna zjeżdżalnia nie działała. Główny basen otwarty od świtu do zmierzchu. Nie widziałam żeby ktoś kogoś przeganiał. Białe zjeżdżalnie przy basenie głównym czynne w godzinach aquaparku. Wieczorem lunapark otwarty od 20-23 jak się nie mylę. Jedna karuzela - balerina, nie działa. Trampoliny płatne dodatkowo. Plaża kamienisto- żwirkowa. Polecam buty do wody. Nie było większych problemu z leżakami. Zawsze znaleźliśmy coś wolnego, ale oczywiście niektórzy rezerwowali. Bardzo dobre i bardzo dużo jedzenia. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Na stołówce są również bemary z menu dla dzieci, mniejsze stoliki i krzesełka. Na zewnątrz restauracje w których również można zjeść kolację w cenie pobytu. Praktycznie o każdej porze można zjeść i wypić , jak się zamyka jeden punkt to otwiera drugi. Lodówki z wodą co krok. Codzienne animacje o 21:30 - my mieliśmy tureckie tańce, piracką dyskotekę, pokazy na rowerkach i rolkach, cyrk. Później o 22:15 muzyka na żywo przy basenie głównym. Były też dyskoteki nocne. Pokoje ładne, ale można by było obiekt trochę odświeżyć. Pokoje codziennie sprzątane, przy basenach non stop ktoś chodzi i sprząta, na plaży również. Hotel mieści się praktycznie przy głównej ulicy, na której jest pełno sklepów/bazarów. Ceny nawet tańsze niż w Manavgacie. Wszędzie dostępne taksówki. Cena do Side 25eur, do Alanya 60eur, do Antalya 90eur. Jeżdżą również dolmusze do Manavgatu- białe busiki - ich cena jak się nie mylę to 1 lub 2 euro. Mało kto umie język angielski, ale bez problemu wszędzie można się dogadać. Bardzo nastawieni na turystów z Rosji i faktycznie jest ich dużo. Polecam ten hotel!
Hotel super , pokój duży , garderoba , balkon my mieliśmy z widokiem na basen .wieczorami do 24 muzyka więc głośno ale znośnie .bardzo dużo jedzenia , atrakcji dla dzieci .5 min pieszo z głównego budynku ale nadal na terenie hotelu lunapark i wesołe miasteczko .
Blisko morza , sklepy na terenie hotelu i przy morzu .bardzo duży hotel , jest co robić , co jeść .jedna restauracja zamknięta to druga otwarta .brodzik dla dzieci - zadaszony , więc ja miałam przyjemność siedzieć z 4 latkiem od 8 do 13.szczerze bardzo polecam :-)
Śliska podłoga przy basenie .ale to raczej jest nie uniknione .trzeba uważać .
Hotel zlokalizowany na ogromnym terenie, pośród drzew i palm. Bardzo fajna strefa basenowa + aquapark na który można się na piechotę w 5 min lub hotelowym busikiem. Jedzenie różnorodne, dostępne 24/h. Alkohole importowane + napoje oryginalne. Codziennie animacje w ciągu dnia oraz wieczorem różne pokazy. Idealny dla rodzin z dziećmi.
Bogata infrastruktura basenowa zlokalizowany przy morzu przestronne, czyste pokoje pyszne jedzenie
Hetel na 100% spełnił oczekiwania naszej rodziny. To niesamowity kompleks z wspaniałą obsługa. Hotel nastawiony na maxymalna obsługę klienta. Nie da się opisać wrażeń z całego pobytu, ale tydzień w tym hotelu, to tydzień w raju. Chciałabym zaznaczyć iż trzeci raz byłam w Turcji i w hotelach z oceną minimum 9.00. Ten obiekt oceniam na 10+. Turcję odkryłam na nowo. Wszystkim polecam ten hotel. Jedzenie, przyroda, rozrywka wszystko na najwyższym poziomie. Rodzinom z dziećmi bardzo polecam ten hotel i wyjazd z Anex Poland. Leciałam drugi raz z tym biurem i jestem w szoku ich profesjonalizmem. Nie mam żadnych uwag. Cudowne wakacje!!!
