Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze
Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem
Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach
Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi
Super: położenie, obsługa, wyżywienie w stosunku do ceny
cena - położenie - obsługa - wyżywienie
Płatne WI-FI o słabym zasięgu
Hotel do remontu, wyżywienie przyzwoite, Pokoje codziennie sprzątane , blisko plaża.
Świetna lokalizacja
Pokoje do remontu, a zwłaszcza łazienka
Fatalalne warunki,to nie pokój lecz nora,zapłaciłem za trzy osoby a dostałem łóżko polowe z wiszącymi sprężynami,to jakieś oszustwo,chłopak siedmioletni nie dostał indyfikatora o wszystko trzeba było się prosić,recepcjonista mieszał język angielski z Tureckim. Żądam rekompensaty inaczej ogłoszę całą sytuację w mediach.
Nic
Same wady
Hotel na pewno nie spełnia standardu 3.gwiadek, ale czego spodziewać się po niskiej cenie. Dobra "baza wypadowa".
Dobra lokalizacja (bliskość miejskiej plaży i centrum). Smaczne jedzenie , ale monotonne. Miła obsługa (kelner (...) i inni)
Bardzo stare łazienki, wymagałyby remontu. Hałas w pokoju od strony ulicy (całą noc). Od połowy turnusu brak jakichkolwiek owoców przy posiłkach. Brak jakichkolwiek potraw rybnych przez cały pobyt. Częste braki w barze (raki, białe wino)
W ogólnym rozrachunku pobyt w Hotelu Selen oceniam na PLUS. Jego atutem jest przede wszystkim genialna lokalizacja, przy plaży i przy promenadzie. Wszędzie blisko. Wyżywienie było wystarczające, zawsze coś dla siebie znalazłam. Wbrew wszystkim złym opiniom na temat tego hotelu, nie ma się do czego przyczepić. Klima działała. Pokój mały, ale tak to jest jak się kupuje w wersji ekonomicznej pokój 2 osobowy i robią w nim dostawkę dla nastoletniego dziecka. Było czysto, schludnie. Za tydzień w all za rodzinę 3 osobową zapłaciłam 4500 zł. Jeżeli ktoś przy takiej cenie wymaga luksusów niech dołoży drugie tyle i może wtedy je dostanie. Ja polecam hotel, miły personel niższego szczebla, uczynny, sprzątający i uśmiechnięty. Do wymiany jedynie menadżer hotelu, który czasem buczał pod nosem, gdy polscy turyści chcieli kolejne alkohole, ale wreszcie zrozumiał, że nie ma sensu z nimi walczyć :)
Lokalizacja. Lokalizacja. i jeszcze raz Lokalizacja. Do tego: Czystość. Cena. Z lotniska jesteś pierwszy wysiadający i Twoja podróż trwa najkrócej, w obie strony. To samo z wycieczkami. Wieczorem wychodzisz z hotelu i jesteś w centrum rozrywek, promenada, plaża, centrum Marmaris, bazarek, fontanna, Zamek Sulejmana.
Wady widzi tylko ten, który za tak niską cenę ma roszczenia jak co do 5* hotelu. Jeżeli nastawiasz się na odpoczynek przy basenie (choć nie rozumiem, jak lecąc tyle nad morze można czas spędzać tylko przy basenie) to jest on niewielki, rolę ochłody spełnia, ale sąsiedztwo ulicy nie sprzyja realnemu wypoczynkowi. Basen dobry jako chwila po wycieczce czy po plaży lub na drinka czy piwko ze znajomymi .
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, głównie dzięki świetnej lokalizacji – znajduje się przy ulicy, co ułatwia dostęp do sklepów i atrakcji. Pokój trochę w średniowiecznym klimacie, ale łóżka bardzo wygodne, więc można się dobrze wyspać. Niestety łazienka to najsłabszy punkt – wymaga remontu. Bar oferuje spory wybór napojów: trzy opcje drinków, piwo i inne alkohole. Jedzenie pyszne, choć menu często się powtarza, jednak smak to wynagradza. Basen jest codziennie sprzątany, a woda regularnie filtrowana, co jest dużym plusem. Wi-Fi dostępne jest tylko w obrębie lobby i jest płatne. Największym atutem pozostaje personel – miły, pomocny i bardzo przyjazny, co rekompensuje wszystkie niedogodności.
• Świetna lokalizacja przy ulicy, blisko atrakcji i sklepów • Wygodne łóżka • Smaczne jedzenie • Duży wybór napojów w barze (drinki, piwo, alkohole) • Codziennie sprzątany basen z filtrowaną wodą • Bardzo miły, pomocny i przyjazny personel
• Pokój w starym stylu (średniowieczny klimat) • Słaba łazienka wymagająca remontu • Jedzenie często się powtarza • Wi-Fi tylko w obrębie lobby i dodatkowo płatne
Pobyt w hotelu mile mnie zaskoczył po wielu negatywnych opiniach .Pokój czysty ,codziennie sprzątany. Jedzenie bardzo dobre ,basen maly ale wystarczajacy i czysty. Obsługa świetna,niczego nie brakowało. Bardzo miły wlasciciel i personel.
