Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)

4.7

Wyśmienite jedzenie praktycznie przez całą dobę. Podgrzewany basen, prywatna plaża z długim pięknym podświetlonym wieczorem molo. Ciekawe animacje i pokazy (każdego dnia inne). Miła i pomocna obsługa. Jedyny drobny minus - pokoje wymagają odświeżenia, reszta hotelu w częściach wspólnych - premium. Polecam bardzo. To już mój 3x w tym hotelu.

To był nasz pierwszy pobyt w Egipcie, ale nie ostatni. Hotel ma już swoje lata i jest to widoczne w pokojach, jednak to nie przeszkadza w spędzeniu tam wspaniałych wakacji. Pokoje są duże, czyste. Jedzenie smaczne, kolację tematyczne. Jest 8 restauracji ala carte, można skorzystać z każdej jeden raz. Baseny o różnej głębokości, woda ciepła. Aquapark spory. Plaża czysta z wydzieloną strefą dla dorosłych. Dużo leżaków. Długi pomost, na końcu rafa koralowa. Na terenie hotelu kilka barów, ale brakowało czegoś do zjedzenia w barze na plaży. Może to przez termin w jakim byliśmy. Codziennie animacje zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem, dla dzieci i dla dorosłych. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna i pomocną i przede wszystkim nie nachalna. W pobliżu hotelu wiele sklepików oraz galeria handlowa. Blisko lotniska ( 15 minut).

Hotel bardzo fajny, bardzo dobry standard. W pokojach czysto, codziennie sprzątane. Oni tam nawet alejki spacerowe myją co dzień.

Już drugi raz spędzam wakacje w tym hotelu i już myślę o kolejnym. Czysto, jedzenie smaczne, restauracje świetne no i obsługa przy tym idealna - pomagają, donoszą, przynoszą i zawsze z uśmiechem bez typowego w egipcie wyciągania ręki po napiwek. Nie ma do czego się doczepić.

Spędziliśmy tam wspaniałe wakacje i szczerze polecamy ten hotel każdemu, kto szuka połączenia komfortu, dobrej obsługi i relaksu.

Nazwa  Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.

Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

4.7

Wyświetlono 437 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Robert

Pobyt - Listopad 2025

Wady

pokoje wymagają odświeżenia.

Aneta, Robert

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Sympatyczna i pomocną obsługa Czystość wszędzie Ładna plaża z rafą koralową Smaczne jedzenie Blisko lotniska

Wady

Brak przekąsek w barze przy plaży

Urszula

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Bardzo dużo animacji- nie dało się z wszystkiego skorzystać w ciągu tygodnia, w tym SPA. Fajne tematyczne restauracje, świetna obsługa - życzliwa i uśmiechnięta.

Wady

dość rozległy, mieliśmy pokój w pawilonie bliżej plaży, do restauracji konieczny spacer

Michał

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Jedzenie, obsługa, dostęp do plaży.

Cezary

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Przede wszystkim obsługa — pracownicy byli bardzo życzliwi, pomocni i uśmiechnięci. Zawsze gotowi, by spełnić nasze prośby. Pokój był czysty, przestronny i dobrze wyposażony — codziennie sprzątany, a drobne niedociągnięcia natychmiast naprawiane. Piękna plaża z łagodnym zejściem do morza, leżaki dostępne, czysta woda Oferta animacyjna — codziennie coś się działo: programy dla dzieci, aktywności na basenie i wieczorne występy.

Pobyt - Sierpień 2025

Wszystko na najwyższym poziomie, obsługa wyśmienita, animatorzy super, jedzenie różnorodne polecam

Zalety

Obsługa, baseny, plaża, czystosc

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel wspaniały, godny polecenia pod każdym względem. Obsługa, wygodne pokoje, piękny ogród z zadbaną zielenią, czysto w każdym możliwym miejscu, jedzenie przepyszne. Organizacja personelu w restauracji głównej pierwsza klasa. Polecam każdemu, ja wracam i będę wracać z największą przyjemnością.

Zalety

Czystość, wygoda, miły i uśmiechnięty pracowity personel, duża piaszczysta plaża, jedzenie, napoje, piękne baseny.

Ela i Jacek

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel świetny. Pokoje duże, wszystko działa bez zarzutu. Obsługa wszędzie pomocna i życzliwa. Pięknie położony i można czuć się naprawdę bezpiecznie. Zdjęcia odpowiadają rzeczywistości. Polecamy.

Zalety

Pokoje, położenie, cała wewnętrzna infrastruktura.

Magdalena

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo nam się podobał. Pyszne jedzenie, codziennie sprzątane. Toalety nawet przy basenach sprzątane na bieżąco. Piękne widoki i zadane ogrody. Każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie inna tematyka kolacji i animacji. Pozdrawiamy animatorkę Martynę i barmanów z lobby:) wszyscy pomocni i uśmiechnięci!