Tak ja pisali poprzednicy obiekt bardzo duży jeżeli wybieracie pokój w domkach dojście na plażę dość długie bo trzeba przejść przez główny obiekt hotelu. Bardzo dużo Rosjan. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne alkohole również, bardzo dużo różnych atrakcji. Morze dość mocno zasolone więc pływanie z rurką wręcz niemożliwe ponieważ jest mała przejrzystość wody. Super wycieczka do green canion. Restauracja obok domków jest bez klimatyzacji są tylko wiatraki . Ogólnie polecam
Jedzenie,atrakcje czystość , super baseny i zjeżdzalnie
Restauracja obok domków bez klimatyzacji ,daleko na plażę
Hotel typowo dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Dużo atrakcji, miła obsługa. Posiłki smaczne i właściwie niczego nam nie brakowało. Jedyny minus, że basen dla dzieci ok 5-12 lat mógłby być większy
Dużo atrakcji Smaczne jedzenie Miła obsługa Super masaże w spa
Basen o głębokości 1.20 m mógłby być większy Plaża piaszczysto - kamienista, pamiętajcie o butach
Hotel podobał nam się bardzo,ciekawe wnętrza, miłe zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci (myszki w recepcji). Wyżywienie bardzo smaczne,szkoda że w brzuchach niema na tyle miejsca wolnego żeby pomieścić te pyszności. Potrawy bardzo rozmaite z różnych kuchni świata,dla każdego coś innego. Drinki przyrządzane przez barmanów ciekawe,smaczne i orzeźwiające w te upalne dni.Obsługa miła,pomocna. Piękna plaża przy hotelu z pomostem. Wiele atrakcji dla dzieci. Nasze dzieci były bardzo zadowolone z basenów i animacji a także wieczornych wizyt w lunaparku. Pokoje czyste,wygodne z pięknymi widokami na baseny,morze a także w oddali na góry. Ogólnie resort jak najbardziej godny polecenia,na pewno tam wrócimy.
Rodzinna atmosfera,duży wybór potraw (nawet dla wymagających podniebień),miła obsługa zawsze pomocna,wiele atrakcji na terenie resortu
Hotel bardzo wygodny, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Pokój rodzinny bardzo duży. Pokoje dobrze wyciszone. Największym plusem hotelu jest zdecydowanie jego obsługa - zawsze uśmiechnięta i pomocna. Ten hotel to zdecydowanie świetny wybór.
Wiele atrakcji na terenie hotelu. Świetna obsługa.
Hotel nie jest najnowszy i niektóre rzeczy powinny być lekko odnowione, jednak nie wpływa to znacząco na komfort wypoczynku. Uciążliwe jest faworyzowanie gości rosyjskojęzycznych poprzez puszczanie ich muzyki oraz zakładanie że każdy z gości jest Rosjaninem/Ukraińcem.
Hotel bardzo fajny dla rodzin z dziećmi super, jest bardzo dużo atrakcji i jest naprawcze fajnie, są pewne minusy ale to moja opinia subiektywna. W restauracji napisy po turecku, angielsku i rosyjsku a o polsku brak. Nadmienię tylko iż jest połowa Polaków, w dobrym guście powinno być napisane przy potrawach teraz po polsku. Obsługa mówi po angielsku ale bardzo chętnie chcą mówić po rosyjsku ;-( , W sprawie leżaków niestety jeżeli nie wstaniesz o 8,00 to już nie masz po co iść na basen brak leżaków
Hotel czysty, Jedzenie wyśmienite codziennie cos innego kolacje tematyczne (turecka, rybna, włoska) Jedzenie 10/10.
Wadą hotelu jest to że jest naszykowany niestety na klientów z Rosji i niestety tak jest wieczorem kiedy był wieczór z muzyką na żywo śpiewali tylko rosyjskie piosenki jest to naprawdę nie na miejscu i meczące, następna rzecz która bardzo rzuca się w oczy to osoba która nas przyjmowała słabo mówiła po angielsku ale po rosyjsku chciała rozmawiać. Jeżeli jest tak dużo turystów z Polski powinien być jeden człowiek który biegle mówi po polsku przy rejestracji. Było by to miłe,
Hotel super , pokój duży , czysto , codziennie sprzątane .jedzenia w brut .jedna restauracja zamknięta - otwarte następne .lodowki z wodą na każdym kroku .brodzik dla dzieci z dwiema zjeżdżalniami pod dużym parasolem od słońca - rewelacja .
Bliskość do wielu atrakcji .obok lunapark i wesołe miasteczko .dla starszym ogrom zjeżdżalni.na trenie hotelu w stronę morza kilka sklepików .
Śliska podłoga przy basenie - ale to chyba nie uniknione .trzeba uważać i nie biegać .
Hotel godny polecenia, miła obsługa, dobra gastronomia, duża ilość atrakcji.
Największymi zaletami są bardzo duża ilość atrakcji oraz gastronomia.
Wszystko ok . Rodzina z dziećmi nie będzie się nudzić . Polecam . Jedziecie też dobre każdy coś dla siebie znajdzie .
Wsztsktko ok .