Piekne miasteczko ,cudowna marina ,bliziutko do morza
Nie mam zastzeżeń
Hotel w świetnej lokalizacji- samo centrum, blisko plaża miejska.
Pyszne, świeże jedzenie, obsługa restauracji uprzejma, a stoliki sprzątane na bieżąco. Mały aczkolwiek wystarczajacy basen hotelowy (150cm głębokości) przed południem jest w cieniu- co umożliwia przyjemne korzystanie z niego.
Troszke mały pokój jak dla 3 osób. Internet pomimo dodatkowej opłaty działa jedynie w lobby.
Hotel oceniam poprawnie. Sam budynek i wyposażenie stare ale zadbane. Przede wszystkim jest tam czysto. Każdy pracownik tam sprząta. Pracownicy bardzo uczynni i mili. Menadżer bardzo dba aby wszystko było ok. Jedzenie smaczne lecz monotonne. Mały wybór dań. Okolica super, wszędzie blisko. Problem bo hotel leży w samym centrum miasta obok ruchliwej ulicy. Jak ktoś chce ciszy i intymności to tam nie znajdzie. Maleńki basen i obok niego kilka leżaków znajduje się od ulicy wiec o spokój tu trudno. Do morza 50 metrów i tam jest spokój. Leżaki na plaży bezpłatne pod warunkiem że kupicie piwko 🙂, wtedy leżycie ile chcecie. Za tę cenę polecam.
Ludzie i czystosc
Główna ulica, maleńki basen i mocno rozcieńczony każdy alkohol
Pobyt bardzo udany, hotel spełniał wszystkie moje wymogi, szczególnie że cenę, którą zapłaciliśmy. Panie sprzątające, kelnerzy, recepcja na oraz przemiły barman - bardzo pomocni i przemili. Pokój czyściutki, codziennie sprzątany, jedzenie bardzo dobre, powtarzające się dania ale taka ilość do wyboru, że codziennie można zjeść coś innego. Ponadto przepiękne miasto, zakochałam się w Marmaris 🥰
Wszędzie blisko, do centrum niecały kilometr, plaża 20 m, wychodzi się bezpośrednio na promenadę, która ma 12 km, hotel średniej wielkości, bardzo miła atmosfera, szczerze polecam.
Jedyną wadą jest że hotel jest usytuowany przy głównej ulicy, gdzie panuje duży ruch.
Hotel spełnił moje oczekiwania za cenę, którą zapłaciłam. Hotel ma swoje lata ale dla mnie najważniejsze, że nie było żadnych robaków, sprzątane codziennie i nawet ręczniki wymieniane non stop. Jedzenie smaczne ale dość monotonne jednakże moim zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel w samym centrum więc dość głośno ale super baza wypadowa tym bardziej, że my nie z tych leżących, mieliśmy samochód na 4 dni więc w hotelu tak naprawdę tylko spaliśmy, klima działała jak głupia. Obsługa też spoko. Basen mały ale czysty.
Lokalizacja.
Dość monotonne jedzenie.
Hotel jak na cenę, którą zapłaciliśmy jest ok. Pościel i pokoje czyste. Choć widać znak czasu to uważamy, że stosunek ceny do tego co otrzymaliśmy jest dobry. Jedzenie bardzo dobre, w większości tureckie. Woda w basenie idealna. Basen, który wygląda na zdjęciach jako bardzo mały, w rzeczywistości jest wystarczających rozmiarów. Blisko do plaży - dosłownie jakieś 3 minuty spacerkiem. Blisko przystanek autobusowy i centrum miasta, promenada i bazar. Główny minus to rozwodnione drinki i mały wybór. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Blisko plaży, stosunek ceny do tego co otrzymujesz, czysto w pokojach, czysta pościel i ręczniki, dobre jedzenie, lokalizacja, miła obsługa.
