Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)

4.7

Hotel bardzo nam się podobał. Pyszne jedzenie, codziennie sprzątane. Toalety nawet przy basenach sprzątane na bieżąco. Piękne widoki i zadane ogrody. Każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie inna tematyka kolacji i animacji. Pozdrawiamy animatorkę Martynę i barmanów z lobby:) wszyscy pomocni i uśmiechnięci!

Pobyt w Sentido Mamlouk Palace Resort był ZNAKOMITY🤗 wszystko w hotelu na najwyższym poziomie. Pyszne jedzenie, cudowna plaża, baseny i ogród. Świetna atmosfera dzięki przesympatycznej obsłudze hotelu na każdym poziomie👏. POLECAM każdemu , ja wrócę. DO ZOBACZENIA !

To już nasz 3 pobyt. Polecamy wszystkim. Obsługa bardzo się stara.

Mój pobyt w hotelu oceniam bardzo wysoko, nie sposób się do czegoś przyczepić, w pokojach czysto, przy basenach czysto, obsługa miałem wrażenie że sprząta non stop, jedzenie urozmaicone , kilka restauracji tematycznych , do których trzeba było tylko wcześniej zrobić rezerwację, jedyny minusik bo nie był to minus to kary magnetyczne do drzwi pokoju które często przystawały działać ale wystarczył spacer do recepcji i sprawa . załatwiona.

Jak na egipskie standardy to hotel bardzo dobry. Wszystko ok.

Nazwa  Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.

Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

4.7

Wyświetlono 431 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Blisko plaza, dużo leżaków, różnorodne jedzenie, codziennie sprzątane

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Cudowna atmosfera i piękna plaża

Wady

Brak wad

Artur

Pobyt - Czerwiec 2025

To już nasz 3 pobyt. Polecamy wszystkim. Obsługa bardzo się stara.

Zalety

Blisko lotniska Super serwis Bardzo dobre jedzenie Ilość barów i basenów

Rafał

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Urozmaicone jedzenie Czysto Piękne molo Mnogość restauracji Czyste baseny Plaża czysta

Wady

Nie ma żadnych wad

Waldek

Pobyt - Czerwiec 2025

Jak na egipskie standardy to hotel bardzo dobry. Wszystko ok.

Zalety

Wszystko komfortowo

Wady

Brak wad

BEATA

Pobyt - Maj 2025

hotel super, pokój ładny, czysty, jedzenie bardzo różnorodne, dobre, duże baseny dla małych i dużych, plaża bardzo czysta, leżaków duża ilość, bary na plaży, osiem restauracji na terenie hotelu z których można korzystać do woli, obsługa hotelowa bardzo dobra, wszyscy mili, uśmiechnięci, codziennie animacje dla dzieci, zajęcia i występy dla dorosłych. POLECAM

Zalety

PODOBAŁO MI SIĘ WSZYSTKO

Wady

NIE MA WAD

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo ładny, plaża bardzo fajna, super pomost wychodzący w morze. Ciekawe animacje, obsługa bardzo pomocna, pokoje bez szału ale duże i czyste, ręczniki wymieniane codziennie. Naciągacze na plaży nienachalni, można też było wziąć czerwoną chorągiewkę i umieścić ją na parasolu, wtedy w ogóle nie podchodzą do leżaków. Jedzenie mogłoby być lepsze, spory wybór, dużo ryb, owoce morza ale smakowo raczej tak sobie. Można swobodnie korzystać z sąsiedniego hotelu z aquaparkiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Zalety

Obsługa, plaża, animacje, sąsiedni hotel z aquaparkiem.

Wady

Jedzenie mogłoby być lepsze.

Zbigniew

Pobyt - Maj 2025

Bardzo dobry hoteli pyszne jedzenie. Miła obsługa .ladna plaża w zatoce . Jedyny minus to brak rafy

Zalety

Czystość obsługa jedzenie

Wady

Brak rafy !

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel godny polecenia. Czysto, podgrzewany basen, jedzenie ok., obsługa bez zastrzeżeń.

Dominika

Pobyt - Marzec 2025

Generalnie oceniam pobyt jako bardzo udany, hotel spełnił moje oczekiwania, a nawet je przewyższył. Ogromne wrażenie zrobiła na mnie obsługa, która naprawdę wciąż coś robiła - sprzątanie odbywało się praktycznie cały dzień. Tak czystych łazienek przy plaży nigdzie nie widziałam.

Zalety

Hotel ma ładne zielone otoczenie, co robi świetne wrażenie - kwiaty, palmy, trawniki - w tym klimacie to rzadkie... Duży basen między budynkami, codzienne sportowe animacje dla każdego - joga, aerobik, czy lotki, wieczorem zabawy dla dzieci przy scenie, muzyka na żywo - było to nieco męczące, bo mieszkałam tuż przy scenie, ale na szczęście o 22.00 była cisza, a sama idea na pewno przyjemna. Bardzo wysoko oceniam czystość w całym obiekcie, miłą i uczynną obsługę oraz smaczne, urozmaicone posiłki.

Wady

Nie ma na co narzekać.

Pobyt - Luty 2025

Hotel na wysokim poziomie ale to nie 5 gwiazdek, najwyżej 4.

Zalety

Możliwość dodatkowych restauracji w cenie,

Wady

Brak odpowiednio doprawianych potraw, wszystko miało podobny smak.