Zalety

Blisko plaza, dużo leżaków, różnorodne jedzenie, codziennie sprzątane

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w Sentido Mamlouk Palace Resort był ZNAKOMITY🤗 wszystko w hotelu na najwyższym poziomie. Pyszne jedzenie, cudowna plaża, baseny i ogród. Świetna atmosfera dzięki przesympatycznej obsłudze hotelu na każdym poziomie👏. POLECAM każdemu , ja wrócę. DO ZOBACZENIA !

Zalety

Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Cudowna atmosfera i piękna plaża

Wady

Brak wad

Artur

Pobyt - Czerwiec 2025

To już nasz 3 pobyt. Polecamy wszystkim. Obsługa bardzo się stara.

Zalety

Blisko lotniska Super serwis Bardzo dobre jedzenie Ilość barów i basenów

Rafał

Pobyt - Czerwiec 2025

Mój pobyt w hotelu oceniam bardzo wysoko, nie sposób się do czegoś przyczepić, w pokojach czysto, przy basenach czysto, obsługa miałem wrażenie że sprząta non stop, jedzenie urozmaicone , kilka restauracji tematycznych , do których trzeba było tylko wcześniej zrobić rezerwację, jedyny minusik bo nie był to minus to kary magnetyczne do drzwi pokoju które często przystawały działać ale wystarczył spacer do recepcji i sprawa . załatwiona.

Zalety

Urozmaicone jedzenie Czysto Piękne molo Mnogość restauracji Czyste baseny Plaża czysta

Wady

Nie ma żadnych wad

Waldek

Pobyt - Czerwiec 2025

Jak na egipskie standardy to hotel bardzo dobry. Wszystko ok.

Zalety

Wszystko komfortowo

Wady

Brak wad

BEATA

Pobyt - Maj 2025

hotel super, pokój ładny, czysty, jedzenie bardzo różnorodne, dobre, duże baseny dla małych i dużych, plaża bardzo czysta, leżaków duża ilość, bary na plaży, osiem restauracji na terenie hotelu z których można korzystać do woli, obsługa hotelowa bardzo dobra, wszyscy mili, uśmiechnięci, codziennie animacje dla dzieci, zajęcia i występy dla dorosłych. POLECAM

Zalety

PODOBAŁO MI SIĘ WSZYSTKO

Wady

NIE MA WAD

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo ładny, plaża bardzo fajna, super pomost wychodzący w morze. Ciekawe animacje, obsługa bardzo pomocna, pokoje bez szału ale duże i czyste, ręczniki wymieniane codziennie. Naciągacze na plaży nienachalni, można też było wziąć czerwoną chorągiewkę i umieścić ją na parasolu, wtedy w ogóle nie podchodzą do leżaków. Jedzenie mogłoby być lepsze, spory wybór, dużo ryb, owoce morza ale smakowo raczej tak sobie. Można swobodnie korzystać z sąsiedniego hotelu z aquaparkiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Zalety

Obsługa, plaża, animacje, sąsiedni hotel z aquaparkiem.

Wady

Jedzenie mogłoby być lepsze.

Zbigniew

Pobyt - Maj 2025

Bardzo dobry hoteli pyszne jedzenie. Miła obsługa .ladna plaża w zatoce . Jedyny minus to brak rafy

Zalety

Czystość obsługa jedzenie

Wady

Brak rafy !

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel godny polecenia. Czysto, podgrzewany basen, jedzenie ok., obsługa bez zastrzeżeń.

Dominika

Pobyt - Marzec 2025

Generalnie oceniam pobyt jako bardzo udany, hotel spełnił moje oczekiwania, a nawet je przewyższył. Ogromne wrażenie zrobiła na mnie obsługa, która naprawdę wciąż coś robiła - sprzątanie odbywało się praktycznie cały dzień. Tak czystych łazienek przy plaży nigdzie nie widziałam.

Zalety

Hotel ma ładne zielone otoczenie, co robi świetne wrażenie - kwiaty, palmy, trawniki - w tym klimacie to rzadkie... Duży basen między budynkami, codzienne sportowe animacje dla każdego - joga, aerobik, czy lotki, wieczorem zabawy dla dzieci przy scenie, muzyka na żywo - było to nieco męczące, bo mieszkałam tuż przy scenie, ale na szczęście o 22.00 była cisza, a sama idea na pewno przyjemna. Bardzo wysoko oceniam czystość w całym obiekcie, miłą i uczynną obsługę oraz smaczne, urozmaicone posiłki.

Wady

Nie ma na co narzekać.

Pobyt - Luty 2025

Hotel na wysokim poziomie ale to nie 5 gwiazdek, najwyżej 4.

Zalety

Możliwość dodatkowych restauracji w cenie,

Wady

Brak odpowiednio doprawianych potraw, wszystko miało podobny smak.

Agata

Pobyt - Luty 2025

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, miła uprzejma obsługa, piękny zadbany teren, wyżywienie bardzo duży wybór, przepyszne desery, blisko lotniska, dużo restauracji i barów, pokój przestronny, jednym słowem polecam.

Zalety

Wszystko mi się podobało, zaletą połączenie 2 hoteli i korzystanie z obydwu.

Wady

nie ma

Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)