mały wybór drinków, rozwodnione drinki,
Pobyt udany za stosunkowo niewielką kwotę. Hotel ogólnie ok. Położenie hotelu bardzo dobre. Blisko na plaże , do autobusików którymi można dojechać do icemeler za 40 lirów od osoby. Warto bo piękna plaża. Pokoje czyste codziennie sprzątane z balkonami i sprawną bezpłatną klimatyzacją. Smaczne jedzenie - głodny nie będziesz ( mięsko, czasami ryba, pyszne kasze lub ryż , zasmażane ziemniaczki, dietetyczne gotowane brokuły kalafiory fasolki zielone fasole brukselki arbuzy duża ilość słodyczy
1, Położenie hotelu wszędzie blisko i do centrum do mariny ok 1km, bardzo blisko do plaży publicznej bezpłatnej bez leżaków 2.Pokoje czyste codziennie sprzątane. 3. Klimatyzacja sprawna, cicha bezpłatna 4. Łóżka w pokoju wygodne i duże materace wygodne 5. Miła i przyjazna obsługa hotelowa 6. Smaczne jedzenie 7. Napoje herbata , kawa, sprite , pepsi, wódka , ouzo, wino czerwone i białe piwo efez ice tea dla dzieci
1. Hałas - hotel położony przy ruchliwej głośnej ulicy 2. Bardzo słabe dostawki dla trzeciej osoby materac sie zapada bardzo niewygodny 3.sufit w łazience , rura do zasłonek w łazience tragedia 4. brak animacji
Bardzo dobra lokalizacja. Obsługa przyjazna dla gości. Jedzenie zawsze świeże, dobre typowo tureckie. Sam hotel i pokoje lata świetności mają za sobą. Materace są okej. Piękna miejscowość ze starówką i mariną. Dużo sklepów i Grand Bazar . Warto przejechać za 40 lir do miejscowości Icmeler gdzie jest klimatyczna plaża.
Dogodna lokalizacja w centrum Marmaris
Lata świetności ma za sobą
Pozytywne zaskoczenie ,Hotel może skromny ale wszystko w nim bylo ,pokoje przestronne cicha Klimatyzacja ,jedzenie tez dobre , Bardzo ładna okolica ,Bardzo duża ilość sklepików z Ciuchami. Z minusów Cała miejscowosc przygotowana pod Anglikow
Hotel jak na 3 gwizdki może być, Blisko morza Blisko centrum Hotelu czysto, pokoje czyste i przestronne. Do poprawki klimatyzacja w pokoju,na recepcji brak i barek POLECAM HOTEL dla osób które zdają sobie sprawę że to 3 Gwiazdy, Mam się Podobało
Blisko morza i centrum
Plastikowe kubki Brudne kubki i talerze Brudny i śmierdzący barek na dworze Domestos by pomógł Napoje bez gazu
Hotel adekwatny do ceny, było tanio i tyle. Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Jedzenie idzie przeżyć tragedii nie ma. Drink bar wszystko co alkoholowe 50/50 rozcieńczone wodą. Pokój jaki trafiliśmy był bardzo zniszczony, zniszczona bardzo duża część mebli, łazienka też już bardzo zmęczona życiem, ale na plus bardzo dobrze działająca klima i minimalistyczny widok na morze.
- zniszczone meble pokojowe i prysznic/wanna - drink bar 50/50 rozcieńczone napoje alkoholowe z wodą - jedzenie średniej jakości mocno bazujące na marketowych gotowcach
Położenie hotelu bardzo dobre. Obsługa ok. Jedzenie dobre ale mało urozmaicone.
Położenie bardzo dobre. Wszędzie blisko
Hotel nie jest pierwszej młodości Widać ząb czasu. Ale da się przeżyć.
Hotel naprawdę ok,pokój czysty,klima (w pokoju) jest, jedzenie dobre, basen mały ale jest(i czysty), stoliki sprzątane na bieżąco, lokalizacja w centrum Marmaris, więc wszędzie dojdzie się pieszo, wiadomo to nie był 5 gwiazdkowy hotel tylko miejsce na budżecie, więc ma swoje wady jak na przykład stare meble w pokojach(wszystko jednak działało) i generalnie całe miejsce po prostu dawno nie odnawiane( ale oczywiste, że wtedy było by drożej), w Turcji byłem pierwszy raz więc nie mam porównania, jadąc tam miałem obawy, ale koniec końców jestem naprawdę z hotelu zadowolony.
Dobra lokalizacja, dobre jedzenie i oczywiście stosunek ceny do tego co dostajesz.
Hotel przestarzały, brak klimy w lobby i w bufecie, mało wtyczek kontaktowych w pokoju.
Hotel usytuowany w bardzo dogodnym miejscu. Do morza kilka kroków, w pobliżu kawiarnie, restauracje i kluby. Również centrum miastecka i handlu w odległości 15 minut drogi. Sam hotel z zewnątrz też prezentuje się całkiem fajnie, jest basen dość głęboki (150 cm). Gorzej we wnętrzu- nasza klimatyzacja ledwo działała, sprzęty w pokojach wymagają naprawy lub wymiany, ale da się wytrzymać. Ogólnie oceniam hotel na dobry z minusem, ale na wczasy nie jedziemy by siedzieć w hotelu. Wakacje były bardzo udane, miasteczko i okolica bardzo urokliwe. Mimo drobnych braków wyjazd udany i za niewielkie pieniądze.
Usytuowanie
Wymaga remontu i trochę należy zainwestować w uporządkowanie pokoi, baru