Agata

Pobyt - Luty 2025

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, miła uprzejma obsługa, piękny zadbany teren, wyżywienie bardzo duży wybór, przepyszne desery, blisko lotniska, dużo restauracji i barów, pokój przestronny, jednym słowem polecam.

Zalety

Wszystko mi się podobało, zaletą połączenie 2 hoteli i korzystanie z obydwu.

Wady

nie ma

Maciej

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel ładny i wygodny. Zaplecze wszechstronne. W okresie zimowym trzeba pamiętać, że wieczory są chłodne (nie tyle wskutek niskich temperatur, co wskutek wiatru,, który obniża odczuwalną temperaturę), a poranki rześkie, zatem na prawdziwe plażowanie zostaje kilka godzin (słońce zachodzi ok. 17).

Zalety

Przestrzenie - wewnątrz i zewnątrz, uczynna obsługa, użyteczne obiekty (np. molo na rafie).

Wady

Obecność natarczywej komercji (zapewne wkomponowanej w hotelowy biznes). All inclusive, ale naganiacze wciskali naturalne soki komercyjnie, sprzedawcy pamiątek nie pozwalali myśli zebrać itd. W tej klasy hotelu powinni być bardziej "opanowani" w swych rytuałach...

Ewelina

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel Sentido Mamlouk jest cudowny, lecz nie jest to hotel dla każdego. Jeśli ktoś szuka hotelu w klasycznym stylu egipskim (i jest w stanie przymknąć oko na niedociągnięcia w pokoju), ze wspaniałą kuchnią i obsługa na najwyższym poziomie,to jest to hotel dla Niego. Hotel składa się budynku głównego i budynków bocznych, w których pokoje są sukcesywnie odświeżane. Podczas naszego pobytu odświeżany był budynek nr 24, lecz w żaden sposób nie przeszkadzało nam to w wypoczywaniu. Prace były wykonywane cicho i dyskretnie. Jedzenie: Boskie to mało powiedziane. Wybór ogromny, wszystko przepyszne i urozmaicone. Wybór mięs, ciast, owoców, warzyw... Przeogromny. Wieczory tematyczne, np. wieczór sushi. Obsługa : dyskretna, pomocna we wszystkim, przemiła i uśmiechnięta, a co najważniejsze nie narzuca się. Piękna plaża z pomostem, z którego można snurkować pod czujnych okiem ratownika. Animatorzy pierwsza klasa. W zimie jeden basen podgrzewany. Dodatkowym plusem jest możliwość korzystania z sąsiedniego hoteli Sunrise Garden Beach od basenów po restauracje, w tym ala carte.

Zalety

Hotel wyróżnia nienaganna obsługa. Będąc w Sentido Mamlouk czujesz się wyjątkowy i rozpieszczany na każdym kroku.

Wady

Brak 😊

Marek

Pobyt - Grudzień 2024

Bardzo fajny hotel czysto obsługa miła i pomocna pokoje czyste ,basen z podgrzewaną wodą,czysty,do plaży bliziutko l

Zalety

Czystość, miła obsluga

Andrzej

Pobyt - Listopad 2024

Hotel wyśmienity , bardzo czysty , wyśmienite i bardzo pyszne jedzonko , bardzo urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie . Miła i pomocna obsługa . Wszystko na bardzo wysokim poziomie . Polecam wszystkim .

Zalety

Pyszne jedzenie , miła obsługa i bardzo czysto .

Wady

Brak .

Roman

Hotel wysokiej klasy czysto posiłki dobre drinki pomimo lokalnych alkoholi super obsługa uśmiechnięta i zawsze pomocna w kresie pobytu jeden basen podgrzewany co skutkowało jego większym obłożeniem szkoda że drugi większy nie był bo woda w nim była chłodniejsza trochę mało leżaków nad morzem

Zalety

Smaczne posiłki dużo miejsca super drinki

Wady

Mało leżaków na plaży i przy basenie

Patrycja

Hotel bardzo ładny, ogólnie standard wysoki jak na Egipt.

Zalety

Duży wybór jedzenia, miła obsługa, czysto, wieczorami atrakcje na scenie.

Justyna

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam gorąco. Piękna czyściutka plaża w dużą ilością leżaków

Zalety

Czystość, jedzenie, bliskość do plaży

5.9
Zuzanna

Ogólnie hotel dobry, jedzenie bardzo dobre bardzo dużo. Tematyczne restauracje też super najlpesza Azjatycka, włoskiej nie polecam. Animacje dla dzieci bardzo słabe zresztą dla dorosłych też bez szału. Najlpesze są animacje na plaży kąpiel w pianie rzucanie kolorowym pyłkiem czy wieczorna dyskoteka na plaży to tylko te dwie byly naprawdę fajne, w ciągu dnia też byly spoko ale to przy basenie (zumba, aqagim, salsa , rzutki). Sam hotel jeżeli chodzi o położenie super blisko plaży jest ogromny pomost żeby przejść i popływać z rybami. Co do pokoi no tutaj my trafiliśmy na bardzo słaby 15215 (nr pokoju) stary brzydki. Osoby które byly z Nami miały już o wiele ładniejszy i nowszy jakby po remoncie. Czystość hotelu na 4. Ogólnie polecam

Zalety

Ogród i ciepła woda w basenie, jedzenie

Wady

Stan pokoi, animacje

Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)